Powered By Blogger

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014

Το σχόλιο μας για τα τρέχοντα γεγονότα



Λίγο μετά την δολοφονική επίθεση των αριστερών και των αφρικανών φίλων τους στις ελληνίδς στο Μαρούσι

watcher
 
Γράφει ο νυκτερινός  ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ   Νικολάου Δημήτριος
 
 
Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει, ότι το σιωνιστικό καθεστώς, χάριν της Δημοκρατίας, θα αποδεχθεί να παραχωρήσει μέρος ή και όλην την εξουσία στις εθνικές λαϊκές δυνάμεις.
 
Τα όπλα που έχει στο καλάθι του είναι πάρα πολλά…
 
Είναι ικανοί, ακόμα και στρατιωτικό νόμο να κηρύξουν με την δικαιολογία της πρόληψης ταραχών εν όψει θερμού επεισοδίου με την Τουρκία.
 
Το πλέον ακίνδυνο μέσο για αυτούς, είναι απλά η νοθεία της τελευταίας στιγμής…
 
Αυτός είναι και ο ρόλος των παρακρατικών και των αφρικανοπακιστανών που τους ακολουθούν και στους οποίους ο Πρωθυπουργός Σαμαράς, κλείνει το μάτι με λαθρονόμους, πολιτογραφήσεις και επιδόματα, διότι σε αυτούς πήγε το ψευτοπρωτογενές πλεόνασμα.
 
Η όποια εξέλιξη φυσικά δεν πρόκειται να κριθεί αποκλειστικά απο την ΧΑ, αλλά απο το κατά πόσο οι πανύβλακες συμπολίτες μας θα γίνουν άνθρωποι για να αντιδράσουν νωρίς και σωστά, το κατά πόσο θα είμαστε διατεθειμένοι ως έλληνες να αντιδράσουμε στην άτυπη κατοχή και γενοκτονία και ίσως απο το  αν καταφέρουμε να πείσουμε τους αντιπάλους για την αποφασιστικότητά μας.
 
Το τι  θα πράξουμε πριν τις εκλογές, κατά την διάρκεια των εκλογών και μετά τις εκλογές, δεν έχει σχέση με την ΧΑ…αλλά με το τι έχουμε εμείς καταλάβει…η ΧΑ είναι απλά ένα κεφάλαιο στην όλη ιστορία.
 
Ευχόμαστε Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ να δώσει δύναμη σε όσους έχουν το σθένος του αγώνα, διότι απο εδώ και μπρός η Ιστορία θα αρχίσει να ξοδεύει το μελάνι της…και γνωρίζουμε όλοι τι είδους μελάνι είναι αυτό.



Πηγή

5 σχόλια:

  1. http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%AC%CE%BD%CE%B8%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B9%CF%83%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%84%CE%BC%CE%AE%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CE%B8-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%B8%CE%B1-%CF%87%CF%85%CE%B8%CE%B5%CE%AF-%CE%B1%CE%AF%CE%BC%CE%B1

    Aνθιμος: θα χυθεί αίμα.
    Απάντηση
  2. Τι θες να πεις ...............ποιητη;
    Να ψηφισουμε "ΜΗΝ" Χρυση Αυγη;

    Ρε μηπως;



    Σταλινασφαλητης
    Απάντηση
  3. http://www.defencenet.gr/defence/item/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%BC%CE%B5-%CE%B8%CE%AD%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%80%CE%AF%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BA%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%81%CF%8C%CE%B4%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CF%89-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%AC%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BA%CE%BF%CE%B9

    Μεγάλος κίνδυνος.
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. προσπαθουν να δημιουργησουν κατι ΜΕΓΑΛΟ για να μην γινουν εκλογες ή να γίνουν και αφού θα έχουν μπλέξει τη Χα σε ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΣ να δικαιολογησουν τα πειραγμένα χαμηλά ποσοτά της.
  4. Ρε κοιτα να δεις που ΔΕΝ πιανει ψαρια ουτε η ΑΠΟΧΗ ΤΟΥΣ και τωρα φτασαμε στο τελευταιο σταδιο της συφιλης.

    ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ!
    Κινδυνος θανατος!
    Τουκοι! Θερμα γεγονοτα!
    Αρχιδια χαρτοπολεμος
    Ρε αμετε στο διαααααααααλο εβραιοκαθηκια!




    Αμετανοητος Χρυσαυγιτης
    Απάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια