Powered By Blogger

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014

ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ.



ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...!!! 
 
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΩΝΤΑΣ ΜΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ... ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ
 
Αντίκτυπο και στις σχέσεις των Ορθόδοξων Εκκλησιών προκαλεί όπως φαίνεται, η σοβαρή πολιτική κρίση στην Ουκρανία.
Σύμφωνα με άρθρο του εκκλησιαστικού σάιτ romfea.gr, ο Πατριάρχης Μόσχας αποφάσισε να μην παραστεί στο καθιερωμένο γεύμα που παραθέτει η Ελληνική πρεσβεία στη Μόσχα για τον εορτασμό της Κυριακής της Ορθοδοξίας.
 
Δημοσιογραφικές πηγές από τη Ρωσική πρωτεύουσα έλεγαν πως ο Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος ακύρωσε την παρουσία του σε “απάντηση” στην ακύρωση του προγραμματισμένου ταξιδιού του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου στην Εκκλησία της Ρωσίας.
Οι ίδιες πηγές τονίζουν πως ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ακύρωσε το ταξίδι του λόγω των πρόσφατων σοβαρών εξελίξεων στην Ουκρανία, ακολουθώντας τη γραμμή της Δύσης και του Οικουμενικού Πατριαρχείου.


Το ταξίδι του Προκαθημένου της Εκκλησίας της Ελλάδος δεν ακυρώθηκε λόγω “βεβαρημένου προγράμματος”, όπως επισήμως ειπώθηκε.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά ο Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος, είχε δηλώσει πως θα παρευρεθεί στην καθιερωμένη εκδήλωση που πραγματοποιεί η Ελληνική πρεσβεία στη Μόσχα για την Κυριακή της Ορθοδοξίας.
 
Ωστόσο μετά την απόφαση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου, δηλώνει ανοικτά τη δυσφορία του και δείχνει αποφασισμένος να ακολουθήσει πιστά τη γραμμή της Ρωσικής κυβέρνησης, όπως γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης στο romfea.gr.




Πηγή

8 σχόλια:

  1. http://www.pentapostagma.gr/2014/03/%CF%84%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CF%83%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%81-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD.html#.UyNmioVc3_g

    Στην υπηρεσια του νεοταξικου αποπληθυσμου ενεργα και η τεκτονικη διαδηλωση για 1η φορά στα χρονικά.
    Απάντηση
  2. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΦΛΗ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ.
    Απάντηση
  3. ΞΥΡΙΣΜΑ ΣΤΟ κΥΡΙΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ -
    Απάντηση
  4. Απεναντίας! Ο Κύριλος αρνήθηκε να παρευρεθεί στην δεξίωση της Ελληνικής Πρεσβείας,εξ'αιτίας της ηλίθιας τοποθέτησης της Ελληνόφωνης Κυβέρνησης,σχτικά με το θέμα της Ουκρανίας. Όσο για το σιωνιστικό ρετάλι των Αθηνών που δεν αναγνωρίζεται από κανεναν ΄Ελληνα, ξέρετε που τον έχουν γραμμένο οι Ρώσοι; Και Ορθότατα πράτουν,γιατί πρόκειται για έναν ανθέλληνα Ουνίτη σιωνιστή,προδότη της Πατρίδος του. Να πάει λοιπόν να γ@@@εί,κανείς δεν υπολογίζει πλέον στην ύπαρξή του,δεν είναι τίποτα άλλο παρά άχθος αρούρης.
    Απάντηση
  5. http://www.arxaiaithomi.gr/2014/03/14/%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC-%CE%B2%CE%B5/

    Τι μάς ετοιμάζουν πάλι;
    Απάντηση
  6. http://www.tanea.gr/news/world/article/5097170/pethane-o-toni-mpen-enas-synephs-ths-aristerhs-pterygas-twn-ergatikwn/

    Απεβιωσε ενας παλαιμαχος πολιτικος της Βρετανιας.
    Απάντηση
  7. Να ξερετε ότι ο ΜΕΓΑΣ ΠΟΥΤΙΝ ποτε του δεν μπερδευει τους λαους με τις κυβερνησεις τους ξερει τον τροπο να τους πηδηξει.
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια