Powered By Blogger

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Τρίτη, 3 Ιουνίου 2014

Είστε μέρος του μεγάλου εγκλήματος εις βάρος της Πατρίδος τόσο εσείς οι εκπαιδευτκοί, όσο και οι Θρησκευτικοί ηγετίσκοι




Καταντήσατε τα εκπαιδευτικά ιδρύματα ένα απέραντο αγελαδοτροφείο, σκουπιδαριό και στρατόπεδα εκπαιδεύσεως γενιτσάρων, ως φασουλήδες που ήσασταν κι εσείς. 


Όμως όπως κάθε πανούργος και ραδιούργος ηγέτης, δεν σας είπαν που τα οδηγούσατε αυτά τα παιδιά. 
Σε τί κρεματόρια λαών τα ωθούσατε και τα ωθείτε ακόμη, τα οποία κρεματόρια αποτελούν τους απώτερους στόχους της "Ευρωπαϊκής Εβραϊκής Ένωσης" 


ΒΑΡΥΤΑΤΟ "ΚΑΤΗΓΟΡΩ" για τον ρόλο των... "εκπαιδευτικών"!
ΒΑΡΥΤΑΤΟ, ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΟ!

Πόπη Σουφλή




Βρε άχρηστα νεοταξικά σκουπίδια, που υποδύεστε τους εκπαιδευτικούς της νεολαίας, της Ελλάδος- αλλοίμονο, κανονικά θα έπρεπε να είχαν καταργήσει παντελώς την "παιδεία" που προσφέρετε στα Ελληνόπουλα, αφού την Εθνική την καταργήσατε εδώ και 40 χρόνια. 


Αντί για τον Εθνικό ύμνο τους μαθαίνατε πως θα μεθύσουν τον ήλιο, ως καλά πρασινοφρουράκια και προοδευτικά σιωνιστικά ΚΚεδάκια ,σύμφωνα με τα πρότυπα της υποτιθέμενης σάπιας βρωμογενιάς του πολυτεχνείου που ήσασταν. 

Για την λαμπρή καταγωγή τους: Ούτε κουβέντα! 

Για την εκμάθηση της αρχαίας γλώσσης; 
Πα πα αφού μετά μανίας επιδιώξατε την κατάργησή της και καθιέρωσης της «μαλλιαρής» λαϊκίστικης δημοτικής. 
Χωρίς τόνους και συντακτικό ,ένα άχρηστο κατασκεύασμα ,ανακατεμένο με τουρκικά υπολείμματα και ακαταλαβίστικους ξενόγλωσσους ορισμούς. 

Για την Πατρίδα τους και την Ιστορία τους,: 
Αυτές ήταν φασιστικές ιδέες, οπισθοδρομικές και όχι "προοδευτικές της εποχής της διαφώτισης, των λαών, από τα μπιστρώ και τα καφέ της Εσπερίας ορμώμενους επίδοξους διαφωτιστές του κώλου ,πολιτικούς κουρδιστούς ηγετίσκους, εμφορούμενους από τις ιδέες της Γαλλικής επανάστασης , και των ιδεών του Σατανιστή εβραίου ραβίνου Μάρξ ,του, Ένγκελς και άλλων επίδοξων «διανοουμένων» αποκεφαλιστών κοσμοδιορθωτών ,που ως στόχο είχαν την την εθνική ισοπέδωση με ταυτόχρονη την οικογενειακή Θρησκευτική και κοινωνική. ...


Διάβρωση των πάντων, όπως η οξείδωση τα μέταλλα. 

Καταντήσατε τα εκπαιδευτικά ιδρύματα ένα απέραντο αγελαδοτροφείο, σκουπιδαριό και στρατόπεδα εκπαιδεύσεως γενιτσάρων, ως φασουλήδες που ήσασταν κι εσείς. 


Έτσι σας κατήντησαν τα αφεντικά σας, φασουλήδες. 
Όμως όπως κάθε πανούργος και ραδιούργος ηγέτης, δεν σας είπαν που τα οδηγούσατε αυτά τα παιδιά. 
Σε τί κρεματόρια λαών τα ωθούσατε και τα ωθείτε ακόμη, τα οποία κρεματόρια αποτελούν τους απώτερους στόχους της "Ευρωπαϊκής Εβραϊκής Ένωσης" 
Πότε τους μιλήσατε για αυτά; 
Ποτέ, γιατί δεν γνωρίζατε τίποτα πέραν από την κομματική σας τύφλας, την απαιδευσία σας, τις αφισοκολλήσεως και των μολότωφ. 

Υπήρχαν και υπάρχουν φωτεινές βεβαίως εξαιρέσεις, αλλά χάνονταν μέσα στην δική σας θολούρα και προπέτασμα καπνού .
Πότε τους διδάξατε τι προέβλεπε στο σχέδιό του ο κατωτέρω σατανικός εγκληματίας; 
Ποτέ! 
Πότε ένας υποτιθέμενος κερατάς διανοούμενος όρθωσε φωνή να τον ακούσει η Ελλάδα; 
Ποτέ και κανείς. 
Λουφάξανε όλοι τους ως ερημίτες κάβουρες, στα κελύφη τους, εξασφαλίζοντας την θεσούλα τους, τον « μισθουλάκο» τους, τις διακοπούλες τους και το όποιο όνομά τους ως Ντόκτοράδες. Αναδείξατε ως ήρωα τον δάσκαλο του Κιλελέρ Μαρίνο Αντύπα, αλλά ποτέ δεν τον μιμηθήκατε. Είχατε ως πρότυπο τον Ρήγα, αλλά τον κρεμούσατε πίσω από την πόρτα. 

Ορίστε λοιπόν τι σας έβαλαν να κάνετε εκόντες άκοντες :


Η πεμπτουσία του σχεδίου Kalergi.


Στο βιβλίο του «Praktischer Idealismus», ο Kalergi δηλώνει ότι οι κάτοικοι των μελλοντικών "Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης" δεν θα είναι οι παλαιοί λαοί της Γηραιάς Ηπείρου, αλλά ένα είδος υπανθρώπων που θα προέρχονται από επιμιξία. 


Δηλώνει ξεκάθαρα, ότι θα πρέπει οι λαοί της Ευρώπης να διασταυρωθούν με ασιατικές και έγχρωμες φυλές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό κοπάδι χωρίς ποιότητα και εύκολα ελεγχόμενο από την άρχουσα τάξη.

Ο Kalergi διακηρύσσει την κατάργηση του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης των λαών και, στη συνέχεια, την εξάλειψη των εθνών μέσω των εθνοτικών αυτονομιστικών κινημάτων ή την μαζική μετανάστευση. Προκειμένου η Ευρώπη να είναι ελεγχόμενη από μία ελίτ, θέλει να μετατρέψει τους ομοιογενείς λαούς σε μία μικτή φυλή μαύρων, λευκών, και Ασιατών. 


Ποιά όμως είναι αυτή η ελίτ; Ο Kalergi είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικός επ' αυτού: «O άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής φυλετικής καταγωγής. 

Οι φυλές και οι τάξεις του σήμερα θα εξαφανισθούν σταδιακά λόγω της εξάλειψης του χώρου, του χρόνου και της προκατάληψης. 

Η ευρωασιατική-νεγροϊδής φυλή του μέλλοντος, όμοια στην εμφάνιση της με τους αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων. 

Αντί της καταστροφής του ευρωπαϊκού ιουδαϊσμού, η Ευρώπη, ενάντια στην θέλησή της, εξευγένισε και μόρφωσε αυτόν τον λαό, οδηγώντας τον στο μελλοντικό του στάτους ως ηγετικό έθνος διαμέσου αυτής της τεχνητής εξελικτικής διαδικασίας. 

Δεν προξενεί κατάπληξη ότι αυτός ο λαός που δραπέτευσε από το Γκέττο-φυλακή, εξελίχθηκε σε μία πνευματική αριστοκρατία της Ευρώπης. 

Συνεπώς η ευσπλαχνική πρόνοια έδωσε στην Ευρώπη μια νέα φυλή αριστοκρατίας με τη χάρη του πνεύματος. Αυτό συνέβη τη στιγμή που η Ευρωπαϊκή φεουδαλική αριστοκρατία κατέπεσε, λόγω της χειραφέτησης των Ιουδαίων [εννοείται με τις διαταγές και τα μέτρα που πήρε η γαλλική επανάσταση]».


Είστε μέρος του μεγάλου εγκλήματος εις βάρος της Πατρίδος τόσο εσείς οι εκπαιδευτκοί,όσο και οι Θρησκευτικοί ηγετίσκοι ,η οποίοι ποιούσαν την Νίσσαν εμπρός στον επερχόμενο όλεθρο. 


Καλύτερα απαίδευτα από εσάς τα παιδιά μας , αλλά μορφωμένα από τους Έλληνες γονείς τους. Καλύτερα ελεύθερα και αμόρφωτα ,εργατικά τίμια και πνευματικά ισορροπημένα παρά εξισλαμισμένα ή άθεα και ψυχικά διεστραμμένα ! 


Ας αναλάβουν οι γονείς την εκπαίδευσή τους, ή δʼ άλλως ας παρακολουθήσουν το παρακάτω βίντεο και ας αποφασίσουν.


ΛΕΩΝΙΔΑΣ
http://www.youtube.com/watch?v=CnOJgDW0gPI

Ο/Η ΛΕΩΝΙΔΑΣ άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Καταργούνται οι αργίες των Τριών Ιεραρχών και του ...": 


12 σχόλια:

  1. Ευγε γιά τό τέλειο άρθρο σου! Αλήθειες πού πονάνε! Πολλά εύγε!!!!!!!!!
    Απάντηση
  2. Μια φίλη μου φιλόλογος στην Καλλιθέα, μου είπε πριν λίγες ημέρες:
    '' Σε όλα τα γυμνάσια-λύκεια της χώρας, το 90% των καθηγητών είναι πασόκοι και συριζαίοι. Εμείς οι της κλασσικής ιστορίας και ελληνοχριστιανικής παράδοσης, φοβόμαστε τι θα πούμε μην χάσουμε και τη θέση μας και παραδίδουμε την ύλη των κωλοβιβλίων τους έτσι όπως είναι. Για την εκτίμηση μου, κατόπιν ερώτησης σε κάποιο μάθημα, ότι ο Στάλιν σκότωσε κάποια εκατομμύρια ανθρώπους παραπάνω από το Χίτλερ, μου κουβαλήθηκαν την άλλη μέρα στο σχολείο για να με επιπλήξουν, άτομα του ΠΑΜΕ. Οπότε καταλαβαίνεις, στα φλέγοντα θέματα τι θα μπορούσε να γίνει..'' Κ-Τ
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. Mαλλον δεν μας τα λες καλα.....εσεις της κλασσικης ιστοριας (αυτο βεβαια ειναι δικη σας εκτιμηση) και ελληνοχριστιανικης παραδοσης (δηλαδη ψιλο-φασιστες) παραδιδετε την υλη που σας λενε γιατι απλα εχετε το κεφαλι σκυμενο και παντα εισασταν προσκυνημενοι.Το συζητησατε στην συμμορια (μια ειναι και δεν υπαρχει αλλη, η ναζιστικη φασιστικη χ.α) και σου ειπαν να μασας αυτην την καραμελα.
      Για πες μας ποιο ακριβως σχολειο ηταν αυτο που εγιναν ολα αυτα;
    2. Αν και δεν είμαι η συντάκτρια του παραπάνω σχολιασμου, καθώς όλοι οι σχολιασμοί μου είναι επώνυμοι, στην ουσία, επικυρώνετε με αυτά που γράφετε.
      Δηλαδή, όστις μετέχει της κλασσικής ιστορίας και της ελληνοχριστιανικής παράδοσης, είναι... φασίστας.
      Αυτοξεβρακώνεστε στην αριστερίστικη ψευτοκουλτούρα σας...
      Ισοπέδωση της ιστορίας και ακύρωση του Χριστιανισμού.
      Μα την αλήθεια, αναρωτιέμαι τι δουλειά έχετε σε ένα site όπως τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, που έχει σαφή προσδιορισμό Ιστορικό (ΕΛΛΑΔΑ) και Ορθόδοξο Χριστιανικό.
      Την απάντηση, δεν την περιμένω από εσάς.. εσείς, τη δουλειά σας κάνετε, για την οποία πληρώνεστε... η απάντηση... βρίσκεται εδώ:

      Εβραίοι χρήστες του Διαδυκτίου, που πληρώνονται για να διαδίδουν καί να υποστηρίζουν την Ισραηλινή προπαγάνδα!!!!!

      Από τον Jonathan Cook.
      Η παθιασμένη υποστήριξη του Ισραήλ εκφραζόμενη στην αρχή' «αντιμίλησε τους» (Talkback) και τμήματα από σχόλια ιστοσελίδων, στο ίντερνετ σε blogs, σε συζητήσεις στο Facebook και αλλού μπορεί να μην είναι η πραγματικότητα όπως θέλουν (οι Εβραίοι) να φαίνεται. Το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ φέρεται να στρατολογεί ειδικές μυστικές ομάδες των οποίων το έργο θα είναι να «σερφάρουν» στο διαδίκτυο 24 ώρες την ημέρα και να διαδίδουν θετικά νέα για το Ισραήλ. Νεαροί Εβραίοι με γνώσεις στους υπολογιστές και στο ίντερνετ, κυρίως νέο-αποφοιτήσαντες από πανεπιστήμια, αλλά και νέο-αποστρατευθέντες από το στρατό του Ισραήλ και έχοντες γνώσεις ξένων γλωσσών, προσλαμβάνονται από την κυβέρνηση του Ισραήλ, να πλασάρουν εαυτούς σαν απλούς surfers ενώ στην ουσία υιοθετούν απόλυτα την γραμμή της κυβέρνησης του Ισραήλ, σχετικά με τη γενοκτονία που εξελίσσεται μπρος στα μάτια μας, στη Μέση Ανατολή.
      Η ύπαρξη μιας «διαδυκτιακής ομάδας πολέμου στο internet" ήρθε στο φως όταν εντάχθηκε στον προϋπολογισμό του υπουργείου εξωτερικών του Ισραηλ του τρέχοντος έτους. Περίπου 150.000 δολάρια έχουν προβλεφθεί, για το πρώτο στάδιο της ανάπτυξης (της ιδέας αυτής), με αναμενόμενη αυξημένη χρηματοδότηση για το επόμενο έτος.
      Ο Shturman, αναπληρωτής διευθυντής του τμήματος προπαγάνδας, (hasbara στα εβραίικα), του υπουργείου, παραδέχθηκε η ομάδα του θα εργάζεται με απόλυτη μυστικότητα.
      "Οι δικοί μας δεν θα λενε: "Γεια σας, είμαι από το τμήμα προπαγάνδας/ hasbara του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών και θέλω να σας πω το εξής".... «Ούτε θα παρουσιάζουν εαυτούς σαν ισραηλινούς ή Εβραίους», είπε. -"Θα μιλάνε σαν ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ιστολογίων και ως απλοί πολίτες, και θα σχολιάζουν με σχόλια που θα φαίνονται προσωπικά, αλλά θα πρέπει (τα σχόλια τους) να βασίζονται σε μια έτοιμη λίστα με τα μηνύματα που θα έχει επεξεργαστεί το υπουργείο Εξωτερικών".
      Περίπου 50.000 ακτιβιστές αναφέρθηκε να έχουν κατεβάσει ένα πρόγραμμα που ονομάζεται 'Μεγάφωνο' που στέλνει ένα σήμα στους μεταξύ των υπολογιστές, όταν ένα άρθρο δημοσιεύεται κάνοντας κριτική στο Ισραήλ. - (Όταν συμβεί κάτι τέτοιο) Οι Εβραίοι πρέπει να βομβαρδίζουν το 'ύποπτο χώρο' του Ίντερνετ με παρατηρήσεις τους και σχόλια, που υποστηρίζουν το Ισραήλ...

      Όλο το άρθρο εδώ:

      http://avragioz.blogspot.com/2009/10/blog-post_8553.html 
    3. Εγώ θα το πω πιο απλά. ''Σύρε και ψόφα στην τρύπα σου, τη συναγωγή σου ρε σκουπίδι!!!!'' που θες να μάθεις και πιο σχολείο ήταν...''γιατί ή θα το βρείτε από τους ασιατικούς καννιβάλους που μας κουβαλήσατε, ή στην επερχόμενη τιμωρία των προδοτών, που είναι πολύ κοντά!'' και θα σας καταλαβαίνουμε πολύ εύκολα, μην ανησυχείς, ακόμα και φουστανέλα να φοράτε για ξεκάρφωμα.. Κ-Τ
  3. τα λεγαμε χρονια ολα αυτα οι λίγοι που δεν σκεφτοματσαν πως ολα κινουνται γυρω απο το κοσμο της μπαλλας και του κουτσομπολιστκου ριαλιτι . Πλεον ειναι αργα για να ξυπνησει η νεολαια οπως ειναι αργα για να γυρισει ιδιοσυγκρασια ο ελληνας και η ελληνιδα. Απολαυστε λοιπον τους νεους με τα λογης σκουπιδια που τρωνε και εχουν γινει σαν βουβαλια χοντρα και βρωμικα και με τα μουσια αλα ιμπραημ να περιφερονται με καποια σημαια της ποδοσφαιρικής τους ομαδας ανα χειρας και να χοροπηδανε σαν γορριλες σπαζοντας γραφοντας και εξευτελιζοντας την χωρα τους . Ωραια κομπινα να περνας την ιδεα στο λαουτζικο πως επειδή εβαλες ενα καλαθι ή ενα γκολ τοτε παει να πει πως η Ελλαδα προοδευει , ειναι πολλα τα λεφτα ....Οι ελληνδούλες επι το πλείστον έχουν γίνει υποδειγμα κουστομπολας και αποτυχημενης υπαρξης μεσα από αυτά που διδασκονται από την τηλεοραση τις διαφημισεις κ.λ.π .Τα μαιευτηρια εχουν γεμισει από κοπελες που κανουν εκτρωσεις και τα αφροδισια απο νεους και νεες που λογω της χυδαιας σεξουαλικης ανυρπακτης πληροφορησης κολλανε οι μεν νεοι ειτζ από τις πορνες αγνωστου προελευσεως και με τη σειρα τους κολλανε οι νεες . Πολλα εγραψα θα ηθελα και αλλα ομως τόσα χρόνια διαπιστωσα πως στον ελληνα και την ελληνιδα αρεσει το ψεμα το ευκολο η παραποντια η κατεργαρια η ψευτια η δολοπλοκια κ.ο.κ
    λιγες εξαιρεσεις παντα υπαρχουν αλλα λιγες . Εγω προσωπικα παρακινω τα παιδια μου να εγκαταλειψουν μεγαλωνοντας την ελλαδα διοτι με το χαρακτηρα που τους μαθαινωνα εχουν θα πρεπει να εχουν . που εχουν , δυναμεις γολιαθ και πονηριά δαβιδ για να ανταπεξελθουν σε αυτό το μπαχαλο και την παρακμή της κοινωνιας μας και των θεσμων μας . Καλή δυναμη σε όσους και οσες αντιστεκονται στην κατρακυλα .
    Απάντηση
  4. απο τοτε που καταργηθηκε το φρονημα [βλ. στρατιωτικες -αστυνομικες σχολες ]και εχουν βαλει κομμουνια ,καθως οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω και στη εκπαιδευση οι περισσοτεροι ειναι συριζαιοι ,και να μην ξεχναμε απο τοτε που αρχισε να κυβερνα το κλεπτοπασοκ ,η πατριδα μας πηρε την κατιουσα ,οσο για τον αλλο φιλο που θελει τα παιδια του να φυγουν απ' τη χωρα ,εχω να του πω οτι το κακο μας ηρθε απο εκει .Δεν ακουσες οτι νομιμοποιησαν τη κτηνοβασια τη παιδεραστια και ολα τα ανωμαλα πραγματα; αν θελει να στειλεις τα παιδια σου στο '' παραδεισο της ανωμαλιας καντο''.
    Απάντηση
  5. Μπράβο Πόπη για τον ορθολογικό σχολιασμό σου.Ο 11:35 είναι τεμπέλης και λοβοτομημένος γι' αυτό γράφει ασυναρτησίες.Το τεμπέλης αναφέρεται στο ότι δεν μελετά και δεν αξιολογεί τα ιστορι κά γεγονότα και το λοβοτομημένος στο ότι νομίζει ότι επιχειρηματολογεί όταν μεταφέρει στους αλ λους την κομματική του προπαγάνδα.
    Απάντηση
  6. Παιδιά ήρεμα, δεν ξέρετε πόσοι δάσκαλοι δίνουν κάθε μέρα μάχες για τα παιδιά μας.΄Ομως δεν γνωρίζετε σε πόσα σπίτια χαλούν αυτό που χτίζουν στα σχολεία αυτοί οι ταλαίπωροι μαχητές ,κάποιες μαμάδες οι οποίες τα ξέρουν όλα.Αν δεν είστε μέσα στο χορό μη λέτε τίποτε.Αν υπάρχει ακόμη σήμερα παιδεία να ξέρετε πως χάριν αυτών τον ανθρώπων υπάρχει.Μη βγάζετε εύκολά συμπεράσματα και μη κατακρίνετε ανθρώπους που πραγματικά πασχίζουν. Επειδή είστε έμποροι ,γιατροί και ό,τι άλλο δε σημαίνει ότι είστε κλέφτες και απατεώνες και πατάτε σε πτώματα.Ναι υπάρχουν και τέτοια τέρατα αλλά δεν είναι όλοι ίδιοι.
    Βοηθήστε το έργο αυτών των ανθρώπων ώστε με τη σειρά τους να σας βοηθήσουν και αυτοί. Γιατί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα δέχονται τόσες επιθέσεις λες και φταίνε αυτοί για το κακό μας. Αφήστε τους επιτέλους να δουλέψουν γιατί είναι η τελευταία ευκαιρία για να σωθεί αυτός ο λαός.Ένας από σας.
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. Επειδή για δυο και πλέον δεκαετίες ήμουν μέσα στο χορό, θάλεγα μάλιστα στην καρδιά του χορού, εσείς μιλάτε για μειονότητες και η ανάρτηση για την συντριπτική πλειοψηφία...

      Και η συντριπτική πλειοψηφία, καθοδηγείται από τον κόκκινο και ροζουλί φασισμό, που αποσκοπεί στην πλήρη διάλυση της Ελληνικής Παιδείας και της θρησκευτικής πίστης των μαθητών....

      Και θα παρακαλέσω να μην με διαψεύσετε, γιατί έχω ζήσει σημαντικές προσωπικές εμπειρίες που ούτε καν φαντάζεστε.
  7. Πόπη είμαι δάσκαλος το τι τραβούμε μόνο εμείς το ξέρουμε ειδικά τα τελευταία χρόνια .Σου έχω ξαναγράψει αγωνιζόμαστε για την πατρίδα και τα ήθη και έθιμα του λαού μας ,για την πίστη μας.
    Προσπαθούν να μας ταράξουν αλλά σε διαβεβαιώ ακόμη είμαστε πολλοί και αντιστεκόμαστε. Πολλά γίνονται στα σχολεία αλλά δεν ακούγονται, τα παιδιά μας έχουν ανάγκη μας αγαπούν ,μας αγκαλιάζουν σε κάθε διάλειμμα ,αλλά στο σπίτι δυστυχώς είναι μόνα οι γονείς τους δεν ενδιαφέρονται για τίποτε, ούτε για Ελλάδα ούτε για τη Θρησκεία μας. Δεν τα διαπαιδαγωγούν σωστά προσπαθούν να τους δώσουν και να αναλωθούν με περιττά πράγματα νομίζοντας πως έτσι τους προσφέρουν, αλλά δυστυχώς δεν καταφέρνουν τίποτε παρά μόνο να τα κουράζουν . Έτσι για όλα φταίει ο δάσκαλος . Έχουν γίνει σύμβουλοι και οτιδήποτε άλλο φαντάζεσαι. Μας κάνουν αναφορές με το παραμικρό χωρίς να καταλαβαίνουν τι πραγματικά φταίει και τα παιδιά έχουν προβλήματα. Πραγματικά έχουμε αγανακτήσει όλοι όσοι ακόμη αγαπάμε τη δουλειά μας. Για το Υπουργείο δεν το συζητώ υπάρχει τελείως ένα χάος που για δικές τους αμαρτίες την πληρώνουμε όλοι εμείς.Πολλοί παραιτούνται γιατί δεν αντέχουν άλλο. Ξαφνικά γίναμε και υψηλόμισθοι γιατί κατέρρευσαν τα ρετιρέ των 3000 χιλιάδων το μήνα και εξομοιώθηκαν με του δασκάλου 900-1300 το μήνα.Κάποτε όταν έλεγες κάποιον να γίνει δάσκαλος σε κορόιδευε λόγω του χαμηλού εισοδήματος .Οι περισσότεροι έχουμε προσόντα περισσότερα από πολλούς άλλους υψηλόβαθμους υπαλλήλους του δημοσίου που έχουν μεγάλη αίγλη σε σχέση με μας, αλλά είμαστε εκεί και κρατούμε Θερμοπύλες έτσι απλά και ταπεινά .Δεν τα γράφω αυτά για να μας εκτιμήσετε ,αλλά έλεος πια μη μας βαράτε αδυσώπητα χωρίς να να γνωρίζετε τι κάνουμε για τα παιδιά μας και με τι ψυχικό κόστος ο καθένας. Είμαι αρκετά φορτωμένος από το καθημερινό τρέξιμο και το άγχος της κάθε μέρας το οποίο αν δεν το βιώσετε δεν θα το καταλάβετε ποτέ. Να είστε όλοι καλά.
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. Θα σου μιλήσω στον ενικό, όχι ως δείγμα υποτίμησης, αλλά ως δείγμα σεβασμού προς τον ΔΑΣΚΑΛΟ, που εκφράζεις μέσα από το σχόλιό σου.
      Κόρη ΔΑΣΚΑΛΟΥ - ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥ - ΣΜΗΛΕΥΤΗ ΨΥΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, μεγάλωσα σε εκπαιδευτική οικογένεια και επέλεξα να συνεχίσω να προσφέρω αυτή την αγάπη μου για την ΠΑΙΔΕΙΑ, μέσα από το Υπουργείο ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, παρά το γεγονός ότι είχα επιτύχει σε διαγωνισμούς άλλων υπουργείων και θέσεων με πολύ περισσότερα χρήματα.
      Έζησα τον ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ... την ΕΝΔΟΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ... την καταβαράθρωσή της, εκ των έσω σε πολλές θέσεις του Υπουργείου...
      Αποτελουν μειονότητα οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ....
      Λόγω των θέσεων που κατείχα, πέρασαν από τα χέρια μου εκατοντάδες χιλιάδες εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων...
      Ελάχιστους ξεχώρισα στα 25 χρόνια της υπηρεσίας μου στο Υπουργείο...
      Άφησέ με λοιπόν, να έχω προσωπική γνώμη, προσωπική γνώση και να πονάω πολύ γι αυτόν τον χώρο...
      Δεν γνωρίζεις ποιά είμαι... έφυγα από το Υπουργείο με περγαμηνές... ένας ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ που τίμησε τον χώρο της Δικαιοσύνης, μου είπε κάποτε: Αυτές οι περγαμηνές, είναι ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΙΜΗΣ...
      Είμαι αυστηρή, αλλά ξέρω πολύ καλά τι λέω....

      Αριστεροί εκπαιδευτικοί απείλησαν τη ζωή μου, τη ζωή των παιδιών μου και της οικογένειάς μου...

      Συνέχισε να προσφέρεις ως ΔΑΣΚΑΛΟΣ!
      Τουλάχιστον θα έχεις ήσυχη τη συνείδησή σου και ψηλά το κεφάλι...
      Μην μιλάς όμως για όλους τους εκπαιδευτικούς...
      Αποτελείς μειονότητα...
      Αλλά μειονότητα ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια