Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2014

Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2014

Και να σκεφτείς ότι ιερείς διέσωσαν ΟΛΟΥΣ τους Εβραίους της Ζακύνθου στην Κατοχή.... Όπως και τον πατέρα του Σιμόν Πέρες... ΠΟΥ ΝΑ'ΞΕΡΑΝ....
Ρε λέμε, ούτε ένας οβριός να μην μείνει... Ούτε ένας.


Πόπη Σουφλή
Ταλμουδικές ανθρωποθυσίες:

Στις 19 Ιουνίου 1764, στο Ορκούλ (Orkul) της Ουγγαρίας, το δεκαετές, παιδί του Ιωάννου Βάλλα (Jean Balla) εξελθών το πρωϊ στους αγρούς να μαζέυει λουλούδια, εξαφανίζεται. Στις 25 Ιουνίου, ανευρίσκεται το πτώμα του, φέρων τα χέρια του δεμένα, το δεξί μάτι του οξωρυγμένο, τον λαιμό του σφιγμένο με σχοινί, βαθιά πληγή στον λάρυγγα, 18 μαχαιριές στο πρόσωπο, 14 στα χέρια, 32 στο στήθος, 17 στο πίσω μέρος του θώρακα και τα νώτα και 19 στα πόδια και τους μηρούς. 


Στο λαιμό του παιδιού είχε χαραθεί με αιχμηρό εργαλείο η εξής επιγραφή με Εβραϊκά γράμματα: “Ένας Θεός υπάρχει, γι’ αυτό ας λείπει ο ένας από τους Δύο”.
 

Πίνακας που 
φέρει την εικόνα του φρικιαστικού αυτού θεάματος διατηρείται ακόμη στα αρχεία της Βουδαπέστης. 

Όταν ανακάλυψαν το πτώμα, όλοι θυμήθηκαν ότι την ημέρα της εξαφάνισης του παιδιού παρετηρήθει στην κωμόπολη ασυνήθιστη προσέλευση Εβραίων της Πολωνίας. Συνελήφθησαν 3 Εβραίοι για τους οποίους υπήρχαν προηγούμενες ενδείξεις. 

Αξιόπιστοι μάρτυρες κατέθεσαν ότι το απόγευμα της προηγούμενης μέρα που εξαφανίσθηκε το παιδί, είδαν και άκουσαν 2 ξένους Εβραίους να συνομιλούν με το θύμα και να του προτείνουν να μαζέψει από τα χωράφια λουλούδια και βότανα τα οποία τάχα είχαν ανάγκη. 

Στο τέλος η διαπράξει της ανθρωποθυσίας ομολογήθηκε από τους συλληφθέντες Εβραίους, οι οποίοι και καταδικάσθηκαν σε θάνατο, τον οποίο υπέστησαν οι δύο. Ο τρίτος Εβραίος τιμωρήθηκε ελαφρότερα και λόγω των καταθέσεων του και διότι ασπάσθηκε τον Χριστιανισμό στο τέλος.

To 1774, μια Χριστιανή νεαρά ήταν υπηρέτρια σε μια Εβραϊκή Συνοικία της Βουδαπέστης (Therese Ville, Rue de Roi). Μια μέρα αποκοιμήθηκε με κάποια ναρκωτική ουσία από τους Εβραίους κύριους της, κατά την παραμονή της Εβραϊκής εορτής του Φουρίμ, και εξύπνησε 24 ώρες μετά. 


Μόλις σηκώθηκε, αισθάνθηκε τον εαυτό της τόσο αδύναμο ώστε να μη μπορεί να βηματίσει καθόλου. Συγχρόνως ένιωσε όλα τα μέλη της να πονούν. 
Εξέτασε το σώμα της και βρήκε στο κάτω μέρος του δεξιού και αριστερού βραχίονα μικρές τρύπες που έμοιαζαν με δήγματα βδελλών. Αμέσως εγκατέλειψε το Εβραϊκό σπίτι. 
Ο ιατρός ο οποίος την εξέτασε απέδωσε τα συμπτώματα της αδυναμίας στην αφαίρεση μεγάλης ποσότητας αίματος.

To 1775, στην Πολωνία, ο Στανίσλαος Στρόσκυς, παιδί Χριστιανών, θανατώνεται με φρικώδη βασανιστήρια από Εβραίους, τους οποίους καθοδηγούσε ο Ραββίνος Ιούδας. (Πηγή: Τίζα – Ελζάρ, Ούγγρου βουλευτού).

To 1784, χάθηκε στην Ζάκυνθο ο δωδεκαετής Ιωάννης Ζερβός. Το πτώμα του βρέθηκε εντός σάκκου από τους συγγενείς του, 8 μέρες μετά την εξαφάνιση του, φέρων τους τύπους των ήλων, τομές στα χέρια και τα πόδια, καθώς και λόγχης στα πλευρά. 


Από αυτά τα σημάδια ο λαός της Ζακύνθου κατάλαβε ότι το έγκλημα διαπράχθηκε από τους Εβραίους. 

Ο λαός εξεγερθεί κατά των Εβραίων της Ζακύνθου και πλήγωσε μερικούς απ’ αυτούς και προξένησε ζημιές στις Εβραϊκές περιουσίες. 

Ο παιδομάρτυρας ετάφει μέσα στην Μητρόπολη και μετά από 12 χρόνια κατόπιν οράματος ανευρέθη σώος. 

Πληροφορηθείς το γεγονός ο Λατίνος της νήσου Επίσκοπος, άρπαξε το σώμα και το έστειλε στην Ενετία, όπου σώζεται έκτοτε εκεί με το όνομα “Άγιος Ιωάννης του Σταυρού”. 

Στην Ζάκυνθο περισώζεται μόνο το ένα πόδι του Αγίου Παιδομάρτυρα. (“Βήμα” Πύργου και “Καιρούς” Αθηνών, Μάιος 1890 και εφημερίδα “Ακρόπολη”, Απρίλιος 1980).

από: http://www.logiosermis.net/2011/08/1821.html#ixzz2sq7iraK4

και άλλα φρικιαστικά από τη Ζάκυνθο:http://antipliroforisi.blogspot.gr/2009/01/blog-post_09.html

Και να σκεφτείς ότι ιερείς διέσωσαν ΟΛΟΥΣ τους Εβραίους της Ζακύνθου στην Κατοχή.... Όπως και τον πατέρα του Σιμόν Πέρες...

ΠΟΥ ΝΑ'ΞΕΡΑΝ.... 


  


Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Ο ΑΛΕΞ, Η "ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΑ", ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ...":
  


8 σχόλια:

 1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ........!!!ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..... ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.....; ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ...ΠΟΡΔΕΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ.......! Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.......! ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ......!! Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ , ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ......!!!
  Απάντηση
  Απαντήσεις
  1. ελα ρε φιλε μου πες την αληθεια εισαι τροφιμος στο δαφνι και γραφεις καμια μαλακια για να περνα η ωρα!!!!
  2. Κανέλλω, βάρα την κεφάλα σου στον τοιχο.
  3. ΡΑΒΙΝΕ!
   ΤΟ ΜΑΤΖΟ ΣΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ
 2. O ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ. ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

  ΖΗΤΩ Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΛΕΞΗΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΑ.....
  Απάντηση
 3. Αριελ Τοαφ
  "Πασχα Αιματος"

  Διαβαστε το βιβλιο του.
  Μπορειτε να το κατεβασετε κι απ' το διαδικτυο υπο μορφη scrib
  http://www.israelshamir.net/BLOODPASSOVER.pdf

  Εχουν αναρωτηθει ποτε τους οι σκυλοι γιατι τους σιχαινεται ολος ο κοσμος;
  http://gblt.webs.com/jewish_ritual_murder.htm  Σταλινασφαλητης
  Απάντηση
 4. Ο ΡΕΣΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ, ΕΒΡΑΙΟΣ;
  Απάντηση
 5. Τί είναι αυτό που συμβαίνει εδώ .
  Η Ελλάδα έχει μπει σε τροχιά Ναζιστικού μοντέλου.
  Από πού έως πού οι Έλληνες είναι Ναζί.
  Όλοι οι βρωμεροί που νομίζουν πως είναι Έλληνες και αναπαράγουν τον Ρατσισμό κατά των Εβραίων διαχρονικά,των Αθίγγανων ,ή όποιων αυτοί διαλέγουν ,ας κάνουν πρώτα αυτοί ,
  ένα (τέστ) και θα δούνε πόσο Έλληνες είναι.
  Θα δουν πως δεν είναι .
  Θα κατάγονται είτε από την Αλβανία,αλλά εάν έχουν δισύλλαβα ονόματα ας μην κάνουν καν σίγουρα είναι Αλβανοί.
  Εάν είναι από την Πίνδο και είναι τσοπάνηδες από πάππου προς πάππου επίσης ας μην κάνουν (έλεγχο) γιατί η γενετική καταγωγή των βλάχων είναι από την Ρουμανία.
  Όπως είπε και ο Ραφαηλίδης ΄΄ Η Πατρίδα δέν είναι το άθροισμα των οικοπέδων μας΄΄
  Φασισταριά όσοι απο εσάς είσαστε Αρβανίτες ή Βλάχοι κατα την εφαρμογή του άρωστου ρατσισμού σας πρέπει να γίνεται σαπούνια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια