Powered By Blogger

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014

Άρση ασυλίας για Ζαρούλια, Κασιδιάρη και Αρβανίτη αποφάσισε η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής



Το... "παιχνίδι" γίνεται όλο και πιο βρώμικο,όλο και πιο επικίνδυνο με απρόβλεπτες συνέπειες... μάλλον όμως, αυτός είναι και ο σκοπός όσων κρύβονται πίσω ... στα παρασκήνια και κινούν τα νήματα...

Πόπη Σουφλή 

- Η σύζυγος του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νικου Μιχαλολιάκου Ελένη Ζαρούλια κατέθεσε υπόμνημα και αρνείται τις κατηγορίες που τις αποδίδονται
- Για περιφρόνηση της κοινοβουλευτικής διαδικασίας την κατηγόρησε ο Μάρκος Μπόλαρης

- Κασιδιάρης: Η δίωξή μου είναι παράνομη. Θέλουν να μην κατέβω υποψήφιος


Την άρση της ασυλίας της Ελένης Ζαρούλια του Ηλία Κασιδιάρη και του Μιχάλη Αρβανίτη αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής η οποία ολοκλήρωσε την συνεδρίασή της στις 5 το απόγευμα. Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε με την ακρόαση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, για τον οποίο ζητείται η άρση της ασυλίας του λόγω της πρόσθετης κατηγορίας της διακεκριμένης οπλοκατοχής.

Υπέρ της άρσης της ασυλίας των τριών βουλευτών τάχθηκαν οκτώ βουλευτές από ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και ΚΚΕ, «παρών» δήλωσε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρία Κόλλια Τσαρουχά και καταψήφισε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Ζαρούλια αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδονται, δηλώνοντας ότι δεν την αφορούν και κάνει λόγο για «πολιτική σκοπιμότητα». 
 
Σημειώνεται, ότι η κ. Ζαρούλια δεν παρουσιάστηκε στην Επιτροπή αλλά έστειλε υπόμνημα, επικαλούμενη κώλυμα, καθώς, όπως ισχυρίστηκε, επισκέπτεται σήμερα τον σύζυγό της, Νίκο Μιχαλολιάκο, στις φυλακές Κορυδαλλού, προκαλώντας την αντίδραση του εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών βουλευτών Μάρκου Μπόλαρη, ο οποίος της καταλόγισε «περιφρόνηση της κοινοβουλευτικής διαδικασίας».

Η Επιτροπή θα αποφασίσει και για τους εννέα βουλευτές που ελέγχονται από τη Δικαιοσύνη αναφορικά με το αδίκημα της συγκρότησης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης Ο Ηλίας Κασιδιάρης, λίγο πριν παρουσιαστεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας, κατήγγειλε στους δημοσιογράφους ότι η εις βάρος του δίωξη «είναι χαλκευμένη, έωλη και ξεκάθαρα πολιτική». «Στοχεύει αποκλειστικά και μόνο στην παράνομη φυλάκισή μου προ των εκλογών για τον Δήμο Αθηναίων για να μην έχω τη δυνατότητα δημόσιου λόγου» τόνισε και πρόσθεσε: «Κατηγορούμαι για διακεκριμένη οπλοκατοχή για δύο όπλα που κατείχα με νόμιμη άδεια, όπως αναφέρεται και σε δύο εκθέσεις εμπειρογνωμόνων του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών που καταθέτω στην Επιτροπή και τα οποία δεν υπάγονται στην κατηγορία οπλισμού που αναφέρει ο νόμος περί διακεκριμένης οπλοκατοχής».

Η επιτροπή θα συνεδρίασει εκ νέου την Τρίτη το πρωί, προκειμένου να εξετάσει και τους υπόλοιπους βουλευτές, δηλαδή τους:

Δημήτριο Κουκούτση
Αρτέμη Ματθαιόπουλο
Νικόλαο Κούζηλο
Αντώνιο Γρέγο
Πολύβιο Ζησιμόπουλο
Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση
Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο

Αμέσως μετά κλιμάκιο της επιτροπής θα μεταβεί στις φυλακές Κορυδαλλού προκειμένου να εξετάσει και τους προφυλακισθέντες βουλευτές της Χ.Α. για τους οποίους οι ανακρίτριες ζητούν να δοθεί άδεια από τη Βουλή για να απαγγελθούν προσθετές κατηγορίες.

newsit.gr

Πηγή

20 σχόλια:

  1. Ποια Ζαρουλια και ποιον Αρβανιτη ρε παιδια τον ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ θελανε να κλεισουν μεσα και για ξεκαρφωμα πηραν και τους αλλους δυο.Ποσες φορες εχετε δει τον Κασιδιαρη να διαβαζει το κειμενο του λογου του στην Βουλη όπως τα αλλα βοδια που το διαβαζουν και το συλλαβιζουν κιαπο πανω.Ο Κασιδιάρης ομως ποτε γιατι απλα σεβεται τον κανονισμο της βουλης που το απαγορευει.Ποσες φορες εχει κομπιασει σε ομιλια του ,ποτε γιατι ο ανθρωπος είναι αετος και τους εχει φοβησει υπερβολικα.Για να δουμε θα εχουμε νεα περιπτωση ΕΡΝΤΟΓΑΝ στην Ελλαδα?
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. .Για να δουμε θα εχουμε νεα περιπτωση ΕΡΝΤΟΓΑΝ στην Ελλαδα?


      ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΠΟΠΗ.....ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.
    2. Καλή ερώτηση.... έχω κάνει πλούσιο το φαρμακείο με τα χάπια για το στομάχι...
    3. Αυτός ο λαός δεν πρόκειται να ξυπνήσει ποτέ.
      Η τηλεόραση τον έχει.βάλει σε διαρκή νάρκη, θερινή και χειμερινή.
    4. ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΥΤΟΦΑΡΜΑΚΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ ΔΩΣΕ ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΝΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ-ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΚΙ' ΟΛΑ ΘΑΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ.
    5. ΑΕΤΟΣ Ο ΚΑΣΙΔΑΣ ΡΕ ΠΡΟΒΑΤΟ; ΑΥΤΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΛΟΓΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ....ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ Ο ΦΥΓΟΔΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ;
    6. ΟΙ ΟΒΡΙΟΙ ΑΛΥΧΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΛΥΣΣΑΡΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ και δινουν εντολες στους πουλημενους ΕΦΙΑΛΤΕΣ να βαλουν φυλακη ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

      Η ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠ' ΤΟΥ ΟΒΡΙΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ:
      ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΪΑΦΑ.

      Προσκύνησαν τους οβριούς Σαμαράς, Βενιζέλος και Τσίπρας: Διαταγή Χάρις για κοινή γραμμή κατά της Χρυσής Αυγής

      Τα ξεφτιλισμένα ΜΜΕ κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο για την επίσκεψη του αρχιοβριού Ντέϊβιντ Χάρρις και για τις εδώ επαφές του (γιατί άραγε, έχουν κάτι να κρύψουν από τον ελληνικό λαό;), αλλά ευτυχώς υπάρχει και οι ρουφιανοι/μεταφραστες της εν Ελλάδι χάβρας γνωστοί και σαν το ΚΙΣ (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο), το οποίο φροντίζει να πληροφορεί για τους εν Ελλάδι υποτελείς της παγκόσμιας εβραΐλας.

      Δεν συναντήθηκε, λοιπόν, μόνο με τον μεγάλο πασοκάρχη Τούρκογλου η πολυμελής οβρέϊκια χάβρα, αλλά και με το μισό υπουργικό συμβούλιο και βέβαια και τον φον Αντωνάκη (όπως προβλέψαμε με προχθεσινή μας ανάρτηση, σίγουρα δε έπεσαν και οι δέουσες… προσοχές, στις οποίες ο φον ήταν πολύ… ζωηρός – αν και ασθενής…), αλλά και με τον επίσης αβάπτιστο mister Axel Texas και την βρωμοροζουλί παρεούλα του, και με το μισό υπουργικό συμβούλιο και με τη μισή βουλή.

      Ιδού τι αποκαλύπτουν οι ίδιοι οι εκ βαθους των αιώνων και απόγονοι των Χριστοκτόνων ρουφιάνοι, στην ιστοσελίδα του χαβραϊκού ΚΙΣ:

      «Στις 5 και 6 Μαρτίου 2014 πολυμελής αντιπροσωπεία της Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής AJC, με επικεφαλής τον πρόεδρό της κ. Στάνλεϋ Μπέργκμαν και τον εκτελεστικό διευθυντή κ. Ντέιβιντ Χάρις, επισκέφθηκε την Αθήνα και είχε υψηλόβαθμες συναντήσεις…
      Η αντιπροσωπεία, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο του ΚΙΣΕ κ. Βενιαμίν Αλμπάλα, είχε συναντήσεις με τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, τον υπουργό Πολιτισμού κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο, τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Δένδια, τον υπουργό Παιδείας κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο μαζί με τον γεν. γραμματέα Θρησκευμάτων κ. Γιώργο Καλαντζή, καθώς και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο. Ο κ. Χάρις είχε ιδιαίτερη συνάντηση με τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος λόγω ασθένειας δεν μπόρεσε να δεχθεί το σύνολο της αντιπροσωπείας. Επίσης, ο κ. Χάρις, ο κ. Ρίτσαρντ Μπέρκμαν πρόεδρος του Κυβερνητικού Συμβουλίου της AJC, o κ. Τζον Σαπίρο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και μέλος του Εκτελεστικού της AJC, και ο επιχειρηματίας κ. Μάθιου Μπρόνφμαν, συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο του ΚΙΣΕ κ. Β. Αλμπάλα και τον γεν. γραμματέα κ. Βίκτωρ Ισαάκ Ελιέζερ συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα, στο γραφείο του στη Βουλή, με την παρουσία της κας Ρένας Δούρου και του κ. Νίκου Παππά.
      Η αντιπροσωπεία ολοκλήρωσε την επίσκεψή της στην Αθήνα με γεύμα εργασίας με μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Φιλίας Ελλάδος-Ισραήλ, στην οποία συμμετείχαν οι βουλευτές κ. Κώστας Καραγκούνης, κ. Βασίλης Κικίλιας, κα Άννα Ασημακοπούλου, κα Άντζελα Γκερέκου, κ. Βασίλης Οικονόμου, κ. Γαβριήλ Αβραμίδης και κ. Νάσος Αθανασίου».

      συνεχιζεται
    7. συνεχεια

      Και ποια ήταν τα θέματα των συναντήσεων του αρχιεβραίου με τους εν Ελλάδι εκλεκτούς του;
      «Κοινά θέματα που επισημάνθηκαν σε όλες τις συναντήσεις ήταν οι ιστορικοί δεσμοί και η συμβολή του ελληνισμού και του εβραϊσμού στην ανθρωπότητα, και στις αρχές του Δυτικού Πολιτισμού. Συζητήθηκαν ακόμη οι διεθνείς εξελίξεις, ο ρατσισμός και η σθεναρή στάση της Ελλάδας κατά του ..........νεοναζισμού…».

      Τέλος, ιδού και οι εντυπώσεις που απεκόμισε ο αρχιοβριός από τις συναντήσεις με τους ρουφιάνους του στην Ελλάδα:
      «Σε όλες μας τις συναντήσεις είδαμε δυναμική υποστήριξη των στρατηγικών δεσμών με το Ισραήλ και με τις ΗΠΑ, καθώς και καταδίκη του ρατσισμού συμπεριλαμβανομένης και της νεοναζιστικής ιδεολογίας που προωθείται από την Χρυσή Αυγή».


      Σταλινασφαλητης

      ΥΓ 1: Εμείς ξαναρωτάμε και πάλι: γιατί τα ΜΜΕ και όλοι όσοι συναντήθηκαν –εκτός του Τούρκογλου- με το αρχικαθήκι, το έκρυψαν επιμελώς; Λέτε να τους έπιασαν οι… ντροπές ή μήπως ΚΑΤΙ θέλουν να κρύψουν από τον Ελληνικό λαό;

      ΥΓ 2: Δεύτερη, ακόμα πιο… αφελής ερώτηση: τι σχέση είχε η επίσκεψη αυτή του αρχιοβριού και της κουστωδίας του με την «τελική λύση η και final solution» του προβλήματος της Χρυσής Αυγής, που ετοιμάζει σύσσωμο το σάπιο και πουλημένο πολιτικό σύστημα;

      ΥΓ 3: «Σε όλες μας τις συναντήσεις…». Άρα και ο αριστερος αβαπτιστος mister Axel Tsipras «υποστηρίζει δυναμικά τους στρατηγικούς δεσμούς με το Ισραήλ και με τις ΗΠΑ». (Oh yes! και με τον χωροφυλαξ και με τον αστυφυλαξ ο αβαπτιστος απ' την Αρτα;)

      ΥΓ 4: Τελικά, δεν είναι να μπλέξει κανείς μαζί τους, είναι πολύ… μαρτυριάρηδες αυτα τα οβριόσκυλα! Και ξέρουν πολύ καλά την τέχνη του… outing!

      ΥΓ 5. Κι ο Χριστος ναζι ηταν, γι αυτο τον σταυρωσαν.

      Ας τα βλεπουν οι μαλακες Ελληνες που κουβαλοντας τον σταυρο τους μαρτυριου τους ψηφιζουν Κουβελοτσιπριδες και Σαμαροτουρκογλουδοσημιτες.
    8. ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΛΥΚΑΒΗΤΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΠΑΠΟΥ;
      ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;
    9. 12:26 12:28
      Αντι να κανεις αντιγραφες και επικολλησεις δεν πας να δουλεψεις....;
      Ο κασιδας αετος και εσυ μπουφος....
    10. ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΑΝ Ο ΚΑΡΑ-ΚΑΡΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ
      ΠΑΜΨΗΦΕΙ
    11. @ Ανώνυμος14 Μαρτίου 2014 - 2:26 μ.μ.

      Καλως τον....Περσεα.
      Μανια οι οβριοι να χρησιμοποιουν σαν παρατσουκλια αρχαιελληνικα ονοματα.
      Περσεας Αχαιος κλπ κλπ .
      Καλως τον Galia του τρωγλοδυτη κολλητου του Μελισσανιδη
      Νο-μουπανα αυτη τη φορα δεν θα τους γλυτωσετε τους φουρνους.



      Σταλινασφαλητης
    12. Μαζευτείτε άπαντες, γιατί θα αρχίσω τις ανάποδες... μου έχετε ανεβάσει την πίεση με τις κόντρες σας..
      @4.42, όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου είναι μαλάκας, το φελέκι μου μέσα..
      Δεν θα το ξανα-ανεβάσω... μου έχεις κάνει τα νεύρα, τσατάλια...
    13. ΚΑ ΣΟΥΦΛΗ
      ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ.

      ΚΑΙ ΜΕ ΣΑΣ ΕΧΩ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ.
      ΑΠΛΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΩ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΑΡΟΥΡΑΙΟ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΣΑΣ.
      ΑΠΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
    14. @6.30 Όχι δεν είναι καθόλου απλό. Τι ξεσκεπάζεις μωρέ, που είστε ανώνυμοι;
      Μαζευτείτε γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο.
  2. Ολα θα αρχισουν απο ενα κασιδιαρη Κοσμας Αιτωλος
    Απάντηση
  3. αετοπουλα μου εσεις!!!
    εσεις που "πιανετε" πουλια στον αερα...
    το πιασατε πως ο ηλιας ειναι αετος ε???
    ειπα μην και δεν το προσεχατε...
    τσακαλια μας...
    θα εχει γελιο στην συνεχεια...
    ειπαμε να σας αφησουμε μεχρι τελος....να δουμε ολην την παρασταση μεχρι να κλεισει!...
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ RONDRINGO
  4. Το μαλακα τον....προεδρο γουσταρω που "νοιαζεται" για την ωρα
    https://www.youtube.com/watch?v=IPiYUqR7Mrw&list=UUExv2DyXDSAbAsJmRgZqYWA#t=77
    Απάντηση
  5. Τα έργα των Γραικύλων συνεχίζονται...[Καημένη Πατρίδα, ήσουν πάντα άτυχη από ανθρώπους, να σε κυβερνήσουν]...
    Απάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια