Powered By Blogger

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014


Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014

Ποια είναι η υπάλληλος της ΕΥΠ Ευγενία Λ. που έφερε αναστάτωση σε ολόκληρο το πολιτικό σύστημα με τις καταγγελίες της ;



Η κατάσταση στο εσωτερικό της ΕΥΠ, μοιάζει ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί με απρόβλεπτες διαστάσεις


Joomla
Joomla
Wordpress
Wordpress
Ο φάκελος με την αναφορά που αποκαλύψαμε –για την διοίκηση της ΕΥΠ -θεωρούταν εθνικά απόρρητος !! Το κρίσιμο ερώτημα είναι γιατί;

Από τον Αλέξανδρο Στεφανόπουλο


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ




Σεισμικές αναταράξεις έχει προκαλέσει στην ΕΥΠ η συνεχιζόμενη έρευνα του GreekAmericanNewsAgencyαπό τον Οκτώβριο του 2013 μέχρι σήμερα, σχεδόν έξι μήνες μετά και η έρευνα συνεχίζεται με αμείωτη ένταση αλλά κυρίως με αποκαλύψεις και καυτά ερωτηματικά που θέτουμε μόνιμα με συνεχείς και έκτακτες αναρτήσεις μας.


Τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας πέραν της καθημερινής επιβεβαίωσης τους, εσωτερικά μέσα στην κρατική υπηρεσία επικρατεί γενική αναστάτωση όχι μόνον για την ΕΔΕ, που έχει διαταχθεί για την περίπτωση ανώτατου υπαλλήλου για τον οποίο αποκαλύφθηκε ότι ο ίδιος και μέλη του στενού του περιβάλλοντος του διατηρούν ιδιωτική εταιρεία με αντικείμενο συναφές της ιδιότητας και του αξιώματος εντός της ΕΥΠ, αλλά και για μια σειρά άλλων ζητημάτων που εν τω μεταξύ έχουν προκύψει εύλογα έχουν προκαλέσει κλίμα ανησηχίας αλλά κυρίως μεγάλη ένταση.




Οι τριγμοί και οι αναταράξεις δεν έχουν αφήσει ανεπηρέαστο το μέχρι πρότινος "αρραγές" μέτωπο της συνδικαλιστικής ηγεσίας της ΟΜΕ - ΕΥΠ. Σύμφωνα με απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες μας ο Ε. Μπ. , για τον οποίο αποκαλύψαμε την (εξώ)υπηρεσιακή έκνομη και παράνομη επιχειρηματική δραστηριότητα, με βάση την ισχύουσα νομοθεσία και τον εσωτερικό κανονισμό της ΕΥΠ ότι διατηρεί ιδιωτική εταιρία, άλλοτε στενότατος φίλος και συνεργάτης του σημερινού προέδρου της ΟΜΕ ΕΥΠ κ. Θ. Σ. φέρονται, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι σχέσεις τους να έχουν ενταθεί επικύνδιαν ενώ βρίσκονται πλέον σε πολύ δύσκολο σημείο και μια σειρά ζητήματα που οι δυο τους από κοινού χειρίζονταν...





Οι αποκαλύψεις και η συνεχής τριβή με τα στοιχεία της έρευνας και του ρεπορτάζ, έχει φέρει αναταράξεις όμως και συνολικά μέσα στο συνδικαλιστικό φορέα της ΕΥΠ, καθώς οι εκλογές που ολοκληρώθηκαν μεταξύ των υπαλλήλων της υπηρεσίας την προηγούμενη εβδομάδα δημιουργούν νέες εσωτερικές ισορροπίες μεταξύ των υπαλλήλων. Υπάλληλοι (της ΕΥΠ) οι οποίοι με αφορμή τις 10αδες δικαστικές αντιπαραθέσεις και εσωτερικές διενέξεις έδειχναν, εδώ και καιρό εγκλωβισμένοι στην κατάσταση που βιαίως είχε επιβληθεί από το 2010, επέλεξαν ηγεσίες στα σωματεία τους που δεν πρόσκεινται στην Ομάδα Θ.Σ και Κ.Ντ.


Τουλάχιστον για το σωματείο της ΣΥΡΤΗ-ΕΥΠ το οποίο από τα άτομα που εξελέγησαν φαίνεται πως αποστασιουποιούνται πλήρως από την σημερινή συνδικαλιστική ηγεσία της ΟΜΕ ΕΥΠ η οποία χάνει την δύναμη και την επιρροή της μέσα στιε τάξεις των υπαλλήλων της ελληνικής κρατικής υπηρεσίας.


Μια κατάσταση αλλοπρόσαλλη και εκτός κάθε λογικής που εκδηλώθηκε με μια σειρά διαδοχικές εξελίξεις που τάραξαν την πολυετή εργασιακή ειρήνη που τα προηγούμενα χρόνια είχε επιτευχθεί μεταξύ της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας και των υπαλλήλων που εκπροσωπούνταν από την προηγούμενης ηγετική ομάδα των συνδικαλιστών υπό τον Κ. Α. ανώτατο υπάλληλο, πρώην διευθυντή της διεύθυνσης Α( τμήμα κατασκοπίας) που αν και εν ενεργεία, εν τούτοις, έχει τεθεί σε αργία λόγω των πολλαπλών, πολυσύνθετων υποθέσεων και συνεχών διώξεων, μετά από μηνύσεις, που κατευθύνονται από συγκεκριμένη πολιτική ολιγομελή ομάδα (απομονωμένη πια φράξια) μέσα στο ΠΑΣΟΚ.


Φράξια και μια ομάδα μιας δράκας ανθρώπων που μπροστά στον πραγματικό κίνδυνο να αποκαλυφθούν οι σκοτεινές αλλά αληθινές πτυχές που κρύβονται πίσω από τον φαύλο κύκλο των συνεχών διώξεων εναντίον του Κ.Α και της ομάδος συνεργατών, μοιάζουν ικανοί και αδίστακτοι προ του φόβου και του ενδεχομένου να αποκαλυφθούν γεγονότα και καταστάσεις που συνιστούν εθνική προδοσία, που όχι τυχαία αναφέρει η υπάλληλος της ΕΥΠ στην αναφορά της προς τον Άρειο Πάγο, αλλά και άλλες ενυπόγραφες καταγγελίες που έχουμε στην κατοχή μας, φαίνεται να οδήγησαν την χώρα σε αυτή την εσωτερική τραγωδία που βιώνει τέσσερα χρόνια τώρα.

Η κατάσταση στο εσωτερικό της ΕΥΠ, που μοιάζει ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί με απρόβλεπτες διαστάσεις, κατάσταση για την οποία δεν κάνει απολύτως τίποτα και η σημερινή διοίκηση υπό τον κ. Δραβίλα, έχει οδηγήσει στην απαξίωση της κρατικής υπηρεσίας αφού -και είναι τοις πάση γνωστό- άνθρωποι, όπως ο Κώστας Α. και η ομάδα συνεργατών που έφεραν εις πέρας επιχειρήσεις με επιτυχία δρώντας φυσικά πάντα με γνώμονα το εθνικό και όχι το κομματικό συμφέρον, όπως επέβαλαν οι αντίδικοι του της αντίπαλης ομάδος – αυτής υπό τους Θ.Σ και Κ. Ντ. και που σήμερα καταρρέει – σύρονται στα δικαστήρια σαν κοινοί κακοποιοί επειδή υπηρέτησαν ακόμα και με κίνδυνο της ζωής τους όπως ο Σοφοκλής Κ.




Σύρουν στα δικαστήρια και διώκουν με φανατισμό, με αιχμή και προμετωπίδα τους τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη και το περιοδικό του HOTDOC, τον Κώστα Α. τον άνθρωπο δηλαδή που, για πολύ συγκεκριμένους λόγους –θα δούμε ποιοι και γιατί – τον εδίωξαν και συνεχίζουν να τον διώκουν λυσσαλέα και μανιωδώς (και όχι μόνο μέσω δικαστικών ενεργειών ) αλλά και με άλλους τρόπους και άλλες σκοτεινές μεθόδους…


Υποθέσεις και ποινικές διώξεις, πολλές εκ των οποίων, κατά την πλειοψηφία των υπαλλήλων της ΕΥΠ δεν φαίνονται απλά αλλά μοιάζει να είναι να είναι στημένες!


Παρά το δαιδαλώδες και την πολυπλοκότητα των αλληλοδιαπλεκομένων διαδοχικών δικαστικών υποθέσεων, ένθεν κακείθεν, οι ανακριτικές και δικαστικές αρχές, μετά και την ποινική δίωξη του Μιχάλη Καρχιμάκη με κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες,μοιάζει να έχουν αρχίσει, σύμφωνα και με πηγές από έμπειρους δικαστικούς συντάκτες, να βρίσκουν την άκρη σε αυτό το κουβάρι...


Ένα κουβάρι συμφερόντων μπλεγμένο με έντονα στοιχεία προσωπικών και κυρίως συνδικαλιστικών αντιπαραθέσεων, αλλά που στο βάθος αυτής της πολύπλοκης υπόθεσης για το τι ακριβώς συμβαίνει στην ΕΥΠ ειδικά από το 2010, φαίνεται πως καλύπτονται άλλες πολύ σημαντικότερες γκρίζες και σκοτεινές πτυχές με εθνικές προεκτάσεις...


Η βόμβα όμως μεγατόνων που έσκασε με την αποκάλυψη της αναφοράς προς τον Άρειο Πάγο της υπαλλήλου της ΕΥΠ Ευγενίας Λ από το www.greekamericannewsagency.com φαίνεται να έχει προκαλέσει μεγάλο κρατήρα και μεγάλη ολοφάνερη ρήξη στο εσωτερικό της ομάδας (Θ.Σ. & Κ.Ντ) των συνδικαλιστών δηλαδή που ηγείται το τελευταίο διάστημα-από το 2010- της ομοσπονδίας ΟΜΕ ΕΥΠ.


Μια ομάδα φανατικά προσκολλημένη στον στενό πυρήνα των συνεργατών του Γιώργου Παπανδρέου (Αθανασάκη, Γερουλάνου και Καρχιμάκη) η οποία, με βάση τα στοιχεία του ρεπορτάζ και της συνεχούς έρευνας αλλά και όσων αποκαλύπτονται με την αναφορά της υπαλλήλου της ΕΥΠ, φέρεται να ευθύνεται για την δρομολόγηση σειράς εσωτερικών διοικητικών αλλά και δικαστικών εξελίξεων που κυριολεκτικά διέλυσαν τον βασικό ιστό της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών στην Ελλάδα.


Εξελίξεις, γεγονότα, συμβάντα και καταστάσεις που όπως καταγγέλλεται επώνυμα και ενυπόγραφα είχαν ξεκινήσει από την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τον Κώστα Καραμανλή με απειλές προπηλακισμούς, ίντριγκες και συνωμοσίες, πράξεις ο αντίκτυπος των οποίων όπως έχει καταγγελθεί και κατατεθεί και ενώπιον δικαστικών και ανακριτικών αρχών έχει οδηγήσει και σε αποφάσεις εθνικής μειοδοσίας και πράξεις που παραπέμπουν σε πρωτοφανή εθνική μεγάλη προδοσία! Στην συνέχεια της έρευνας θα πούμε ποιες είναι αυτές οι αποφάσεις και οι ενέργειες αλλά και από πού εκπορεύονταν…



Τα όσα αποκαλύπτονται και είχαν καταγγελθεί πολύ πριν αποκαλυφθούν από το GreekAmericanNewsAgency την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014, υποτάσσονται και υπακούν στην λογική του πολιτικού ρεβανσισμού, της εκδίκησης και των απειλών εναντίον συναδέλφων τους συνδικαλιστών, επίσης προκείμενων στο ΠΑΣΟΚ, όπως αυτές που εκτοξεύτηκαν αργά την νύχτα της Τρίτης 11ης (ξημερώματα Τετάρτης 12ης) Μαρτίου από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Θ. Σ. ο οποίος εισήλθε στο κτήριο της Κατεχάκη στις 02 :45 και διαπληκτίστηκε εντονότατα με συνυποψήφιους και συνδικαλιστές της ΕΥΠ που βρισκόταν στο κτήριο εκεί όπου φυλάσσεται η κάλπη και εκτόξευσε απειλές όπως αυτές που είχε εκτοξεύσει στην υπάλληλο της ΕΥΠ κυρίας Ευγενίας Λ(βλ. στο τέλος της αναφοράς σελ 16) όπως η ίδια έχει καταγγείλει με συνεχείς αναφορές της προς την τότε διοίκηση Ιωάννη Κοραντή εν συνεχεία στον Πρέσβη Κωνσταντίνο Μπίκα ο οποίος τις έθαψε κυριολεκτικά.


Αναφορές και εκκλήσεις με αιτήματα που κατατέθηκαν διαδοχικά στον νυν διοικητή κ.Θεόδωρο Δραβίλλα ο οποίος απαντώντας σε νέο αίτημα της να λάβει τον φάκελο με το πόρισμα για τις καταγγελίες της από την εποχή θητείας του κυρίου Κ. Μπίκα, της απάντησε ( Θ. Δραβίλλας) με το 474/22/951197/21/1/2013 ότι λόγοι εθνικού συμφέροντος επιβάλλουν ο φάκελος να παραμείνει απόρρητος!


Άραγε γιατί;


Μήπως επειδή ο διενεργών τις ανακρίσεις και την ΕΔΕ τότε επί θητείας Πρέσβη Κωνσταντίνου Μπίκα είχε προτείνει την πειθαρχική δίωξη των Θεόδωρου Σ. και Κώστα Ντ; Ένα ζήτημα που θα έπρεπε να είχε διερευνηθεί από την υφιστάμενη ηγεσία της ΕΥΠ(δηλαδή τον κ. Δραβίλλα).


Έτσι και αλλιώς το μείζον ερώτημα που θα πρέπει να απαντηθεί είναι γιατί από τον Απρίλιο του 2013 που κατατέθηκε η αίτηση αναφορά προς τον κ. Δραβίλλα η σημερινή διοίκηση την έβαλε στο συρτάρι αναγκάζοντας μήνες μετά την υπάλληλο της ΕΥΠ μη έχοντας άλλη διέξοδο να καταφύγει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.


Όσο προχωράει η έρευνα του GreekAmericanNewsAgencyκαι όπως οι αναγνώστες μας παρατηρούν και παρακολουθούν όπως είχαμε εξ αρχής προαναγγείλει, λόγω του βάθους αλλά και της πολυπλοκότητας, γεγονότων, σε συνδυασμό με τις παράλληλες δικαστικές διαμάχες που είναι σε εξέλιξη με την παράλληλη εμπλοκή και πολιτικών προσώπων αλλά κυρίως της διαπλοκής γεωπολιτικών συμφερόντων, μερικά εκ των οποίων φαίνεται ξεκάθαρα να αντιστρατεύονται τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδος, αυτή η μεγάλη και πρωτοφανής σε έκταση δημοσιογραφική έρευνα που ξεκινήσαμε συστηματικά απαιτεί την παράλληλη εμπλοκής και άλλων ΜΜΕ.


Έτσι την σκυτάλη έχουν πάρει και άλλα ΜΜΕ, κυρίως διαδικτυακά αλλά και έντυπα και περιοδικά ΜΜΕ ενημέρωσης.


Χαρακτηριστικά είναι τα όσα είπε για τις εξελίξεις στην σημερινή εκπομπή του στον RealFmΓιώργος Τράγκας.


Τα όσα αποκαλύπτονται από την αποκάλυψη της αναφοράς προς τον Άρειο Πάγο της υπαλλήλου της ΕΥΠ Ευγενίας Λ, ήδη έχουν μπει στο μικροσκόπιο και άλλων πολλών συναδέλφων, για αυτό και το προσεχές διάστημα θα δείτε πολλά και διαδοχικά δημοσιεύματα σε άλλα έντυπα και διαδικτυακά ΜΜΕ.


Σημείο προς σημείο 10αδες συνάδελφοι αλλά και ελεύθεροι ανεξάρτητοι bloggers «χτενίζουν» σειρά με σειρά τις σελίδες της αναφοράς που αποκάλυψε το GreekAmericanNewsAgency προκειμένου να συνδυάσουν γεγονότα καταστάσεις για να τα ταχτοποιήσουν με πρόσωπα, και κυρίως πολιτικές αποφάσεις εκείνης της επίμαχης περιόδου.



Ποια είναι όμως η κυρία Ευγενία (Τζένη) Λ; που έφερε τόση αναταραχή με όσα επώνυμα θαρραλέα και ενυπόγραφα καταγγέλλει χωρίς να υποκύψει σε απειλές και εκφοβισμούς ;


Οι συνάδελφοι της την χαρακτηρίζουν ως ένα έντιμο άτομο και με έντονο το στοιχείο της ηθικής και των κανόνων που την υπαγορεύουν όχι μόνο εντός της Ελληνικής κοινωνίας αλλά και του σύγχρονου κόσμου.


Βαθιά πιστό και προσηλωμένο, όπως δείχνει η όλη επαγγελματική πορεία της και πάντα μέσα στα αυστηρά πλαίσια της κρατικής υπηρεσίας που υπηρετεί επί 30ετία και πλέον.


Συνειδητοποιημένη υπάλληλος και με ανεπτυγμένο το αίσθημα ευθύνης ότι εργάζεται στην πιο σημαντική νευραλγικής σημασίας κρατική ελληνική υπηρεσία.


Εχέμυθη και με έντονο τον υγιή και καλώς εννοούμενο πατριωτισμό. Όχι αρρωστημένη εθνικίστρια αλλά γνήσια και αγνή Ελληνίδα με έντονο την ιδιότητα του Έλληνα δραστήριου Πολίτη(εξ ου και στρατεύτηκε στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ στην πατριωτική πτέρυγα του).

Έμπειρο ανώτατο στέλεχος την χαρακτηρίζει ως « άμεμπτου ηθικής ειδικά σε θέματα οικονομικής διαχείρισης. Διαχειρίστηκε –λέει η πηγή μας – τα μυστικά κονδύλια στην Α Διεύθυνση(κατασκοπίας) χωρίς να αφήσει ίχνος σκιάς το πέρασμα της από αυτή την θέση. Εξίσου και ανάλογη η εντιμότητα και η καθαρότητα της όλο το διάστημα που διαχειρίζονταν τα κονδύλια που είχαν δικαίωμα να υπογράφουν οι διοικητές της υπηρεσίας τους οποίους υπηρέτησε(ως ιδιαιτέρα τους) με σύνεση και υπευθυνότητα. Κάθε ποσό που ενέκρινε πέρναγε από πολλαπλούς ελέγχους ακριβώς γιατί σεβόταν τα χρήματα των ελλήνων πολιτών».


Η κυρία Ε. Λ. υπήρξε συνδικαλίστρια επί τουλάχιστον μια 30ετια και δραστήριο μέλος του ΠΑΣΟΚ. Αρχικά όταν εισέρχεται στον δημόσιο τομέα (το 1979) τοποθετείται, αμέσως μετά τις εκλογές του το 1981, ως ιδιαιτέρα του Ανδρέα Παπανδρέου όταν ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας για πρώτη φορά στο γραφείο του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.


Μετέπειτα, συνεχίζει την επαγγελματική πορεία της, πάντα-και έχει σημασία αυτή η επισήμανση για όσα αποκαλύπτει και καταγγέλλει με αυτήν την αναφορά της προς όλους τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους θεσμούς - δραστηριοποιούμενη ως ένθερμη συνδικαλίστρια του ΠΑΣΟΚ. Τοποθετείται δεν πάντα, και αυτό έχει ιδιαίτερα βαρύνουσα σημασία, σχεδόν πάντα όπως προκύπτει από τα στοιχεία που η ίδια δημοσιοποιεί με την αναφορά της, σε άκρως εμπιστευτικού χαρακτήρα θέση εντός της ΚΥΠ/ΕΥΠ.


Ειδικότερα δε υπηρετεί επί χρόνια ως ιδιαιτέρα γραμματέας σχεδόν όλων των διοικητών της ΕΥΠ αλλά και σε πολύ σημαντικές θέσεις, όπως π.χ ιδιαιτέρα σχεδόν όλων των διευθυντών στο ευαίσθητο και ύψιστης εθνικής σημασίας για τα συμφέροντα της Ελλάδος, νευραλγικό πόστο, όλων των διευθυντών συλλογής πληροφοριών(Α’ Διεύθυνση / τμήμα κατασκοπίας) καθώς επίσης και προϊσταμένη του τμήματος οικονομικής διαχείρισης(τμήμα Α1).


Θέσεις πολύ σημαντικές που –και σε όλα τα κράτη του κόσμου- άτομα που πέραν των υψηλών απαιτήσεων και διαπιστωμένων προσόντων πρέπει να συνδυάζονται με τις αντίστοιχες αποδόσεις και επιδόσεις στην υπηρεσιακή τους καριέρα.


Δεν αρκούσε δηλαδή το γεγονός ότι ήταν ένα δραστήριο μέλος και συνδικαλίστρια του ΠΑΣΟΚ. Αυτό θα μπορούσε να πει κάποιος ανεξάρτητος παρατηρητής ήταν απλά το «διαβατήριο» της υπαλλήλου που κάνει αυτές τις καταγγελίες οι οποίες αν μη τι άλλο δείχνουν και την βαθιά εσωτερική διάβρωση από το βαθύ κράτος του ΠΑΣΟΚ(και άλλων ξένων συμφερόντων) της ελληνικής κρατικής υπηρεσίας.


Από εκεί και πέρα η υπάλληλος που είχε το σθένος να αντιπαρατεθεί και να ορθώσει ανάστημα και να καταγγείλει το βαθύ κράτος του ΠΑΣΟΚ και την νοοτροπία Καρχιμάκη (και άλλων) ότι «όταν κυβερνά ο κομματικός μας αντίπαλος τα μολύβια είναι κατεβασμένα», κοινώς δεν δουλεύουμε και σαμποτάρουμε, στα 30 (+) χρόνια της υπηρεσιακής της διαδρομής η κυρία Ε.Λ φαίνεται, όπως δείχνει το ρεπορτάζ μας, να κράτησε με καθαρά αξιοκρατικά κριτήρια την θέση της με τις αντίστοιχες εσωτερικές αξιολογήσεις της υπηρεσίας(ΕΥΠ).


Σήμερα η Ευγενία Λ δίνει καθημερινά την μάχη για την ζωή παλεύοντας με τον καρκίνο και αγωνιώντας για τα παιδιά της…




ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…


Πηγή

Αναρτήθηκε από ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ στις 2:08 π.μ.
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείουBlogThis!Μοιραστείτε το στο TwitterΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest

Ετικέτες ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΕΥΠ, ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ


9 σχόλια:


Ανώνυμος14 Μαρτίου 2014 - 2:49 π.μ.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ

http://www.triklopodia.gr/2014/03/blog-post_6907.html

Απάντηση



Ανώνυμος14 Μαρτίου 2014 - 1:55 μ.μ.

ΠΟΠΗ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ!Απάντηση

Απαντήσεις



ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ14 Μαρτίου 2014 - 2:45 μ.μ.

Υπάρχουν πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι που εργάζονται με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης απέναντι στον φορολογούμενο πολίτη. Χάνονται όμως στην πλειονότητα που δυστυχώς δεν τιμά τη θέση της, αλλά μπήκε στο δημόσιο για να βολευτεί. Αυτή είναι η αλήθεια. Γι αυτό και δεν πρέπει να κρίνουμε τους πάντες με τα ίδια μέτρα..
Σ' ατή τη γυναίκα, εκτός από τα μπράβο, αξίζει και η προσευχή μας για την υγεία της.
Όπως και για άλλους μέσα στην ΕΥΠ και όχι μόνο, που τιμούν την θέση τους.


Απάντηση



Ανώνυμος14 Μαρτίου 2014 - 2:00 μ.μ.

Έτσι μπράβο βγάλτε στη φόρα όλες τις λαμογιές του ΓΑΠ και της ντιντιδοχασικλοπαρέας του!!!
Συγχαρητήρια στην κυρία!!!Απάντηση



Ανώνυμος14 Μαρτίου 2014 - 2:04 μ.μ.

Ακούστε το 1ο μέρος και από το 30΄ και μετά της εκπομπής του Γ. Τράγκα... ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!!

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=306068&catID=65
Απάντηση



Ανώνυμος14 Μαρτίου 2014 - 2:06 μ.μ.

Τι να πουμε ρε παιδια μιλαμε για μεγαλο βοθρο....................!
Απάντηση



Ανώνυμος14 Μαρτίου 2014 - 3:02 μ.μ.

Όλα στο φως για τη σαπίλα του ΓΑΠικού παρακράτους που έδρασε στην Κατεχάκη και όχι μόνο τα τελευταία χρόνια... Καμία συγκάλυψη!!!Απάντηση



Ανώνυμος14 Μαρτίου 2014 - 8:22 μ.μ.

Συγχαρητήρια στην Ευγενία Λ. να ευχηθούμε περαστικά!
Να φύγουν τα λαμόγια να ξεβρομίσει ο τόπος.Απάντηση



Ανώνυμος14 Μαρτίου 2014 - 8:24 μ.μ.

Να δίνει δύναμη ο Θεός και Υγεία και προστασία σε όσους τολμάνε να καταγγείλουν την προδοσία κι ο λαός θα είναι κοντά σε αυτούς τους αγωνιστές.
Να μη φοβούνται ...να τα δημοσιοποιούν όλα και θα έχουν δίπλα τους συμπαραστάτη το λαό.
Μπράβο τους! Είναι παλικάρια!
Έφη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια