Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014

ευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014

O ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣΓράφει ο Alex Synodinos
τι πραγματικά επιθυμεί η αριστερά

Θέλω να πιστεύω πως οι αναγνώστες μας είναι μιας κάποιας ευφυίας και δεν πίστεψαν τις τελευταίες προσπάθειες μετάλλάξης του ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθεί να παρουσιασθεί ως κεντρο-αριστερό κόμμα. Το ΣΥΡΙΖΑ απέχει από την κέντρο-αριστερά (δηλ. την σοσιαλδημοκρατία) όσο και ο ένας γεωγραφικός πόλος από τον άλλο. (Εκτός, βέβαια, εάν δεχτεί κανείς ότι πηγή και μήτρα κάθε κακού στην πολιτική είναι ακριβώς η σοσιαλδημοκρατία.)

O ΣΥΡΙΖΑ είναι το επίσημο κόμμα της αριστερής τρομοκρατίας στην Ελλάδα και στη τρομοκρατία συμπεριλαμβάνω και το συνεχές κάψιμο της Αθήνας από τα τάγματα εφόδου του ΣΥΡΙΖΑ, τα εξαρχειόπαιδα, ευρύτερα γνωστά και ως «κουκουλοφόροι». O ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο συνδέεται με αυτούς αλλά πρακτικά αποτελεί και τον πολιτικό τους βραχίονα όπως σωστά έχει λεχθεί στο παρελθόν...

Μολότωφ πάρτυ των κουκουλοφόρων, Αθήνα 2008

Σωστά θα παρατηρήσει κάποιος πως ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί έναν συνασπισμό κομμάτων οπότε ο ιδεολογικός προσδιορισμός του δεν είναι εύκολος. Αν όμως εξαιρέσουμε ορισμένους γραφικούς πρώην του ΔΗΚΚΙ, όλα τα άλλα κομματίδια του ΣΥΡΙΖΑ κινούνται μεταξύ τροτσκισμού, νέας αριστεράς και μαοϊσμού. Τα κομματίδια αυτά έχουν συμφωνήσει σε ένα μίνιμουμ θέσεων ώστε να συμμετάσχουν στον συνασπισμό.


Σε τι συμφωνούν λοιπόν όλοι αυτοί οι τυχάρπαστοι που πρώτος έβαλε κάτω από την ομπρέλλα του ο Αλαβάνος; Ασφαλώς στην ταξική ερμηνεία της κοινωνίας, στον αντι-εθνικισμό, στον αντι-πατριωτισμό, στον αντι-ρατσισμό, στην «ιδεολογία» των human rights, στη λατρεία της παγκοσμιοποίησης και της κατάργησης των εθνών-κρατών, στη βίαιη εξίσωση των πάντων, στα ανοιχτά σύνορα και σε έναν υφέρποντα ανθελληνισμό ο οποίος εκδηλώνεται με μία βαθειά αντιπάθεια προς ότι χαρακτηρίζει αυτό το λαό, είτε πρόκειται για την θρησκευτική του πίστη, είτε για την εθνική του ταυτότητα ή ακόμα και τις διατροφικές του συνήθειες.

Athens Gay Pride, 2012, ο ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε την συμπαράσταση του στους "καταπιεσμένους" gay, λεσβίες & τραβεστί

Συνεπώς ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα ακρότατης αριστερής ιδεολογίας που πρακτικά επιθυμεί την διάλυση της ελληνικής κοινωνίας και τη δημιουργία μιας νεφελώδους και απροσδιόριστης κομμουνιστικής ουτοπίας στην οποία θα φθάσουμε μέσω της βίας. Αυτό το τελευταίο χαρακτηριστικό έχει γίνει πλήρως σαφές στον προσεκτικό παρατηρητή από πολλαπλές δηλώσεις κομματικών εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ, άρθρων, αναφορών κλπ.


Ας υποθέσουμε λοιπόν πως ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές καταλαμβάνει την εξουσία. Θα έχει ασφαλώς δύο δρόμους, είτε θα απαρνηθεί ότι πρεσβεύει και εκπροσωπεί και θα γίνει ένα νέο ΠΑΣΟΚ, είτε θα θελήσει να κάνει την ιδεολογία του πράξη. Προσωπικά θεωρώ το δεύτερο ενδεχόμενο περισσότερο πιθανό καθώς μια προσεκτική παρατήρηση των ατόμων που αποτελούν αυτό το κόμμα κάνει ξεκάθαρο πως πρόκειται για ψυχικά αρρωστημένες προσωπικότητες που διανοητικά είναι εγκλωβισμένες ακόμα στον συμμοριτοπόλεμο (ας θυμηθεί μόνο ο αναγνώστης τις υαχές «Βάρκιζα τέλος!» γνωστού στελέχους του κόμματος αυτού σε τηλεοπτικό πάνελ.) Ακόμα κι αν υποθέσουμε πως ο ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ επιλέξει μια πιό ήπια προσαρμογή της κοινωνίας στην ιδεολογία του, είναι προφανές πως του είναι αδύνατον να ελέγξει πλήρως τα μέλη του, ειδικότερα δε τις συμμορίες των εξαρχειωτών «κουκουλοφόρων» που ρέπουν προς έναν πλήρη χαοτικό νιχιλισμό.
Υέως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, και νυν ''ανεξάρτητος'', σε κατάσταση παροξυσμού...

Τι σημαίνει στη πράξη η ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ; Ας τα δούμε περιληπτικά, πρακτική κατάργηση της αστυνομίας, πολιτικά δικαιώματα και επιδόματα στα εκατομμύρια λαθρομεταναστών που βρίσκονται στη χώρα, περαιτέρω προσέλκυση λαθροεισβολέων, άμεση υποχώρηση σε όλα τα εθνικά θέματα (πχ Σκοπιανό, Θράκη, Αιγαίο, Κύπρος), αναγνωρισμένη συγκυριαρχία στο Αιγαίο, αποψίλωση και πρακτική διάλυση του στρατού, βίαιη καταστολή κάθε διαφορετικής άποψης και ειδικά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσδιορίζει ως «φασιστικό» (δηλ. περίπου οτιδήποτε εκτός πολιτικής γραμμής ΣΥΡΙΖΑ) κλπ. Ταυτόχρονα θα βιώσουμε μια πλήρης αποθράσυνση των «κουκουλοφόρων» και των τρομοκρατών που αντικειμενικά θα φθάσει μέχρι και σε δολοφονίες ιδεολογικών αντιπάλων.

Σας φαίνονται περίεργα και υπερβολικά αυτά; Εάν ναι, τότε μάλλον δεν έχετε ιδιαίτερη επαφή με την πολιτική πραγματικότητα στην Ελλάδα, είστε εκτός επικαιρότητας, δεν διαβάζεται τις αφίσες που κολλάνε οι διάφορες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και τα συνθήματα τους. Υπό αυτές τις συνθήκες λοιπόν η Ελλάδα θα ζήσει ένα νέο 1981, όμως αυτή τη φορά η μετάλλαξη της κοινωνίας δεν θα είναι σταδιακή και ειρηνική, αλλά απότομη και βίαιη.

Χωρίς λόγια :Θα υπάρξει αντίδραση σε όλα αυτά; Αν κρίνουμε από την αντίδραση της Καραμανλικής Δεξιάς στην πασοκική λαίλαπα της δεκαετίας του 80 προφανώς και όχι. Όμως τα πράγματα αυτή τη φορά όπως θα εξελιχθούν δεν θα αφήσουν πολλά περιθώρια σε κάποιες εγχώριες δυνάμεις. Είναι λοιπόν πιθανό να δούμε κάποια αντίδραση των σωμάτων ασφαλείας μπροστά στην αποσύνθεση του κράτους και τη δική τους. Η αντίδραση αυτή είτε βίαιη, είτε με χαρακτήρα απλής ανυπακοής στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θα διαρρήξει την κοινωνία στα δύο. Ταυτόχρονα η διαρκής άνοδος της Χρυσής Αυγής (ΧΑ) θα σημαίνει πως στις ερχόμενες εκλογές ένα μεγάλο ποσοστό Ελλήνων, (μην εκπλαγείτε αν ξεπεράσει το εκατομμύριο) θα έχουν οδηγηθεί στο να ψηφίσουν ΧΑ, με ότι αυτό σημαίνει για την προσωπική τους ανοχή σε φαινόμενα όπως ο εποικισμός της χώρας από αλλόφυλους, τα οικονομικά μέτρα και η πλήρης φαιδροποίηση του καθεστώτος της μεταπολίτευσης.
επεισόδια μεταξύ συμμοριώνν της ΧΑ και ακροαριστερών συμμοριών

Το αποτέλεσμα; Καταρχάς θα υπάρξουν εκτεταμένες συγκρούσεις οργανωμένων συμμοριών της αριστεράς με τα μέλη της ΧΑ, στο πλευρό των πρώτων ασφαλώς θα βρίσκονται πληθώρα λαθρομεταναστών και ειδικότερα αυτή των μη-ευρωπαϊκής καταγωγής και των εγχρώμων.
Αυτές οι συγκρούσεις αργότερα θα γενικευθούν και θα περιλαμβάνουν και απλούς πολίτες που απλά αντιδρούν στην γκετοποίηση των περιοχών τους από τους λαθρομετανάστες. Υπερβολικό; Ας θυμηθεί ο αναγνώστης πως πρόσφατα είχαμε επίθεση συμμορίας λαθρομεταναστών και κουκουλοφόρων εναντίον Ελλήνων πολιτών στην Αθήνα στο πλαίσιο αντιποίνων στο υποτιθέμενο σπάσιμο μαγαζιών λαθρομεταναστών από Έλληνες κατοίκους.
Ισλαμιστές λαθροεισβολείς, η αριστερά επενδύει σε αυτούς για τις μελλοντικές συγκρούσεις

Εν ολίγοις τα πρώτα σκάγια του εμφυλίου ήδη έχουν πέσει, η ελληνική κοινωνία καταρρέει σταδιακά με τους Έλληνες να αδυνατούν να επιβιώσουν λόγω των κομμουνιστικής φύσεως μέτρων των τελευταίων κυβερνήσεων (σημ. Τα μεσαία κοινωνικά στρώματα στα πρώτα χρόνια της ΕΣΣΔ προλεταριοποιήθηκαν μέσω της αυστηρότατης φορολογίας) και της ανεργίας. Σε αυτή τη πυριδιταποθήκη που θα είναι η Ελλάδα σε μερικά χρόνια ο ερχομός του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία θα υπάρξει απλά το φυτίλι...

Το φάντασμα της Βαϊμάρης στην Αθήνα..... νεοναζιστικές εξελίξεις, διολίσθηση της Ελλάδας σε έναν σιωπηλό εμφύλιο...Έτσι και χειρότερα ακόμα….. θα μας σπάσουν τελείως τα νεύρα…… ενώ θα μας ξεπουλάνε....


Μέσα σε όλα αυτά είχαμε και το δήθεν πρόγραμμα του Τσίπρα-Τσε Γκεβάρα των προαστίων- για τη λαθρομετανάστευση….. λέμε δήθεν γιατί το άτομο σκονάκια διαβάζει. 


Ο Τσίπρας είναι ο κύριος τίποτα. Εντολές εκτελεί….από τους γνωστούς....Οι πρόσφατες θέσεις που διατύπωσαν ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όπως οι Δραγασάκης, Μηλιός, Σταθάκης, αλλά και ο ίδιος ο Τσίπρας για την οικονομία, το χρέος, το Μνημόνιο και για αποχή από μονομερείς ενέργειες….. δεν είναι θέμα….θέμα είναι ο "φασισμός" των κακών Ελλήνων. 

Το πλιάτσικο του Ταχυδρομικού ταμιευτηρίου ξεχάστηκε;;;;


Την ώρα που η βενιζελική συμμορία έχει βάλει την ελληνική "οικοσκευή" στο "καρότσι" του ΤΑΙΠΕΔ και την ρημάζει, κάποιοι δεν σοβαρεύονται…

ΠΗΓΕΣ : 1.2
ΣΥΖΕΥΞΗ/ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ:Α.Τ.Πηγή

10 σχόλια:

 1. Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ
  Εταιρεία χημικών ψεκαστικών αεροσκαφών που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη,που έχει έδρα παλιό στρατιωτικό αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης δεν ελέγχει κανείς.
  Έγκυρες πληροφορίες του ell-fenomeno,αναφέρουν ότι ιδιοκτήτης της εν λόγω φάντασμα εταιρίας χημικών ψεκασμών είναι ο αρχιμαφιόζος τραπεζίτης G.Soros.

  ΤΜΗΜΑ 1. ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΙΤΛΟΣ.
  Ο νόμος αυτός μπορεί να αναφέρεται ως «Space Preservation Act του 2001».

  SEC. 2. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ.
  Συνέδριο επαναβεβαιώνει την πολιτική που εκφράζεται στην παράγραφο 102 (α) την Εθνική Υπηρεσία Αεροναυτικής και Διαστήματος Act του 1958 (42 USC 2451 (α)), δηλώνοντας ότι «είναι η πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών ότι οι δραστηριότητες στο χώρο θα πρέπει να αφιερωθούν σε ειρηνικούς σκοπούς προς όφελος όλης της ανθρωπότητας. ».

  SEC. 3. Μόνιμη απαγόρευση βασίζοντας όπλων στο διάστημα.
  Ο Πρόεδρος -

  (1) να εφαρμόσει μια μόνιμη απαγόρευση διαστημικών όπλων των Ηνωμένων Πολιτειών και αφαιρέστε από το διάστημα τυχόν υφιστάμενες διαστημικές όπλα των Ηνωμένων Πολιτειών? Και

  (2) να καταδικάσει αμέσως την οριστική παύση της έρευνας και της ανάπτυξης, τη δοκιμή, την κατασκευή, την παραγωγή και την ανάπτυξη όλων των όπλων διαστημικών των Ηνωμένων Πολιτειών και των συστατικών τους.

  SEC. 4. WORLD ΣΥΜΦΩΝΙΑ BANNING διαστημικών ΟΠΛΑ.
  Ο Πρόεδρος διευθύνει τους εκπροσώπους Ηνωμένων Πολιτειών στα Ηνωμένα Έθνη και άλλους διεθνείς οργανισμούς να εργαστούν αμέσως προς διαπραγμάτευση, την υιοθέτηση και την εφαρμογή μιας συμφωνίας κόσμο απαγόρευση των διαστημικών όπλων.

  SEC. 5. ΕΚΘΕΣΗ.
  Ο Πρόεδρος υποβάλλει στο Κογκρέσο το αργότερο 90 ημέρες μετά την ημερομηνία ισχύος του Νόμου αυτού, και κάθε 90 ημέρες αργότερα, μια έκθεση σχετικά με -

  (1) η εφαρμογή της οριστικής απαγόρευσης σε διαστημικές όπλα απαιτείται από το άρθρο 3? Και

  (2) την πρόοδο προς την κατεύθυνση των διαπραγματεύσεων, για τη θέσπιση και την εφαρμογή της συμφωνίας που περιγράφεται στην ενότητα 4.

  SEC. 6. ΜΗ διαστημικών ΟΠΛΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ.
  Καμία διάταξη του παρόντος νόμου μπορεί να ερμηνευθεί ως απαγορεύουσα τη χρήση των πόρων για -

  (1) την εξερεύνηση του διαστήματος?

  (2) την έρευνα και την αξιοποίηση του χώρου?

  (3) τη δοκιμή, την κατασκευή, ή παραγωγή που δεν έχει σχέση με διαστημικά όπλα ή συστήματα? Ή

  (4) αστικές, εμπορικές, ή αμυντικές δραστηριότητες (συμπεριλαμβανομένων των επικοινωνιών, πλοήγησης, την επιτήρηση, αναγνώριση, έγκαιρη προειδοποίηση, ή τηλεπισκόπησης) τα οποία δεν έχουν σχέση με διαστημικά όπλα ή συστήματα.

  SEC. 7. ΟΡΙΣΜΟΙ.
  Σε αυτή την πράξη:

  (1) Ο όρος «χώρος» νοείται κάθε χώρος που εκτείνεται προς τα πάνω από υψόμετρο μεγαλύτερο από 60 χιλιόμετρα πάνω από την επιφάνεια της γης και σε κάθε ουράνιο σώμα στο χώρο αυτό.

  (2) (α) Οι όροι «όπλο» και «οπλικό σύστημα» σημαίνει μια συσκευή ικανά για οιοδήποτε από τα ακόλουθα:
  Απάντηση

 2. (I) Η καταστροφή ή την καταστροφή ενός αντικειμένου (είτε σε εξωτερικό χώρο, στην ατμόσφαιρα, είτε στη γη) από -

  (Ι) ψήσιμο ενός ή περισσότερων βλημάτων να συγκρουστούν με αυτό το αντικείμενο?

  (II) εκρηκτικών μία ή περισσότερες εκρηκτικές συσκευές σε στενή γειτνίαση με αυτό το αντικείμενο?

  (III) κατευθύνοντας μια πηγή ενέργειας (συμπεριλαμβανομένων του μοριακού ή ατομική ενέργεια, υποατομικό δέσμες σωματιδίων, ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, πλάσμα, ή εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας (ELF) ή εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας (ULF) ακτινοβολία ενέργειας) έναντι αυτού του αντικειμένου? Ή

  (IV) οποιαδήποτε άλλα δεν έχουν αναγνωριστεί ή ακόμη υπανάπτυκτες μέσα.

  (Ii) Προκαλώντας το θάνατο ή τη ζημία, ή βλάβη ή καταστροφή, ένα άτομο (ή η βιολογική ζωή, σωματική υγεία, ψυχική υγεία, ή την σωματική και οικονομική ευημερία ενός ατόμου) -

  (Ι) μέσω της χρήσης οποιουδήποτε από τα μέσα που περιγράφονται στο εδάφιο (i) ή στοιχείο (Β)?

  (II) με τη χρήση των χερσαίων, που βασίζονται στη θάλασσα, ή διαστημικά συστήματα που χρησιμοποιούν την ακτινοβολία, ηλεκτρομαγνητικά, ψυχοτρονικών, ηχητική, λέιζερ, ή άλλες ενέργειες που απευθύνονται σε μεμονωμένα άτομα ή στοχοθετημένων πληθυσμών για τους σκοπούς της ενημέρωσης του πολέμου, η διαχείριση της διάθεσης , ή ο έλεγχος του νου των εν λόγω προσώπων ή πληθυσμών? ή

  (III) με την αποβολή χημικών ή βιολογικών παραγόντων στην περιοχή του προσώπου.

  (Β) Οι όροι αυτοί περιλαμβάνουν εξωτικά οπλικά συστήματα, όπως -

  (I) ηλεκτρονικό, ψυχοτρονικών, ή πληροφορίες όπλων?

  (Ii) τα chemtrails?

  (Iii) συστήματα εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας όπλα μεγάλο υψόμετρο?

  (Iv) στο πλάσμα, τα ηλεκτρομαγνητικά, ηχητικά, ή υπερήχων όπλα?

  (V) οπλικά συστήματα λέιζερ?

  (Vi) τη στρατηγική, το θέατρο, τακτικής, ή εξωγήινα όπλα? Και

  (Vii) χημικών, βιολογικών, περιβαλλοντικών, κλιματικών, ή τεκτονικά όπλα.

  (Γ) Ο όρος «συστήματα εξωτικά όπλα» περιλαμβάνει τα όπλα έχουν σχεδιαστεί για να βλάψει το διάστημα ή τα φυσικά οικοσυστήματα (όπως η ιονόσφαιρα και ανώτερη ατμόσφαιρα) ή το κλίμα, τον καιρό, και τεκτονικές συστημάτων με σκοπό την επαγωγή βλάβης ή καταστροφής μετά από έναν πληθυσμό-στόχο ή περιοχή στη γη ή στο διάστημα.
  ως «εξωτικό όπλο» HR-2977 νομοθεσία «Chemtrails»
  Απάντηση
 3. http://atheatignosi.blogspot.gr/2013/11/harry-lennix.html

  Απο την εποχη του Χιτλερ ακομη ο σιωνισμος εξεπεδευε ελαττωματικα ατομα να φαινονται οτι κυβερνουν. Οι εκπαιδευτες τους ηταν ηθοποιοι και οι εκπαιδευομενοι γινονταν το ιδιο, δηλ. ηθοποιοι που ΕΠΑΙΖΑΝ τον ρολο τού ηγετη.
  Στο βιντεο παρουσιαζεται ο ηθοποιος που εξεπαιδευσε τον Ομπαμα.
  Απάντηση
 4. Εμφυλιος για ποιο λογο; Επειδη θα πανε φυλακη οι συμμοριτες δολοφονοι αποβρασματα χρυσαυγιτες; Σιγα τ'αυγα.....μπουζουριαστε τους να τελειωνουμε με το κοπριταριο και ολο το αληταριο που τους χρηματοδοτει. Αντε μπραβο
  Ακου εμφυλιος επειδη θα πανε φυλακη καμια 15 συμμοριτες....
  Απάντηση
 5. η "συμφωνια' της βαρκιζας,να ΑΝΟΙΞΕΙ!! θα γελασει ο καθε πικραμενος.....
  τι "υπεγραψε" το κκε,να μαθει ο κοσμος! το στημενο παιχνιδι με ολους να το μαθει ο κοσμος!!
  εκει θα δειτε γελια....εκει να δουμε που θα τρεχουν να κρυφτουν...ΟΛΟΙ!..
  Απάντηση
  Απαντήσεις
  1. Καλα ρε πικραμενε εν ετει 2014 ακομη δεν ξερεις τι υπογραφηκε στη Βαρκιζα;
   εισαι σοβαρος η κανεις πλακα;
   Μονο το ιδιο το ΚΚΕ εχει κανει τοσες εκδηλωσεις για το θεμα και εχει εκδοσει και βιβλια....
  2. Ξύπνα Ναζιστάκο απο το 1933 που έγινε η αντικομμουνιστική συμφωνία μεταξύ Γερμανίας και Ιαπωνίας εδραιώθηκε ο Άξωνας κατά τις Σοβιετικής Ένωσης!!!
   Ο Β΄Παγκόσμιος είχε αντικειμενικό σκοπό να περιορίσει την Σοβιετική ανάπτυξη που έτρεχε με 25% ανα έτος,ενώ οι Καπιταλιστικές χώρες δέν μπορούσαν να ταϊσουν τους Λαους τους.
   Το Κράχ του 1929 δέν έγινε στην Ρωσία,αλλά στην Αμερική.
   Ξύπνα.
   Δές πότε αποφασίστηκε η απόβαση στην Νορμανδία .
   Όταν ο κόκκινος στρατός τσάκιζε της Ναζιστικές στρατιές ,και θα έφθανε μέχρι την Μαδρίτη.
 6. Κατ'αρχήν το κάψιμο τής "ΑΘΗΝΑΣ το 2008 ήταν καθαρά υποκινούμενο απο ξένα κέντρα...συνεργαζόμενα με τούς γνωστούς κουκουλοφόρους του παρακράτους!!
  Να συμπληρώσω βεβαίως ό,τι στις οδομαχίες ασφαλώς και συμετείχαν και αναρχοκουμουνιστές...και σε καμία περίπτωση "ΣΟΣΙΑΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ"..!!
  Γιατί σ'αυτή την όμορφη χώρα που γέννησε όλες τις επιστήμες.. και κυρίως τη "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" και τη "ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ"....δυστυχώς φτάσαμε σήμερα να έχουμε αλλοιώσει εντελώς όλες τίς έννοιες!!
  Κι όσο αναφορά την ανάλυση για το "ΣΥΡΙΖΑ" ....όντως ο πυρήνας του είναι " ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ" και δουλεύουν συστηματικα, και εξαπατούν τον "ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ"!!
  Οστόσω φίλε αρθρογράφε να σου υπενθυμίσω... ό,τι η κριτική χωρίς προτάσεις και λύσεις, αφενός είναι στείρα η παρέμβασή σου... και αφετέρου χωρίς να είσαι απολύτως σαφής ό,τι στην βενιζελοσυμμορία ανήκει όλη η "ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΛΙΤ" τής πατρίδας μας...είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι ταλαιποριμένοι και χιλιοπροδομένοι πολίτες αυτής της χώρας, (εξερώ τα κομματόσκυλα), μπορεί να οδηγηθούν μπερδεμένοι να στηρίξουν...κάποιες απο τις πολλές εφεδρείες της "ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ!!!

  ...Και για να μην κάνω κι εγω το ίδιο λάθος....αυτό που προτείνω λοιπόν, είναι απόλυτη ανατροπή του σάπιου συστήματος- κομματοκρατίας...και μέσα απο κοινωνικούς αγώνες διεκδίκηση μιας "ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" που θα εκπροσωπείται απο τούς "ΑΡΙΣΤΟΥΣ" της ελληνικής κοινωνίας...με άμεση ανακλητότητα εάν για διαφόρους λόγους δεν μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.... και όχι απο κάποια "ΕΛΛΗΝΝΟΦΩΝΑ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ"!!! που είναι απολύτως εκβιαζόμενα και ελεγχόμενα.. απ'τα ξένα κέντρα εξουσίας...που εκμεταλεύεται την "ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ!!
  ...ΚΑΛΗΜΕΡΑ...!!
  Απάντηση
 7. 417...'εξυπναδουλες'?? η εισαι κκες???
  εκει θα μαθουμε την συμφωνια του κκε! και τον ρολο που υπεγραψε να παιζει!!
  ποτε δεν θα παρει παραπανω ποσοστο,παρα μονο οσο τους "ειναι χρησιμο" για να καταφερνουν τον δικομαστισμο!!...οχι εξυπναδουλες,,,,
  εκδηλωσεις και ¨"ιβεντ" εχει κανει πολλα...και "αντισταση" ...με ποιανων την συμφωνια,και ποιοι πληρωσαν τον "λογαριασμο" και ποιοι κερδιζαν απο ολο το παιχνιδι...
  αντε χεσε μας "εξυπνακια",,,,
  Απάντηση
 8. 4:42 φιλαρακο κατσε και δες ποιοι υπεγραψαν τη συμφωνια του Λιβανου της Καζερτας και τελος της Βαρκιζας και τη μετεπειτα πορεια τους και ξαναμιλαμε.
  Οσον αφορα τα ποσοστα και ο George. Το 2009 με τι ποσοστο εκλεχτικε θυμασαι;
  Τι σημαινει αυτο; Αυτα που εκανε ηταν σωστα μηπως;
  Και το Πασοκ και η Νδ επαιρναν μεχρι τωρα μαζι 80-85%.Τι σημαινει αυτο οτι τα εκαναν σωστα;
  .....Επειδη ρωτας αν ειμαι ΚΚΕ και βεβαια ειμαι,τι αλλο θα μπορουσα να ειμαι....
  Ενημερωσου και τα ξαναλεμε....
  Απάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια