Powered By Blogger

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014

Προς Χρυσαυγίτας επιστολή




Γράφει ό Σωτήρης Καλαμίτσης 


Είπαμε ρε παιδιά, κάντε λίγο κράτει! Μην ξεσπάτε τα νεύρα σας επί δικαίους και αδίκους. Μην ανοίγετε το στόμα σας και λούζετε τα λαμόγια με βαριές κουβέντες. Τους πετάτε π.χ. ένα «ξεφτίλες, προδότες, πουλημένοι, αιδοιόπανα» και ανταριάζονται.Γυρίζει το μάτι τους ανάποδα και βλέποντας ότι πάτε να τους φάτε το ψωμάκι βάζουν λυτούς και δεμένους να σας δέσουν.


 Ενώ αν τους καλημερίζατε με ένα χαμόγελο και τους λέγατε «Κύριοι συνάδελφοι, καλές κουφαλίτσες είσαστε και σεις. Δεν πιστεύω, βεβαίως, ότι μετέχετε σε κάποια ΜΚΟ ή σε κάποια λίστα τύπου Λαγκάρντ. Ή μήπως ναι; 

Αν μετέχετε, μη φοβάσθε, δεν θα το μαρτυρήσουμε. Εδώ και τόσον καιρό έχουμε κάνει μήνυση για την υπεξαίρεση στα
Ταμεία του ΠΑΣΟΚ και δεν κουνιέται ούτε παθητικός ομοφυλόφιλος. 

Ούτε πιστεύουμε πως είσθε εις εξ αυτών που κάνουν τα στραβά μάτια στους εφοριακούς που τα παίρνουν. Όσο για τους ομοϊδεάτες σας που είναι βουτηγμένοι σε παντοειδείς απαλλοτριώσεις, ασφαλώς και δεν πιστεύουμε ότι τα φάγατε ή εξακολουθείτε να τα τρώτε όλοι μαζί».

Από την άλλη μεριά χτυπάτε αγκυλωτούς σταυρωτούς στα μπράτσα σας, διακηρύσσετε ότι ο Χίτλερ δεν εξολόθρευσε τους Εβραίους και μετά την κάνετε γυριστή και λέτε πως αυτά είναι μυθεύματα των αντιπάλων σας, ενώ δοξάζετε και την 21η Απριλίου. 


Ακολούθως ροβολάτε κατά Μελιγαλά μεριά κι’ αρχίζετε το μπουνίδι και τον τσαμπουκά έτοιμοι να κάνετε «σαπούνια τα κουμμούνια». 

Επιτρέπονται τέτοια πράγματα; Γιατί μπαίνετε μπροστά ρε παλληκάρια και προκαλείτε τον δημοκρατικό Περισσό; 

Δεν βλέπετε τους άλλους που πρεσβεύουν τα ίδια με σας, αλλά το κρύβουν και περνάνε ζωή χαρισάμενη; 

Σας έχει κυριεύσει γενικός αυτοκτονικός ιδεασμός;
 

Δείτε τη φωτογραφία του Καραμανλή και του Χατζηδάκη σε νεαρή ηλικία στους κόλπους της ΟΝΝΕΔ. 

Νοιώστε τη θαλπωρή που εκείνοι ένοιωθαν μετέχοντας στο φυτώριο της μεγάλης νεοδημοκρατικής παράταξης που θα τους εξασφάλιζε ένα σταθερό μέλλον και ένα σίγουρο εισόδημα. Δεν αποδείχθηκε η βεβαιότητά τους αυτή; Νομοτελειακά. Ενώ, λοιπόν, εσείς θα σαπίζετε στη φυλακή τα επόμενα δέκα χρόνια και βάλε, ο Παπαμπισμπιρίκος θα είναι βουλευτής μεραγκλαντάν, για να μην πω και υπουργός τσίλικος. Και θα λύνει και θα δένει και ίσως το παίζει και δελφίνος.

Το πολίτευμά μας ονομάζεται Δημοκρατία, πράγμα που σημαίνει ότι ο λαός εκλέγει τους εκπροσώπους του χωρίς καμμία χειραγώγηση από οιονδήποτε. 


Εντελώς ελεύθερα προσέρχεται στις κάλπες και ρίχνει την ψήφο του στον καλλίτερο που έχει βγάλει στη δημοσκόπηση το ΜΕΓΚΑ, ο ΣΚΑΙ, ο ΑΝΤ1 και οι λοιπές δημοκρατικές τηλεοπτικές δυνάμεις, αυτόν που θα του δώσει μπιλιετάκι να διορισθεί, που θα στείλει τα πλαστά δικαιολογητικά και θα πει στον άλλο κολλητό να κάνει τα στραβά μάτια, που θα βάλει το απορρυπαντικό με τους γαλαζοπράσινους κόκκους και θα κάνει το ποινικό μητρώο του αστραφτερό, που θα τραβήξει άμα λάχει και μια ψευδή βεβαίωση για να υποσκελίσει ο ενδιαφερόμενος απόφοιτος Λυκείου τον κατέχοντα δίπλωμα διδακτορικόν, που θα του επιτρέψει να παρουσιαστεί να εκπληρώσει τη στρατιωτική του θητεία και αμέσως να εξαφανιστεί μέχρι να έρθει η ημέρα που θα ξαναπάει στη μονάδα να πάρει το απολυτήριο κ.ο.κ.
Ντιπ για ντιπ ντουγάνια είσαστε ρε. 


Νομίσατε πως οι ψηφοφόροι σας είναι ναζιστές ή χιτλερίσκοι; 
Τέως ΝΔκράτες είναι που πρέπει να επανέλθουν στο μαντρί. Για τα μάτια τους γίνεται όλη η βαβούρα. 

Ξέρετε τί σημαίνει να χάσει την έδρα του ο Μπουμπούκος και να μείνει στην απ’ έξω, επειδή τα πρόβατα ψήφισαν π.χ. Κασιδιάρη; 

Δεν αντέχεται. Είναι αντίθετο προς το savoir vivre.
 

Στα σπίτια των εν λόγω ασφαλώς και δεν υπάρχει φωτογραφία του Χίτλερ που τη μοστράρατε σεις οι ανεγκέφαλοι. Τί να την κάνουν χωρίς αυτόγραφο ρε κορόιδα; Έχουν του Εθνάρχη, του κυρ Χρήστου, του κυρ Γιώργου, του αείμνηστου Αντρέα, του Σημίτη με αφιέρωση και με αυτόγραφο. Εντελώς δημοκρατικά. 

Έχουν, εκτός από τις φωτογραφίες, και κάτι τραπεζικούς λογαριασμούς να σου φύγει ο τάκος. 

Αποταμιεύσεις του ιδρώτα του αφεδρώνος τους μιας ζωής, τον οποίον δεν επένδυσαν σε ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου, επειδή ξέρουν τι είναι Ελληνικό Δημόσιο, αφού αυτοί το κουμαντάρουν.

 Άντε τώρα να καθαρίσετε με τις ειδικές εφέτες ανακρίτριες που εντόπισαν μέχρι και 2,5 γραμμάρια χορταράκι, όπλα άνευ αδείας κατεχόμενα και δύο αρχαιολογικά ευρήματα, δηλαδή όλη τη γκάμα του 187 ΠΚ, όπερ έστι μεθερμηνευόμενο ότι συνενωθήκατε και συναποφασίσατε να σπρώξτε λίγο προυσαλιό, να αγοράσετε μερικά όπλα για να ντουφεκάτε στον αέρα και να αποκτήσετε και δύο εικονίσματα της Παναγίας της Δεξιάς για τις γονυκλισίες σας. 

Είδατε ρε κανέναν να ψέξει τον κ. Γιακουμάτο που μιλούσε από του βήματος της Βουλής με την κουμπούρα ακριβώς άνωθεν των όρχεων, εις τους οποίους είχεν εγγεγραμμένους τους ακροατάς, τον ελληνικόν λαόν και ολόκληρον την έννομον τάξιν; 

Είδατε ρε το κράτος να αναρωτηθεί πού βρήκε ο Επίτιμος την αρχαιολογική συλλογή, όταν αποδεχόταν τη δωρεά της από τον γενναιόδωρο Επίτιμο; Είδατε κάποιον εισαγγελέα να επεμβαίνει και να ερωτά πώς βρέθηκε η συλλογή εις χείρας του Επιτίμου;
 

Τα μπογαλάκια σας και στον Κορυδαλλό εις φάλαγγα κατ’ άνδρα. Διότι δεν συνεμορφώθητε προς τας υποδείξεις του κ. Γυαλιστερού, ο οποίος υπηρετεί αόκνως τη Δημοκρατία επί δεκαετίες. Και όλων των λοιπών δημοκρατικώς κυβερνώντων βεβαίως. 

Το δε μέγιστο αμάρτημά σας είναι ότι δεν έχετε πρόγραμμα, όπως είναι πανθομολογούμενο. 

Γιατί ρε μάγκες δεν αντιγράψατε τα προγράμματα των άλλων, να πουλάτε και μούρη; Φοβηθήκατε μη σας ζητήσουν royalties; 

Από αντιγραφή τόχουν κι’ αυτοί. Μπορούσατε π.χ. να λέτε ότι θα εφαρμόσετε το πρόγραμμα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ μαζί, αλλά και μέρος του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ αντάμα, ένα μείγμα, δηλαδή, όπως έλεγε ο Σαμαράς, το οποίο, όμως, θα εφαρμόσετε πραγματικά και όχι στα ψέματα, όπως κάνουν αυτοί. 

Δεν είναι κακά τα προγράμματά τους, εφ’ όσον εφαρμόζονται. Ούτε αυτό δεν κάνατε ζωντόβολα. Απλώς βγαίνατε και ρίχνατε κλωτσιές στους δημοσιογράφους, δηλαδή κλωτσάγατε τον γάιδαρο και εκνευρίζατε το σαμάρι.
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά καθυβρίσατε και τον κ. Σηφουνάκη. 


Ξεχάσατε ρε τί έχει προσφέρει αυτό το άτομο στη Δημοκρατία; Ασυγκρίτως περισσότερα από τον Άκη. Βρίζοντας αυτόν βρίζετε τον πάνσοφο ελληνικό λαό που τον έστειλε στη Βουλή ως εκπρόσωπό του. Συναγωνίζεται σε αποτελεσματικότητα και προσφορά τον Καρχιδάκη. 

Εντάξει, υπολείπεται του αρ-Πάχτα, αλλά ο αρ-Πάχτας είναι μακράν άπαιχτος. Ούτε ο Δακρυοχοΐδης δεν τον πιάνει. Να μη μιλήσω για τη διάνοια τον Σταϊκούρα ή τον Μιταράκη, για τους οποίους, όλως παραδόξως, δεν έχετε πει κουβέντα. Καλά παιδιά δεν είναι;

Περάστε τώρα δια τας διακοπάς σας εις την μπουζού και μετά από μερικά τέρμινα που θα βγείτε σωφρονισμένοι, ακολουθήστε τις ως άνω οδηγίες. Θα σας βγει σε καλό. 


Αρκεί να λέτε ότι θα εφαρμόσετε ισονομία, ότι δεν θα κάνετε ρεμούλες, ότι θα εφαρμόσετε δίκαιο φορολογικό σύστημα, ότι θα κόβετε τα χέρια όποιου λαδιάρη κάνει βουτιά στο μέλι, προ πάντων δε ότι αυτό το εννοείτε. Όπως ο Εθνάρχης είχε πει «όταν λέμε ισόβια, εννοούμε ισόβια». 

Κολλήσατε στον Χίτλερ, στον αγκυλωτό σταυρό και στις λοιπές αηδίες. Άσε που τα βάλατε με τους λαθρομετανάστες. Ξέρετε ρε τί δύναμη έχουν αυτοί, τί γοητεία ασκούν; 

Δεν έχετε διαπιστώσει πώς έχουν σαγηνεύσει όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις του συνταγματικού τόξου; 

Δεν έχετε παρατηρήσει πώς λειώνει ο Φωτίγκος μιλώντας για τα δικαιώματά τους; 

Είπατε ρε ποτέ ότι δεν έχετε δει λαθρομετανάστη να κρέμεται σε κάδο απορριμμάτων για μια μπουκιά ψωμί; 

Δεν είδατε πόσες μη κυβερνητικές οργανώσεις στέκονται στο πλευρό τους, ενώ δεν στέκεται στο πλευρό των αυτόχθονων ούτε η κυρίαρχη κυβερνητική οργάνωση;

Τα βάλατε μ’ αυτούς που κρύβουν μέσα τους τρεις δημοκρατικούς Χίτλερ ο καθένας και ζουν και βασιλεύουν και το Ελλάντα κυριεύουν. Αυτή είναι η ειδοποιός διαφ[θ]ορά σας. Εσείς βγάζετε τα πιστεύω σας προς τα έξω, ενώ αυτοί τα ίδια πιστεύω και χειρότερα τα κρύβουν βαθειά μέσα στη μαύρη την ψυχή τους. Βόδια ε βόδια!!


Σωτήριος Καλαμίτσης

Υ.Γ. Αν δεν σας αρέσει η ανωτέρω πρόταση, υπάρχει εναλλακτική: ευθύς ως εξέλθητε των φυλακών, εγγράφεσθε στην πρώτη δημοκρατική κομματική οργάνωση που θα συναντήσετε πέριξ της πύλης του σωφρονιστικού καταστήματος.

 Δηλώνετε μεταμέλειαν σπουδαίαν, ξεσκίζεσθε στην αφισοκόληση χωρίς να σας ενοχλεί το ΠΑΜΕ και η ΚΝΕ, μετ’ ου πολύ διορίζεσθε κλητήρες στο Α΄ Τελωνείο Πειραιώς και δεν αφήνετε κανέναν να περάσει το κατώφλι του τσιφλικιού σας, του Τελωνείου ήθελα να πω, αν δεν σας ρίξει ένα πεντόευρο, δημιουργείτε και μία ΜΚΟ για «τη μείωση της επιθετικότητας στην κοινωνία του σπουργίτη στο Βλαδιβοστόκ», κάνετε την αρπαχτή σας και πορεύεσθε μόρτικα.

 Μετά από 10-15 χρόνια κάποιος Πεπόνης θα συλλάβει καμμιά δεκαπενταριά από σας για κατάχρηση εξουσίας, διασπάθιση δημοσίου χρήματος, δωροδοκία παθητική και ενεργητική και απάτη εις βάρος του Δημοσίου εις βαθμόν κακουργήματος και θα ξαναπάτε φυλακή, αλλά θα έχετε περάσει βίον ανθόσπαρτον. 

Οι υπόλοιποι 100.000 σύντροφοί σας θα την έχουν σκαπουλάρει και θα τα πίνουν εις υγείαν των κορόιδων. Δεν είναι κακή ιδέα. Τη λένε «προσήλωση στα δημοκρατικά ιδεώδη»….”"”"”"”"”"”"”"



Πηγή

3 σχόλια:

  1. Δεν πρέπει, να ξεχνάμε τα παρακάτω:Κατά την περίοδο της πολλαπλής Κατοχής (1941-1944) πολλαπλές υπήρξαν οι δολοφονίες Ελληνίδων κι Ελλήνων από τα κατοχικά στρατεύματα Ιταλών-Γερμανών-Τουρκο-Τσάμιδων-Βουλγάρων, πέραν από τις 300.000 που πέθαναν από την πείνα.Επομένως, ότι μας θυμίζει αυτούς τους δολοφόνους είναι αποκρουστικότατο κι ανεπιθύμιτο και προκαλεί πόνο σε πάρα πολλούς συμπατριώτες μας και θα πρέπει, ν' αποφεύγεται.Άρα ο ναζιστικός χαιρετισμός είναι ΛΑΘΟΣ..Έπρεπε κάποιος άλλος να επιλεγεί..Ακολούθησε η κομμουνιστική απόπειρα κατάληψης της εξουσίας με τις άπειρες δολοφονίες των τριών γύρων, του συμμοριτοπολέμου ,του παιδομαζώματος...Πάρα πολλοί είμαστε οι πενθούν τες Έλληνες κι ότι μας θυμίζει τον κομμουνισμό είναι αποκρουστικό, άρα και ο χαιρετισμός με την υψωμένη γροθιά..Κι αυτό θα έπρεπε, να αποφεύγεται, αλλά επικρατεί ασυνειδησία, φανατισμός,αχρωματοψία και περιφρόνηση προς τους πονεμένους Έλληνες Αδελφούς...Αυτές είναι οι απόψεις μου.Ευχαριστώ σας...
    Απάντηση
  2. Εκατοστή τεσσαρακοστή έκτη ημέρα από την υποβολή στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου της μήνυσης της ΧΑ για την τρύπα στα Ταμεία του ΠΑΣΟΚ (βλ. και http://taxalia.blogspot.gr/2013/05/blog-post_7741.html), εκατοστή τριακοστή όγδοη από τη δημοσιοποίηση της φήμης ότι παρακολουθούνται τα τηλέφωνα των βουλευτών της αντιπολίτευσης και ογδοηκοστή έβδομη από τη δημόσια καταγγελία της Λ. Κατσέλη αφ’ ενός ότι την «έφαγαν» οι τραπεζίτες, επειδή δεν τους εξυπηρετούσε ο «νόμος Κατσέλη», αφ’ ετέρου ότι αποτελεί έγκλημα η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με χρήματα του Έλληνα φορολογουμένου. Κανένα παπαγαλάκι δεν με ενημέρωσε για το αν κινήθηκε κάποια διαδικασία διερεύνησης των καταγγελλομένων. Τί συνέβη; Δεν τηλεφωνούν πλέον οι παπαγάλοι στους Εισαγγελείς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια