Powered By Blogger

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014

Τρέλα: Η κυβέρνηση φέρνει τους "λάθρο" στον Πειραιά και τους υποδέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ!


 Στο λιμάνι του Πειραιά την ώρα της άφιξης των λαθρομεταναστών διοργανώνει συγκέντρωση υποδοχής το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.

ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ! Όλους αυτους τους λάθρο, δεν τους υποδέχεται και δεν τους υπερασπίζεται τυχαία ο ΣΥΡΙΖΑ!

Τους φέρνει για την.... μεγάλη ώρα....τότε που θα ξυπνήσει ο λαός και θα αντιληφθεί τι παγίδα του έστησε η .... αριστερά του Αλέξη...

Ακόμα δεν το έχεις αντιληφθεί;;;;;


Πόπη Σουφλή 

Στο λιμάνι του Πειραιά με εντολη του υπουργού Ναυτιλίας Μ.Βαρβιτσιώτη, φθάνουν στις 7 το πρωί οι 32 διασωθέντες λαθρομετανάστες από το πρόσφατο ναυάγιο στη Σάμο, όπου έχασαν τη ζωή τους 22 άνθρωποι και αγνοούνται άλλοι επτά, με την κυβέρνηση να φροντίζει να μην τους λείψει τίποτα.

Πρόκειται για 7 υπηκόους Συρίας, 24 Σομαλούς και μια γυναίκα από την Ερυθραία. Με το ίδιο δρομολόγιο μεταφέρονται επίσης οι σοροί των νεκρών.

Στο λιμάνι του Πειραιά την ώρα της 
άφιξης των λαθρομεταναστών διοργανώνει συγκέντρωση υποδοχής το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται ότι με πρωτοβουλία του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια, έχει δοθεί εντολή στον κλάδο αλλοδαπών και προστασίας συνόρων, να χορηγηθεί άσυλο στους διασωθέντες παράτυπους μετανάστες του ναυαγίου.

Θα τους δοθεί εξάμηνη αναστολή απέλασης, με προοπτική ανανέωσης, για ανθρωπιστικούς λόγους.

Όλα αυτά είναι τυπικά ασφαλώς και λόγους εντυπωσιασμού καθώς ούτως ή άλλως για όσους λαθρομετανάστες  φθάνουν στην Ελλάδα δεν προβλέπεται απέλαση εκτός ελαχίστων μεμονωμένων περιπτώσεων.

Για την υπόθεση της Σάμου έχουν συλληφθεί δύο Σύροι στην εθνικότητα οι οποίοι φέρονται ως οι διακινητές.

Μάλιστα ο  επικεφαλής της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα, Γιώργος Τσαρμπόπουλος, προχώρησε σε «πρωτοποριακές» προτάσεις για το θέμα των λαθρομεταναστών με αφορμή το τραγικό ναυάγιο της Σάμου.

Όπως αναφέρεται ο αξιωματούχος του ΟΗΕ έχει  ζητήσει στις σχετικές συζητήσεις, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αναφορικά με την επιτήρηση των εξωτερικών συνόρων, η ελληνική κυβέρνηση να προτάξει το ζήτημα της προστασίας της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα, συμπεριλαμβανομένης της θέσπισης νόμιμων εναλλακτικών λύσεων, ώστε να αποφεύγονται οι επικίνδυνες παράτυπες θαλάσσιες μετακινήσεις.

«Νόμιμων εναλλακτικών λύσεων» για να αποφεύγονται οι οι επικίνδυνες θαλάσσιες μετακινήσεις!

Προφανώς ο εν λόγω αξιωματούχος θεωρεί πως στο εξής οι λαθρομετανάστες θα πρέπει να έρχονται είτε αεροπορικώς είτε οδικώς και μάλιστα νόμιμα ώστε να αποφεύγονται οι θαλάσσιες μετακινήσεις! 

Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε ακόμη από τους αξιωματούχους του… ΟΗΕ.

Μάλιστα όπως αναφέρεται η αύξηση των μεταναστευτικών «ροών»  (πολιτικώς ορθή λέξη που προτιμάται ιδιαίτερα  για να περιγράψει την πρωτοφανή εισβολή από εκατομμύρια λαθρομετανάστες)  προς την Ελλάδα φαίνεται και από στοιχεία του λιμενικού σώματος καθώς το πρώτο 4μηνο του 2014 αυξήθηκαν κατά 142% οι «συλλήψεις» λαθρομεταναστών που είχαν εισέλθει παράνομα στην Ελλάδα από τα ανατολικά θαλάσσια σύνορα σε σύγκριση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα πέρυσι.

Πέρυσι οι «συλλήψεις» από Λιμενικό και ΕΛ.ΑΣ. είχαν φτάσει περίπου τις 1.800 ενώ φέτος έφτασαν τις 4.363.

Όπως βέβαια έχει τονιστεί εκατοντάδες φορές μόνο για συλλήψεις δεν πρόκειται αφού απλά προωθούνται στη συνέχεια στην Αθήνα για «νομιμοποίηση». 



Πηγή

6 σχόλια:

  1. Έτσι κόπτεται καί γιά τούς Έλληνες ό τσύριζας.......μόνο γιά τούς λαθροεποίκους τσυρίζει καί γαυγίζει. Καμαρώστε ανθελληνικό, αντεθνικό κόμμα πού θέλει νά κυβερνήσει τήν Ελλάδα καί νά τήν ''σώσει''.
    Απάντηση
  2. Βασίλης Μιχαλολιακος: Οι καρδιές μας με τα παιδιά – θύματα των ισλαμιστών.

    Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, έχοντας ανάμεσα του δεκάδες Πειραιώτισσες μητέρες, που κρατούσαν πλακάτ για την απελευθέρωση των απαχθέντων κοριτσιών της Νιγηρίας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση για τη γιορτή της Μητέρας:

    «Έχω τονίσει πάμπολλες φορές, ότι η σημαντικότερη ιδιότητα που αποκτούμε στη ζωή μας δεν είναι αυτή της πολιτικής εξουσίας, ούτε της
    οικονομικής κυριαρχίας ούτε της πλήρους επιστημοσύνης. Κυρίαρχη και σημαντικότερη ιδιότητα, που αποκτούμε στη ζωή μας, είναι η γονεϊκή ιδιότητα. Θα έλεγα όμως ακόμη σημαντικότερη ιδιότητα είναι αυτή της μητρότητας. Είναι το δώρο του Θεού στη γυναίκα. Γιατί όχι μόνο γίνεται γονιός, αλλά έχει τη ζωή μέσα της. Και γι’ αυτό εμείς οι άντρες και οι πατεράδες τη ζηλεύουμε, με την καλή έννοια.

    Σήμερα λοιπόν είναι η μεγάλη γιορτή. Η γιορτή της Μητέρας. Το πρώτο που «μου βγαίνει» να πω είναι, ότι όσοι έχουν τις μητέρες τους εν ζωή για το υπόλοιπο του βίου τους, ας μην τις πικράνουν. Για όσους τις έχουμε χάσει, κάθε στιγμή που τις έχουμε πικράνει, αναβιώνει κι έχουμε ενοχές και τύψεις.

    Θέλω αυτήν την ώρα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη σύζυγο μου, μητέρα της κόρης μου, αλλά και στην κόρη μου μητέρα των εγγονιών μου.

    Ιδιαίτερα αυτές τις κρίσιμες οικονομικές συγκυρίες ο νους μου , ως Δημάρχου του Πειραιά και ως εκπροσώπου του Πειραϊκού λαού, είναι στις μανούλες σε κάθε γωνιά της πατρίδας, που δίνουν ένα σκληρό αγώνα για να αναθρέψουν τα παιδιά τους με αξιοπρέπεια. Είμαστε δίπλα τους και ελπίζουμε ότι σύντομα η χώρα μας θα βγει από την κρίση, για να ξανάρθει το χαμόγελο της αξιοπρέπειας σε κάθε οικογένεια.

    Όμως, αυτές οι στιγμές ο νους μας, αλλά και οι προσευχές μας είναι στις μανούλες της Νιγηρίας, που μια φανατική μουσουλμανική οργάνωση απήγαγε τα κορίτσια τους, γιατί τόλμησαν να πάνε σχολείο και να μάθουν γράμματα. Ενώνουμε την αγωνία μας τον αγώνα μας, αλλά και τις προσευχές μας. Εκφράζω την αισιοδοξία μου ότι ο Θεός θα ξαναδώσει τα κορίτσια στις μανούλες τους.
    Χρόνια πολλά μανούλες».
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. “έχοντας ανάμεσα του δεκάδες Πειραιώτισσες μητέρες, που κρατούσαν πλακάτ για την απελευθέρωση των απαχθέντων κοριτσιών της Νιγηρίας,”

      Τὸ μεγάλο μας πρόβλημα ,Πειραιώτισσες μητέρες καὶ κύριε Δὴμαρχε εἶναι αὐτὸ,ἡ ἀπαγωγὴ τῶν Νιγηριανῶν κοριτσιῶν ἀπὸ τοὺς ἰσλαμιστὲς.

      Θὰ τρελλαθοῦμε τελείως.

      Στὸ παρελθὸν οἱ Πειραιώτισσες μανοῦλες οἱ τόσο εὐαίσθητες,βγῆκαν στοὺς δρόμους μὲ πλακάτ γιὰ τὴν Μυρτοὺλα; Γιὰ τὶς,πόσες ἆρά γε,Ἑλληνοποῦλες τὶς βιασμένες καὶ σφαγμένες ἀπὸ τοὺς ἰσλαμοφασίστες ;
      Γιὰ τὴν ἄτυχη μανούλα τῆς Ναρφίν;
      Ἀ ξέχασα,καμμιὰ δὲν ἦταν Νιγιριανή!

      Ἄει σιχτίρ ὑποκριτές!



      Νανσυ
    2. Όταν η μόρφωση φτάνει μέχρι την περισπωμένη …
      αλλά δεν φτάνει να ξεχωρίσεις τις βούρτσες από τις …

      Πολιτικές εκδηλώσεις γίνονται για πολιτικά αιτήματα και κοινωνικές δικεδικήσεις
      δεν γίνονται για να βγάλουμε το άχτι μας με ότι άσχετο μας θυμιέται
      Τετελεσμένα εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου είναι χυδαίο να γίνονται αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης και δεν έχει και κάνένα νόημα
      να βγείς δηλάδη να διακηρύξεις πολιτικά τι … ότι καταδικάζεις την πράξη του δολοφόνου;
      Είμαστε με τα καλά μας;
      Είναι χυδαίο επίσης να κατηγοριοποιούνται κατά καταγωγή και ράτσα
      και είναι ακόμα πιό χυδαίο οι “ευαισθησίες” σου να είναι εντελώς επιλεκτικές!

      Υπό την έννοια αυτή η συμπαράσταση στην απαγωγή των Νιγηριανών κοριτσιών είναι όχι μόνο πολιτικά ορθή πράξη αλλά και για ένα λόγο ακόμη επιβεβλημένη, γιατί είναι ακόμα ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΙΜΗ και μπορεί να αποτραπεί μιά τραγωδία!

      Η υπόθεση της Μυρτώς, μας αρέσει σεν μας αρέσει, αυτή καθ’ αυτή, δεν έχει καμία πολιτική διάσταση για να αποτελέσει πολιτικό θέμα
      ούτε οι ληστείες γεροντάκων, ούτε οι βιασμοί κοριτσιών αυτές καθ’ αυτές σαν γεγονότα
      πέρα από το γενικότερο πολιτικό πρόβλημα που λέγεται λαθρομετανάστευση-αύξηση εγκληματικότητας!
      Αυτό και μόνο είναι το πολιτικό θέμα και κανένα επί μέρους γεγονός!

      Όσο για αν το θέμα μας αφορά γιατί εμείς τέτοια προβλήματα δεν έχουμε και η Νιγηρία … κείται μακράν…
      και η Ελλάς έκειτο μακράν επί χούντας και σε όλη την Ευρώπη γινόταν διαδηλώσεις συμπαράστασης στον αντιδικτατορικό αγώνα του Ελληνικού λαού
      και η Κύπρος έκειτο μακράν αλλά συμπαρασταθήκαμε όσο μπορούσαμε πολιτικά για τους αγνοούμενους από την τουρκική επέμβαση
      και η Χιλή έκειτο μακράν και εγώ βρέθηκα να συμμετέχω σε ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ διαδήλωση στο Μιλάνο της Ιταλίας με αντιπροσωπίες από ΟΛΗ την Ευρώπη, ακόμα και την τότε ΕΣΣΔ ….
      και ο φυλακισμένος Νέλσον Μαντέλα πέτυχε στον αγώνα του επείδή όλος ο κόσμος απαιτούσε “FREE NELSON MANDELA”
      και κάποια Νιγηριανή ή κάπου από εκεί, δεν θυμάμαι καλά, έχει γίνει διάσημη σήμερα και σημαιοφόρος στον τον αγώνα της κατά απαρχαιομένων αφρο-ισλαμικών εθίμων και νομοθεσιών αναφορικά με την γυναίκα,
      αφού η τεράστια κινητοποίηση αντίδρασης όλης της Ευρώπης την έσωσε από την καταδίκη σε θάνατο από τις αρχές της χώρα της!

      Ἄει σιχτίρ ὑποκρίτρια !

      Υ.Γ. Είμαι γνωστός … ούτε σχέση με Μιχαλολιάκο … ούτε με την παράταξή του!
      Αλλά σιχαίνομαι την βλακεία και υποκρισία γενικώς και καθολικώς και εν παντί τόπω

      ΦΑΙΑΚΑΣ
    3. Εισαι γνωστος! Πασιγνωστος!
      Ενας ελεεινος και τρισαθλιος (αποτυχημενη δευτερατζα και σιχαμα κατ' αλλους) ελληνοφωνος εβραιος και φυσικα ανθελληνας εις την νιοστην, που δεν χανεις ευκαιρια να μας δειχνεις τον "φιλελληνισμο" σου επι πληρωμη βεβαιως- βεβαιως.
      Αλλα το οτι εγινες εν μια νυκτι και Χρυσαυγιτης μας εξεπληξες .....ευχαριστα.
      Τραβα τωρα με πλακατ στον Κορυδαλλο να διαμαρτυρηθεις για τους πολιτικους κρατουμενους.

      FREE GOLDEN DAWN POLITICAL PRISONERS
      Και αϊ σιχτιρ σιχαμα, ΦΑΙΑΚΑ


      RONDRINGO
  3. ΒΙΝΤΕΟ: ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΘΗΡΑ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΣΕ ΤΡΕΧΑΛΑ ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ.

    http://anemosantistasis.blogspot.gr/2014/05/video_3177.html
    Απάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια