Powered By Blogger

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Τρίτη, 4 Μαρτίου 2014

Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΜΕ


ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΣΟ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ Ε.Ε. ΟΣΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΥΑΛΩΝ
 
Η ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ 
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΜΜΕ


ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ


Eίναι να φτύνει κανείς βλέποντας τις ειδήσεις της νεοταξικής ελληνικής τηλεόρασης, είναι να κλείνει την συσκευή και να την σφραγίζει.
Η εικόνα των ελληνικών καναλιών είναι κάτι χειρότερο από τα σκουπίδια σε ψυχαγωγία και κάτι χειρότερο από γκαιμπελική προπαγάνδα της παγκόσμιας ιμπεριαλιστικής εξουσίας των ΗΠΑ και Ε.Ε. στις ειδήσεις.

Η γλοιώδης και χαμερπής δουλοπρέπεια με την οποία αναπαράγουν τις τροποποιημένες από τα επιτελεία της νέας τάξης ειδήσεις, το βάπτισμα π. χ. των νεοναζιστών πραξικοποιματιών της Ουκρανίας σε
νόμιμη κυβέρνηση, είναι τόσο χυδαία, ώστε κάνει και τον πλέον αισιόδοξο να πιστεύει ότι δεν υπάρχει πια Ελλάδα, ότι είμαστε παράρτημα και προσάρτημα των ΗΠΑ και της Ε.Ε.

Η αλήθεια είναι ότι αυτό που προβάλλεται είναι μια εικονική πραγματικότητα, ένα είδωλο που ανθίζει στο βρώμικο γυαλί των ελληνικών ΜΜΕ, των διαπλεκομένων παραποιητών της αλήθειας και τίποτε παραπάνω. Στην περίπτωση της Ουκρανίας η αλήθεια που αντικρύζει κανείς αν ρίξει μια ματιά στο διαδίκτυο, είναι ότι η Ρωσία είναι κυρίαρχος του γεωπολιτικού παιχνιδιού!

Κι όμως επιχειρείται να φανεί ότι οι ΗΠΑ την απειλούν, της κουνάνε το δάχτυλο, την στριμώχνουν ενώ στην πραγματικότητα εκείνες έχουν βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο!

Η ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ 
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΜΜΕ


ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ




Πηγή

12 σχόλια:

  1. http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2014/03/blog-post_5811.html

    Και άλλη μία κομπίνα ολκής!
    Απάντηση
  2. http://www.youtube.com/watch?v=gzCDQO0ONuM

    Ο Αδωνις ηδονίζεται.....
    Απάντηση
  3. http://olympia.gr/2014/03/04/%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CE%B2%CF%8C%CE%BC%CE%B2%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%8D%CF%83/

    Το δρακουλόπαιδο Μητσοτούρας Κούλης, του Τέρη και της Θοδώραινας ελυσε τον Γόρδειο Δεσμό των απολυσεων στο Δημόσιο. Όλο και χειρότερα Κούλη, όλο και χειρότερα!
    Απάντηση
  4. “Kαθένας απο μας ειναι υπεύθυνος για τις πράξεις του.
    Στο επίπεδο που συζητάμε, η πραγματική σκέψη ειναι το πρώτο.
    Κλείστε την τηλεόραση σας.
    Ο Μεγάλος Αδελφός δέν ειναι μόνο το Μεγάλο, Κακό Κράτος που μας παρακολουθεί’ είμαστε εμείς, οι άνθρωποι, που ανοίγουμε την τηλεόραση και τους αφήνουμε να μας κάνουν…….. “Brain washing”…πλύση εγκεφάλου με σκουπίδια που μας ταίζουν ως μέρος της καθημερινής διατροφής μας.

    Σε όλο τον κόσμο σήμερα, λόγω της ευρείας κατάρρευσης της πραγματικής εκπαίδευσης και τον εξευτελισμό της τηλεόρασης και του τύπου, πολλοί άνθρωποι θα πιστέψουν οτιδήποτε τους πουν αυτοί που είναι απο πάνω.

    Η μαγεία της τηλεόρασης ..αντί να ξεθυμαίνει…γίνεται ισχυρότερη.
    Η σκέψη είναι κοπιαστική.
    Η ανεξάρτητη σκέψη είναι πολύ κοπιαστική, γιατί απαιτεί απο το άτομο να μελετά, να διαβάζει, να κατανοεί.
    Η κατανόηση φέρνει την ευθύνη, η οποία επιφέρει προσωπική δράση για να διατηρηθούν οι ελευθερίες και τα δικαιώματα μας.
    Θα πρέπει να αμφισβητούμε κάθε τι που μας λένε.
    Θα πρέπει να σκεπτόμαστε απο μόνοι μας.
    Θα πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στις δικές μας αξίες και να αγαπάμε, μη βλαπτικά, ο ένας τόν άλλον….διότι Είναι πράγματι πολύ ευκολότερο να μας λένε τι να κάνουμε, τι να λέμε και τι να σκεπτόμαστε”.
    Απο το Μπέστ σέλερ.Βιβλ.του Ντάνιελ Εστουλίν. “Η Αληθινή Ιστορία της Λέσχης Μπίλντερμπερκγ” – Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων – Τριμερής Επιτροπή.

    Υπενθυμίζουμε απο την Ιστορία ότι κάτι αντίστοιχο με τις σημερινές τραγικές συνθήκες που βιώνει η Χώρα μας και περι Οικονομικών Πολιτικών Σκανδάλων ……είχε συμβεί στην Αρχαία Αθήνα γύρω στο 500 π.Χ. τόσο ίδια κατάσταση που μας κάνει να δηλώνουμε ότι η Ιστορία Επαναλαμβάνεται.
    Το 70% του Αθηναικού πληθυσμού ή ήταν ήδη δούλοι ή θα γινόντουσαν πολύ σύντομα.
    Το 30% συνομωτούσε για να καταλάβει την Εξουσία δηλ. να σφάξει τους τοκογλύφους που υποδούλωσαν τον πληθυσμό επειδή δέν ειχε να πληρώσει τα χρέη του. ( μήπως τούτο θυμίζει κάτι απο την παρούσα κατάσταση ?;;;; ) βιβλ…κείμενα Αριστοτέλη.

    Πολύκαρπος Μαρκαράς Αρχ.Μηχ.
    Γιώργος Παρασχάκης Νομ.
    Απάντηση
  5. http://greki-gr.blogspot.gr/2014/03/blog-post_3821.html

    Τα κοπροσκυλα της ΕΡΤ.
    Απάντηση
  6. Γιατι κατηγορουμε τους ΜΜΕδες;.
    Τα παιρνουν απ τους εβραιους γι αυτη τη δουλεια.
    Και τα παιρνουν χοντρα μαλιστα.



    Σταλινασφαλητης
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. Σωστα,γιατι να τους κατηγορουμε αφου καθε μερα ειστε στη τηλεοραση αρνητικα διαφημιζομενοι, αλλα ειστε εκει.
      Το ερωτημα μαλλον ρητορικο ειναι αφου αυτοι που τα ''δινουν'' στα ΜΜΕ μαλλον τα δινουν και στους ναζιστες της συμμοριας της χ.α.
      Τρανο παραδειγμα αυτο που εγινε στη Δ.Τ:
      http://www.youtube.com/watch?v=YrxZNDfwzqE
      Η δημοσια τκεοραση της Αμερικανικης πρεσβειας....
  7. ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΚΛΑΡΤ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΤΕΤΑΣ!!!!!!!!!
    Απάντηση
  8. Κλιμακώνονται οι επιθέσεις κατά Ελλήνων στην Ουκρανία από νεο-ναζί ''χρυσαυγίτες'' http://www.tribune.gr/blog/news/article/9468/klimakononte-epithesis-kata-ellinon-stin-oukrania-pou-ine-o-venizelos.html#sthash.SvKTLvEJ.dpuf
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ......
  9. Μπραβο Πολυκαρπε,συμφωνω απολυτα.Γιωργος
    Απάντηση
  10. Κλείστε τις tv!
    Έφη
    Απάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια