Powered By Blogger

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2014

ΛΟΓΙΑ «ΜΕΓΑΛΗΣ» και «ΑΝΥΠΟΚΡΙΤΗΣ» ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ: «ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ και ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ...ΓΟΝΥΚΛΙΝΗΣ»...!!!



 Το πόσο γονυκλινής είναι ο Αλέξης, θα το συνειδητοποιήσει δυστυχώς ο ελληνικός λαός όταν πρωθυπουργέψει το παιδί του Σόρρος... 
Μόνο που θα είναι πολύ αργά...

Πόπη Σουφλή


 
 
«ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ και ΤΑ ΤΕΤΡΙΜΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ... ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ»...!!!

Ο Σαμαράς στις εκλογές τού 2012 το είπε διαφορετικά:
«Βιαζόσαστε γιά εκλογές όπως τα... αρνιά γιά το Πάσχα»...!!!
Ο Λαφαζάνης επαναφέρει πάλι σκηνικό «ρήξης» με τον Τσίπρα και σε παρεμβασή του σε εκδήλωση της ιστοσελίδας iskra.gr, μεταξύ άλλων του καταλογίζει:
«Οι εκλογές δεν κερδίζονται με γκάλοπ, για να κερδίσεις τις εκλογές πρέπει να... ξέρεις τι θα κάνεις την επόμενη ημέρα»...!!!
 «Πρέπει να κερδίσουμε τις εκλογές σε συνειδήσεις μέσα στην κοινωνία. 
Και εδώ έχουμε ένα μεγάλο έλλειμμα, τόσο στο κατά πόσο ξέρει ο ΣΥΡΙΖΑ τι θα κάνει την επόμενη ημέρα όσο και για το αν οι εκλογές θα κερδηθούν στις συνειδήσεις των πολιτών».
********
«Η μάχη δεν κερδίζεται με αναδίπλωση, όταν είσαι γονυκλινής, όταν κάνεις εκπτώσεις και όταν συμβιβάζεσαι με αυτούς πουθέλεις να νικήσεις». 
********
«Δεν αποτελεί άνοιγμα για τον ΣΥΡΙΖΑ να μαζέψουμε τα αποκαΐδια, τα τετριμμένα του ΠΑΣΟΚ».
********
Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται ο καθένας, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Συριζα τρέφει ανυπόκριτο σεβασμό και εκτίμηση στον προεδρό του τον Τσίπρα και είναι και θα είναι σαφής η στήριξη πού θα τού παρέχει όταν το «πολιτικό βλαχάκι» γίνει...Πρωθυπουργός...!!!
********
Είναι απόλυτα εξασφαλισμένη η σταθερότητα της Κυβέρνησης και η εφαρμογή της οικονομικής της πολιτικής... 
*******
Πού πάτε ρε «τσιπρόφυτα», ξυπόλητοι στα αγκάθια...!!! 








Πηγή

8 σχόλια:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=t-8Hhwl5KlM
    Απάντηση
  2. ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΠΤΩΣΙΣ ...ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΡΓΑ ΔΕΞΙΑ ..ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ...ΑΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ...ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ...ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΤΗΣ... ΑΘΕΙΑΣ ...ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ... ΤΗΣ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑΣ ...ΤΗΣ ΑΚΤΗΜΟΣΥΝΗΣ [ ΣΠΙΤΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ] ..ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ...ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ...ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. Γιατι φιλε μου καλε εισαι ευχαριστημένος με αυτά που μας συμβαινουν τωρα....με τους εμπειρους πολιτικους,τους τεχνοκρατεςκτλ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ κατι πρεπει να γινει να ξυπνισουμε ας αρχισουμε αυτό το ταξιδι ετσι ,με το ρισκο αν θες...
  3. http://oimos-athina.blogspot.gr/2014/02/blog-post_8.html

    Η αληθεια για τον Τσιπρα.

    Απάντηση
  4. ΚΚΕ να μη ψηφισουμε ουτε Συριζα Θεος φυλαξει ουτε, ΝΔ kαι Πασοκ,το γραφετε συνεχεια στις αναρτησεις σας, και μπερδευετε τα σαινια .Απροκαλυπτα προτεινετε να ψηφισουν μηπως χρυση αυγη?Αν ναι, αυτο και αν ειναι φασιστοσιωνισμος,μιας και σας αρεσει η λεξη.
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. Εκτός τα κοινοβουλευτικά κόμματα, υπάρχουν και τα εξωκοινοβουλευτικά. Σε κανέναν δεν θα πω τι θα ψηφίσει. Απλά να σκεφθεί. Και να σκεφθεί με γνώμονα το καλό της Πατρίδας.
    2. 1:55
      Εσυ δεν πρεπει να εχεις πολιτικα δικαιωματα. 
      Απλα.
      Γιατι δεν εχεις παει φανταρος



  5. ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ........!!!ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..... ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.....; ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ...ΠΟΡΔΕΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ.......! Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.......! ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ......!! Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ , ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια