Powered By Blogger

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Κυριακή, 11 Μαΐου 2014

Κανονικά θα συμμετάσχει στις ευρωεκλογές η Χρυσή Αυγή... ..



...απορρίφθηκε η ένσταση... 

Το Α΄ τμήμα του Ανωτάτου Δικαστηρίου, με πρόεδρο τον αντιπρόεδρο Γ. Χρυσικό, απέρριψε την σχετική ένσταση, δίδοντας τη δυνατότητα στη Χρυσή Αυγή να λάβει μέρος στις Ευρωεκλογές. 

Κανονικά θα συμμετάσχει στις ευρωεκλογές η Χρυσή Αυγή, όπως αποφάσισε πριν από λίγη ώρα ο Άρειος Πάγος. 

Η ένσταση που είχε υποβληθεί κατά της συμμετοχής της Χρυσής Αυγής, με
το σκεπτικό ότι βουλευτές της και στελέχη της ελέγχονται για εγκληματική δραστηριότητα, απορρίφθηκε.




Πηγή

18 σχόλια:

  1. ...Και σίγουρα τώρα αυτός ή αυτοί που υπέβαλαν την ένσταση θα της κλάσουν τα αρχίδια της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η οποία θα κατέβει πλέον οριστικά και αμετάβλητα στις εκλογές
    Απάντηση
  2. γαμώτο .... συμβιβάστηκαν... βρήκαν τόπο οι απειλές και οι εκβιασμοί με τα βίντεο...τώρα ποιός θα μας μιλά για τη πουλημένη δικαιοσύνη? ποιός θα ενημερώνει το λαό?? ε?
    ερώτηση: μέχρι πότε θα εκβιάζει η χα με τα βίντεο... αυτό δεν βλέπω να έχει τέλος.... και καλά να εκβιάζει όταν έχει δίκιο και παίρνει το μέρος του λαού ...αλλά και όταν θα έχει άδικο και θα δρα αντίθετα στα συμφέροντα των πολιτών, πάλι θα εκβιάζει ?....ρε που μπλέξαμε.... πάντως μην κουράζεστε ...και πριν τα βίντεο ..γνωρίζαμε ΟΛΟΙ πως λειτουργεί η (αν)εξάρτητη (α)δικαιοσύνη στη χώρα μας....αυτό που μαθαίνουμε τώρα είναι οτι στην ΧΑ δεν υπάρχουν μόνο δολοφόνοι ρατσιστές ναζιστές και τραμπούκοι ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ....
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. Σκυλο-οβριε μεχρι τις 25 εχεις καιρο.
      Μετα μαζεψε τα για την εξοχη
    2. ο απλός κόσμος της ΧΑ που σας πιστεύει και τον εξαπατείτε είναι αγνοί πατριώτες ΔΕΝ είναι ναζιστές ΟΥΤΕ εκβιαστές
      όταν σας καταλάβει τοτε θα σας λιντσάρει ΟΛΟΥΣ σας
    3. αλλαξε χαπια βλακα ,μαλλον τα υποθετα κανουν καλυτερη δουλεια ,εκτος αν εισαι ηλιθιος οποτε μονο ο θεος θα σε σωσει .ΑΝ υποθεσουμε οτι η Χ.Α εκβιαζει με βιντεο σημαινει οτι εχει στοιχεια αληθινα εναντιον των σκευωρων οποτε βλακα αυτο που επρεπε εσυ να ζητας ειναι να λαμψει η αληθεια και καποιοι να πανε φυλακη
    4. προσ 11:53
      το ίδιο πράγμα λέω κι εγώ...
      προφανώς τα στοιχεία είναι αληθινά και θα έπρεπε να πάνε κάποιοι στη φυλακή...
      αλλά ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ ΔΗΛ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?
  3. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΗΔΗ ...........ΤΡΕΜΗ.


    Αμετανοητος Χρυσαυγιτης
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. Βρε βρε βρε... κάτι παιδιά που.... ξαναγύρισαν...


      Τ.Γ. Δεν αντέχουν μακριά από το blog της Πόπης! Φαίνεται πως έχει μέλι θυμαρίσιο.
    2. Δεν αντεξα.
      Αν και το θυμαρι μοσχοβολαει το ....αμημενο

      Ειμαστε στην τελικη.
      Μιας και μιλαγαμε για Ελευθεροτυπιες


      ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΤΑ ΝΕΑ; ΕΚΤΗ (6η) Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ… 3,5%, ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ «ΙΩΝ» –
      Εεεεε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ’ ΧΟΥΜΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!



      Συναγωνισμό για το ποια θα εμφανίσει χαμηλότερα την Χρυσή Αυγή, κάνουν αυτές τις ημέρες οι εταίρες δημοσοπαι. Έτσι, μετά την e-voice, που εμφάνιζε το Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών… πέμπτο κόμμα, με ποσοστό 6,4%, έρχεται η
      PublicIssue και εμφανίζει την Χρυσή Αυγή… έκτο κόμμα, με 3,5%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Ιδού τα ρεζιλίκια τους:

      ΣΥΡΙΖΑ 18,5%

      ΝΔ 18%

      Ποδονίφτης5,5%

      Ελιά (οι κλέφτες οι προδότες και οι απατεώνες του ΠΑΣΟΚ) 4,5%

      το τιμημένο ΚΚΕ των ηρωων Γλεζου και Θοδωρακη 4%

      Χρυσή Αυγή 3,5%

      ΔΗΜΑΡ πτοφερεται και ΡΗΜΑΔ με 2%

      ημιΑνεξάρτητοι Έλληνες 1,5% και

      Αδιευκρίνιστη ψήφος 38% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Η… εγκυρότατη αυτή «δημοσκόπηση», δημοσιεύτηκε στην «Εφημερίδα των Συντακτών» (δηλαδή των «Ιών» των οβραίων…).


      Αμετανοητος Χρυσαυγιτης
      ΥΓ 1: Πως είπατε; Δε ντρέπονται; Μα καθόλου! Μονο να γκρινιαζουν οι τεχνικοι και οι "δημοσιογραφοι" της πατσαβουροφυλλαδας ξερουν οταν τους απολυουν
      δημοκρατικα.
      ΥΓ 2: Σίγουρα θα τους βρούμε τους δημοσκόπους τη νύχτα των εκλογών, για να τους τρίψουμε στη μούρη τις πατσαβούρες τους!
      ΥΓ 3: Στις 25 Μαΐου τελειώνει ο Σαμαράς, τελειώνουν και οι εταίρες του!
      Οριστικά και αμετακλητα τουτη τη φορα.

    3. Κόσμος πάει κι έρχεται εδώ μέσα...

      Υ.Γ. Τι σημαίνει ... "...αμημένο";
      Καινούργια λέξη είναι;;;
    4. ΠΡΟΣ 12:00
      αυτό σημαίνει οτι κάτι Μ Ε Γ Α Λ Ο ετοιμάζουν ώστε το βράδυ των εκλογών να δικαιολογεί τα "ΜΕΙΩΜΕΝΑ" μαγειρεμένα ποσοστά τα οποία όλως τυχαίως θα είναι αυτά των σημερινών δημοσκοπήσεων...
  4. δηλαδή αν την απαγόρευαν θα σήμαινε ότι ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΕ καθαρή και εσύ θα ήσουν ευτυχισμένος. Για να καταλάβεις ότι λες ανοησίες, αν συμβιβάστηκε κάποιος είναι η κυβέρνηση και όχι η ΧΑ. Αν η κυβέρνηση συμβιβάστηκε σημαίνει ότι ποδηγετούσε την δικαιοσύνη, ότι ο μπαλτάκος έχει δικιο και θα έπρεπε να είναι όλοι φυλακή τώρα, άρα η ΧΑ έχει δίκιο. Ισα ισα που αποδεικνύεται το αντίθετο. Η κυβέρνηση χρησιμοποίησε ανύπαρκτες διώξεις για να συμβιβάστεί η ΧΑ, αυτή φυσικά δεν συμβιβάστηκε και γι' αυτό είναι στην φυλακή σήμερα
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. έγώ απλά περιμένω τα βίντεο... όμως από τη πρώτη στιγμή γνώριζα ότι δεν θα τα δώσουν ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΑΓΑΠΗΤΕ!
      ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΧΑ ΑΓΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΒΡΩΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΑΝ Η ΧΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΧΑ? ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕΣΑ?
      Η ΧΑ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ . ΜΟΝΟ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΥΣ.
      ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ...
  5. ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΝΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΓΛΕΖΟΥ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!

    Μείζων πολιτικό θέμα έχει προκύψει από τη δήλωση του Μανώλη Γλέζου στην «Ελευθεροτυπία», για εσωτερικό αναγκαστικό δανεισμό.
    Πιο συγκεκριμένα, ο Γλέζος δήλωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ (αν και όταν γίνει κυβέρνηση…) θα μειώσει τις σπατάλες πρώτα από όλα, δεύτερον θα εισπράξει τους φόρους που διαφεύγουν και τρίτον θα προχωρήσει σε εσωτερικό αναγκαστικό δανεισμό εάν χρειαστεί για εισοδήματα πάνω από ένα όριο.
    Ερωτηθείς δε σχετικά με το ύψος του ποσού, μίλησε για 100.000 ευρώ, λέγοντας επί λέξει: “Από εκεί και πάνω μπορεί να υπάρξει ένας αναγκαστικός δανεισμός”.
    Και βέβαια, ο Γλέζος αφενός μεν είναι σημαίνων πρόσωπο στον ΣΥΡΙΖΑ (και επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του…) κι όχι ο πάσα ένας και αφετέρου δε είναι χρόνια στο κουρμπέτι της πολιτικής και γνωρίζει πολύ καλά τις πολιτικές συνέπειες μιας τέτοιας δήλωσης και μάλιστα λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές. Και μην πει κανείς ότι αυτοί που έχουν πάνω από 100.000 ευρώ ψηφίζουν ΝΔ και κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, διότι είναι αποδεδειγμένο ότι και ο μέσος συριζαίος είναι… φορτωμένος. Ωστόσο, με τέτοιες δηλώσεις δημιουργείται ο φόβος στον μέσο ψηφοφόρο, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επεκτείνει το όριο του «εσωτερικού δανεισμού» και στη δική του κατάθεση (που μπορεί να είναι 5-10 χιλιάδες…). Και τι κάνει ο μέσος ψηφοφόρος για να προστατεύσει τις οικονομίες του; Ψηφίζει ΝΔ και κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, που εγγυώνται τη… σταθερότητα! Χέρι βοηθείας, λοιπόν, προς τα καταρρέοντα κόμματα της συγκυβέρνησης έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ – δια στόματος Γλέζου. Προφανώς, γιατί αν πέσει χαμηλά η νουδούλα κι εξαφανιστεί το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, θα κινδυνεύσει σοβαρά η επιβίωση του συστήματος!



    Σταλινασφαλητης
    Απάντηση
  6. Σαββατο κοντη γιορτη,ερχεται κ η Κυριακη
    Απάντηση
  7. "Αδιευκρίνιστη ψήφος 38% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
    Μά αυτό είναι τό ποσοστό τής Χ.Α αλλά τό κρύβουν.
    Τούς βλέπω νά παίρνουν τρένα και αεροπλάνα από το μεσημέρι καί.....στά τσακίδια.
    Η Χ.Α θά είναι πρώτο κόμμα καί πάω καί στοίχημα.
    60 years old.
    Απάντηση
  8. Κάτι δέν μ΄ αρέσει μ΄ αυτή τήν ξαφνική απόφαση. Μήπως είναι άλλη μία παγίδα τών εβραιομασσσώνων κουβελοσαχλαμαροτούρκογλων καί τούς τήν φέρουν τελευταία στιγμή? Τό σκέφτηκε αυτό ή χ.α?
    Απάντηση
  9. Δεν...πτοούνται,γιατί θα "μαγειρέψουν" τα αποτελέσματα,όπως
    έκαναν και στις εκλογές Μαϊου και Ιουνίου 2012.
    'Ας είναι καλά ο Βγενό.
    Φρύνη
    Υ.Γ Πάμε στοίχημα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια