Powered By Blogger

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ -ΘΕΙΟΣ -ΕΚ 1964  === COMODO
  === Πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας, ότι όταν ο θείος Μιχάλης Παπακωνσταντίνου, μάθαινε το 1964, το πιστεύω του στη ΔΡΑΧΜΗ !!!!!!!!!, έπαιζε τον μικρό ανεψιό του Γιώργο στα γόνατά του, για να τον εκπαιδεύσει από τριών ετών, για την είσοδό του στον ΟΟΣΑ, στο ΔΝΤ, στη Παγκόσμια Εβραϊκή Τράπεζα και όπου αλλού θα ήταν στο μέλλον απαραίτητο, για να σώσει τη ΔΡΑΧΜΗ του μέλλοντος!!!!
   === Αυτό σημαίνει, ότι οι νυν εχθροί του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τα παιδικά του τραύματα, που υπέστη στα γόνατα του θείου Μιχάλη, για να τον καταστρέψουν πολιτικά και οικονομικά, αφού είναι γνωστοί εχθροί της δραχμής και θιασώτες ενός ΕΥΡΩ που καταρρέει.
   === Τα ίδια παιδικά, δραχμικά τραύματα, συμπτωματικά, τα ήξερε και τα εκμεταλλεύτηκε και μία μικρά ομάς συγγενών, η οποία ότι εισέπραττε εξ…. αγνώστου πηγής, το κατέθετε σε γνωστό τραπεζικό λευκαντήριο, μέχρι να οριστικοποιηθεί το αιώνιο νομισματικό πρόβλημα της φυλής των Παπακωνσταντίνου και να κεφαλαιοποιηθούν οι συναλλαγματικές διαφορές.
  === Ο Philip Nielsen, συνέταιρος της γυναίκας του, τηλεφώνησε στον Γιώργο και του υποσχέθηκε, ότι σε κάθε περίπτωση, αυτός θα προσέχει την γυναίκα του, σαν να ήτανε δική του και του συνέστησε, να αρχίσει να μαθαίνει το κάπνισμα, διότι, ότι κι΄ αν λένε οι προφητείες της δραχμής, ποτέ δεν ξέρεις το αύριο, τι κάγκελο σου ξημερώνει!!!!
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ : Avragioz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια