Powered By Blogger

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014


Τρίτη, 4 Μαρτίου 2014

ΕΣΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ (ΜΕΡΟΣ Γ)

Σε περίπτωση που αύριο το Ελληνικό κράτος, κηρύξει στάση πληρωμών και σταματούσε να πληρώνει μισθούς, συντάξεις, επιδόματα και κτλ, εσείς πώς θα ζούσατε από μεθαύριο; Τι θα κάνατε για να εξασφαλίσετε καταρχήν την επιβίωσή σας;

Το Α΄ ΜΕΡΟΣ εδώ
Το Β΄ ΜΕΡΟΣ εδώ








Στο σημείο αυτό καλώ όλους τους αναγνώστες να απαντήσουν στο εξής ερώτημα:


Σε περίπτωση που αύριο και στα καλά καθούμενα αποφασίσει το Ελληνικό κράτος, επειδή δεν έχει καμία άλλη επιλογή λόγου χάρη και επειδή έτσι γουστάρει «στην τελική», να κηρύξει στάση πληρωμών και σταματούσε να πληρώνει μισθούς, συντάξεις, επιδόματα και κτλ, εσείς πώς θα ζούσατε από μεθαύριο;
Τι θα κάνατε για να εξασφαλίσετε καταρχήν την επιβίωσή σας;



Εάν τώρα παρεμπιπτόντως είστε κάποιοι οι οποίοι νομίζετε ότι όλα αυτά είναι καταστροφολογίες και σενάρια επιστημονικής φαντασίας ή η οικονομική κατάρρευση δεν έρχεται με όλα τα παρελκόμενα της ή ότι εμείς ο απλός λαός σε εκείνη την περίπτωση δεν θα έχουμε καμία δυνατότητα ή ευκαιρία επιβιώσης στο μέλλον, σας το λέω τώρα που είναι η αρχή αυτού του άρθρου.... μην συνεχίζετε να διαβάζετε, δεν είναι αυτό το άρθρο για εσάς, προχωρήστε στο παρακάτω...




Για τους υπόλοιπους λοιπόν που έχουν ακόμα πίστη μέσα τους και πιστεύουν στην ελαχιστοποίηση της εξάρτηση τους από το κράτος και στην μεγιστοποίηση της αυτοδυναμίας τους, προκειμένου να επιβιώσουν και ενδεχομένως να ευημερίσουν στο μέλλον, τότε το κείμενο αυτό απευθύνεται σε αυτούς.



Το κείμενο αυτό έχει σαν στόχο να προτρέψει τον κόσμο να γίνει αυθύπαρκτος και να δημιουργήσει μια νέα νέα τάξη Ελλήνων, των ελεύθερων επαγγελματιών και του επιχειρείν που αντιμετωπίζουν ρεαλιστικά την πραγματικότητα, πορεύονται παραγωγικά, που αυτοσυντηρούνται, που συμπαρασύρουν και άλλους ¨Ελληνες προς το κοινό συμφέρον, επιλέγουν να δουν το μέλλον με διαύγεια και αλτρουισμό και αποφασίζουν να μετατρέψουν την αχαλίνωτη περιρρέουσα καταστροφολογία σε δημιουργικότητα.








Είναι όπως π.χ. την εποχή του αλόγου και της άμαξας. Η εποχή εκείνη τελείωσε και κατέρρευσε τελικά μετά από αλλεπάλληλους πολέμους και αναταράξεις, έως ότου μέσα από της στάχτες της εποχής γεννήθηκε από κάποια «μαμούνια» που δεν το έβαλαν κάτω, η βιομηχανία του αμαξιού η οποία αντικατέστησε δια παντός την παλιότερη παρωχημένη έννοια του αλόγου με την άμαξα.


Σκεφτείτε τώρα τί θα γινόταν όταν ενώ το σύστημα του αλόγου και της άμαξας κατέρρεε και ο κόσμος όλος προτιμούσε πλέον να χρησιμοποιεί μόνο αμάξι αντί για άλογο, να ερχόταν η τότε κυβέρνηση και να διέσωζε συστηματικά την παλαιά μέθοδο μετακίνησης, ρίχνοντας δισεκατομμύρια χρημάτων αποκλειστικά σε αυτήν για να τη διασώσει. Αυτό είναι και στην ουσία αυτό που οι σημερινές κυβερνήσεις κάνουν σήμερα. Συνεχίζουν να διασώζουν το δολάριο και το ευρώ, συνεχίζουν να χειραγωγούν την αντίληψη του κόσμου στην δημόσιο-υπαλληλική μή παραγωγική και κρατικοδίαιτη νοοτροπία, που για την οποία πλέον όλοι αντιλαμβάνονται καθίσταται μή βιώσιμη.



Το κάτω κάτω της γραφής είναι το εξής:


Εάν παραμείνετε εξαρτημένος/νη στο παρωχημένο πλέον μοντέλο της διαβίωσης τύπου «υπαλληλικού κώδικα» που ώς έχει σήμερα και εάν δεν έχετε δημιουργήσει έστω και μια μικρή τουλάχιστον εναλλακτική οικονομική, ανεξάρτητη υπόσταση ώς αναφορά την διαβίωση, θα βρεθείτε σε μιά πάρα μα πάρα πολύ δυσάρεστη έκπληξη που θα διακυβεύει την ίδια σας την ζωή, όταν τα πραγματικά σκ@τ@ εκτοξευθούν πρός πάσα κατεύθυνση από τον Παγκόσμιο Ανεμιστήρα.


Αυτό είναι το κάτω κάτω της γραφής και αυτή η απλή οικονομική αλήθεια. Πολλοί από εσάς μπορεί να μήν σας αρέσει, πολλοί πάλι μπορεί να μην το αντιλαμβάνονται, πολλοί από την άλλη μπορεί να το αντιλαμβάνονται αλλά ακόμα να μήν κάνουν κάτι για αυτό, άλλοι μπορεί να τα θεωρούν όλα αυτά μπούρδες, αλλά αυτά είναι τα πραγματικά γεγονότα που εξελίσσονται και μακάρι να διαψευσθώ εγώ.



Προσωπικά λοιπόν αρνούμαι να ενστερνιστώ την οποιαδήποτε θεωρία η οποία γενικότερα, μου στερεί την ελπίδα, με εξαναγκάζει για το οτιδήποτε και όταν οι αγορές τελικά καταρρεύσουν κανένας δεν θα ζήσει εκτός από τους γνωστούς άγνωστους «δαυτούς» και κτλ.


Καταρχήν λοιπόν διαφωνώ λόγω προηγούμενων ιστορικών παρόμοιων δεδομένων. Κατά την διάρκεια της προηγούμενης μεγάλης ύφεσης του 1929 «Great depression» των αγορών συνέβη κάτι το οποίο δέν έχει ξανασυμβεί και έως σήμερα ακόμα και σε τέτοια αναλογία σε καμία άλλη περίοδο, έκτοτε.


Κάτι το οποίο παρεμπιπτόντως σχεδόν κανένας δεν αναφέρει, ούτε και κανένα τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης όπως το ίντερνετ.
Και αυτό είναι ότι, ο μεγαλύτερος αριθμός αυτοδημιούργητων εκατομμυριούχων αναδύθηκε κατά την διάρκεια της προηγούμενης μεγάλης ύφεσης του 1920-30. Και δεν μιλάω για μαυραγορίτες, κερδοσκόπους και τραπεζίτες.
Μιλάω και για αυτοδημιούργητους εκατομμυριούχους που έχασαν τα πάντα και άρχισαν από το μηδέν με μια μόνο παραγωγική ιδέα στο μυαλό, που πήγανε αντίθετα στην κατάμαυρη περιρρέουσα ατμόσφαιρα της εποχής και που η μοίρα τελικά τους επιφύλαξε ένα λαμπρό μέλλον.


Και γιατί νομίζετε έγινε αυτό; Γιατί όπως λέει και ο σοφός λαός «η πενία τέχνας κατεργάζεται». Γιατί οι ιδέες που γεννιούνται και υλοποιούνται σε αυτές τις περιόδους, θέλουν δεν θέλουν στήνονται με τις σωστές βάσεις, νοοτροπίες, θεμέλια.





Μερικά μονό παραδείγματα είναι οι αδελφοί Ηewlett Packard, o MichaelCullen (o κ. Kroger) μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες μαναβικών-παραγωγός οπωροκηπευτικών προιόντων στην Αμερική και όχι μόνο, οCharles Darrow, ο τύπος που εμπνεύστηκε το επιτραπέζιο παιχνίδι που σήμερα όλοι ξέρουμε ώς Monopoly, ο ημί-τρελλος Howard Hughes, ο κύριος που άλλαξε τα δεδομένα της αεροπλοΐας και αεροναυπηγικής και πολλοί πολλοί άλλοι.



Άς πάμε λίγο και την Κύπρο τώρα. Όπως όλοι γνωρίζουμε σήμερα η Κύπρος μας, κακά τα ψέματα δέχθηκε ένα μεγάλο πλήγμα στην οικονομία της με ένα hardcore χτύπημα από τις διεθνείς αγορές μέσω Ε.Ε. Και εκεί οι ηγέτες της χώρας έκλεψαν χρήματα από τον λαό, αλλά εκεί έκλεψαν στα ίσια-στεγνά που λέμε χρήματα, από τις καταθέσεις του λαού και από τις τράπεζες και τώρα ακόμα το χρηματιστηρίο της Κύπρου έχει πέσει περίπου κατά 99% από το ιστορικό του υψηλό. Η οικονομία έχει περιέλθει σε οδυνηρό αδιέξοδο και κεφάλαια από το εξωτερικό μηδέν.


Υπάρχουν όμως, καθόλου τυχαίο, ακόμα εταιρείες σε συγκεκριμένους τομείς που ακόμα λειτουργούν, ακόμα παράγουν εισόδημα και επιβιώνουν την παγκόσμια καταιγίδα και σε ένα τόσο εχθρικό και αντί-επιχειρηματικό περιβάλλον και που ακόμα και οι ίδιοι οι Κύπριοι αρχίζουν και από μόνοι τους να βλέπουν και αρχίζουν να συνειδητοποιούν το concept των άρθρων μου, αναγνωρίζοντας στην καθημερινότητα πλέον τις μεγάλες ευκαιρίες που δημιουργούνται τελικά όλως παραδόξως μέσα σε αυτές τις συνθήκες.



Και ερχόμαστε στην Ελλάδα τώρα. Η Ελλάδα είναι η χώρα που έχει χτυπηθεί πιο πολύ από οποιαδήποτε άλλη χώρα της ΕΕ και δεν θα επεκταθώ άλλο περί αυτού, όλοι τα γνωρίζουμε λίγο ή πολύ από πρώτο χέρι. Παρόλα αυτά υπάρχουν εταιρείες και άνθρωποι που ήδη ευημερούν και ήδη πρωτοπορούν.


Η εταιρεία CocoMat, το παληκάρι που έφτιαξε την πρώτη μπλούζα που δέν λερώνει, το άλλο το παλικάρι που ανέμειξε το λάδι με την ρίγανη και το προωθεί ήδη στο εξωτερικό, ο άλλος που ανάμειξε το λάδι με το σαφράν και το πουλάει απολύτως δικαίος ώς «υπερτροφή», η κοπελίτσα που έστησε το doctor anytime, το taxibeat, ο skroutz και πόσα μα πόσα άλλα παραδείγματα ακούγονται και τα περνάμε στο ντούκου. Αμφιβάλετε ότι αυτά τα παιδιά εάν επιμείνουν με πίστη στην προσπάθεια τους, θα είναι οι μεγαλοεπιχειρηματίες του αύριο; Εγώ δεν αμφιβάλω καθόλου.



Η ιδέα ότι στην κρίση δεν υπάρχουν ευκαιρίες είναι λάθος λοιπόν. Υπάρχουν και από παλιά αλλά και από σήμερα, ένα ολόκληρο τραίνο θα έλεγα παραδειγμάτων ανθρώπων με όραμα και πίστη που αποδεικνύουν αυτό που λέω. Αρκεί να ανοίξει κάποιος τα μάτια του και να αρχίσει να διαβάζει για αυτά και αυτούς και όχι αποκλειστικά μόνο για ουκρανίες, συρίες, αμερικές, ρωσίες, βενεζουέλες και ένας Θεός ξέρει τί άλλο.


Φυσικά εάν προκύψει παγκόσμιος θερμοπυρηνικός πόλεμος όλα αυτά δεν θα παίζουν κανένα ρόλο σε εκείνη την περίπτωση, αλλά τουλάχιστον θα «πάμε» προσπαθώντας και πολεμώντας με πίστη για ένα καλύτερο αύριο. Αλλά εάν προκύψει μόνο ένα economic collapse, έστω και παγκόσμιο, η ευκαιρία δεν θα σταματήσει να υπάρχει. Οι ευκαιρίες δεν σταματάνε ποτέ να υπάρχουν. Από εμάς εξαρτάται εάν μπορούμε να τις δούμε ή όχι.



Υπάρχουν δύο κατηγορίες λοιπόν ανθρώπων. Είναι αυτοί που φεύγουν τρέχοντας με την ουρά στα σκέλια από φόβο παρακαλώντας και λένε, σε παρακαλώ κυβέρνηση ξεχρέωσε με, σώσε με, δώσε μου και άλλα λίγα χρήματα γιατί έβαλα μυαλό τώρα και επειδή μου τα χρωστάς στο κάτω κάτω της γραφής και περιμένουν ώς δια μαγείας όλα ξαφνικά να «γιάνουν». Λένε επίσης δώσε δωρεάν κάτι σαν κράτος που είσαι, το οτιδήποτε χωρίς να χρειαστεί εγώ να κάνω κάτι αφού δεν έχω, βοήθησε με κυβέρνηση γιατί εγώ από μόνος μου δεν μπορώ πλέον να τα καταφέρω, είμαι μια αποτυχία, είμαι θύμα. Θυματοκρατία.


Και μετά υπάρχουν και οι άλλοι που λένε, ξέρεις τί; Οκ έπαιξα και έχασα, με κορόιδεψαν αλλά τώρα θα ξαναπαίξω αλλά πιό έξυπνα αυτή τη φορά, γιατί όντως τελικά υπάρχουν ευκαιρίες, γιατί η κρίση και η έλλειψη της κυβέρνησης έχει αφήσει τεράστια κενα και ο κόσμος έχει τεράστιες ανάγκες και κανένας δεν τα/τις συμπληρώνει. Και γιατί να μήν προσπαθήσω εγώ να το κάνω αυτό; Αφού υπάρχει λιγότερος ανταγωνισμός, οι τιμές των ενοικίων έχουν πέσει κατακόρυφα, τα κόστη διαφήμισης το ίδιο και όλα μα όλα έχουν διαμορφωθεί και ευνοούν αυτό που λέω να κάνω, γιατί δεν το κάνω;




Η σκακιέρα άλλωστε αν το σκεφτείτε καλά έχει στηθεί για αυτό ακριβώς τον λόγο, έτσι δεν είναι;



Και ξέρετε γιατί δεν το επιχειρεί όμως η πλειοψηφία του κόσμου;


Γιατί το αίσθημα του φόβου υπερνικά την έμφυτη επιχειρηματική αντίληψη του Έλληνα, υπάρχουν δεν υπάρχουν χρήματα εκκίνησης.


Γιατί οι κυβερνήσεις καλλιεργούν τον φόβο και χρησιμοποιούν σαν εργαλεία τις οικονομικές καταρρεύσεις και τις υφέσεις για να αποκτήσουν ακόμα μεγαλύτερο έλεγχο του κόσμου.


Γιατί οι κυβερνήσεις θέλουν αποκλειστικά την πρώτη κατηγορία του κόσμου.


Γιατί οι κυβερνήσεις και οι «Ευγένιοι Σπαθάρηδές» τους, γνωρίζουν και έχουν έξω-ακαδημαικά διατριβίσει πάνω σε αυτό που σας λέω τώρα και τα θέλουν όλα για την πάρτη τους.


Ε λέμε όχι λοιπόν σε «αυτούς».
Είπαμε παίζουμε το παιχίδι τους και τους κερδίζουμε στο παιχνίδι τους.



Και απαντώ στο ερώτημα της πρώτης παραγράφου.


Ότι και να κάνατε τότε, αρχίστε να το κάνετε από τώρα, όπως κάνουν οι νοικοκύρηδες.


Γιατί τότε όλη η μάζα των ανθρώπων ταυτόχρονα και μέσα στον πανικό θα κάνει τις ίδιες κινήσεις με εσάς και τότε μόνο άκρη δεν θα βγαίνει.



ΕΣΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ.


Αμήν.






Βασίλης Παπαδόπουλος





Υ.Γ. Πάλι παρασύρθηκα και ζητώ τη συγνώμη σας. Είχα πεί ότι θα ακολουθήσουν οι προτάσεις λύσεις μου για το πώς μπορούμε όλοι μας να το πετύχουμε αυτό σε αυτό το κείμενο, αλλά η ρύμη του λόγου βλέπετε... Ελπίζω όμως να σας βοήθησα με τον οποιοδήποτε μικρό ή μεγάλο τρόπο έως τώρα, παρόλα αυτά.








Αναρτήθηκε από ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ στις 8:43 μ.μ.
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείουBlogThis!Μοιραστείτε το στο TwitterΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest

Ετικέτες ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ


11 σχόλια:


km584 Μαρτίου 2014 - 11:34 μ.μ.

Βασιλη Παπαδόπουλε, παρ' οτι διαφωνώ με καποιες απο τις σκέψεις σου ΣΥΜΦΩΝΩ απόλυτα με το πνεύμα σου. Ενα πνευμα καθαρα Ελληνικο άλλων εποχών, που τεινουμε να το ξεχάσουμε. Αυτο που βιωνω σήμερα προσωπικά εγω δεν μπορω να το δικαολογήσω με τιποτα. Δεν μπορώ να πιστεψω πως μεταλλαχθήκαμε τοσο γρήγορα σε ραγιάδες. Φτάνει πια.
Είναι η ώρα να μπουν στην άκρη τα μικροκομματικά συμφέροντα, τα ιστορικά των παρατάξεων, οι προσωπικές φιλοδοξίες και οι όποιες διαφορές μεταξύ μας. Είναι η ώρα να τεθεί στο επίκεντρο της συζήτησης το Εθνικό συμφέρον, η ύπαρξη της Ελλάδας ως ανεξάρτητο κράτος. Είναι η ώρα της δημιουργίας ενός μετώπου ενάντια στην εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας, ενάντια στο ξεπούλημα του Δημόσιου πλούτου, ενάντια στις δανειακές συμβάσεις, ενάντια στα μνημόνια, ενάντια στην κοινωνική εξαθλίωση, ενάντια στην συνεχιζόμενη γενοκτονία. Ενάντια σε όσους θέλουν να μας στερήσουν το Αύριο, το Δικό μας και των Παιδιών μας Ποσο μυαλό χρειαζεται για να καταλάβουμε που το πανε το πράγμα ; Προσπαθουν να σας τεμαχίσουν σε Ε.Ο.Ζ. φωνάζει απο το Τόκυο ένας πατριώτης Έλληνας καθηγητής.
Πόσο μυαλό χρειάζεται για γίνει κατανοητό ότι μόνο ΕΝΩΜΕΝΟΙ όλοι όσοι αγωνίζονται κατά μόνας, μπορούν να επιβάλουν τη λύση της δημοκρατικής ανατροπής των προδοτών πολιτικών που έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε Γερμανικό προτεκτοράτο ; Κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου, σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Ας ξυπνήσουμε επι τέλους. Συν Αθηνά και χείρα κίνει έλεγαν οι Αρχαίοι και είχαν κάθε δίκιο. Τώρα έχουμε πόλεμο. Ανοιχτό, ξεκάθαρο. Μʼ όποιο μέσο μπορεί ο καθένας μας, ας παλέψει.
Απάντηση



Ανώνυμος5 Μαρτίου 2014 - 12:40 π.μ.

Μ ε την δύναμη του ιστότοπού σου αγαπητή Πόπη Σουφλή να σε παρακαλέσω (δίχως αυτόν τον πρόλογο) να αναρτήσεις αυτό το ποίημα μου για να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα με κάποιους επώνυμους και ανώνυμους σχολιαστές, που πλην εμμέσως σαφώς σέβομαι αλλά επιθυμούν την παρουσία μου σε νεοσύστατο κόμμα .

"Πέντε γρόσια το κιλό ...βάζεις καλούπια και πουλάς.. "

Σαν να λάθεψες, θαρρώ δεν το ορίζεις ,
του Πατριώτη ο σκοπός αν θες να γίνει ποταπός
πέντε γρόσια το κιλό, αυτό που στα στήθια κουβαλάς
βάζεις καλούπια και πουλάς και παύεις να ελπίζεις .

Δεν ξεπουλιούνται στην ζωή όλα όσα κατέχεις
και στης πραμάτειας τους καιρούς
να ψάχνεις μόνον για εχθρούς ,
κι όσοι καλόβολα πονάν για ξένο μετερίζι .

Δεν φυλακίζεται αυτό, θαρρώ πως δεν πουλιέται ,
μιλώ για το συναίσθημα Ελλάδας που κομίζεις ,
γιατί με Πατριωτισμό το μόνον που'χεις για σκοπό
με αυτούσιο τον σεβασμό, είναι να ...ΑΦΥΠΝΙΖΕΙΣ .

Επειδή δέχθηκα την παρότρυνση να συμμετέχω σε νεοσύστατο κόμμα από άτομα ανώνυμα και επώνυμα, προς πάσα κατεύθυνση οφείλω να αφήσω ένα μήνυμα .
Δίχως να προσβάλω κανέναν , δεν ζητάνε όλοι οι άνθρωποι να εξαργυρωθούν αυτά τα ψίχουλα καρδιάς που με καρτερικότητα και γνώμονα τον σεβασμό προσπαθούμε να δώσουμε όλοι μας με τον τρόπο του .
Άλλωστε πως μπορείς να ηγηθείς σε έναν λαό που είναι από μόνος του ΗΓΕΤΗΣ .

Το δυστύχημα είναι ότι ο Έλληνας δεν έχει αντιληφθεί πλήρως αυτήν του την δύναμη ,όμως αυτό είναι και το ευτύχημα των κυβερνώντων που διαχρονικά ξεπουλάνε σε τιμή ευκαιρίας τα όνειρά μας και την ΠΑΤΡΙΔΑ μας .

Κάποιοι άνθρωποι στην πορεία της ζωής τους δεν ψάχνουν για Ηγετικές επάλξεις, για να μπορέσουν να δώσουν αυτό που τρέφουν στα στήθια τους με τόσο σεβασμό .
Προσωπικά σε εμένα,ποτέ μέχρι τώρα στην πορεία μου δεν θα μπορέσει κανένας να πει ,πως ότι έκανα είναι με επιδίωξη την αναγνώριση, ή την εμπορευματοποίηση .

Δεν εμπορευματοποιείται αυτό το συναίσθημα που τρέφουμε κάποιοι από εμάς , γιατί δυστυχώς ή ευτυχώς στην ζωή δεν πουλιούνται όλα ή δεν εξαργυρώνονται .

Η μόνη εξαργύρωση που μπορούμε να γνωρίσουμε εμείς είναι ένα απλό ευχαριστώ και μια .... ΛΕΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ .


ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ

Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν
Απάντηση

Απαντήσεις



Ανώνυμος5 Μαρτίου 2014 - 1:38 π.μ.

Ειλικρινά σε ευχαριστώ Ελληνίδα Πόπη Σουφλή .
Καλή Σαρακοστή εύχομαι σε εσένα προσωπικά αλλά και στους φίλους-ες θαμώνες του Αττικά Νέα .

ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ

Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν



ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ5 Μαρτίου 2014 - 2:09 π.μ.

ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ, κάθε ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ, θα προβάλλεται μέσα από τα attikanea.

Μια παραίνεση μόνο: Στο κόμμα που εντάχθηκες, μην επιτρέψετε να μπουν πολιτικά πρόσωπα που τα τελευταία σαράντα χρόνια κυβέρνησαν ή συμμετείχαν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, και... ΜΑΣΣΟΝΟΙ.

ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ, να έχετε.




Ανώνυμος5 Μαρτίου 2014 - 2:20 π.μ.

Αγαπητή Πόπη Σουφλή ,μου ζητήθηκε να εισέλθω σε κόμμα νεοσύστατο ,αλλά σε υπάρχον αλλά και να ηγηθούμε εγώ και ο φίλος ΛΥΚΙΟΣ νέου κόμματος .
Το άρθρο που ανέβασες έκανε σαφέστατο ότι δεν επιθυμώ να ηγηθώ ,ούτε και να συμμετέχω, άλλωστε πως θα μπορούσα θα προσέκρουε στην φύση μου , αυτήν που διακρίνει και εσένα .

Εμείς Ελληνίδα Πόπη Σουφλή έχουμε τον δικό μας αγώνα , ο οποίος παραμένει ίδιος αυτός που δίνει από καρδιάς και δεν ζητά ανταλλάγματα .



ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ

Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν



Ανώνυμος5 Μαρτίου 2014 - 2:29 π.μ.

Θα παραμένω εδώ στις δικές μας επάλξεις που είναι η φωνή του διαδικτυακού ιστού .
Σε αυτές και μόνον θέλω να συμμετέχω .... δεν εξαργυρώνονται όλα ..

Ξέρω .... καταλαβαίνω ...πως και σε εμένα η κούραση πολλές φορές δίνει λάθος πληροφορίες .


ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν



ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ5 Μαρτίου 2014 - 2:38 π.μ.

Το να συμμετάσχεις σε μια οπροσπάθεια, δεν είναι από μόνο του αρνητικό... αρκεί αυτή η προσπάθεια να είναι ΚΑΘΑΡΗ, ΕΝΤΙΜΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.
Αν θέλεις, μου γράφεις σε σχόλιο που δεν θα ανεβάσω, για ποιό κόμμα πρόκειται κι αν έχω πληροφορίες γι αυτό και θέλεις την άποψή μου, πολύ ευχαρίστως να σου την δώσω.
Αν η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ήθελε να ηγηθεί ενός ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥ συνδυασμού, θα εντασσόμουν στο πλευρό της, ως απλή στρατιώτης. Δεν έχω βλέψεις πολιτικές. Ποτέ δεν είχα. Δεν μου ταιριάζει η πολιτική και όπως έλεγε κάποτε ένας πολιτικός που αγάπησα και θαύμασα, ο αείμνηστος ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ; Πόπη, εσύ δεν κάνεις για πολιτικός. Είσαι πολύ ωμή και πολύ καθαρή ψυχή. Δεν θα αντέξεις"
Ούτε εκείνος άντεξε... ή μάλλον ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΤΕΞΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!
Και ο νοών νοείτω....




ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ5 Μαρτίου 2014 - 2:44 π.μ.

Το να συμμετέχεις σε μια καθαρή και έντιμη προσπάθεια για την λευτεριά της Πατρίδας μας, δεν είναι εξαργύρωση.
Στον αγώνα, χρειάζονται καθαρά πρόσωπα.
Στις θέσεις εξουσίας, χρειάζονται καθαρά πρόσωπα, ικανά και ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΑ.



Ανώνυμος5 Μαρτίου 2014 - 2:54 π.μ.

Αν η ίδια Ελληνίδα Ζωή Γεωργαντά αυτήν την περίοδο αναζητήσει τρόπο η θέση στο πολιτικό σκηνικό της χώρας κάτω από οποιαδήποτε μορφή τότε ο αγώνας της θα πάει στράφι .
Θα είναι ωσάν να φωνάζει πως ότι έκανα το έκανα για έναν πολιτικό θώκο και εξαργυρώνω την σιωπή μου με νέα μεγαλεία .

Κρίμα μια τέτοια φωνή απο χαρισματική σαν την Ζωή Γεωργαντά να εισπράξει τέτοια απαξία .
Άποψή μου φυσικά με όλον τον σεβασμό που με διακατέχει τόσο στην κα. Γεωργαντά αλλά και σε εσένα Πόπη Σουφλή .

Οι σάπιες αναζητήσεις ...μόνον από σάπιους ανθρώπους μπορούν να "τραφούν" και να στεριώσουν στην ψυχή τους .

Αυτοί που έχουν πραγματικό Πατριωτικό όραμα, δεν μπορεί και δεν είναι δυνατόν να καταστεί να θελήσουν να τον εξαργυρώσουν .

Ανώνυμη σχολιάστρια με δύναμη οικονομική και επιφάνεια ψήφων ζήτησε την ίδρυση νέου κόμματος στο :
http://katahthoniosdemon.blogspot.gr/2014/02/24-02-2014.html
&
http://katahthoniosdemon.blogspot.gr/2014/03/blog-post_3.html#comment-form

Για δε το γνωστό κόμμα ήσαν πολλές οι προσπάθειές τους πλην όμως εισέπραξαν από τα ίδια αλλά δεν επιθυμώ να το γνωστοποιήσω με όλον τον σεβασμό που με διακρίνει στο πρόσωπό σου .


ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΜΟ

Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν



ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ5 Μαρτίου 2014 - 3:52 π.μ.

Την πρόταση να ηγηθεί ενός ευρωψηφοδελτίου, της την έκανα εγώ.
Αρνήθηκε.
Ελπίζω πως θα αρνηθεί και σε άλλες προτάσεις που της έχουν γίνει..
Είμαι πολύ κουρασμένη αυτή την ώρα, για να δώσω μια πιο αναλυτική απάντηση στα σχόλιά σου...
Σε παρακαλώ, μην με παρεξηγήσεις, αλλά ίσα που στέκομαι όρθια...


Απάντηση



Ανώνυμος5 Μαρτίου 2014 - 3:05 π.μ.

Συμφωνώ απόλυτα : << Στις θέσεις εξουσίας, χρειάζονται καθαρά πρόσωπα, ικανά και ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΑ. >> αλλά και να στηρίζεται από πληθώρα ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ που θα αδράξουν την ευκαιρία να αντιστρέψουν όλα αυτά τα κακώς κείμενα ... όμως αυτό θα αργήσει να έρθει .

Μέχρι τότε ο καθένας μας χαράζει μια πορεία και εκτελεί ένα έργο που θα επιφέρει την σύμπνοια, η οποία είναι αναγκαία για να εδραιωθεί ένα τέτοιο σκηνικό .

Αν φυσικά δεν μας προλάβουν οι εξελίξεις οι οποίες τρέχουν ....


ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω ΝΑπάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια