Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014

Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014

Η λίστα των ΜΚΟΟ ΣΥΡΙΖΑ, ούτε λέξη; Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, κιχ;
Ακόμα περιμένουμε να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη οι υπεύθυνοι των ΜΚΟ που έχουν ήδη ελεγχθεί και βρεθεί ....λειψοί.

Μ' εκείνη την... ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ, τι γίνεται; Υποψήφιος βουλευτής στην Περιφέρεια Αττικής ήταν ο επικεφαλής...και το πολιτικό  γραφείο του ήταν στην ίδια διεύθυνση και στο ίδιο γραφείο με την ΜΚΟ και κάποια "καλά παιδάκια", που πριν ήταν με το σύστημα Λουίζου και τώρα ρίχνουν γέφυρες στον υποψήφιο Δήμαρχο ΗΛΙΑ ΨΙΝΑΚΗ, ήταν μαζί στο φαγοπότι...

Κύριε Ψινάκη, το νου σας... πολλά λαμόγια θα επιδιώξουν να μπουν στην λίστα των υποψηφίων σας.... 

Πόπη Σουφλή


Τον κατάλογο με τις αναλυτικές πληρωμές της Υπηρεσίας Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (ΥΔΑΣ) για τις χρηματοδοτήσεις προγραμμάτων ΜΚΟ, την περίοδο 2000-2010, διαβίβασε στη Βουλή ο υφυπουργός Εξωτερικών Κυριάκος Γεροντόπουλος έπειτα από ερώτηση που είχε καταθέσει ο βουλευτής της ΝΔ Αργύρης Ντινόπουλος.

Στο συνοδευτικό έγγραφο, ο υφυπουργός Εξωτερικών ενημερώνει τον βουλευτή ότι από το 2000 έως σήμερα έχουν υλοποιηθεί περί τα 732 προγράμματα αναπτυξιακής βοήθειας από ΜΚΟ, με χρηματοδότηση της ΥΔΑΣ. Όλα τα προγράμματα, εκτός από τα 198 που ευρίσκονται στο στάδιο της οικονομικής εκκαθάρισης, έχουν κλείσει, καθώς οι διαδικασίες έχουν ολοκληρωθεί μετά και από τον τελικό έλεγχο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, το οποίο διαθέτει τους οικείους, ανά κλειστό πρόγραμμα, φακέλους.

Ο κ. Γεροντόπουλος διευκρινίζει, τέλος, ότι η ΥΔΑΣ δεν χρηματοδοτεί Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, αλλά μόνο αναπτυξιακά και ανθρωπιστικά προγράμματα που υλοποιήθηκαν από ορισμένες ΜΚΟ, στο πλαίσιο της αναπτυξιακής διπλωματίας και της εκάστοτε πολιτικής διεθνούς παρουσίας της χώρας μας.Πηγή

2 σχόλια:

  1. ΣΙΓΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ !!!!!
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. Αυτό θέλω... να μας ακούσουν.. όσοι ετοιμάζουν κουστούμι....(ανανέωσης στα έδρανα των Δημοτικών συμβούλων.. για κάποιους, εκκρεμούν ίσως και ποινικές διώξεις... κάτι καταπατήσεις ολυμπιακών ακινήτων, κάτι λίστες φοροφυγάδων, κάτι αμαρτωλές συμβάσεις έργων)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια