Powered By Blogger

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014

Σε παροξυσμό η Κλάπα: “Πες ότι σου έδωσε εντολή ο Λαγός και σε αφήνω ελεύθερο”



Αυτή η ανακρίτρια, είναι ακόμα στη θέση της;;;;;
Αν υπήρχε Δικαιοσύνη, θα έπρεπε να της έχει δείξει την πόρτα της εξόδου....
Δεν πειράζει... σ' αυτήν και σε πολλούς ακόμα, θα δείξει την πόρτα της εξόδου και όχι μόνο, ο ελληνικός λαός με τα Λαϊκά Διαστήρια. 

Πόπη Σουφλή 
Ο Συναγωνιστής αρνήθηκε να πει ψέμματα στους διεφθαρμένους δικαστικούς και οδηγήθηκε στην φυλακή!

Ένα δικαστικό έγκλημα συνεχίζει να συντελείται από τον εγκάθετο εισαγγελέα Ντογιάκο και τις
ανεκδιήγητες ανακρίτριες Κλάπα - Δημητροπούλου με την ανοχή συλλήβδην του διεφθαρμένου καθεστώτος.

Οι εγκάθετες ανακρίτριες εκβίασαν Συναγωνιστή να ομολογήσει ότι δέχτηκε εντολές από τον Γιάννη Λαγό για να τον αφήσουν ελεύθερο!

Πριν λίγο οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού ο Συναγωνιστής Αναστάσιος Πανταζής, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος ως μέλος της δήθεν "εγκληματικής οργάνωσης" για τον ξυλοδαρμό του αρχιτραμπούκου του ΚΚΕ Πουλικόγιαννη.

Ο συγκεκριμένος ψευδομάρτυρας και υβριστής της Χρυσής Αυγής (Σωτήρης Πουλικόγιαννης) πριν λίγες ημέρες γρονθοκόπησε αστυνομικό μπροστά στις κάμερες, όμως δεν ασκήθηκε η παραμικρή δίωξη εις βάρος του. Έτσι ανταμείβει η χούντα Σαμαρά τους πρόθυμους συνεργάτες της και ψευδομάρτυρες κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

Κατά την διάρκεια της ανακρίσεως που ολοκληρώθηκε πριν λίγο, παρουσία και του συνηγόρου του Αναστασίου Πανταζή, η ανακρίτρια Κλάπα είπε αυτολεξεί εν μέσω παροξυσμού: "Πες μου τώρα ότι δέχτηκες εντολές από τον Γιάννη Λαγό και σε αφήνω ελεύθερο"!

Φυσικά, ο Συναγωνιστής δεν δέχτηκε να πει ψέμματα και να συμφωνήσει σε αυτήν την παράνομη συναλλαγή και γι΄ αυτό οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού. Δυστυχώς για τα τσιράκια της μνημονιακής εξουσίας, στην Χρυσή Αυγή δεν θα βρουν πρόθυμους ρουφιάνους για να στηρίξουν τα χαλκευμένα και παράνομα κατηγορητήρια που έστησαν κατόπιν άνωθεν εντολών.

Να τονίσουμε πως οι εγκάθετες ανακρίτριες και ο εντολοδόχος εισαγγελέας δεν έχουν στην διάθεσή τους κανένα απολύτως αποδεικτικό στοιχείο και προσπαθούν να στοιχειοθετήσουν το σαθρό κατηγορητήριο ΜΟΝΟ με ψευδομάρτυρες.

Σύντομα η αλήθεια θα λάμψει, η σκευωρία θα καταπέσει πλήρως και οι επίορκοι θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.



Πηγή

13 σχόλια:

  1. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΚΥΛΩΤΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΣΕ… ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ; ΚΙ ΟΜΩΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ… ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ!

    Ακου λεει...
    Ολη η γραφη τους ειναι αγκυλωτοι σταυροι ειναι. Εχετε δει οβρεϊκια γραφη;

    http://ethnikismos.net/2014/03/14/%CF%85%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%85%CE%BB%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CE%B5-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B3/



    Σταλινασφαλητης
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. TYXAIO ?????

      12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012
      ΟΜΙΛΙΑ Γ.ΛΑΓΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ
      Ο Γιάννης Λαγός είχε δηλώσει ότι οι Αιγύπτιοι ψαράδες "θα δίνουν λογαριασμό στη Χρυσή Αυγή και στους Έλληνες πολίτες".
      ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ
      Τέσσερις Αιγύπτιοι ψαράδες δέχθηκαν επίθεση από κουκουλοφόρους στη μονοκατοικία όπου διέμεναν στο Πέραμα

      8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013
      ΟΜΙΛΙΑ ΛΑΓΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ - ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΖΩΝΗ
      Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατηγόρησε το ΚΚΕ και τόνισε πως θα «εξαφανιστούν» τα μέλη του από τη Ζώνη του Περάματος λέγοντας:
      «Η Ζώνη θα κινηθεί, τα καράβια θα ξαναέρθουν πίσω και οι λακέδες του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ οι οποίοι καπηλεύονται την κατάσταση, θα εξαφανιστούν από εδώ μέσα».
      ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ - 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013
      Στις 23.55 στη λεωφόρο Δημοκρατίας περίπου 50 άτομα επιτέθηκαν με λοστούς και καδρόνια σε σε μέλη του ΚΚΕ που έκαναν αφισοκόλληση στο Πέραμα

      4 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ - 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013
      Ο Παύλος Φύσσας, δολοφονήθηκε στο Κερατσίνι από τον χρυσαυγιτη Γιώργο Ρουπακια.Ο πατέρας του δούλευε στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη του Περάματος.

      Μία ημέρα μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ο πρόεδρος των εργολάβων της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος προσέλαβε 15 οπαδούς της Χρυσής Αυγής
      Δύο από αυτούς βρίσκονται ανάμεσα στους 22 συλληφθέντες.
    2. Ψυχουλα ο Γιαννης.....απο την φατσα φαινεται.
    3. ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΜΕ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Ο ΛΑΓΟΣ....
  2. ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟΥ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ:
    "ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ";

    Καθησυχαστικός σχετικά με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί περί των «νεοναζί» της Ουκρανίας, εμφανίστηκε ο μέγας ραβίνος του Κιέβου και της Ουκρανίας Μοσέ Ρεουβέν Αζμάν, την Τετάρτη στο κέντρο Τύπου. «Δεν έχει διαπιστώσει αντισημιτισμό στη Μαϊντάν ούτε στο Κίεβο ούτε στην Ουκρανία», είπε με σιγουριά ο αρχιραβίνος, που εμμέσως πλην σαφώς χαρακτήρισε τους λεγόμενους «νεοναζί» της χώρας εθνικιστές και όχι ναζιστές: «Πρέπει, να κάνουμε τη διάκριση ανάμεσα στον εθνικισμό και το ναζισμό. Ακόμη και ο Ντμίτρο Γιάρος (σ.σ. αρχηγός του «Δεξιού Τομέα») είπε στα μέσα ενημέρωσης πως δεν είναι ξενόφοβος», συμπλήρωσε.

    Και ολοκλήρωσε ως εξής: «Την περασμένη εβδομάδα, με τον Βαντίμ Ραμπίνοβιτς, τον πρόεδρο του ουκρανικού Εβραϊκού Συμβουλίου, καλέσαμε τους επικεφαλής των κοινοτήτων και τους ραβίνους σε όλη τη χώρα και ουδείς μας επισήμανε αντισημιτικές δηλώσεις ή εκδηλώσεις».

    Την ίδια γνώμη με τον αρχιραβίνο του Κιέβου, διατύπωσαν προς το Γαλλικό Πρακτορείο, ο πρόεδρος του Εβραϊκού Συμβουλίου της Ουκρανίας Ίλια Λεβιτάν και ο εκπρόσωπος της εβραϊκής κοινότητας της Οδησσού Μπερλ Καρπούλκιν, οι οποίοι δήλωσαν ότι η μοναδική αντιεβραϊκή πράξη που έγινε τους τελευταίους μήνες, ήταν η εκτόξευση μιας βόμβας μολότοφ το Φεβρουάριο στον τοίχο της συναγωγής της Ζαπορόζιε, της νοτιοανατολικής Ουκρανίας και τόνισαν ότι οι εκπρόσωποι του κινήματος της πλατείας Μαϊντάν έσπευσαν να προσφέρουν την… προστασία τους στην τοπική εβραϊκή κοινότητα.

    Τι τρέχει, λοιπόν, στην Ουκρανία; Είναι φανερό ότι οι διεθνείς σιωνιστές ήρθαν σε συμφωνία (ελλείψει άλλων;) με τους λεγόμενους «νεοναζί», για να κάνουν τη δουλειά τους στην Ουκρανία. Και τώρα προσπαθούν να τους «ρετουσάρουν» την εικόνα και να τους παρουσιάσουν ως απλώς «εθνικιστές», για να μην ξεφτιλιστούν δημοσίως!

    Μεσ στο δασος περπατω, περπατω και σε ζητω.
    Κλαπα Λλαπα εισαι δω;
    ελενι
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. Ρίξτε μια ματιά και σε αυτό...

      http://filonoi.gr/2014/03/12/s-o-antifasismos-den-exei-thesh-sthn-oykrania-kai-sthn-benezoyela/

      ΣΧΕΤΙΚΟΤΑΤΟΝ !!!!!!!!!!

      Καλημέρα ,

      ΤΑΣΟΣ ΚΑΡ
  3. Αυτος ο Πουλικογιαννης πρεπει να είναι εγκληματικη φυσιογνωμια και πολύ υπουλος.Αν κοιτάξετε πως πλησιαζει τους αστυνομικούς πως χτυπάει τον αστυνομικο και στην φωτο πως κτυπα το κεφαλι του πεσμενου νεαρου με κλωτσιες απλα παει καθαρα να σκοτωσει.Και όμως παρα τα βιντεο και τις φωτο κανεις εισαγγελεας κανενας Δενδιας δεν κινηθηκε ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟ ΕΡΙΧΝΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.Οι ιδιοι όμως δεν ειχαν κανενα πρόβλημα το πρόβλημα τους είναι μονο ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ προς θεου μην κερδισει τον δημο της Αθηνας και γινει το πανελλαδικο σύνθημα για την αποκαθηλωση του ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.Που θα παει όμως θα γυρισει ο τροχος και τοτε.......................
    Απάντηση
  4. https://www.youtube.com/watch?v=GQXOOeOQuQM

    οταν ο πουλικογιαννης βαραγε διαδηλωτες και ενεργους ΜΕ ΤΑ ΚΝΑΤ
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΝΑΝΕ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΤΩΡΑ.... ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ?
      ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΕΧΕΤΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ...
  5. ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΘΑ ΤΙΣ "ΦΑΕΙ " ΚΑΙ Ο ΚΑΣΙΔΑΣ....ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕ ΑΝΤΡΑΣ Η ΦΟΥΣΤΑ Η ΚΛΑΡΩΤΗ.....ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΑ ΚΑΡΓΙΟΛΙΑ!!!!!!
    Απάντηση
  6. Μπραβο....βαλε μας τωρα και το βιντεακι των ''διαδηλωτων'' που δολοφονουν τον ανεργο Κοτζαριδη....συμμοριτη δολοφονε φασιστα χρυσαυγιτη.
    Απάντηση
  7. ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ..................Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΖΙ....................!
    Απάντηση
  8. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΥ ΦΛΟΥΣ(ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΡΑΣΕΩΣ ΣΥΝΑΝ ΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ) ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η "ΤΥΦΛΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια