Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014

Κυριακή, 11 Μαΐου 2014

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ZOUGLA.GR ! ΔΕΙΤΕ ... ΘΑ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΣΤΟΜΑΤΑ !!


Ποιό "ποτάμι", βρε παιδιά... μην τρελλαθούμε. Στους 9.9% ούτε καν το ξέρουν...


Πόπη Σουφλή

Εντυπωσιακά είναι τα αποτελέσματα που κατέγραψε η νέα διαδικτυακή ψηφοφορία του zougla.gr όσον αφορά στην πρόθεση ψήφου, τις επικείμενες ευρωεκλογές, τη γνώμη των πολιτών για την υπόθεση Μπαλτάκου και τις υποψηφιότητες για τους δήμους Αθηνών και Πειραιώς...


Η παρούσα έρευνα αποτυπώνει την εκλογική κατάρρευση των κομμάτων της συγκυβέρνησης, την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τη διατήρηση των υψηλών ποσοστών της Χρυσής Αυγής και του «Ποταμιού».

Το μεγάλο ζητούμενο είναι εάν αυτή η παρούσα συμπεριφορά θα παγιωθεί ή απλώς αποτελεί στιγμιαία προειδοποίηση των ψηφοφόρων προς τον κυβερνητικό συνασπισμό.

Η ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε από τις 8/4/2014 έως τις 10/4/2014. Ψήφισαν 1.422 άτομα, τα οποία πέραν της πρόθεσης ψήφου απάντησαν σε μια σειρά ερωτημάτων.

Tα αποτελέσματα της έρευνας

Το πρώτο ερώτημα στο οποίο κλήθηκαν να απαντήσουν οι συμμετέχοντες στην ψηφοφορία αφορούσε στη γνώμη τους για την απόφαση της ηγεσίας της Δικαιοσύνης να απαγορεύσει την προβολή βίντεο που καταγράφηκε για πράξεις που αφορούν πολιτικά πρόσωπα. Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών τάχθηκε υπέρ της προβολή των βίντεο μέσω κρυφής κάμερας σε ποσοστό 90%. Μόλις το 8% τάχθηκε κατά ενώ 2% δεν απάντησε. 


Το επόμενο ερώτημα αφορούσε στην επίμαχη συνομιλία Μπαλτάκου - Κασιδιάρη που προκάλεσε πολιτικό σεισμό. Οι πολίτες κλήθηκαν να απαντήσουν ποιος κατά τη γνώμη τους έχει εκτεθεί. Το 66% των ερωτηθέντων θεωρούν ότι η κυβέρνηση βγήκε εκτεθειμένη, το 14% η Δικαιοσύνη, το 13% ο Τάκης Μπαλτάκος, το 5% η Χρυσή Αυγή, ενώ το 2% δεν απάντησε.


Το τρίτο ερώτημα αφορούσε τους ψηφοφόρους του Δήμου Αθηναίων. Ποιον δηλαδή θα ψήφιζαν για δήμαρχο εάν οι εκλογές διεξάγονταν την επόμενη Κυριακή.

Το προβάδισμα στις προτιμήσεις των συμμετεχόντων έχει ο Ηλίας Κασιδιάρης με ποσοστό 46,3%, και ακολουθούν, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης με 14,8%, ο Γιώργος Καμίνης με 13,6%, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος με 5,8%, ο Βασίλης Καπερνάρος με 4,4% και ο Νικήτας Κακλαμάνης με 3,4%.


Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η πρόθεση ψήφου για το Δήμο Πειραιά, μετά την ανακοίνωση του Γιάννη Μώραλη ότι θα διεκδικήσει τον δημαρχικό θώκο.

Οι συμμετέχοντες στην έρευνα, ψηφοφόροι του μεγάλου λιμανιού, θα ψήφιζαν για δήμαρχο εάν οι εκλογές διεξάγονταν την επόμενη Κυριακή τον Βασίλη Μιχαλολιάκο με ποσοστό 24,2%, τον Γιάννη Μώραλη με 17,6%, τον Θοδωρή Δρίτσα με 10,7%, τον Νίκο Κούζηλο με 6,3%, ενώ άλλο υποψήφιο θα προτιμούσε το 10,5% των ερωτηθέντων. Από το παρακάτω διάγραμμα διαφαίνεται ότι η Χρυσή Αυγή έχει μεγαλύτερο ρεύμα στην Αθήνα, απ’ ότι στον Πειραιά. Πάντως μεγάλο είναι το ποσοστό (27,5%) όσων δεν απάντησαν.


* Το δείγμα για τους δήμους της Αθήνας και του Πειραιά ήταν μικρό (σ.σ. 123 από την Αθήνα και 103 από τον Πειραιά) λόγω της μικρής διάρκειας της των δύο ημερών της ψηφοφορίας η οποία συνήθως διαρκεί πέντε ημέρες. Έτσι, μπαίνει ενδεικτικά και χωρίς να είναι σταθμισμένο.

Ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός

Οι απόψεις των ψηφοφόρων ως προς την καταλληλότητα για την πρωθυπουργία καταγράφονται στο επόμενο γράφημα. Ο Αλέξης Τσίπρας εξακολουθεί να προηγείται του Αντώνη Σαμαρά, καθώς συγκεντρώνει την προτίμηση του 17,2% των συμμετεχόντων στην ψηφοφορία, έναντι 16% του προέδρου της ΝΔ. Ο προφυλακισμένος γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος αποσπά 15,1%, ενώ ο «Κανένας» και σε αυτήν την έρευνα καταλαμβάνει την πρωτιά με 30,3%.


Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ στην παράσταση νίκης για τις ευρωεκλογές

Το επόμενο ερώτημα αφορά στην παράσταση νίκης για τις ευρωεκλογές, δηλαδή εάν αυτές διεξάγονταν την επόμενη Κυριακή ποιο κόμμα θα ερχόταν πρώτο. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το καθαρό προβάδισμα με 56,3%, με τη ΝΔ να ακολουθεί με 21,1%.


Πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές

Η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει 29,1%, ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί με 21%, τρίτο κόμμα η Νέα Δημοκρατία με 11%, ακολουθεί το «Ποτάμι» με 9,5%. Το ΚΚΕ αποσπά 4,1%, το ΕΠΑΜ 4,6%, οι ΑΝ.ΕΛ. 3,5%, ενώ ΠΑΣΟΚ και ΕΛΙΑ μαζί έχουν μόλις 2,7%.Παράσταση νίκης και πρόθεση ψήφου για τις βουλευτικές εκλογές

Ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί μεγάλο προβάδισμα και στο ερώτημα της παράστασης νίκης για τις βουλευτικές εκλογές συγκεντρώνοντας 55,7%, ενώ δεύτερο κόμμα έρχεται η Νέα Δημοκρατία με 25,3%. Στην πρόθεση ψήφου, όμως, η Χρυσή Αυγή αναδεικνύεται πρώτο κόμμα με ποσοστό 27,7%, ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ (23%), τρίτο κόμμα είναι η Νέα Δημοκρατία με 10,1% και το «Ποτάμι» ακολουθεί με 7,8%.
Συσπειρώσεις και... διαρροές ψηφοφόρων

Στις συσπειρώσεις των πρώτων δύο κομμάτων η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει εξαιρετικά πολύ χαμηλό ποσοστό της τάξεως του 28,8%, με βασική «αιμορραγία» τη διαρροή ψηφοφόρων της προς τη Χρυσή Αυγή, με ποσοστό μάλιστα που ανέρχεται στο 36,8%.

Αντίθετα η συσπείρωση δυνάμεων στον ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται στο 60,5%. Αξιοσημείωτη είναι η διασπορά ψηφοφόρων του προς τη Χρυσή Αυγή, που είναι της τάξεως του 14,8%, στο ΕΠΑΜ 3% και στο «Ποτάμι» 2,4%.(Tα αποτελέσματα των τελευταίων ψηφοφοριών του zougla.gr)

Η ταυτότητα της έρευνας 

Στην ανοιχτή διαδικτυακή ψηφοφορία του zougla.gr συμμετείχαν 1.422 πολίτες άνω των 18 ετών, από τους οποίους το 88% ήταν άνδρες και το 12% γυναίκες. Η συντριπτική πλειοψηφία των συμμετεχόντων (91%) είναι ηλικίας 25-64 ετών, ενώ το 50% από αυτούς διαμένει στην επαρχία, το 41% στην Αττική και το 9% στη Θεσσαλονίκη. Από αυτούς ανώτατο επίπεδο μόρφωσης έχει το 39%, ανώτερη το 29%, μέση το 31% και κατώτατη μόλις το 1%.zougla.gr

Πηγή

20 σχόλια:

 1. Δεν έχω καμια εμπιστοσύνη στους ψηφοφόρους. Άλλα λένε κι άλλα κάνουν.
  Απάντηση
 2. Οι εταιρειες Δημοσκοπησεων προσπαθουν να κρατησουν ζωντανο το επαγγελμα με νυχια και δοντια γιατι βλεπουν οτι σβηνει. Πιο βουβες εκλογες δεν εχω ξαναζησει....
  Απάντηση
 3. Zougla... το αρχιλαμόγιο ο Μάκης βγάζει "έρευνα". Ανάμεσα στους εκβιασμούς έκανε και μια Διαδικτυακή ψηφοφορία, που οι εντεταλμένοι μπαίνουν και ψηφίζουν όσες φορές θέλουν.Εσείς αναρτάτε αυτή τη χαζομάρα, μόνο και μόνο επειδή έχει ανεβασμένη τη ΧΑ. Αν κάτι είναι πιο αναξιόπιστο απο τις δημοσκοπήσεις των καναλιών, αυτο είναι οι διαδικτυακές ψηφοφορίες...
  Απάντηση
  Απαντήσεις
  1. Ενώ οι μη διαδικτυακές δημοσκοπήσεις είναι αξιόπιστες;;;
   Αυτό θέλετε να πείτε ή κάνω λάθος;;;
 4. καμια εμπιστοσυνη στις δημοσκοπησεις του ΖΟΥΓΚΛΑ ...ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΗΤΑΝ ... ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2012 ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΜΕ 23% ΚΑΙ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΙΚΑ 10 % 
  Απάντηση
  Απαντήσεις
  1. εισαι σιγουρος για την φερεγγειοτητα των αποτελεσματων της singular;;;;;
 5. Λετε να ξυπνησε ο Ελληνας ραγιας;
  Απάντηση
 6. Επιτέλους μια αχτίδα αισιοδοξίας... Χ.Α. Για να ξεβρομίσει ο τόπος από το σάπιο πολιτικό σύστημα.
  Sfairas*
  Απάντηση
 7. Στις 25/5 το βραδάκι,θα ξέρουμε σίγουρα ποιός γράφει μαλακίες ,ποιός έβγαλε μαιμού-δημοσκοπήσεις και ποιός ειναι τόσο κρεττίνος για να κάνει τον μάντη Κάλχα ως προς τα αποτελέσματα που θα βγάλει η κάλπη ενός λαού που έχει σαπίσει ο πρωκτός του στον καναπέ.Λίγη υπομονή κοπροραγιάδες...Θα δείξει...13+1...
  Απάντηση
 8. Θα κάνουν νοθεία στο υπουργείο "Ηλεκτρονικής" Διακυβέρνησης..... το Εβραιόσκυλο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα κάνει ΝΟΘΕΙΑ....

  ΕΒΡΑΙΟΙ οι ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ : http://www.youtube.com/watch?v=eoDO-RUXWI8

  Θέλουν να κυβερνούν ΑΥΤΟΙ και το ΚΙΣ ΑΙΩΝΙΩΣ.... Την Ντόρα δεν τη βγάλαμε εμείς πο την πόρτα (Εκλογές Ιουνιος 2012) και την Έβαλε ξανά ΜΕΣΑ στη Βουλή απο το παράθυρο ο άλλος Εβραιος, ο Σαμαράς;

  ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.....
  Απάντηση
 9. @ ιδιο εβραιολαμογιο 2:32 μ.μ.-3:08 μ.μ.-3:09 μ.μ. και 3:15 μ.μ.
  Φερε την ΑΠΟΧΗ σου να παμε για ψαρεμα.
  Εχει μπολικες τσιπουρες συναγωγης σημερα
  Τσιπουρες κοσερ ειπαμε.
  ελενι
  Απάντηση
 10. τα αποτελέσματα τα βγαζει η ΑμερικακοΕβραϊκή σινκιουλαρ...
  γιατί δεν ρωτάτε αυτή να σας πει τα ποσοστά..
  και κάθεστε και παίζετε ?
  Απάντηση
 11. ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΛΩΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ "ΑΘΩΟΙ" ΑΠΟ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ(ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙ ΑΣ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ).ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΤΩΝ ΜΜΕ 'Η ΗΛΙΘΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 'Η ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ.
  Απάντηση
 12. Μην ψηφίσετε τα κοράκια που μας έτρωγαν τόσα χρόνια και τώρα το παίζουν λευκές περιστέρες!
  Απάντηση
 13. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΞΕΒΑΜΑ ΒΑΨΩΜΑΛΙΑΔΕΣ ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!!!ΖΗΤΩ Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΕΘΝΟΣ ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!!!!!!!!!ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!!!
  Απάντηση
 14. είναι τόσα πολλά τα κομματα που δεν ξέρουμε πια τι να ψηφισουμε
  καθημερινα διαβάζουμε όλο και καινούργια σκάνδαλα
  ολο και καινούργια άπλυτα βγαίνουν στην χώρα
  ο κοσμος είναι απογοητευμενος και συγχισμένος
  μάλλον αυτό προωθούσαν με την δημιουργία τόσων κομμάτων να συγχίσουν τα μυαλά των εκλογέων
  θέλω ένα κόμμα που να λέγεται ΕΛΛΑΔΑ απο Ελληνες για Ελληνες
  θέλω τιμωρία παραδειγματική για τους προδότες
  θέλω την πατρίδα μου πίσω χωρίς ούτε ένα λαθραίο αλλοδαπό ούτε έναν ελληνοποιημένο
  θέλω όλοι οι ξένοι να φυγουν
  θέλω να διαλυθεί τούρκικο προξενείο και ΚΙΣ
  ολοι αυτοί να πάνε στις πατρίδες τους (όλοι έχουν) ή στον διάολο όχι όμως εδώ στην Ελλαδίτσα μου
  θέλω αυτους που θα πουν ΟΧΙ στα λαμόγια της ΕΕ
  που θα αρνηθούν το χρέος, θα ζητησουν τις Γερμανικές αποζημιώσεις
  που θα πάνε στα δικαστήρια τα Σκόπια για κλοπη και θα ελευθερώσουν την αυτόνομη βορεια Ήπειρο και θα στείλουν στον διάολο τους Τουρκους της Θράκης, Ρόδου βορειας Κυπρου και οπου στο διάολο βρίσκονται μέσα στην Ελλάδα. Εξω όλοι οι μη-Ελληνες με τέστ DNA
  Εξω όλοι οι αναρχικοκομμουνιστές. Αντε να βρείτε χώρες μαλάκες ναζιστές.Οι πραγματικοί ναζί είσαστε εσείς αναρχοκομμούνια.
  Θέλω πίσω ότι μου έκλεψαν είτε αυτό είναι χρυσός, αρχαία κειμήλια των προγόνων μου, νησιά, λιμάνια και αεροδρόμια.
  Θέλω να ακυρωθούν όλες οι πωλήσεις γής που έκαναν οι προδότες. Θέλω πίσω την πατρίδα μου, την ιστορία μου, την γή μου, την ζωή μου και την ζωή των παιδιών μου.
  Θέλω να ζήσω σε μια ασφαλή χώρα με την μικρή μου και την μεγάλη μου οικογένεια με τους δικούς μου και τους συνελληνές μου που λατρεύω στην πατρίδα το σπίτι μου που λατρεύω.
  Αυτοί που ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ είναι ξένοι και προδότες, μισούν τους Ελληνες και θέλουν την καταστροφη της Ελλάδας μου/ μας. Αν δεν μαζευτούν όλοι οι πραγματικοί Ελληνες σε ΕΝΑ κόμμα ώστε να αναλάβουμε την εξουσία αυτής της χώρα όχι μόνο θα περάσουμε τα χειρότερα αλλά θα χάσουμε μεγάλο μέρος της τωρινής Ελλάδας.
  Απάντηση
 15. οι δημοσκοπησεις της ζουγκλας ειναι τοσο αξιοπιστες οσο και αυτες που παρουσιαζουν τα καναλια. εσεις ομως μπορειτε να ειστε τοσο βοδια που να τις πιστευετε, προβλημα σας. οι κρυφες δημοσκοπησεις εχουν κυκλοφορησει παντου πλεον και δινουν στα κρυφοφασιστακια-πρωην κολοτουμπουλα-μπραβους-γονους μαυραγοριτων-πρακτορισκους-αποτυχημενους ματατζηδες και μερικους κακομοιρηδες παραπλανημενους κατω απο 10%. το δε ποταμι ρεει προς την θαλασσα, με την ελπιδα να βρεθει ακριβως εκει που αδειαζουν τα χημικα απο την συρια, κατω απο 2%. κοντος ψαλμος αλληλουια.
  Απάντηση
 16. 10:23 προτείνω ΞΥΔΙ ή ΒΑΖΕΛΙΝΗ. (αφού το zougla είναι ο μόνος ιστιότοπος που έπεσε μέσα στις δημοσκοπήσεις του 2012) Περαστικά, κοντός ψαλμός αλληλούια...
  sfairas*
  Απάντηση
 17. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΟΥ 30%,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΔΩΝ!ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???
  ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ,ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ,ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΩΝ??Ε,ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΡΟΜΠΑ.ΓΙΑΤΙ ΝΑΙ,ΝΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ?ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ?ΤΙ?ΜΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΡΙΝΑΝ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ!ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ,ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ,ΟΧΙ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ!
  Απάντηση
 18. Μέ κάλυψες απόλυτα συνέλληνα 10.18! Δέν χρειάζεται νά προσθέσω τίποτα.
  Απάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια