Powered By Blogger

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014

Έχουν φυγαδεύσει τον ελληνικό χρυσό στο εξωτερικό, ως ενέχυρο στους τοκογλύφους.



Με το πόστ Που βρίσκεται ρε σκουλήκια ο Ελληνικός χρυσός; Γιατί τον φυγαδεύσατε στο εξωτερικό;


Θέσαμε το ερώτημα ,και το επαναλάβαμε με το Μιμείται άριστα τον Παπανδρέου ο διάδοχος προδότης Σαμαράς


Επίσης στο πόστ Τον κόλο μας πάντως δεν τον θέλουν. Κάτι είναι και αυτό . Εξάλλου κερδίσαμε τον 13ο και 14ο μισθο.


Γράψαμε και επιμένουμε ότι : Ο ελληνικός χρυσός, αυτός που έχει μείνει στην κυριότητα του ελληνικού δημοσίου μετά την διάθεση μιας τεράστιας ποσότητας το 2001 για να μειωθεί το δημόσιο χρέος από την πώλησή του, βρίσκεται σεθησαυροφυλάκιο του Βελγίου και ήδη έχει διατυπωθεί εμμέσως πλην σαφώς η απειλή ότι «Θα κατασχεθεί αν δεν υπάρξει άμεση υπογραφή της δανειακής σύμβασης»!



Τώρα μαθαίνουμε ότι σε ερώτηση του αργυρώνητου βουλευτή του ΛΑγΟΣ Αϊβαλιώτη, με την οποία ζητούσε να μάθει τα αποθεματικά του Ελληνικού κράτους σε χρυσό αλλά και το που βρίσκονται…

Η απάντηση που πήρε, όχι από τον αρμόδιο υπουργό, αλλά από την τράπεζα της Ελλάδας και τον κύριο Προβόπουλο που γνωστός για τα ψεύδη του είναι, ότι “μέρος του Ελληνικού χρυσού βρίσκεται σε τράπεζες του εξωτερικού για ιστορικούς λόγους”!!


Εδώ είναι το… ζουμί.

1ον Ποιοί είναι αυτοί οι “ιστορικοί λόγοι”;

2ον πόσο είναι το… μέρος του χρυσού που βρίσκεται σε τράπεζες του εξωτερικού; Διότι μέρος είναι και το 99% της ποσότητας,

3ον πότε… έφυγε; Επί ποιας πρωθυπουργίας;



Σύμφωνα με επώνυμη καταγγελία διευθυντή τράπεζας που έγινε στον τηλεοπτικό σταθμό “kontra” και σε βραδινό δελτίο ειδήσεων, ο χρυσός βρίσκεται στην Αμερικάνικη τράπεζα, υποθηκευμένος! αναφέροντας ξεκάθαρα ότι μέρος του Ελληνικού χρυσού βρίσκεται στην Αμερική και την τράπεζα Merill Lynch, ως υποθήκη για τα περιβόητα swaps των Σημίτη – Παπακωνσταντίνου!


H καταγγελία είναι μία… «βόμβα» που έπρεπε να διερευνηθεί εάν υπήρχε κράτος και δικαιοσύνη.


Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε μόνο ότι στην Goldman Sachs είχαν δοθεί ως collaterals τα έσοδα των αεροδρομίων, για να εξασφαλίσουν την είσπραξη της μίζας τους.


Τώρα όμως βγαίνει στην επιφάνεια ένα θέμα που αν επαληθευτεί, είναι για να τους κρεμάσουμε με συνοπτικές διαδικασίες.


Είναι γνωστό ότι το παλιοτόμαρο ο Σημίτης πούλησε 25 τόνους από τον χρυσό της χώρας και ήταν ο μοναδικός πρωθυπουργός στην ιστορία που πούλησε χρυσό σε περίοδο ειρήνης, αλλά εδώ μυρίζει μπαρούτι. Από ότι φαίνεται όμως και δικαιωνόμαστε, είναι ότι ξεπούλησαν και τον υπόλοιπο βάζοντας τον ενέχυρο.



Δεν ζητάμε την παρέμβαση της δικαιοσύνης διότι δεν υπάρχει εάν είναι να… ακουμπήσει τέτοια θέματα,



Για τον Αϊβαλιώτη δεν το συζητάμε, διότι η ερώτηση ήταν για να πάρει το κατιτίς του, και να σκάσει, διαφορετικά έπρεπε μετά την απάντηση που πήρε, να έχει κατεβεί σε….. απεργία πείνας στο… σύνταγμα.





Πηγή

Αναρτήθηκε από ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ στις 4:11 π.μ.
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείουBlogThis!Μοιραστείτε το στο TwitterΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest

Ετικέτες ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΧΡΥΣΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


2 σχόλια:


Ανώνυμος15 Μαρτίου 2014 - 6:34 π.μ.

Πως καταντησες ΕΛΛΑΣ..
μπουρδελο.. με τσατσαδες της οκας..

Ολοι πηδανε κανενας δεν πληρωνει..
Πληρωσε μαλακομαλακα ελληνοελληνα ..τα πηδηχτιατικα κοροϊδο !!!!Απάντηση



Ανώνυμος15 Μαρτίου 2014 - 10:16 π.μ.

ΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΕΤΕ? ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ. ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ. ΜΟΝΟ ΤΟ BITCOIN ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ.

http://cur.lv/88j1i

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια