Powered By Blogger

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014

NEOΣ ΣΕΙΣΜΟΣ... Την έδρα του Γιακουμάτου θα ζητήσει το Μαξίμου. Άρνηση από το Βουλευτή που θέλει την ασυλία


Ρίξ' τους, ρε Γιακουμάτο. Κάνε και κάτι για την Πατρίδα σου ρε φωνακλά του κ@@@@. 
Ρίξτ' τους να σώσεις το τομάρι σου, γιατί διαφορετικά, όλοι στην γκιλοτίνα θα καταλήξετε αργά ή γρήγορα.

Πόπη Σουφλή 

Μετά την σημερινή αποκάλυψη της Real News δεν μπορεί να σταθεί για το Μαξίμου ο Γιακουμάτος. Είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει πολιτικά, στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού τον θεωρούν καμμένο χαρτί....


Ωστόσο ο Γεράσιμος Γιακουμάτος δεν υπάρχει περίπτωση να παραδόσει την έδρα του και να παραιτηθεί από το αξίωμα του Βουλευτή αφενός γιατί έχει ασυλία και αφετέρου γιατί έτσι θα μπορεί να ισχυρίζεται ότι τον πολεμούν εσωκομματικά. 
Μένει και να το αποδείξει όμως. Και μέχρι τώρα δεν έχει παρουσιάσει ούτε ένα στοιχείο… 
Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτή η υπόθεση αφού από τη μία έχουμε την «νομιμότητα» και το «δεν χαριζόμαστε σε κανέναν» & από την άλλη την εύθραυστη κοινοβουλευτική πλειοψηφία. 

Πηγή

2 σχόλια:

  1. Τι να ριξει μωρε η κοτα ,μαδημενη κοτα ειναι μονο το τομαρι του τον ενδιαφερει και τιποτα αλλο .
    Απάντηση
  2. Ωρες-ώρες κ.Πόπη, μου δίνετε την εντύπωση πως δεν ζείτε σ'αυτή χώρα... (το λέω καλοπροαίρετα). ΠΟΙΟΣ θα ρίξει ποιόν;;; Ο Γιακουμάτος ο ρεμπεσκές θα κάνει "ανταρσία" και θα τους ρίξει;;; Το γιατριλίκι τόχει γιά φιγούρα. Κόψε φάτσα! Σαν νονός μοιάζει. Νταβατζής κανονικός!!! Αναρωτιέμαι, πόσοι μαλακοέλληνες ψήφισαν έναν τέτοιον άθρωπο;;;
    Αυτός είναι ερωτευμένος και παντρεμένος με το βουλευτιλίκι και όχι με τη γυναίκα του. Θα στεναχωρηθεί ποιό πολύ εάν χάσει την έδρα του παρά εάν ρίξουν τη γυναίκα του στη μπουζού !!! Αυτοί οι άνθρωποι έχουν πολλά ψυχολογικά προβλήματα (και σεξουαλικά!). Η εξουσία είναι γιαυτούς τα μεγαλύτερο και καλλίτερο αφροδισιακό!!! Θα τολμήσει ν' αφήσει το "γλυκό" από το χέρι;;; Μα τι λέμε τώρα;;; (μακάρι να βγω ψεύτης)
    Απάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια