Powered By Blogger

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014

Νίκος Δήμου: Ας ονομαστούν και Μακεδονία τα Σκόπια (Bίντεο)





«ΘΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ» - «ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ»

Και βέβαια έχετε ταυτόσημη ιδεολογία το βοθροποτάμι σου με τον ΣΥΡΙΖΑ...
ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!
Γι αυτό και συμφωνείς με την... πολιτική ανιστόριτη παραχαράκτρια πόρνη την Ρεπούση...

Βρε άντε στο διάλο, που μαζευτήκατε όλοι εδώ στην Ελλάδα για να ρουφήξετε το αίμα της Πατρίδας μας...κι έχετε το θράσος  να ζητάτε και την ψήφο μας...

Πόπη Σουφλή


nikos-dhmoy-as-onomastoyn-kai-makedonia-ta-skopia-binteo

«Ας ονομαστούν τα Σκόπια και Μακεδονία» δήλωσε ο συγγραφέας Νίκος Δήμου, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΪ, επισημαίνοντας ότι «είναι θετικό που το Ποτάμι δεν έχει ιδεολογία».

Ο κ. Δήμου είπε ότι «Το Ποτάμι» δεν έχει θέση αυτή τη στιγμή για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ. Εξέφρασε την προσωπικές του θέσεις τονίζοντας ότι το θέμα το χειρίστηκαν λάθος από την αρχή οι ελληνικές κυβερνήσεις. 

«Είναι ένα θέμα που έχουμε ήδη χάσει. Το 95% των κρατών έχει δεχθεί το όνομα "Μακεδονία" κι εμείς συνεχίζουμε να το συζητάμε» είπε συμφωνώντας ότι η ΠΓΔΜ μπορεί να ονομαστεί όπως θέλει, ακόμα «Μακεδονία». 

Παράλληλα τάχθηκε υπέρ
μιας σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό.



«Μπήκα στο "Ποτάμι" γιατί ήθελα ένα κόμμα για να μπορώ να ψηφίζω. Όλα τα κόμματα έχουν βραχυκυκλωθεί εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ που αυτοβραχυκυκλώνεται.Το Ποτάμι είναι μία νέα πρόταση» πρόσθεσε., επισημαίνοντας ότι «είναι θετικό που το Ποτάμι δεν έχει ιδεολογία»




 «Είναι θέμα ιδεολογίας που δεν υπάρχουν ιδιωτικά πανεπιστήμια. Πιστεύουμε ότι πρέπει να υπάρχουν ιδιωτικά για να βελτιωθούν και τα δημόσια» τόνισε.



Παράλληλα, ο συγγραφέας τάχθηκε υπέρ του χωρισμού Κράτους-Εκκλησίας.
«Το θέμα των μνημονίων έχει τελειώσει για την Ελλάδα. Ήταν ένα ατύχημα και από την πλευρά της Ε.Ε. και από της Ελλάδας. Δεν έχουμε κανέναν κανόνα που να αποκλείει (εκτός από τη Χ.Α.) ή να θέλει κάποιον» ανέφερε, ενώ δεν απέκλεισε καμία συνεργασία, διευκρινίζοντας ότι είναι «πιο αριστερά από τη ΝΔ» απαντώντας .

«Πρέπει να αξιολογηθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι» τόνισε, λέγοντας πως δε χρειάζονται απολύσεις στο Δημόσιο δεν είναι τόσο μεγάλο.

«Ουδέποτε υπήρξα νεοφιλελεύθερος και αποκηρύσσω τον νεοφιλελευθερισμό και τις παραφυάδες του» είπε για τη συμμετοιχή του στη Δράση. «Μην μπερδεύετε τους φιλελεύθερους με τους νεοφιλελεύθερους» ανέφερε.

Σε ερώτηση που του έγινε -αλλά δεν πρόλαβε να απαντήσει εξαιτίας του τέλους της συνέντευξης- σχετικά με τις θέσεις που έχει διατυπώσει κατά καιρούς η Μαρία Ρεπούση, ο κ. Δήμου ανέφερε -εκτός κάμερας- ότι τη θεωρεί ικανή επιστήμονα και ότι συμφωνεί σε αρκετά με την ίδια.




Πηγή

7 σχόλια:

  1. Γνωστός, πληκτικός, επικίνδυνος
    Απάντηση
  2. http://kostasxan.blogspot.gr/2014/02/blog-post_2148.html

    ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΜΚΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΟΥ;;;;;
    Απάντηση
  3. Αυτός ο.....κωλόγερος είναι ??? Σταλινασφαλίτη σου τον αφήνω σε σένα.........κάντου το ψυχικό !!!!
    Απάντηση
  4. Tα γνωστά περί Μακεδονίας πάλι. Το πως θα λέγονται. Ο Δήμου σαφώς είναι πληρωμένος. Οι αμερικάνοι θα τρίβουν τα χέρια τους με τις αντιδράσεις μας. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιτυχία γι' αυτούς. Και γω ρωτώ; Τι θα πείραζε να λέγονται Μακεδονα; Τι θα πείραζε αντί να ξεσηκώσει το πληρωμένο παπαδαριό τον κόσμο στη Θεσσαλονίκη το '92 εναντίον να έλεγε τη μαγική λέξη "αδέρφια μας" (σταδιακά κατάργηση Βίζας ,άνοιγμα συνόρων, νομισματική ένωση, διείσδηση της γλώσσας, επαναγραφή ιστορίας, τελική σύνδεση) . 2 εκατομύρια πληθυσμός είναι το κρατίδιο. Το 1 εκ τουλάχιστο είναι Έλληνες. Τους δίνουμε και οικόπεδα στη Χαλκιδική. Τόσα έχει ο Βαρδινογιάννης και τα Μετόχια. Μόνο στους δηλωμένους Έλληνες φυσικά. Τα νέα σύνορα της Ελλάδας πάνε σιωπηρά και μετά ηχηρά Βορειότερα. Η Θεσσαλονίκη όταν ελευθερώθηκε είχε 18% Έλληνες. Το 50% δεν είναι καλή δικαιολογία; Ή θα ήταν πρόβλημα η ενσωμάτωση 1 εκ άλλων; Οι λάθρο σήμερα είναι κοντά 3 εκατομύρια. Οι Αλβανοί που έμειναν ήδη ενσωματώθηκαν. Οι Αμερικάνοι θα πάθαιναν. Ψήνουν και το ψάρι στα χείλη στους βόρειους γείτονές μας και το κρατάνε γερά το κρατίδιο. Και απαραίτητοι έγιναν τα ρεμάλια από την άλλη μεριά του Ατλαντικού και πόδι μόνιμα έβαλαν. Και για να είναι απαραίτητοι πάντα πληρώνουν κανένα ρεμάλι να ξυπνάει το θέμα και οι υπόλοιποι να τσιμπάμε και να αντιδράμε στο πραγματικό ώφελός μας που είναι η ευημερία και η ειρήνη όλης της περιοχής. Θα μου πει κάποιος οτι οι από πάνω δεν δέχονται. Ποιοί αυτοί; Ο λαός ή τα πληρωμένα αφεντικά τους από τους αμερικάνους και το Σόρος; Εκεί χρειάζεται λεπίδι. Όπως χρειάζεται λεπίδι και στους εδώ συνεργάτες των διεθνών σιωνιστών. Είναι αυτά τα κατακάθια, πολιτικοί και μη που συχνάζουν στην αμερικάνικη πρεσβεία. Ή μου πει κανένας οτι στον όρο Έλληνας περιλαμβάνει και την κλίκα του κολλεγίου Αθηνών.
    Απάντηση
  5. ΒΟΘΡΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΤΣΟΜΠΑΝΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ Κ ΚΑΛΑ ΔΙΟΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
    Απάντηση
  6. Γνωστό νούμερο. Από τους ελάχιστους, που έβρισκαν κάτι θετικό στον ...Στέφανο Μάνο!

    Υγ: Δοκησίσοφος. Τα ιδιωτικά πανεπιστήμια είναι μόνο γιά σπουδές της πλάκας. Κάτι κοινωνιολογίες καί κάτι τέτοια. Το κόστος πχ των εργαστηρίων του τμήματος Φυσικής δεν το αντέχει ιδιώτης. (Αλλά ίσως βρεί χορηγούς ο Δήμου, που μάλλον ονειρεύεται εαυτόν ...πρύτανη, καί με ταπώσει.)
    Απάντηση
  7. ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΑΛΑΚΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ΜΙΑΣ ΣΑΠΙΑΣ [ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ] ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ...ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια