Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014

Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014

Το απαγορευμένο ρεπορτάζ για τα όργια της εξουσίας (Όποιος το διαβάσει πεθαίνει)

Και τώρα η αλήθεια για την κόλαση που σου έχουν ετοιμάσει οι πιστολέρο της εξουσίας.
Γιατί η αλήθεια βρίσκεται κρυμμένη εκεί που δεν την φαντάζεσαι...
 
Πάρε για παράδειγμα τις εκλογές για τον δήμο της Αθήνας.

Έρχεται λοιπόν η ΚΑΠΑ Research και παρουσιάζει τον Καμίνη άπιαστο πουλάρι που καλπάζει σε μια τρελή κούρσα για την εξουσία με το αλανιάρικο ποσοστό 25,8%.

Έχουν όμως έτσι τα πράγματα ή μήπως ο Καμίνης είναι ήδη στην τρίτη θέση πίσω από τουςΚακλαμάνη και Σακελλαρίδη;
Σύμφωνα λοιπόν με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Μπεκιάρη και το periodista.gr ο Δήμος Αθηναίων μόνο μέσα στο οικονομικό έτος 2012 υπέγραψε με την  εταιρεία «ΚΑΠΑ RESEARCH A.E.»,  τρεις συμβάσεις ύψους 70.774 ευρώ.
Το εντυπωσιακό μάλιστα είναι ότι το αντικείμενο των συμβάσεων δεν έχει να κάνει με δημοσκοπήσεις αλλά με το γραφείο κοινωνικής οικονομίας στο Δήμο Αθηναίων το οποίο δεν έχει λειτουργήσει ακόμα! 
 
Κι αυτό για να μην αναρωτιέστε τι είδους συνεργασία μπορεί να έχει ένας δήμος με μια εταιρεία δημοσκοπήσεων! Δείτε τα τρία ιδιωτικά συμφωνητικά: 
Σύμβαση 08/02/2012 
Σύμβαση 25/05/2012 
Σύμβαση 29/06/2012  


 
 
Πάμε παρακάτω. Mόλις λίγες ώρες πριν η Goldman Sachs σύμφωνα με το ρεπορτάζ τουCapital κάνει λόγο για αύξηση του δημόσιου χρέους της Ελλάδας κατά 15% με 20%!

"Σε ένα σενάριο όπου ο χαμηλός πληθωρισμός θα εξελιχθεί ακόμα και σε ήπιο αποπληθωρισμό, η Ελλάδα φαίνεται καταδικασμένη σε ακόμα περισσότερη λιτότητα. Για να αντισταθμιστεί η άνοδος της αναλογίας δημόσιου χρέους ως προς το ΑΕΠ, συνεπεία του χαμηλού πληθωρισμού, η Goldman Sachs στην ανάλυσή της αναφέρει τρεις βασικές προϋποθέσεις: πρώτον, την ενίσχυση των ρυθμών οικονομικής ανάπτυξης, κάτι που προϋποθέτει την εφαρμογή μεταρρυθμίσεων αναπτυξιακού χαρακτήρα, που θα συμβάλουν σε ταχύτερη ανάκαμψη.Τέτοιου όμως είδους μεταρρυθμίσεις είναι δύσκολο να εφαρμοστούν, εξαιτίας των κατεστημένων πολιτικών συμφερόντων..." 
 
Σημειώστε ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, το ύψος του δημόσιου χρέους Κεντρικής Διοίκησης στο τέλος του περασμένου Σεπτεμβρίου (2013) ανήλθε σε 321,9 δισ. ευρώ, από 303,5 δισ. ευρώ που ήταν το Σεπτέμβριο του 2012!

Tι εννοεί όμως η Goldman Sachs με τον όρο κατεστημένα πολιτικά συμφέροντα; Πάρτε μια γεύση από τα έργα και τις ημέρες ενός υπoυργού που φέρει τον τίτλο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης-φτύστε τ΄αρχίδια σας!
Αλήθεια, τι έκανε όλους αυτούς τους μήνες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος αντικατέστησε τον Μανιτάκη όταν ο Πάστορας απέσυρε από την κυβέρνηση τα φωτεινά μυαλά των υπουργών της ΔΗΜΑΡ;

Γιατί ο ελληνικός λαός πληρώνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη; Για να συμβιβασθεί με ότι πιο σάπιο και διεφθαρμένο διαθέτει το ελληνικό δημόσιο; Αυτός ο τεχνοκράτης που έδινε μάχες υπέρ των απολύσεων των δημοσίων υπαλλήλων και της κατάργησης των άχρηστων οργανισμών του Δημοσίου;
Σύμφωνα λοιπόν με πρόσφατο δημοσίευμα του antinews ο μεταρρυθμιστής Μητσοτάκης έδωσε προαγωγές στους υπαλλήλους του υπουργείου του με μόνο κριτήριο τα κομματικά τους προσόντα! 
 
Διαβάστε:
"Το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης το οποίο είναι υπεύθυνο για την Δημόσια Διοίκηση και που πρέπει να δίνει το παράδειγμα στα άλλα Υπουργεία αποφάσισε να κάνει τοποθετήσεις προϊσταμένων Διευθύνσεων και Τμημάτων. Με μια απλή απόφαση Υπουργού τοποθετήθηκαν ως Προϊστάμενοι,  υπάλληλοι με βαθμό Δ΄και Γ΄ δηλαδή με 10-15 χρόνια υπηρεσίας, υπάλληλοι χωρίς μεταπτυχιακό,  υπάλληλοι ΤΕ κατηγορίας-θυμηθείτε τις παπαριές τους περί αξιολόγησης!
 
Δηλαδή υπουργέ μου άλλα λες και άλλα πράττεις. Από την μια υποστηρίζεις ότι οι σπουδές και τα μεταπτυχιακά, δηλαδή τα προσόντα, πρέπει να έχουν προβάδισμα, και από την άλλη αφήνεις εκτός θέσεων υπαλλήλους κλάδου ΠΕ με μεταπτυχιακά, με τεράστια εμπειρία καθώς και απόφοιτους της σχολής Δημόσιας Διοίκησης.
  Επίσης Υπουργέ μου γιατί να βιαστείς να κάνεις τοποθετήσεις και δεν έκανες κρίσεις των υπαλλήλων, να βγουν τα μόριά τους και κανείς να μην μπορεί να πει τίποτε. Πού είναι η αξιοκρατία για την οποία κόπτεσαι  από κανάλι σε κανάλι . Μήπως γιατί κάποιοι από αυτούς που τοποθέτησες δεν έχουν προσόντα και επ’ ουδενί δεν θα κρινόντουσαν ούτε για κλητήρες; Μήπως γιατί τακτοποίησες συνδικαλιστικά και κομματικά στελέχη, Προέδρους Σωματείων, Γραμματείς Σωματείων, μέλη,  κ.λ.π.;  Από όλα τα κόμματα, δεν λέω, αλλά Υπουργέ μου με τις πράξεις σου αυτοαναιρείσαι.
  Θα μου πείτε εσείς τώρα που τα διαβάζετε αυτά, η ελληνική κοινωνία ζει μια τραγωδία, κόβεται το ρεύμα του κοσμάκη, παιδιά πεθαίνουνε και εσύ ασχολείσαι με τις τοποθετήσεις Διευθυντών του Υπουργείου Διοικοιτικής Μεταρρύθμισης;  Το θέμα είναι να ξεμπροστιάζουμε αυτούς τους Υπουργούς που άλλα βγαίνουνε και λένε και άλλα κάνουνε. 
 
Το θέμα είναι να μην τους αφήσουμε να συνεχίσουν να διορίζουν κομματικούς στρατούς στο δημόσιο γιατί μόνο αν αξιοποιηθούν οι υπάλληλοι με προσόντα θα γίνει το δημόσιο πιο παραγωγικό και χρήσιμο. Γιατί αυτοί οι Υπουργοί που κατηγορούν το δημόσιο, αυτοί είναι που το κατάντησαν έτσι.
 
Γιατί καλά Υπουργέ μου να βγαίνεις στα κανάλια να λες ότι πρέπει να αξιοποιηθούν οι άξιοι, έλα όμως που εσύ αξιοποιείς  μόνο αυτούς που δεν έχουνε προσόντα. Ποιον δουλεύεις κ. Μητσοτάκη, σε πήραμε χαμπάρι. Ούτε την ψήφο σου δεν θα βρίσκεις;
 Πάμε παρακάτω για να δείτε τι σημαίνει Δημόσιο στην Ελλάδα και πόσο ακριβά πληρώνουμε τις συμμορίες του κράτους-κτήνους:
Θα μπορούσαν να ανήκουν στη φαντασία ή να έχουν θέση μόνο στη μεγάλη οθόνη, στο σενάριο ταινίας. Είναι όμως η τραγική πραγματικότητα στο Ελληνικό Δημόσιο, όπου οι έλεγχοι φέρνουν στο φως απίστευτες ιστορίες σπατάλης-σημειώνει το iefimerida αναφερόμενο σε αποκάλυψη της Καθημερινής για το χυδαίο Δημόσιο που προστατεύουν οι κρατιστές της εξουσίας:

Πάρτι με κόστος που ξεπερνά τα 33.000 ευρώ, πανάκριβα κουβανέζικα πούρα σε υπουργεία, «χρυσά» μπόνους σε αριστούχους μαθητές και φοιτητές αλλά και μεταξωτά... δημοτικά εσώρουχα είναι μερικά από αυτά που έχει καταγράψει κατά καιρούς στις εκθέσεις του τοΣώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, όπως αναφέρει η «Καθημερινή».

Οι περιπτώσεις είναι η μία πιο ακραία από την άλλη. Στο Ενιαίο Ταμείο Ανεξάρτητων Απασχολούμενων έκαναν πρωτοχρονιάτικο πάρτι που κόστισε 33.500 ευρώ, ενώ οι γιορτές είχαν κοστίσει στο δήμο Ορμυλίας της Χαλκιδικής 6.000 ευρώ, για κάρτες που έστειλαν Χριστούγεννα και Πάσχα. Στο δήμο Λουτρακίου Περαχώρας από την άλλη γιόρταζαν για τους αριστούχους μαθητές ή φοιτητές, αφού τους έδιναν «μπόνους» 13.000 ευρώ από το κρατικό ταμείο στον καθένα.

 
 Λάτρεις της καλοπέρασης και των κουβανέζικων πούρων ήταν στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, αφού είχαν δώσει 5.300 ευρώ προκειμένου οι επισκέπτες να καπνίζουν ό,τι και ο Φιντέλ Κάστρο. Στη σχολή Μόνιμων Υπαξιωματικών Τρικάλων από την άλλη έπαιρναν πολύ σοβαρά την εκπαίδευση των δευτεροετών, χαρίζοντας σε 300 από αυτούς σετ της «Στρατιωτικής Ναυτικής και Αεροπορικής Εγκυκλοπαίδειας», κάτι που κόστισε 15.000 ευρώ.

Αυτό δεν είναι τίποτα βέβαια μπροστά στο λογαριασμό των 300.000 ευρώ που «φόρτωσε» στο Δημόσιο η Φιλοσοφική Σχολή. Το περασμένο καλοκαίρι άφησαν τα φώτα ανοιχτά στο άδειο κτίριο και ο λογαριασμός έκοψε την... ανάσα στους ελεγκτές. Η εξήγηση του Πανεπιστημίου ήταν πως επρόκειτο για φώτα ασφαλείας. Ακόμη και αυτό μοιάζει... πταίσμα μπροστά στο «λογαριασμό» που προκύπτει από το σχεδιασμό ιστοσελίδων του Δημοσίου. 
Αυτοί που έφτιαξαν το site του ΙΚΑ το κοστολόγησαν στα 2,2 εκατ. ευρώ, εκείνο του Εφετείου θα αγγίξει το 1,5 εκατ., ενώ της Βουλής φτάνει τα 1.100.000 ευρώ. 

Η λίστα δεν έχει τέλος στις πρωτοφανείς σπατάλες στο Δημόσιο. Στην Παλλήνη της Χαλκιδικής για παράδειγμα, οι δημότες πλήρωσαν 900 ευρώ για πρακτικά του Οκτωβρίου, μόνο που εκείνο το μήνα δεν έγινε καμία συνεδρίαση, ενώ στα Γρεβενά η Δημοτική Εταιρεία Υδρευσης και αποχέτευσης στα παραστατικά που βάρυναν το δήμο με 4,5 εκατ. ευρώ ήταν κάποια εξαιρετικά... ιδιαίτερα, αφού στις αποδείξεις περιγράφονταν μεταξύ άλλων τα πρώτα «δημοτικά» μεταξωτά εσώρουχα, αξίας 3.000 ευρώ όπως αναφέρει η «Καθημερινή».

Στις εκθέσεις των Ελεγκτών έχουν καταγραφεί ακόμη το πορτρέτο που έφτιαξαν στο δήμο Πειραιά για να θυμούνται τον μακαρίτη δήμαρχο, το οποίο κόστισε 4.500 ευρώ όπως και ότι στη Γλυφάδα για την κηδεία του δημάρχου πλήρωσαν 37.000 ευρώ. Και βέβαια κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την περίπτωση της ΔΕΗ όπου οι συνδικαλιστές είχαν στήσει κομπίνα ύψους 1,2 εκατ. ευρώ για τη χρηματοδότηση εξωτικών ταξιδιών από το 2008 ως το 2010.
 
Αυτό λοιπόν είναι το χυδαίο ελληνικό Δημόσιο για το οποίος ο μεταρρυθμιστής Μητσοτάκης και οι Σαμαράς-Βενιζέλος βαδίζοντας στα χνάρια του φονικού διδύμου Παπακωνσταντίνου-Παπανδρέου όχι μόνο δεν κάνουν αξιολόγηση στους κομματικούς κηφήνες που διόρισαν αλλά αρνούνται να απολύσουν οποιονδήποτε κηφήνα εκτός από τις καθαρίστριες καταδικάζοντας τους πολίτες σε αργό θάνατο για 50 τουλάχιστο χρόνια που θα κρατήσουν τα μνημόνια όπως αποκάλυψε πρόσφατα η γερμανική Handelsblatt.
 
Λοιπόν δείτε την αλήθεια- στην διήγηση που ακολουθεί- για τα μνημόνια, τους δημοσίους υπαλλήλους και το κομματικό κράτος που δολοφονεί τους πολίτες για χάρη του παρακράτους του Δημοσίου.
Από το Καστελόριζο στην Ιθάκη
Ο Μπομπ Τρα, μόνιμος αντιπρόσωπος του IMF στην Αθήνα, ζούσε σε ένα διαμέρισμα τηςΦιλοθέης το οποίο η ΕΛ.ΑΣ. έχει μετατρέψει σε φρούριο. Ακόμη και το κροτάλισμα τωνεξατμίσεων από τα παπιά των  delivery boys  που ακουγόντουσαν στο βάθος πίσω από τις φυλλωσιές προκαλούσε κόκκινο συναγερμό. Οι άνδρες ασφαλείας τινάζονταν σαναιλουροειδή- κάποιοι από δαύτους φοράνε τις μάσκες του χημικού πολέμου ενώ κάποιοι αλλοι ξαπλώνουν πίσω από τον μαντρότοιχο με το δάχτυλο στην σκανδάλη. 
 
Χαλάρωνα μόνο όταν άκουγαν τον επικεφαλής να τους φωνάζει:
-Πιτσαδόρος ρε χαιβάνια, δεν είχατε πιτσαδόρο στα χωριά σας;
 
Ένα βράδι δύο δημοσιογράφοι μεγάλης αθηναικής εφημερίδας επιχείρησαν να προσεγγίσουν το σημείο και να πάρουν συνέντευξη από τον σκληροτράχηλο Μπομπ Τρα.
 
Οι περίοικοι τους πήραν χαμπάρι και ειδοποίησαν την ασφάλεια. Σε κλάσματα δευτερολέπτου (όσο χρειάζεται ένα κοράκι να σφυρίξει πέναλτυ υπέρ του Ολυμπιακού στο πρόσταγμα«Θωμάς»), η περιοχή γέμισε περιπολικά. Ο ένας από τους δύο δημοσιογράφους, ο πλέον έμπειρος, κατάφερε να χαθεί στο σκοτάδι. Ο άλλος, πιο ψάρακλας, έδωσε μια και άρχισε να σκαρφαλώνει σε ένα δέντρο σαν τον Ταρζάν για να μην τον εντοπίσουν τα όργανα. Έζησε ένα θρίλερ αλλά στο τέλος τα κατάφερε.

Ο Μπομπ σε αντίθεση με τον Πολ Τόμσεν και τις γνωστές περιπέτειές του με την Σουζάνα- της  μεγάλης εγχώριας Τράπεζας- ζούσε στην Αθήνα μια αυστηρή, τυπική ζωή. Το χειρότερό του είναι οι διαρροές στα ΜΜΕ γι αυτό και έκανε ολόκληρο επεισόδιο με τον δημοσιογράφο του ΒΗΜΑτος Ζώη Τσώλη.
Ο ίδιος σε αραιά διαστήματα δεχόταν να συναντήσει εκπροσώπους του ελληνικού επιχειρηματικού κόσμου, ανθρώπους της αγοράς που λέμε και να κουβεντιάσει μαζί τους για τον αντίκτυπο των μέτρων που έχουν ενσκήψει σαν τον τυφώνα  Sandy.
 
Σε μία από αυτές τις συναντήσεις, ένα βράδι σε σπίτι της Φιλοθέης, ο Μπομπ Τρά έδωσε την δική του ανατριχιαστική μαρτυρία για το πως επιλέχθηκε το πετσόκομα μιθών και συντάξεων, μαζί με τα χυδαία χαράτσια που ακολούθησαν.
Η παράθεση των γεγονότων είναι σοκαριστική για το μέγεθος της ενοχής δύο εκ των πρωταγωνιστών της κόλασης που βιώνουμε.  
 
Των κ.κ Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου:
-Δώσαμε (η Τρόικα) 3 εναλλακτικές στον κ. Παπακωνσταντίνου-άρχισε να διηγείται οΜπομπ Τρα. H πρώτη ήταν να απολυθούν άμεσα 150.000 δημόσιοι υπάλληλοι. Ο Παπακωνσταντίνου που τον είχαμε στην άλλη άκρη του ακουστικού μας είπε «περιμένετε να ενημερώσω τον κ. Παπανδρέου». Ήμασταν στη γραμμή όταν μας μετέφερε την κάθετη άρνηση του τότε πρωθυπουργού, «με τίποτε, είναι ψηφοφόροι μας, αυτοί μας στηρίζουν». Η δεύτερη εναλλακτική ήταν να γίνει άμεσα και χωρίς καθυστέρηση μια καταιγίδα αποκρατικοποιήσεων. Κι αυτό το αρνήθηκε με το ίδιο επιχείρημα «αυτοί μας στηρίζουν». Η τρίτη και τελευταία εναλλακτική ήταν το κόψιμο μισθών και συντάξεων.«Ναι αυτή είναι η καλύτερη λύση...Αυτό να κάνουμε...» μας απάντησαν ομόφωνα οικ.κ Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου.
 
Οι συνομιλητές του πάγωσαν. Τον άκουγαν άφωνοι να διηγείται μέσα σε λίγα λεπτά την επιλογή του ολέθρου για έναν ολόκληρο λαό. 
Δύο γόνοι πολιτικών οικογενειών, άψητοι και ανερμάτιστοι στην εξουσία, επέλεξαν με κριτήριο την διατήρηση του κρατικοδίαιτου κομματικού κράτους των συμμοριών του δημοσίου την πιο καταστροφική λύση για την χώρα.
Μας οδήγησαν αλυσοδεμένους στο Μνημόνιο για να μην διαταραχθεί το σαθρό πολιτικό οικοδόμημα της μεταπολίτευσης που βασίζεται στο κομματικό κράτος.
 
Και το πιο άρρωστο; Σήμερα Μάρτιος του 2014, μετά από 4 χρόνια ισοπέδωσης κάθε ανθρώπινης αξίας, με 30% ανεργία στον ιδιωτικό τομέα, έρχονται οι κρατιστές σαδιστές της εξουσίας και με πάσης φύσεως τερτίπια αντιστέκονται στις απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων-δηλαδή των ψηφοφόρων τους. Δολοφονούν την Ελλάδα για να υποδύονται οι σαρδανάπαλοι υπουργοί και φαρισαίοι των κυβερνήσεων τους μανατζαρέους σε ένα κράτος που αποδεδειγμένα είναι ανίκανο να υποδυθεί τον επιχειρηματία.

Βάλτε το καλά στο μυαλό σας: Εάν δεν μειωθούν στο μισό οι δημόσιοι υπάλληλοι η Ελλάδα, όσοι αιώνες και να περάσουν, δεν έχει σωτηρία το άθλιο κράτος και οι πολίτες του. Ένα πρωί θα μας  καταπιούν γειτονικά κράτη όπως είναι η Αλβανία και η Τουρκία. 
 
Καμία μετάταξη δημοσίων κηφήνων δεν πρόκειται να μας διασώσει από τον βέβαιο θάνατο.

Το να πάρεις ένα διορισμένο κομματόσκυλο, που ξύνει για δεκαετίες τ΄αρχίδια του,  σε έναν Οργανισμό και να τον μετακινήσεις σε κάποιον άλλο δεν έλυσες το πρόβλημα.

Πρέπει να πάνε σπίτια τους 500.000 δημόσιοι υπάλληλοι με το μισό του μισθού τους και ανάλογες ρυθμίσεις στα δάνειά τους.
Στην συνέχεια πρέπει να εκσυγχρονισθούν-ενοποιηθούν οι δημόσιες υπηρεσίες με προηγμένο λογισμικό.

Ο Μάιος είναι η τελευταία σου ευκαιρία. Σκότωσε-με την ψήφο σου-όσους περισσότερους κρατιστές μπορέσεις.

Πριν σε θάψουν ακόμη πιο βαθιά στα σκατά οι σαδιστές της εξουσίας...
Υ.Γ> Διαδώστε παντού αυτό το ρεπορτάζ για να μάθει και ο τελευταίος Έλληνας πως, ποιοι και γιατί οδηγούν τον ίδιο, την οικογένειά του και τα παιδιά του στους θαλάμους αερίων...
 

 Από την Ιόλη Πιερίδη

Πηγή

1 σχόλιο:


 1. Με τον πρώην αντιπρόεδρο της Βουλής και πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Σγουρίδη συναντήθηκε τη Δευτέρα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και συμφώνησαν να συνεργαστούν στις ευρωεκλογές.

  Συγκεκριμένα ο κ. Σγουρίδης θα συμμετάσχει στο ευρωψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων μετά από πρόταση του Πάνου Καμμένου. Στις δηλώσεις τους αμφότεροι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη συνεργασία.

  «Με τον αντιπρόεδρο, τον Παναγιώτη Σγουρίδη, βρεθήκαμε μαζί από το 1993, δημιουργώντας την πρώτη άτυπη διακομματική επιτροπή για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία. Συναντηθήκαμε μαζί στην Ίμβρο και στη Θράκη. Συναντηθήκαμε μαζί στους αγώνες του κυπριακού Ελληνισμού, τις εποχές που η δασκάλα μέσα από τα κατεχόμενα, έδινε τη δική της μάχη με τους εγκλωβισμένους. Βρεθήκαμε δίπλα από τον Αμπντουλάχ Οτσαλάν στον αγώνα για την απελευθέρωση του κουρδικού λαού. Βρεθήκαμε μαζί με τους ορθόδοξους Σέρβους όταν βομβαρδιζόταν το Μπιχατς» είπε ο κ. Καμμένος.

  Ο κ. Σγουρίδης είπε ότι με τον κ. Καμμένο παρά το ότι ανήκαν σε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους είχαν κοινή ταυτότητα πάνω σε όλα τα ευαίσθητα θέματα για την Ελλάδα.

  Αναφερόμενος στη συνεργασία τους είπε:

  «Θα προσπαθήσουμε, το πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας που πραγματικά είναι δυστυχισμένη, γιατί βρίσκεται σε μια χώρα σε μια ιδιότυπη οικονομική κατοχή, να το βγάλουμε προς τα έξω, να το κοινοποιήσουμε στην Ευρώπη και να δώσουμε τη μάχη εκεί. Θα πρέπει να ξέρουμε όλοι μας, ότι ο αγώνας είναι δύσκολος, τα κατεστημένα είναι πολλά, αλλά ενωμένοι θα μπορέσουμε να το κάνουμε».
  http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231303930

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια