Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014

Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Σεισμός πολλών ρίχτερ με αποδέκτες Κυβέρνηση, Δικαιοσύνη και EUROSTAT, οι δηλώσεις της ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, για τις νομικές εξελίξεις στην πειθαρχική δίωξη της ανακρίτριας για το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ.


ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ: «Η Ανακρίτρια κ. Πεδιαδίτη, προσπάθησε να «ξεπλύνει» το φρικιαστικό και πρωτοφανές έγκλημα του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, ο οποίος αλλοίωσε τα στοιχεία του δημοσίου χρέους και ελλείμματος της χώρας μας με σκοπό, όπως εκτιμώ, την υποδούλωση της χώρας μας και την ταπείνωση και εξαθλίωση του περήφανου λαού μας». 


«Η οικονομική δραστηριότητα βρίσκεται στο ναδίρ της και η χρεοσυσσώρευση που έχει για τα καλά εγκατασταθεί στην πατρίδα μας λόγω των στατιστικών αλχημειών του Προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ θα γίνει το νεκροκρέβατό μας, εκτός και αν η Ελληνική Δικαιοσύνη και συγκεκριμένα το Δικαστήριο Εφετών δεν πατήσει φρένο ανοίγοντας το δικαστικό ακροατήριο της υπόθεσης της διόγκωσης του χρέους και του ελλείμματος του 2009: Για να μπεί ο κάθε κατεργάρης στην θέση του». 

Γράφει η Πόπη ΣουφλήΤην αποκαλούν Μπουμπουλίνα και δεν έχουν  άδικο.


Δεν μασάει τα λόγια της, είναι χείμαρρος στις καταγγελίες της και η ψυχή της, όλη μια Ελλάδα φως.


Δεν βρίσκεις πολλές γυναίκες που να έχουν τόση δύναμη ψυχής, τόση καθαρότητα, απλότητα  και παράλληλα ένα εκρηκτικό μίγμα τόλμης, θάρρους και  έφεσης προς το δίκαιο και την αλήθεια..


Η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ είναι η αδιαφιλονίκητη αγωνίστρια, που δεν δίστασε ούτε στιγμή να τα βάλει με τα πιο ισχυρά συμφέροντα εγχώρια και διεθνή, αποκαλύπτοντας τοσκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ, που είχε σαν αποτέλεσμα με πλαστά στοιχεία να βάλλουν την Πατρίδα μας στο ΔΝΤ, ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και ο πρώην υπουργός Οικονομικών ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, με την σύμπραξη του έτερου ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ και το κόμμα του ΛΑΟΣ.


Από κει κι ύστερα, οι προδότες ήταν πολλοί… δεν είναι του παρόντος η αναφορά τους, αν και όλοι γνωρίζουμε πια, ότι αυτή την έρμη Πατρίδα την κυβερνούν ΜΟΝΟ ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.


Προχθές, τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, έφεραν στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις από το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ,  (εδώ) έτσι όπως αυτές διαμορφώθηκαν με την άσκηση πειθαρχικής δίωξης στην  ανακρίτρια ΕΛΕΝΗ ΠΕΔΙΑΔΙΤΗ, η οποία στην ουσία, αλλοίωσε το πόρισμα του πρ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΠΟΝΗ, αφήνοντας στο απυρόβλητο τον πρωταγωνιστή του σκανδάλου ΑΝΔΡΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ.


Ζητήσαμε από την κ. ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, μια δήλωση για τις τελευταίες εξελίξεις, που όπως όλα δείχνουν, δικαιώνουν τον αγώνα της και τον αγώνα του αντιπροέδρου της ΕΛΣΤΑΤ ΝΙΚΟ ΛΟΓΟΘΕΤΗ, αλλά και όσων μέχρι στιγμής έχουν συμβάλει στην αποκάλυψη του σκανδάλου που οδήγησε την  Ελλάδα στα νύχια του ΔΝΤ και τον ελληνικό λαό στα όρια της απόλυτης τραγωδίας.


Σε αντίθεση με τους πιο ήπιους τόνους που κράτησε στις δηλώσεις  του στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ ο κ. ΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ και λόγω χαρακτήρα (εδώ)η κυρία ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ,είναι χείμαρρος και νέων αποκαλύψεων.


Αποκαλύπτει διεθνείς και εγχώριες παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, ξεβρακώνει ονομαστικά δημοσιογράφους, καταγγέλλοντάς τους ότι «πληρώνονται για να ψεύδονται και να παραπληροφορούν τον ελληνικό λαό», ενώ κεραυνοί που θα προκαλέσουν σεισμούς πολλών ρίχτερ, είναι τα όσα αναφέρει για την πειθαρχικά πλέον διωκόμενη ανακρίτρια ΕΛΕΝΗ ΠΕΔΙΑΔΙΤΗ και τον… ρόλο της στηνσυγκάλυψη του ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.Κεραυνούς όμως επιφυλάσσει και για τον ποινικά διωκόμενο πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ ΑΝΔΡΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, τον οποίον καταγγέλλει ότι συνεχίζει τα παράνομα εγκληματικά του παιχνίδια και τις  στατιστικές αλχημείες του , και αν δεν παρέμβει άμεσα η Δικαιοσύνη, θα οδηγήσουν την Ελλάδα στο … ΝΕΚΡΟΚΡΕΒΑΤΟ!


Κόλαφος  όμως είναι η κυρία ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ και για την Κυβέρνηση και την πλειοψηφία του Κοινοβουλίου, το οποίο όπως αναφέρει στη δήλωσή της στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, «χαριεντίζεται εκμεταλλευόμενο την ακύρωση των νόμων και του Συντάγματος».


Οι δηλώσεις της κυρίας ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, βάζουν φωτιά στο πολιτικό και νομικό σκηνικό και βέβαιο θεωρείται πως θα προκαλέσουν σεισμό πολλών ρίχτερ.


Ιδού τι δηλώνει στο  mail  που απέστειλε στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, τις πρώτες πρωινές ώρες της 7ης Φεβρουαρίου 2014, στη συνέχεια της ερώτησης που της  ετέθη για τις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις:
ΔΗΛΩΣΗ
 
ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ


6 Φεβρουαρίου 2014
Κυρία Σουφλή, κατ’ αρχήν σας συγχαίρω για την ενημέρωση που προσφέρετε στον χειμαζόμενο Έλληνα πολίτη από τα δεινά που μας συσσώρευσαν οι κυβερνώντες μας με την διαφθορά τους, την ανικανότητά τους και την αμειβόμενη ξενοδουλεία τους. 

Σας συγχαίρω και για το σθένος σας που δεν το βάζετε κάτω παρά τα προβλήματα που σας δημιουργούν κάθε τόσο διάφοροι εχθροί της πατρίδας μας, αλλά συνεχίζετε να αγωνίζεστε. 

Τονίζω το θάρρος σας να αναδείξετε το θέμα της εγκληματικής αλλοίωσης των στοιχείων του χρέους και του ελλείμματος και να μας στηρίξετε όταν ο επίορκος Υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου, ο συστημικός Τύπος και τα συστημικά τηλεοπτικά μέσα προσπαθούσαν να διαψεύσουν εσάς και άλλους αξιοπρεπείς δημοσιογράφους με το να μας αποδίδουν φτηνά κίνητρα και να μας απεικονίζουν ως «φαιδρούς». 
 

Ακόμα και σήμερα, κυρία Σουφλή, μετά από τόσες αποκαλύψεις, δικαστικές έρευνες πουεπιβεβαιώνουν την εγκληματική διόγκωση του δημοσίου χρέους και ελλείμματος του 2009, αποδεδειγμένες παρεμβάσεις στην Ελληνική Δικαιοσύνη και αφόρητες πιέσεις από διεθνείς και ευρωπαϊκούς φορείς για την συγκάλυψη των εγκληματιών,αποκαλυπτικές δημοσιεύσεις ακόμα και στον Τύπο των Βρυξελλών για την παράνομη επίρριψη δισεκατομμυρίων ευρώ στο χρέος και στο έλλειμμα του 2009 και όχι μόνον,υπάρχουν ακόμα σήμερα άνθρωποι τύπου Μπάμπη Παπαδημητρίου και Προτοσάλτε που πληρώνονται για να λένε ανοησίες, και να προσπαθούν απελπισμένα να κοροϊδέψουν τον κόσμο, καταφεύγοντας μάλιστα σε χαχανητά με προφανή σκοπό την σύγχυση για τα αντιφατικά και ανούσια λεγόμενά τους περί χρέους, περί πρόσφατου «τερατώδους» πλεονάσματος, περί του πλούτου που δήθεν παράγει σήμερα η χώρα μας χάριν της Τρόικας, κοκ. 

Θα σας στείλω συντόμως ένα σχόλιο-δείγμα της οικονομικής ψευτο-εμπειρογνωμοσύνης τους όπως προκύπτει από την πρωϊνή εκπομπή των δύο αυτών ατόμων την Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2014, στον Σκάι.         

Θα ήθελα να τονίσω δύο σημεία για την σημερινή εξέλιξη της υπόθεσης Πεδιαδίτη-ΕΛΣΤΑΤ:


 Πρώτον:  Επιβεβαιώνω το αξιόπιστο των πληροφοριών σας για την δικαστική πορεία της υπόθεσης της πειθαρχικής δίωξης της Ανακρίτριας κ. Πεδιαδίτη η οποία προσπάθησε να «ξεπλύνει» το φρικιαστικό και πρωτοφανές έγκλημα του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, ο οποίος αλλοίωσε τα στοιχεία του δημοσίου χρέους και ελλείμματος της χώρας μας με σκοπό, όπως εκτιμώ, την υποδούλωση της χώρας μας και την ταπείνωση και εξαθλίωση του περήφανου λαού μας.


Ο Αρεοπαγίτης Επιθεωρητής που ορίστηκε να διερευνήσει την υπόθεση της πειθαρχικής δίωξης κατά της κ. Ε. Πεδιαδίτη στάθηκε στο ύψος του και δεν δίστασε να κρίνει ότι η Πρωτοδίκης συνάδελφός του παραβίασε την δικαστική νομιμότητα και την παραπέμπει στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη και η ποινική έρευνα για την ύπαρξη δόλου εκ μέρους της.


Τονίζω τα εξής σημαντικά σημεία

Η κ. Πεδιαδίτη φαίνεται ότι έχει εξαφανίσει βασικό ανακριτικό υλικό που έπρεπε να υπάρχει στην δικογραφία, αλλά δυστυχώς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, όπως άλλωστε το έχουμε δηλώσει στις καταθέσεις μας στον Αρεοπαγίτη κύριο Επιθεωρητή που εξέταζε το ζήτημα «Πεδιαδίτη». Ψάξαμε για το υλικό αυτό και το ψάχνουμε. 

Φαίνεται ότι η κ. Ανακρίτρια κοινώς «μας ψάρευε», ανίχνευε το σκεφτικό μας για να αποφασίσει ποιό ανακριτικό υλικό θα αποκρύψει. 
Δυστυχώς είμαστε θύματα της κυρίας Ανακρίτριας. 


Έχει προκύψει νέα πληροφορία, όπως η εξής πολύ πρόσφατη: Η εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αποκάλυψε ότι ο πρώην Πρωθυπουργός, Γ. Α. Παπανδρέου, δήλωσε ότι εκβιάστηκε από την Γερμανίδα καγκελάριο Μέρκελ για να βάλει την χώρα μας στο ΔΝΤ. 

Αν έγινε αυτό, πόσο μάλλον ο Γερμανός Διευθυντής της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας (Eurostat) κ. Ράντερμάχερ, έχει εκβιάσει τον Πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ για να φουσκώσει το δημόσιο έλλειμμα με δισεκατομμύρια ευρώ. 

Το φούσκωμα έχει γίνει καθ’ υπόδειξη, έχει κατατεθεί στις Δικαστικές Αρχές ηλεκτρονική αλληλογραφία και άλλη μαρτυρία.

 Το Δικαστήριο Εφετών έχει τον λόγο τώρα.


Η εξέλιξη της υπόθεσης Πεδιαδίτη-ΕΛΣΤΑΤ προς την ορθή κατεύθυνση σηματοδοτεί την συνέχιση και ολοκλήρωση του τελευταίου σταδίου της ποινικής δίωξης του Προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ στο πλαίσιο που έθεσαν οι Οικονομικοί Εισαγγελείς κκ Πεπόνης και Μουζακίτης, τους οποίους προσπάθησε να ακυρώσει η κ. Πεδιαδίτη μεταχειριζόμενη πονηρούς τρόπους και κόλπα. Ευελπιστώ ότι το Δικαστήριο Εφετών θα πράξει το καθήκον του αδέκαστα.
Δεύτερον: Ο Πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ έχει υπερβεί κάθε όριο μιας μίνιμουμ ευπρεπούς διοίκησης της Στατιστικής μας Υπηρεσίας πάνω στη επιστημονική εργασία της οποίας βασίζεται η οικονομική και κοινωνική ευημερία της Ελληνικής Πληθυσμιακής Οντότητας. 

Τα στοιχεία είναι η βάση για την χάραξη των ορθών πολιτικών και αν τα στοιχεία είναι σαθρά και παραποιημένα, η καταστροφή είναι εξασφαλισμένη. Επισυνάπτω σημερινή ανακοίνωση του Συλλόγου Υπαλλήλων της ΕΛΣΤΑΤ, όπου γίνεται φανερή η καταστροφή που έχει προξενήσει ο πρώην υπάλληλος του ΔΝΤ. 

Εκτιμώ ότι το όλο στατιστικό έργο έχει υποβαθμιστεί σε τέτοιο σημείο που παρουσιάζει την οικονομική και κοινωνική κατάσταση έτσι που να διευκολύνει την περαιτέρω εξαθλίωσή μας και να δικαιολογεί την σύναψη δανείων επί δανείων με εξαντλητικούς όρους.


Η οικονομική δραστηριότητα βρίσκεται στο ναδίρ της και η χρεοσυσσώρευση που έχει καλά εγκατασταθεί στην πατρίδα μας λόγω των στατιστικών αλχημειών του Προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ θα γίνει το νεκροκρέβατό μας, εκτός και αν η Ελληνική Δικαιοσύνη και συγκεκριμένα το Δικαστήριο Εφετών δεν πατήσει φρένο ανοίγοντας το δικαστικό ακροατήριο της υπόθεσης της διόγκωσης του χρέους και του ελλείμματος του 2009: Για να μπεί ο κάθε κατεργάρης στην θέση του. Ενώ το στατιστικό μας σύστημα έχει πλήρως υποδουλωθεί στις ορέξεις μιας μονοπρόσωπης εξαρτημένης εξουσίας, η Βουλή μας στην πλειοψηφία της «χαριεντίζεται», ο αγώνας των κομματικών δελφίνων για τις παχυλές αμοιβές της Ευρωβουλής βρίσκεται στο απόγειό του, ενώ οι αιώνιοι επιτήδειοι συνεχίζουν να αρμέγουν τα υπολείμματα του Ελληνικού κράτους εκμεταλλευόμενοι την ακύρωση των νόμων και του Συντάγματος στην πράξη.


Όλα αυτά βρίσκονται σε κατάφορη αντίθεση προς τις εντολές του Ελληνικού Εκλογικού Σώματος.

 Ο νοών νοείτω.Ζωή Γεωργαντά, 6 Φεβρουαρίου 20147 σχόλια:

 1. ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ????? ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ
  Απάντηση
 2. Μπράβο Κ.Γεωργαντά. Μπράβο και σε σένα Πόπη που επιμένεις!
  Τα κόμματα της "αντιπολίτευσης" τι κάνουν;;

  Αν αυτή η υπόθεση προχωρήσει, θα πέσουν κεφάλια στην κυριολεξία!!

  Το ξεβράκωμα της ..."Επτακομματικής" κυβέρνησης.....
  Ωρε Πατριώτες της βολής θα σας κρεμάσουμε ....Κουδούνια!

  ΣυνΈλληνες εκλογές έρχονται...και όπως πάντα, να μην ξεχάσετε να στηρίξετε τον λιγότερο....
  ..ΑΧΡΗΣΤΟ.....Όσο για τον ΑΞΙΟ....Ποιός τον βρίσκει τώρα;;


  RODRIGO
  Απάντηση
 3. .." μα να μην έχουμε ρε παιδί μου έναν ηγέτη, έναν άνθρωπο να μπει μπροστά...έναν Κολοκοτρώνη !!! "...

  ..δεν φτάνει που γίναμε κορόϊδα, καταντήσαμε και βλάσφημοι κάποιοι από εμάς.

  Dustofroad
  Απάντηση
  Απαντήσεις
  1. Απ ότι φαίνεται, τέλειωσαν οι... Κολοκοτρώνηδες...

   Τώρα υπάρχουν ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΕΣ, όπως η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ.
 4. Αν το κκε ειναι πουλημενο τοτε φαντασου τι ειστε εσεις....Ξεπουλημενοι
  Απάντηση
  Απαντήσεις
  1. ΑΑΑΑΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ''ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ''...ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!!!!!!!!!!!!
 5. ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ.....ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΡΟΥΠΙ.....Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια