Powered By Blogger

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014


Πέμπτη, 6 Μαρτίου 2014

ΕΣΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ (ΜΕΡΟΣ Δ)



Το Α΄ ΜΕΡΟΣ εδώ Το Β΄ ΜΕΡΟΣ εδώ
Το Γ΄ ΜΕΡΟΣ εδώ




1η Παρότρυνση: ΟΝLINE BUSINESS







Έχει υπολογιστεί ότι μέχρι το 2020 θα υπάρχουν 5 δισεκατομμύρια άνθρωποι συνδεδεμένοι στο ίντερνετ και ο Έλληνας χρειάζεται να το συνειδητοποιήσει. Η μεγαλύτερη αγορά προιόντων και υπηρεσιών που θα υπάρχει σε λίγο καιρό θα είναι online.


Όχι μόνο λοιπόν οπωσδήποτε προσπαθήστε να φτιάξετε μία online δουλειά, αλλά συνδέστε την με την τρέχουσα προσπάθεια και κατευθυνση σας. Αντικαταστήστε το παλιό παράδειγμα δουλειάς-δουλείας, του δουλεύω σε κάποιον 14 ώρες και αμοίβομαι με 600 ευρώ, με το νεό μοντέλο δουλειάς, το ιντερνετικό.


Και ασχοληθείτε με αυτό που εσάς αρέσει επίσης να κάνετε επιτέλους, για πρώτη φορά στην ζωή σας. Αυτονομειθείτε-ανεξαρτητοποιηθείτε και προσπαθήστε να απευθυνθείτε στο κοινό που εσείς θέλετε και αντιπροσωπεύει.


Η τρέχουσα πραγματικότητα είναι ότι από τα δισεκατομμύρια κόσμου που παγκοσμίως είναι online αυτή την στιγμή, τουλάχιστον το ένα εκατομμύριο αυτού έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα, τις ίδιες ανησυχίες και αναζητούν παρόμοιους ανθρώπους με εσάς για να μοιραστούν, να συνδιαλαγούν, να επικοινωνήσουν, να ακούσουν, να μάθουν από εσάς και για το τί μπορείτε εσείς ναπροσφέρετε σε αυτούς και το αντίθετο, σε οποιοδήποτε κλάδο εξειδικεύεστε ή δραστηριοποιείστε.



Εξού και οι μεγαλύτερες online επιχειρήσεις στον κόσμο είναι οι ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ.
Μιλάει από μόνο του νομίζω.


Αυτό είναι ουσιαστικά που κάνει το internet τόσο επιτυχημένο. Δημιουργεί νέα όρια, σπάει το παλαιά με παρωπίδες δεδομένα και εκτοξεύει το εύρος φάσματος του επιχειρείν και όχι μόνο, σε μιά νέα αχανή διάσταση. Και μάλιστα το κερασάκι είναι ότι χρειάζονται ελάχιστα χρήματα για να στηθεί ή να διαφημιστεί μιά δουλειά στο ίντενετ. Το ίντερνετ είναι πάρα πολύ οικονομικό και αποτελεί χωρίς συζήτηση μια τρομερή ευκαιρία.


Μιά ευκαιρία προσβάσιμη σε όλους, η οποία μπορεί να κρύβει και να είναι έτοιμη να σας αποκαλύψει ένα εκατομμύριο άλλες δυνατότητες-ευκαιρίες που δεν είχατε κάν φανταστεί.


Στην Ελλάδα αυτή η έννοια ακόμα δεν είναι ευρέως διαδεδομένη και αντιμετωπίζεται με μεγάλη επιφυλακτικότητα και αμφισβήτηση. Να είστε σίγουροι όμως ότι το μέλλον του επιχειρείν είναι άμεσα συνηφασμένο με τοonline business, ανεξάρτητα εάν ο κάποιος μπορεί να το δεί τώρα ή όχι.


Φτάξτε site λοιπόν, blogs, videos, forums, e-shops, πλατφόρμες, τώρα.
Εάν είστε αγρότης, ψαράς ή κυνηγός συνδυάστε το με το ίντερνετ.
Εάν είστε ελεύθευρος επαγγελματίας, μην περιμένετε από στόμα σε στόμα μόνο και από τον κόσμο που περνάει από έξω και την πινακίδα σας για να αυξήσετε να έσοδα σας, συνδυάστε την δουλεία σας με το ίντερνετ.


Εάν είστε συνταξιούχος, συνεχίστε να κάνετε αυτό που μάθατε μιά ζωή να κάνετε, συνδυάστε το με το ίντερνετ ώστε να μπορείτε να βοηθάτε την οικογένειά σας.


Εάν είστε καλλιτέχνης, συνδυάστε το έργο σας με το ίντερνετ.
Εάν είστε άνεργος προσφέρετε την υπηρεσία σας στο ίντενετ και στήστε την νέα δική σας επιχείρηση.
Εάν είστε νοικοκυρά και μαγειρεύετε, σκουπίζετε και κτλ, διαφημίστε το και προσφέρετε το στο ίντερνετ.
Εάν είστε δημόσιος υπάλληλος δημιουργήστε ένα επιπρόσθετο εισόδημα μέσω του ίντερνετ.
Εάν έχετε χόμπι, ταλέντο, πάθος ή όρεξη για την οποιαδήποτε δημιουργία, μοιραστείτε την με άλλους ανθρώπους μέσω ιντερνετ.


Τα πάντα συνδυάζονται με το internet.
Όλοι σας κοιτάξτε να προσφέρετε υπηρεσίες και προιόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κόσμου και προσθέτουν αξία-ποιότητα στην αγορά και δεν είναι αέρας.


Και επειδή όλα αυτά μπορούν να γίνουν και από το σπίτι, αυτόματα αυτό σας κάνει να γλυτώσετε μεγάλα λειτουργικά έξοδα με αποτέλεσμα να σας ωθεί στο να προσφέρετε μεγαλύτερη ποιότητα σε πολύ χαμηλότερη τιμή, άρα περισσότερο αγοραστικό κοινό. Τo internet δυστυχώς ή ευτυχώς είναι must.




2η Παρότρυνση: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ





Ο οποιοσδήποτε αυτή την στιγμή μπορεί να μπέι στο ίντερνετ, να διαβάσει εκτενώς και όχι μόνο επιφανειακά, να έρθει σε επαφή και να επίμορφωθεί σε ένα απίστευτο όγκο γνώσεων και πληροφοριών πάνω στο οποιοδήποτε είδος στοχεύει να ασχοληθεί, σχεδόν τζάμπα.


Χρειάζεται όλοι μας να μάθουμε για το πώς το οποιοδήποτε επιχειρείν/κλάδο μπορεί να πετύχει. Ο κόσμος πλέον μπορεί να μάθει για το πώς να σπείρει, πώς να ψαρέψει, πώς δουλεύει το χρηματηστήριο, το real estate, το εμπόριο, οι εξαγωγές και οι εισαγωγές, για την τεχνολογία, πώς να διαχειριζόμαστε τα χρήματά μας, για για για.... για τα πάντα κάποιος μπορεί να μάθει και να μορφωθεί. Μέχρι και online πανεπιστήμια υπάρχουν.


Μόρφωση λοιπόν και επιχειρηματική–οικονομική μόρφωση όλοι μας αποδεδειγμένα χρειαζόμαστε, ώστε να μήν επαναλάβουμε τα παλιά μας λάθη ξανά και να αποτινάξουμε τις παλιές, κακές και παρωχημένες μας οικονομικο-τεχνικές νοοτροπίες, που μας έφεραν έως εδώ. Υπάρχει μια υπέρπληθώρα πολύ επικοδομητικών πληροφοριών εκεί έξω, από τις οποίες όλοι μπορούμε να επωφεληθούμε και να συνδυάσουμε με το νέο ξεκίνημά μας.


Η επιχειρηματική γνώση δεν σημαίνει μόνο ότι η οικονομική κατάρρευση έρχεται, η επιχειρηματική γνώση σημαίνει ταυτόχρονα και ότι καταστρώνω ένα συγκεκριμένο σχέδιο προσαρμοσμένο στα δικά μου προσωπικά δεδομένα, το οποίο θα μου προσφέρει τουλάχιστον την ευκαιρία όχι μόνο να επιβιώσω, να συντηρηθώ και να βοηθήσω τους δίπλα μου, αλλά ενδεχόμενα να ευημερίσω και να κάνω τη ζωή πολλών ανθρώπων καλύτερη σήμερα μέσω της εμπλοκής μου.


Μπορούμε στην πραγματικότητα εν ολίγης και να κερδίσουμε τα ώς προς το ζείν και να διορθώσουμε το κόσμο όλο γύρω μας με ελάχιστα ή ακόμα και καθόλου χρήματα μέσω της συνεισφοράς και συνέργειας ανθρώπων και όχι μόνο στα όνειρά μας. Γνωρίστε και μάθετε τα πάντα για τον τομέα σας.




3η Παρότρυνση: ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ





Σε δέκα χρόνια ο αγρότης που τώρα διώκεται και βάλλεται τόσο καθόλου τυχαία ανηλεώς, θα οδηγεί λαμποργκίνι και οι οικονομολόγοι που ασχολούνται με τα χρηματηστηριακά θα οδηγούν ταξί για να επιβιώσουν. Μεγάλη δήλωση μέν αλλά τόσο πραγματική δέ.


Πάνω από το 90% φρούτων, λαχανικών, γαλακτομικών και οποιοδήποτε άλλων τροφίμων που τρώμε σήμερα, προέρχονται από το εξωτερικό.
Με την οποιαδήποτε άλλη εμβάθυνση ή συνέχιση της κρίσης ή με την οποιαδήποτε άλλη μίκρο ή μέγαλο-οικονομική κατάρρευση ή ακόμα και με το οποιοδήποτε κατακλυσμικό καιρικό φαινόμενο ή πολεμικό επεισόδιο, η πιό τεράστια μάζα κόσμου που έχει παρατηρηθεί ποτέ θα συνεχίσει να αναζητά ταυτόχρονα το ελάχιστο μέσο επιβίωσης για να συντηρηθεί στην ζωή. Και αυτό πρωτίστως είναι η τροφή και το νερό.


Η ιστορία μας διδάσκει ξανά και ξανά ότι σε περιόδους κρίσης ο λαός πεινάει και το θέμα καταλήγει σχεδόν πάντα στο φαί. Και επιπρόσθετα αναγκαστικά λόγω της υποτίμησης του νομίσματος σε συνδυασμό με την τεράστια αύξηση της ζήτησης, η τιμή του ψωμιού και των τρόφιμων γενικότερα εκτοξεύονται.


Και από εκεί αρχίζουν το 99% των επαναστάσεων. Θα έλεγα ότι, όποιος μπορέσει σήμερα και διατηρήσει ένα χωράφι ή ένα θερμοκήπιο και το καλλιεργεί και παράγει τώρα έστω και μικρές ποσότητες, θα είναι ο μελλοντικός μέγαλο-επιχειρηματίας και μάλιστα δέν το ξέρει κιόλας.

Ο λαχανόκηπος αυτός, είναι δημιουργία και προσφορά εθελοντή στους συνανθρώπους του


Επαναλαμβάνω, οι άνθρωποι που θα κατορθώσουν να διατηρήσουν το χωράφι τους ή το θερμοκήπιο τους σε κατάσταση λειτουργική και παραγωγική παρόλο τον πόλεμο που δέχονται, να ξέρουν από τώρα ότι έχουν ένα χρυσορυχείο στα χέρια τους και δεν το ξέρουν.


Δέν το ξέρουν γιατί φροντίζει πολύ καλά «η κυβέρνηση» για αυτό. Η παραγωγή τροφίμων ίσως είναι σήμερα η καλύτερη επένδυση ever, καλύτερη και από τον χρυσό.


Το ίδιο ισχύει και σε οποιονδήποτε έιναι δίπλα, κοντά ή πάνω στην οποιαδήποτε πλουτοπαραγωγική πηγή ενέργειας.


Όποιος γνωρίζει είτε εμπειρικά είτε ακαδημαικά το οτιδήποτε έχει σχέση με την παραγωγή του οποιοδήποτε τροφίμου θα είναι ο μελλοντικός ευεργέτης και σωτήρας της ζωής πολλών ανθρώπων. Μήν αφήνεται αυτή τη γνώση να πάει χαμένη και ανεκμετάλλευτη.


Όσοι γνωρίζουν από παραγωγή τροφίμων παρακαλώ πολυ να μήν το αφήσετε να περάσει έτσι, σας εκλιπαρώ να κάνετε κάτι πρός τα εκεί γιατί θα σας χρειαστούμε όλοι. Εσείς θέλετε δεν θέλετε και μαθηματικά θα είστε το αποκούμπι πολλών ανθρώπων.


Εάν ξέρετε από καλλιέργεια, εάν ξέρετε από νέες τεχνολογίες και πιό αποτελεσματικές μεθόδους αγροτικής και κτηνοτροφικής ανάπτυξης, εάν γνωρίζετε το οτιδήποτε αφορά την βιολογική καλλιέργεια, αυτό αποτελεί από μόνο του μιά τεράστια μελλοντική ευκαιρία που θα αποδίδει μαθηματικά όσο προχωράμε ολοένα και βαθύτερα μέσα στην κρίση, χωρίς καμία αμφισβήτηση ή άλλη συζήτηση περί αυτού.


Αρκεί να αντιληφθείτε και εσείς αυτό που λέω και να μήν το βάλετε κάτω και δεν παραιτηθείτε τώρα με όλο αυτό τον πόλεμο που δέχεται η αγροτιά, η κρηνοτροφία και η αλιεία και η οποιαδήποτε πρωτογενής παραγωγή.


Ξέρουν τι κάνουν «αυτοί».
Φορολογούν και τις κότες για να τις παράξουν αύριο «αυτοί» πανάκριβα.








Βασίλης Παπαδόπουλος


Αναρτήθηκε από ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ στις 6:30 μ.μ.
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείουBlogThis!Μοιραστείτε το στο TwitterΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest

Ετικέτες ΑΡΘΡΑ, ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια