Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014

Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014

ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ




  της  ΜΑΙΡΗΣ ΚΑΡΑ




Αγαπητοί μου φίλοι και συνέλληνες


       Θέλοντας να συμβάλλω με τον τρόπο μου στον προβληματισμό μας ως Ελλήνων για το μέλλον μας και σαν ένας απλός πολίτης που υφίσταται την άδικη κατοχή της πατρίδας του, σας εξωτερικεύω τις σκέψεις μου και σας τις στέλνω, ελπίζοντας πως θα είναι μια ευκαιρία να σκεφτείτε, πως δεν έχουμε πια χρόνο για αδιαφορία... δεν μπορούμε να συνεχίζουμε τις ζωές μας σαν να θεωρούμε ακόμα την ΕΛΛΑΔΑ μας δεδομένη. 
Δεν είναι πλέον!           

        Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή της ΕΘΝΙΚΗΣ μας ΥΠΑΡΞΗΣ και θα ήταν πρέπον πλέον να προετοιμαζόμαστε, για τον σωστό τρόπο της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ μας απέναντι στους αιμοσταγείς εισβολείς μας... για την ΣΩΤΗΡΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
                     
Η Ελλάδα για να εξασφαλίσει την ΥΠΑΡΞΗ της ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,  πρέπει να το επιδιώξει αγωνιστικά ο λαός της. 

Εμείς ο Λαός ως γνήσιοι απόγονοι των ΕΝΔΟΞΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ μας επιβάλλεται αυτή την κρίσιμη ιστορική στιγμή, να
επιστρέψουμε οριστικά στις παραδοσιακές ρίζες μας. 

Να μελετήσουμε διεξοδικά και να διδαχθούμε από την ένδοξη ΙΣΤΟΡΙΑ μας, να υπερασπιστούμε την πολύτιμη ΓΛΩΣΣΑ μας και  τον διαχρονικό ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ μας. 

Να εφαρμόσουμε στην πράξη δηλαδή τα σοφά προστάγματα των προπατόρων μας, που δίνουν λύσεις για την υπαρξιακή μας συνέχεια. 

Κι  όχι μόνο να καυχιόμαστε για αυτούς, χωρίς να έχουμε διαβάσει τα βιβλία τους, όπως κάποιοι που μπερδεύουν τον Σωκράτη με τον Ισοκράτη… 
Εξ’ ου και οι ευρωπαίοι επιδιώκουν να μας βάλουν τα γυαλιά… αυτοί που πήραν τα ΦΩΤΑ από εμάς, μας απειλούν τώρα να μας καταποντίσουν σε μόνιμο ΣΚΟΤΑΔΙ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ.

Επιβάλλεται εμείς ενωμένοι σε μια γροθιά να υπερασπιστούμε δυναμικά τις Πνευματικές μας Αξίες που ανέδειξαν την πατρίδα μας, ως την ηγέτιδα δύναμη του Αρχαίου κόσμου. 

Αυτές που την  κατέστησαν παγκόσμια γνωστή με τους Νόμους της, τους Ηρωισμούς της και τους συνεχείς αγώνες της για ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. 

Αυτά τα πολύτιμα ελληνικά δημιουργήματα που αποτελούν την πολιτιστική μας ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ!   

Αυτόν τον μοναδικό και σπάνιο Εθνικό θησαυρό μας, τον οποίο εδώ και 1700 χρόνια δεν φροντίσαμε να τον υπερασπιστούμε δυναμικά, όπως θα άρμοζε στην καταγωγή μας. 

Στην πορεία των Αιώνων επιτρέψαμε σε άσπονδούς φίλους και γείτονες να μας βεβηλώσουν τα Αρχαία Μνημεία μας και να μας προσβάλουν σαν Έθνος και σαν Λαό… πλην ελαχίστων εξαιρέσεων βέβαια, όπως ήταν το ΕΠΟΣ ΤΟΥ 40. Αυτό που μας επέστρεψε λίγη από την ηρωική μας ΑΙΓΛΗ παγκόσμια. ΄Εκτοτε δεν καταφέραμε να ξαναπάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας κι επιτρέπαμε - όχι ο λαός βέβαια, αλλά οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ - στους «εθελοντές» συμμάχους μας να αποφασίζουν για μας… χωρίς εμάς!

Στη εποχή μας έχουμε να επιδείξουμε ΣΗΨΗ, ΔΙΑΦΘΟΡΑ, υποβάθμιση των ΑΞΙΩΝ, πνευματικό ΜΑΡΑΣΜΟ, αμάθεια και ημιμάθεια, ΑΓΝΟΙΑ πνευματική ακόμα και Ιστορική. 

Κάποιες φορές μάλιστα επιδεικνύουμε μια υβριστική αλαζονεία καφενείου, που δεν μας τιμά σαν Έλληνες κι απογόνους των Αθάνατων Φιλοσόφων μας. 

Μ’ αυτή την χαμηλού επιπέδου συμπεριφορά, δεν είναι δυνατόν να προοδεύσει η Ελλάδα ούτε σαν Χώρα, ούτε σαν Κράτος αλλά ούτε κι εμείς σαν ΛΑΟΣ.

Αν επιθυμούμε να ξημερώσει σύντομα η ημέρα της Ελευθερίας μας, πρέπει να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε ψυχολογικά και πρακτικά για μια ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ! Μια δικαιολογημένη επανάσταση του Έλληνα πολίτη. 

Αυτού που τόσο άδικα υφίσταται τα τελευταία χρόνια τις παράλογες απαιτήσεις μιας άλογης μάζας δοσίλογων πολιτικών, υπηρετών ξένων συμφερόντων. 

Μια επανάσταση μελετημένη και σχεδιασμένη έτσι ώστε, να συνθλίψει τον «αόρατο» ΕΧΘΡΟ  μας χτυπώντας τον με τα ίδια του τα όπλα. Για να απελευθερώσει το ΕΘΝΟΣ  για το οποίο αγωνίστηκαν οι ΄Ηρωες του 1821. 

Μια επανάσταση όμως που θα εκδηλωθεί από την αγανάκτηση του σκλαβωμένου λαού και θα προκύψει από τα σπλάχνα του. Χωρίς εξωτερικές ύποπτες μεσολαβήσεις και χωρίς εσωτερικές συνεργασίες με ύποπτα πολιτικά υποκείμενα.

Είναι ανάγκη να παλέψει ο καθένας μας με τον εαυτό του, να επιβάλλει ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ για να αντιληφθεί τι σημαίνει Έλληνας και να ανακτήσει κρυμμένες ΑΞΙΕΣ και ΑΡΕΤΕΣ.  

 Να ξεπεράσει μικροπρέπειες και κούφιες φιλοδοξίες, οι οποίες τον παρέσυραν στον ανούσιο κυνήγι της φευγάτης δόξας και μεγαλομανίας. 

Να κλείσει τα αυτιά στις πολλά υποσχόμενες ΣΕΙΡΗΝΕΣ της «γλυκιάς ζωής», που ονειρεύονται κάποιοι  ευκαιριακοί τυχάρπαστοι κάτοικοι αυτής της ευλογημένης Πατρίδας. 

Να εντρυφήσει στην φιλοσοφία και στο νόημα της ζωής, όπως μας το δίδαξαν οι αρχαίοι ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ μας και θα επαναπροσδιορίσει τις ανάγκες του. 

Να αξιολογήσει εκ νέου τον εσωτερικό του κόσμο, ο οποίος θα τον οδηγήσει σε θετικές σκέψεις και άρα θετικές πράξεις, τόσο για την ίδια του την ζωή, όσο και για την ζωή των συνανθρώπων του… αφού οι δικές του αποφάσεις επηρεάζουν αναγκαστικά και την ζωή του περιβάλλοντός του.

Μόνο έτσι θα καταφέρει να θέσει νέα θεμέλια στην ζωή του, γερές βάσεις για την μελλοντική του εξέλιξη σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ, σαν ΠΟΛΙΤΗΣ, σαν ΛΑΟΣ, σαν ΕΘΝΟΣ! 

Σαν αναπόσπαστο κομμάτι δηλαδή του ελληνισμού, που τόσο αισχρά συκοφαντήθηκε από τους δήθεν ΣΩΤΗΡΕΣ του. Αυτούς τους ψηφισμένους αντιπροσώπους του που έστειλε στην Ελληνική ΒΟΥΛΗ για να υπερασπίζεται τα δικαιώματά του. 

Κι αντ’ αυτού οι επίορκοι πολιτικάντηδες συμμάχησαν με επίδοξους κατακτητές μας. 
Και μας καταδίκασαν να ζούμε υπό την σκιά αυτών, που παραχαράσσουν ακόμα και τα λόγια των Αρχαίων Σοφών μας. 

Αυτών των διεθνών τοκογλύφων που αλλάζουν ακόμη και τις έννοιες των λέξεων, για να δικαιολογήσουν τις ατιμίες τους. 

Αυτών των υπαλληλίσκων της ΤΡΟΙΚΑ που μας παρουσιάζουν τις ΑΛΗΘΕΙΕΣ για ΨΕΜΑΤΑ και το αντίθετο. 

Υπό την σκιάν αυτών που παραχαράσσουν την ΙΣΤΟΡΙΑ μας… 

Και κινδυνεύουμε να χάσουμε όχι μόνο την ΠΑΤΡΙΔΑ μας αλλά και τις ίδιες τις ζωές μας. Κι εδώ που φτάσαμε από την αδιαφορία μας… 

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΜΕ. 

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ.

 ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ. 

ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ. 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΑ!                                

  

6 σχόλια:


 1. Αίσχος! Άρχισε και στην Ελλάδα! Η Ελληνική τηλεόραση διαφημίζει το τσιπάκι της σκλαβιάς!!! Δείτε το βίντεο και δεν θα πιστεύετε στα μάτιας σας και στα αυτιά σας!!!

  Δείτε το βίντεο και φρίξτε!!!

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Dij9SyvMGLI

  http://www.eleysis-ellinwn.gr/el/articles/epikairotita/koinonia/aisxos_arxise_kai_stin_ellada_h_elliniki_tileorasi_diafimizei_to_tsipaki_tis_sklabias_deite_to_binteo_kai_den_8a_pisteuete_sta_matias_sas_kai_sta_auti.html

  Φρύνη
  Απάντηση
 2. μήπως η αρθρογράφος είναι η σύζυγος του κ.Τράγκα?
  Αν ναι ας μη μας δίνει εμάς συμβουλές για την άλλη ελλάδα, ας δει τα χάλια του συζύγου και ας ασχοληθεί με αυτά... χωρίς τον τράγκα -ντελάλη πολυθεσίτη-η ελλάδα, να είναι σίγουρη πως θα βρει πολύ πιο εύκολα το δρόμο της.
  Απάντηση
  Απαντήσεις
  1. Καμία σχέση... είναι απλά συνωνυμία.
   Η αρθρογράφος, είναι μια ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ένας υπέροχος άνθρωπος.
 3. Αυτη η Μαιρη Καρα ειναι η γυναικα του Τραγκα;
  Απάντηση
 4. Μήπως η κ. ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ διδάσκει γιόγκα και διαλογισμό?

  και ποιά ακριβώς η σχέση της γιόγκα με την αρχαία ελλάδα?
  Απάντηση
  Απαντήσεις
  1. Έλεος... ούτε γιόγκα διδάσκει, ούτε διαλογισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια