Powered By Blogger

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014


Εβδομαδιαία επιλογή φωτογραφιών




Επιλογή από τις καλύτερες φωτογραφίες της εβδομάδας.




Αγώνας σκάκι μεταξύ δύο φυλακισμένων
Απόγευμα στα Μετέωρα. Το μοναστήρι της Αγίας Τριάδας.
Ανοιξιάτικο τοπίο στο πάρκο Συγγρού στο Μαρούσι, στην Αθήνα.
Μία αθλήτρια του σέρφινγκ, κρατώντας τη σανίδα της, περιμένει το κατάλληλο κύμα, καθώς τα σύννεφα χρωματίζονται από τον ήλιο που δύει στην παραλία Mollymook της Νέας Νότιας Ουαλίας.
Τι κρύβεται μέσα σε μια σταγόνα θαλασσινού νερού. Η εκπληκτική φωτογραφία αποκαλύπτει τι κρύβει μέσα της μια σταγόνα θαλασσινού νερού, έχει τραβηχτεί στη Hawaii και είναι μεγεθυμένη 25 φορές. Όπως βλέπετε, μέσα σε μόλις μια σταγόνα νερού “κατοικούν” διάφορα βακτήρια, προνύμφες, αυγά ψαριών, ζωοπλαγκτόν, σκουλήκια και λοιπές δυνάμεις.
Φωτογραφία από το συνέδριο του Economist «Η Ευρώπη και ο Αραβικός Κόσμος: Ενίσχυση των πολιτικών, επιχειρηματικών και επενδυτικών δεσμών» στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.
Εντυπωσιακή φωτογραφία των στρωμάτων της γης. Η NASA έδωσε στη δημοσιότητα μια εντυπωσιακή φωτογραφία που τράβηξαν αστροναύτες του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού. Σε αυτή διακρίνονται καθαρά τα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας. Με πορτοκαλί-κόκκινο χρώμα διακρίνεται η τροπόσφαιρα και πάνω από αυτή η στρατόσφαιρα.
«Θαρραλέες» πεταλούδες πάνω σε κροκόδειλο.
Ο ιδιοκτήτης αυτού του σπιτιού αρνείται να συναινέσει στην κατεδάφισή του, μη αποδεχόμενος την προσφορά που του υπέβαλλε η κατασκευάστρια εταιρεία που έχει αναλάβει να διαμορφώσει ένα νέο μητροπολιτικό πάρκο στην περιοχή Fikirtepe της Κωνσταντινούπολης. Οι “πιέσεις” που δέχεται πάντως είναι εμφανείς…
Το νησί Isola San Giulio βρίσκεται κοντά στη λίμνη Orta, στην περιοχή του Πιεμόντε της βορειοδυτικής Ιταλίας και ξεχωρίζει για τις φυσικές ομορφιές που διαθέτει και τη γραφικότητά του.
«Κοιτάζοντας τη μαμά»
Αναμένοντας το πλεόνασμα…

______ by Αντικλείδι , http://antikleidi.com

στις 6:00 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια