Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014


Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014

Λιάνα Κανέλλη: «κομμουνιστικά» παραληρήματα…

Ο Λένιν είχε υπογραμμίσει τούτο (σε παράφραση): Όσο πιο πολύ στριγκλίζεις υπέρ της δημοκρατίας τόσο περισσότερο υπονομευτής της είσαι…

Φυσικά η ζωή αποδεικνύει καθημερινά την απάτη εκείνων που ωρύονται και διαλαλούν, σε όλους
τους τόνους και παραληρηματικά, τον «έρωτά» τους στην Ηθική, τις Ιδέες, τις Αξίες κ.λπ…

Όταν νιώθεις την ανάγκη να διαφημίζεις το «εγώ» σου είσαι εξ ορισμού κάλπικος, πολιτικός απατεώνας, μια κατακρεουργημένη, παρακμασμένη και νοσηρά ναρκισσιστική προσωπικότητα.

Η Λιάνα Κανέλλη μας πυροβολεί, κατά ριπάς, με το «κομμουνιστικό εγώ» της. Κλείνει σε όλες τις πτώσεις και σε βαθμό παράνοιας: «Είμαι κομμουνίστρια»!!!

Δεν αντιλαμβάνεται η άμοιρη ότι τα ίδια αυτά τα «κομμουνιστικά» παραληρήματά της αποτελούν την τελεσίδικη ΑΡΝΗΣΗ του Κομμουνισμού, διότι στον Κομμουνισμό υπάρχει μόνο το «ΕΜΕΙΣ» και όχι το «ΕΓΩ».

Τα διαφημιστικά παραληρήματα της «κομμουνιστικής» της πραμάτειας δεν είναι τίποτα άλλο από τα νοσήματα του αστικού ατομικισμού. Ένα παρακμασμένο και διεστραμμένο έκτρωμα της καπιταλιστικής παρακμής είναι: Μια θλιβερή αστούλα, ελεεινής μορφής, που καλύπτεται πίσω από μελοδραματικές εκκλήσεις στον κομμουνισμό.

Η Λιάνα Κανέλλη (και γι αυτό ασχολούμαστε μαζί της) αποτελεί το πιο ορατό «σύμπτωμα» του εκφυλισμού του ΚΚΕ, την πυώδη φουσκάλα του αποστεωμένου αυτού σταλινικού απολιθώματος: Πλήρως ενσωματωμένου στους καθεστωτικούς μηχανισμούς, στους μηχανισμούς της καπιταλιστικής αγοράς…

Όπως η ηγεσία του ΚΚΕ εμπορεύεται την ξύλινη «αντικαπιταλιστική» του γλώσσα, έτσι και η Κανέλλη εμπορεύεται τον εαυτό της με την ξύλινη «κομμουνιστική» γλώσσα.

Η Κανέλλη τραβάει τη λογική του ΚΚΕ στην τελική της συνέπεια: Στο «μοντέλο» της παραληρηματικής αστικής παρακμής.

Διαβάστε σχετικά κείμενα ΕΔΩ:
http://resaltomag.blogspot.gr/2013/12/blog-post_1.html

Στο σημείωμα που διαβάσαμε σήμερα, η Κανέλλη ανυψώνει τον εαυτό σε ένα τέτοιο «κομμουνιστικό μοντέλο»:
«Θα σας πω κάτι, χρησιμοποιήστε με και σαν μοντέλο, όποιος πάει με το ΚΚΕ καταλαβαίνει ότι όφειλε να είναι, ήταν και δεν το ήξερε, κομμουνιστής από καρδιάς…».

Το κείμενο ΕΔΩ:
http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=7814865&publDate=6/2/2014

Τι αξιοθρήνητα αστούλα «κομμουνίστρια»: Ανυψώνει το «εκλεκτό» της «ΕΓΩ», τον παρακμασμένο ατομικισμό της και τη ναρκισσιστική της αυτοϊκανοποίηση σε κομμουνιστικό «μοντέλο»…

Ολόκληρο αυτό το παραληρηματικό κείμενο της «κομμουνίστριας» οικοδομείται πάνω στο «εγώ», στην «εκλεκτή ψυχής» της:
«Εγώ σας καλώ να πάτε να πείσετε τον κόσμο να ψηφίσει ΚΚΕ…».

Μας καλεί η Λιάνα (το εκλεκτό και σοφό αυτό «κομμουνιστικό» είδος) να ψηφίσουμε ΚΚΕ και όποιος δεν ακούσει την προσταγή της (την προσταγή του Θεού), αυτόματα γίνεται «ανόητος», «ηλίθιος» κ.λπ.

Αυτή είναι η παπική, ΑΠΟΛΥΤΗ σκέψη του ΚΚΕ και η τελεσιγραφική λογική του: Ο Λαός είναι ανόητος και χρειάζεται τις «διαταγές» του Πάπα…

Αυτή η λογική, στην Κανέλλη παίρνει φρενοβλαβείς διαστάσεις. Τις διαστάσεις του νοσηρού, παραληρηματικού ατομικισμού: του καπιταλιστικού παζαριού…

Εμείς λοιπόν, σαν ανόητοι και ηλίθιοι, πιστεύουμε ότι μόνο με τον αφανισμό αυτού του απολιθώματος μπορεί να προχωρήσουμε μπροστά, προς την κατεύθυνση ανασυγκρότησης του εργατικού και λαϊκού κινήματος…

Η ιστορία των κατοχικών μας χρόνων (της νέας αποικιοκρατίας) έδειξε ότι το ΚΚΕ το μόνο που κάνει είναι να αγωνίζεται να μην εξελιχτεί η λαϊκή ΟΡΓΗ σε πολιτικό ΚΙΝΗΜΑ, αλλά απλώς να παρελαύνει μέχρι την κατοχική Βουλή, να την περιφρουρεί και μετά να …τρέχει στο σπίτι.

Αυτός ο στυλοβάτης της κατοχικής «νομιμότητας» πρέπει να πέσει. Και το μαύρισμα στις εκλογές είναι ένα πρώτο βήμα…

resaltomag

Πηγή

Αναρτήθηκε από ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ στις 1:08 π.μ.
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείουBlogThis!Μοιραστείτε το στο TwitterΜοιραστείτε το στο Facebook

Ετικέτες ΚΑΝΕΛΛΗ ΛΙΑΝΑ, ΚΚΕ


30 σχόλια:


Ανώνυμος7 Φεβρουαρίου 2014 - 1:19 π.μ.

ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΑπάντηση

ΑπαντήσειςΑνώνυμος7 Φεβρουαρίου 2014 - 10:56 π.μ.

Σωπα ρε μπαρουτοκαπνισμενε.....πρωτοπορε!!!!!


ΑπάντησηΛΕΩΝΙΔΑΣ7 Φεβρουαρίου 2014 - 1:39 π.μ.

Πότε επιτέλους θα ιδρυθεί επιτέλους ένα μουσείο ανθρωπολογίας για τους Homo Habilis σ'αυτή την χώρα;;; Ως πότε θα μένουν άστεγα αυτά τα είδη;Απάντηση

ΑπαντήσειςΑνώνυμος7 Φεβρουαρίου 2014 - 5:10 μ.μ.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΠΟΓΟΝΟ ΧΙΤΛΕΡΟΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ''ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ''......ΙΔΡΥΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ....!!!Ανώνυμος7 Φεβρουαρίου 2014 - 5:16 μ.μ.

Η αβάσταχτη ηλιθιότητα του ελληνικού εθνικιστικού ΚΙΤΣ.
Μας χαρίζουν άφθονο γέλιο..!Όταν η ελληνική ηλιθιότητα συναντάει την αμερικανική υπερβολή/επιβολή, κάτι όμορφο γεννιέται. Δείτε το οπωσδήποτε.....
http://grekamag.gr/2540/


ΑπάντησηΑνώνυμος7 Φεβρουαρίου 2014 - 2:01 π.μ.

ΤΙ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙ Η ΑΝΙΣΟΡΟΠΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ...ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ...ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΓΑΙΔΑΡΟ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ...ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΑΙΔΑΡΟ ΚΑΛΑ ΔΕΜΕΝΟ...ΝΤΡΑΣΜΠΕΚΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΙΕΤ...ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗΑπάντηση

ΑπαντήσειςΑνώνυμος7 Φεβρουαρίου 2014 - 11:02 π.μ.

ΦΑΣΙΣΤΟΒΛΑΧΕ;Ανώνυμος7 Φεβρουαρίου 2014 - 1:05 μ.μ.

ου ρε φασιστοκουμουνο χιχιχιΑνώνυμος7 Φεβρουαρίου 2014 - 4:51 μ.μ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΙ ΚΑΙ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΕΣΤΕ;
ΦΑΣΙΣΤΟΚΟΥΜΟΥΝΟ;ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ


ΑπάντησηΑνώνυμος7 Φεβρουαρίου 2014 - 2:02 π.μ.

Να πω και γω κατι για την "κυρια" Κανελλη;
Η θα μου το σβησετε γιατι ΔΕΝ μιλουν ετσι σε μια "κυρια";ΣταλινασφαλητηςΑπάντηση

ΑπαντήσειςΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ7 Φεβρουαρίου 2014 - 2:21 π.μ.

Να είστε ευγενής, όπως αρμόζει σ' έναν Κύριο που γράφει στο blog μιας Κυρίας.

Υ.Γ. 1. Μόνο η διαχειρίστρια, δηλαδή εγώ, επιτρέπεται να μπινελικώνει, γιατί αναλαμβάνω και τις ευθύνες μου, καθότι τα μπινελίκια γίνονται επωνύμως.
Εσάς πού θα σας βρω αν μπινελικώσετε την "κυρία" και μου κάνει εμένα μήνυση ή αγωγή;
Τα φαντάσματα, κρύβονται όπως οι λαγοί, και την γλυτώνουν...

Υ.Γ. 2. Έχει εξαφανιστεί μέρες τώρα και η Ασπασία... πήρε το δίκαννο κι έφυγε... ποιός ξέρει που γυρνάει..
Ανώνυμος7 Φεβρουαρίου 2014 - 2:31 π.μ.

Ειναι μαζι μου.
Την εκπαιδευω γενικως.


ΣταλινασφαλητηςΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ7 Φεβρουαρίου 2014 - 3:01 π.μ.

Κρατήστε εσείς την Ασπασία, και δώστε μου εμένα το δίκανο... έτσι κι αλλιώς άχρηστη ήταν...Ανώνυμος7 Φεβρουαρίου 2014 - 3:47 π.μ.

Το δικαννο το πουλησαμε.
Τωρα εχουμε ΑΚ-47


ΣταλινασφαλητηςΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ7 Φεβρουαρίου 2014 - 4:09 π.μ.

Αυτό φέρτε μου. ΑΚ-47, 48,49.. βάλτε και μια οκά παραπάνω να το κάνουμε 50 στρογγυλό... πολλή τσιγκουνιά έχει πέσει εκεί μέσα..Ανώνυμος7 Φεβρουαρίου 2014 - 5:08 π.μ.


"Μόνο η διαχειρίστρια, δηλαδή ΕΓΩ",
Καλα επιτρεψτε μου να σας πω οτι ειστε ο ορισμος της μετριοπαθειας

Ποια η διαφορα μεταξυ μηνυσης και αγωγης;


ΣταλινασφαλητηςΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ7 Φεβρουαρίου 2014 - 5:30 π.μ.

'Ετσι είμαι εγώ και σ' όποιον αρέσω.

Στην μήνυση, θα πάω μέσα... στη στενή... και στην αγωγή, θα μου πάρουν και .. τέλος πάντων.. αν ήμουν άντρας, θα μου έπαιρναν και το σώβρακο..

Ωραίος είστε του λόγου σας.. αντί να βγείτε επώνυμα και να εκφραστείτε κόσμια, με προσβάλετε κιόλας.
Γεμίσαμε από άντρες... "τσάμπα μάγκες".. και μετά αναρωτιέστε, γιατί οι γυναίκες έχουν πάρει τα όπλα.

Αντί να μου απαντήσετε πως "κυρία Σουφλή.. λέγομαι τάδε και αναλαμβάνω την ευθύνη των λεγομένων μου αν σας υποβληθεί μήνυση ή αγωγή", έχετε το θράσος να μου ασκείτε κριτική και να με ειρωνεύεστε.

Βρεγμένη σανίδα που σας χρειάζεται...

Υ.Γ. Μάλλον Σφακιανάκης σας χρειάζετε εσάς, για να έρθετε στα ίσια σας...
Ανώνυμος7 Φεβρουαρίου 2014 - 8:34 π.μ.

http://tvxs.gr/news/skitsa/antisfaΑνώνυμος7 Φεβρουαρίου 2014 - 11:02 π.μ.

Τι να το κανετε το ΑΚ-49.....πιαστε τα νεροπιστολα....σας πανε πιο πολυ....μαζι με σκουπα και φαρασι ειστε μουρλια.ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ7 Φεβρουαρίου 2014 - 12:22 μ.μ.

Και που να με δεις, όταν με την σκούπα και το φαράσι, μαζεύω τα..."σκουπίδια"... δεν θάθελες να ήσουν κοντά..Ανώνυμος7 Φεβρουαρίου 2014 - 4:58 μ.μ.

Για να το λες....τοσα ''σκουπιδια'' που εχεις μαζεψει λογικο ειναι.....παντως αν παραμαζευτουν φωναξε την Αλεκα....διπλα ειναι .Θα μαζεψει και εσενα μαζι....ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ7 Φεβρουαρίου 2014 - 5:12 μ.μ.

Μέχρι στιγμής, γίνεται το αντίθετο. Πριν από λίγο πέρασε και το απορριμματοφόρο του δήμου, που είχα πετάξει μέσα σκουπίδια σαν και του λόγου σου και του ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ συρφετού που υπηρετείς.

Ανώνυμος7 Φεβρουαρίου 2014 - 5:47 μ.μ.

Ποιο αντιθετο;


ΑπάντησηΑνώνυμος7 Φεβρουαρίου 2014 - 2:29 π.μ.

ΚΥΡΙΑ ΣΟΥΦΛΗ ...ΤΗΝ ΑΣΠΑΣΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΩ... ΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ [ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΝΝΟ ]...ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΕΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡΙΠΑΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ...ΚΑΘΩΤΙ Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΚΑΝΕΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΓΚΟΥΡΜΠΕΤΙΑ...ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΙ...Η ΕΙΜΕΘΑ ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟΙ Η ΔΕΝ ΕΙΜΕΘΑ...ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗΑπάντηση

ΑπαντήσειςΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ7 Φεβρουαρίου 2014 - 2:58 π.μ.

χαχαχαχαχαχαχαχα
Να ξέρατε πόσο γέλιο πέφτει με το σχόλιό σας, ούτε μπορείτε να φαντασθείτε...
Να είστε καλά.. με κάνατε και γέλασα...


ΑπάντησηΑνώνυμος7 Φεβρουαρίου 2014 - 3:12 π.μ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣE MENA ...ΑΠΑΝΩΤΑ ΣΧΟΛΙΑ Η ΚΑΘΟΛΟΥ ...ΘΕΜΑ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΙ ΜΠΥΡΑΣ ...ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ...ΕΔΩ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡΙΠΑΣ ΕΔΩ ΠΑΕΙ...ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗ ΔΕΗ ΑΥΡΙΟ...ΚΑΛΑ ΑΥΠΝΟΣ ΝΑ ΚΟΥΤΟΥΛΑΩ ΣΕ ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΣ ΚΑΡΒΟΥΝΟΥ...ΤΟΥΣ ΠΡΟΥΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΠΩΣ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ...Η ΚΑΝΕΛΗ ΜΑΛΛΟΝ ...ΑΥΡΙΟ ΡΙΞΤΕ ΚΑΝΕΛΛΗ ΜΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΕΡΙ ΛΟΥΦΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ...ΑΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΕ ΔΥΟ ΒΡΑΔΥΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΣΑ ΔΕ ΜΑΘΑΜΕ ΣΕ ΜΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΑ LEOPARD...ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ...ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΟΜΑΧΟ ΤΟΥ....ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗΑπάντησηΑνώνυμος7 Φεβρουαρίου 2014 - 3:46 π.μ.

Αφηστε τις Ασπασιες και να δουμε πιο σοβαρα πραματα.«Γέμισε αρουραίους η Βουλή»! Αληθεια λεω.
Τωρα να φορουν εσωρουχα η οχι θα το δειξει η νεκροψια.
Ακούγοντας ο οποιοσδήποτε αυτή την φράση το πιο πιθανό θα ήταν συνειρμικά ο νους του να πήγαινε στα διάφορα «τρωκτικά», τα οποία ροκανίζουν το δημόσιο χρήμα και χτίζουν καριέρες και περιουσίες στην πλάτη του Ελληνικού λαού.
Η είδηση, όμως, έχει κυριολεκτική ερμηνεία, καθώς τα συγκεκριμένα τετράποδα τρωκτικά του ΚΙΣ γέμισαν όλες τις αίθουσες της Βουλής. Από την αίθουσα ολομέλειας και το εστιατόριο, μέχρι τον υπόγειο σταθμό οχημάτων, το εντευκτήριο, ακόμη και τον βρεφονηπιακό σταθμό!
Για να λυθεί το πρόβλημα η Βουλή ενέκρινε κονδύλι 4.280,40 ευρώ για να αποδοθεί σε εταιρεία εκτέλεσης εργασιών απεντόμωσης – απολύμανσης και μυοκτονίας που κέρδισε τον διαγωνισμό.

Τα διάφορα ειδησεογραφικά sites, όμως, που μετέδωσαν την είδηση, ίσως θα έπρεπε να έχουν διαφορετικό τίτλο από το «Γέμισε ποντίκια η Βουλή!», καθώς άλλο θα εννοούν και άλλο πιθανότατα θα καταλάβαινε η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου.
Και σίγουρα η ευθύνη δεν ανήκει στον Λαό για την λανθασμένη προσέγγιση του όλου θέματος...

Εμπρος λοιπον απολυμανση ΤΩΡΑ.
Με Zyklon B.
Η καλη δουλεια θελει το μαστορα της.ΣταλινασφαλητηςΑπάντησηΑνώνυμος7 Φεβρουαρίου 2014 - 7:42 π.μ.

Aπο "γραμματεας" του "Εθναρχη" Καραμανλη, σε κεντρικο προσωπο του Πασοκοκρατουμενου Mega ανακαλυψε οτι θα μπορουσε να ειναι "Χριστιανη Κομμουνιστρια" -η εκκλησια εχει αλλωστε πολλους ψηφους- με βιλα στην Εκαλη, να μαχεται για τα δικαιωματα του λαου.....οι κακες φημες λενε οτι στην τελικη επιλογη της μετρησε το γεγονος του οτι οπως λενε οι κακες γλωσσες τα πιο "καλα" κοριτσια βρισκονταν παντα στις ταξεις του Κ.Κ.Ε....Το σιγουρο ειναι οτι η Λιανα ζει μια καθωσπρεπει Χριστιανικη ζωη..."ΟΥΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ" !!!ΑπάντησηΑνώνυμος7 Φεβρουαρίου 2014 - 11:59 π.μ.

Κανελλογαρουφαλιά και πράσσειν άλογα.
Αυτη η υστερικη και διεστραμμενη ηθοποιος ειναι για την νευρολογικη κλινικη χωρις καθυστερηση.
Εχει καβαλησει υπερβολικα ψηλο καλαμι και το μονο που την νοιαζει ειναι να φαινεται η κουτσαβακομάγκικη φάτσα της στο γυαλι. Νομιζει οτι ειναι μεγαλη ντίβα. Ετσι της λενε οι γελωτοποιοι και οι κόλακες στην αυλη της.
Ασε που στα ονειρα της βλεπει οτι ολη η Αθηνα εγινε μιά ομοφυλοφιλικη γειτονιά.
Και μετά.... ξύπνησε.ΑπάντησηΑνώνυμος7 Φεβρουαρίου 2014 - 2:24 μ.μ.

Δεν το βλέπετε ότι το έχει φάει η μπάφα; ΟΚΑΝΑ χρειάζεται επειγόντας η..... ο.... το ......τέλος πάντων..... αυτό το πλάσμα. Την 10ετία του '70 ξενυχτούσε σε παραλίες της χαλκιδικής,ως ακτιβίστρια για την κατάργηση του άβατου,παρέα με το είδος της. Μετά έγινε η Οσία Γαρέφω η Αθηναία. Βίος και πολιτεία !!!! Τώρα πληρώνει καλά το ΚΙΣ Είναι πολλά τα λεφτά του ΚΚΕ και δεν έχουν τελειωμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια