Powered By Blogger

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014

Συνομωσία ή σύμπτωση: 20 στελέχη Αμερικανικής εταιρείας τεχνολογίας ήταν στο Boeing


Written By Κωνσταντίνος Α.  
 
Τυχαίο συμβάν ή θεωρία συνωμοσίας; Νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αποκαλύπτουν ότι στο μοιραίο αεροσκάφος της Μalaysia Airlines, επέβαιναν 20 ανώτατα στελέχη της αμερικανικής εταιρείας υψηλής τεχνολογίας Freescale Semiconductor! 
Η Wall Street Journal με άρθρο της επιβεβαιώνει την είδηση αυτή, γεγονός που καθιστά ακόμη πιο ύποπτη τη εξαφάνιση του αεροσκάφους καθώς δεν είναι συνήθες να ξεκληρίζεται ο ερευνητικός τομέας μιας εταιρείας υψηλής τεχνολογίας κάτω από μη συνηθισμένες συνθήκες.


Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι δώδεκα υπάλληλοι είναι από τη Μαλαισία και οκτώ από την Κίνα. Η είδηση, σύμφωνα με την ανακοίνωση, έχει σοκάρει όλη την κοινότητα της Freescale Semiconductor, η εταιρεία παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και θα παρέχει περισσότερες πληροφορίες όταν αυτές θα είναι διαθέσιμες.
 
«Προς το παρόν, είμαστε συγκεντρωμένοι αποκλειστικά και μόνο για τους υπαλλήλους μας και τις οικογένειές τους», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Gregg Lowe.
 
«Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με όσους επλήγησαν από αυτό το τραγικό γεγονός».
 defencenet.gr




Πηγή

5 σχόλια:

  1. ελα μωρε....τυχαιο...!!ειδικα μολις μαθουμε τι θα "βγαλουν" απο αυτο,θα ειναι τυχαιο...και εσεις κυριε μου συνομοσιολογος,και "εμμονολιπτικος"..
    Απάντηση
  2. Αν επιβεβαιωθεί θα είναι μια ωραιότατη προβοκάτσια των Αμερικανών...
    Μόλις χθες γράφαμε για τους δίδυμους πύργους...τότε δεν δίστασαν θα θυσιάσουν 3-4 χιλιάδες αθώους ανθρώπους για να προωθήσουν τα άνομα συμφέροντα της παγκοσμιοποίησης...
    Τι είναι γιαυτούς....20 αανώτατα στελέχη?
    Γενικά οι παγκοσμιοποητές...όχι μόνον Αμερικανοί... δεν δίνουν δεκαράκι για καμία ανθρώπινη ζωή στον πλανήτη...
    Λες και είμαστε φάρμα ανθρώπινων ζώων...
    ...Ή μήπως είμαστε αλλά δεν έχουμε επίγνωση...οι περισσότεροι?
    Έφη
    Απάντηση
  3. η φαρμα ειμαστε......αφου δεν αντιλαμβανομαστε τι διαβαζουμε! οταν δεν ξεχωριζουμε ενα κυνικο σχολιο...τι ειμαστε τοτε? το σχολιο 441 ειναι ειρωνικο! ξεκαθαρο ειναι οτι τα "τυχαια" που τους βολευουν , δεν ειναι τυχαια...!θα περιμενουμε θα δουμε κατα πως θα το χρησιμοποιησουν και τοτε θα ξερουμε και την χρηση του "ατυχηματος"....εκεινο που εχουμε μαθει πια ειναι οτι το τυχαιο δεν ειναι τυχαιο,αλλα επι-τυχαιο.....
    Απάντηση
  4. και σιγα μην ειχαν μεσα "ανωτατα",στελεχη...ποιος ξερει ποιον κακομοιρη ξεγελασαν,κανοντας τον να πιστεψει πως τους "ξεγελασε"....δολος!!! ξερετε τι ειναι ο δολος???? ο σκοπος αγιαζει τα...μεσα! που το εχετε ακουσει αυτο???....προβατα μπεεεεε
    Απάντηση
  5. Η υψηλή τεχνολογία βλάπτει σοβαρά... την υγεία. Τους έφαγε η μαρμάγκα τους ανθρώπους!!
    Απάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια