Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014


Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΙΣΤΟΡΙΑ που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να ΜΑΘΕΙΣ- Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ από τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ (38-116 Μ. Χ.)


Θα μας ζητήσουν να αλλοιώσουμε και την Ιστορία τα καθάρματα;;;;
Ρε δεν πάτε στο διάολο, περιττώματα της ανθρωπότητας;

Πόπη ΣουφλήΕπειδή κάποιοι πολύ ισχυροί δεν θέλουν να μαθαίνουμε την Ιστορία ποτέ τα παιδιά μας, δεν διδάσκονται στα σχολεία επί παραδείγματι ότι το 38 μ.X. στην Αλεξάνδρεια, δεκάδες χιλιάδες Ελλήνων υπήρξαν θύματα εβραϊκής εξεγέρσεως.

Οι εξεγερθέντες μάλιστα δεν πίστευαν ότι τελικά θα τιμωρηθούν γιατί ο αυτοκράτωρ Κλαύδιος ήταν εβραίος από την μητέρα του. Και είχαν δίκαιο.

Οι εβραϊκές κοινότητες, από το 70 μ. Χ. έως το 115 μ. Χ. ανασυντάσσονται, οργανώνονται και περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία, δηλαδή μια αδυναμία της Ρώμης, για να πορευθούν προς τα πατρογονικά τους εδάφη.

Ένα τέτοιου είδους κίνημα, απαιτεί
ανοιχτές γραμμές επικοινωνίας της διασποράς, καλλιέργεια, εκ μέρους του ιερατείου, συνωμοτικού κλίματος, πολεμικής αρετής και υψηλού ηθικού, επί σειράν ετών.

Τον χειμώνα του 116 μ.Χ. ο αυτοκράτωρ Τραϊανός τον περνά στα ερείπια της ανατολικής πρωτεύουσάς του, της Αντιοχείας, η οποία τον προηγούμενο χρόνο είχε ισοπεδωθεί από καταστρεπτικό σεισμό. Εκεί, ο αυτοκράτωρ έμαθε ότι οι εβραίοι είχαν εξεγερθεί.
Τα νέα ήταν ότι, οι εβραίοι εξεγερθέντες, στην σημερινή Λιβύη (Κυρηναϊκή), στην Αλεξάνδρεια, στην Κύπρο και στην Μεσοποταμία, ξεσηκώθηκαν εναντίον της Ρώμης,σφάζοντας όμως περίπου 1.000.000 Έλληνες!

Ο Τραϊανός, απεφάσισε να ανασυγκροτηθεί στην Ρώμη αλλά, στις ακτές της Κιλικίας, στην Σελινούντα, απέναντι από την Βόρειο Κύπρο, στις 8 Αυγούστου του 116, πέθανε σε ηλικία 62 ετών. Τον διαδέχθηκε ο ικανότατος και φιλέλληνας Αδριανός.
Εξέγερση και γενοκτονία των Ελλήνων στην Κυρηναϊκή

Το κίνημα των εβραίων είχε ξεκινήσει στην Κυρήνη της Λιβύης όπου οι εξεγερθέντες κατέσφαξαν τον Ελληνικό πληθυσμό, ισοπέδωσαν την πόλη, γκρέμισαν τους Ναούς και έφθασαν μέχρι του σημείου να σκάψουν τον δρόμο που οδηγούσε στο επίνειο της πόλης, την Απολλωνία. Κάποιος υπεσχέθη ότι θα ηγηθεί των εβραίων της Κυρήνης στον δρόμο προς την Σιών… Οι δε εβραίοι της Κυρήνης θα ηγούντο των συμπατριωτών τους της Αιγύπτου. Οι εβραίοι της Μεσοποταμίας θα τους συναντούσαν εκεί…

Τελικά, η εξέγερση κατεστάλη το 118 μ.Χ. Στην Ανατολική Μεσόγειο, την τάξη επέβαλλε ο στρατηγός Μάρκιος Τούρβων, ενώ στην Μεσοποταμία, ήδη ο Λούσιος Κουίετος το είχε επιτύχει αφού και οι δύο επέβαλαν την τιμωρία των λεγεώνων, σφάζοντας δεκάδες χιλιάδες εβραίων, οπωσδήποτε όμως λιγότερους από όσους Έλληνες οι ίδιοι εξόντωσαν.

Σαν αντίδραση στην καταστροφή τους, οι εβραίοι σταμάτησαν να μαθαίνουν στα παιδιά τους Ελληνικά! Για την Κύπρο όμως, η καταστροφή ήταν ολοκληρωτική. Η αντιπαλότητα εβραίων-Κυπρίων ξεκίνησε από τα πρώτα χρόνια της υποδουλώσεως της Κύπρου στους Ρωμαίους. Ο Κάτων κατέλαβε την Κύπρο το 56 π. Χ. και κυριολεκτικά την καταλεηλάτησε από κάθε είδος πλούτου οδηγώντας τους Κυπρίους σε πλήρη εξαθλίωση.

Σύμμαχοι των Ρωμαίων σ’ αυτή την καταπίεση ήταν εβραίοι έμποροι, οι οποίοι, ως υπεργολαβία, ανέλαβαν να εκμεταλλεύονται, για λογαριασμό των Ρωμαίων, τα πλούσια ορυχεία χαλκού και κάθε άλλο πλουτοπαραγωγικό πόρο.

Στα επόμενα χρόνια, και μετά το 70 μ. Χ., ο εβραϊκός πληθυσμός της Κύπρου αυξήθηκε κατά πολύ. Έτσι, υπήρχε αρκετό πλήθος για την εφαρμογή στην Κύπρο των σιωνιστικών σχεδίων. Το 117 μ. Χ. λοιπόν κάποιος εβραίος ονόματι Αρτεμίων ηγήθηκε των εβραίων εξεγερθέντων.

Ο Βυζαντινός ιερομόναχος λόγιος και ιστορικός και μετέπειτα Πατριάρχης (1065-1075) Ιωάννης Ξιφιλίνος, ευτυχώς, διέσωσε το γεγονός ότι οι σφαγιασθέντες στο νησί έφθασαν τις 240.000, αφού από αρχαίες πηγές μόνον ο Δίων ο Κάσιος αναφέρεται στην σφαγή αυτή στο περίφημο έργο του ”ΒΙΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ”. Πρώτη πηγή.

Δεύτερη πηγή, του περιφήμου Αγγλου ιστορικού Εντουαρντ Γκίμπον (γνωστού ελληνικά ως Γίββων) που έζησε από το 1737 έως 1794, ήτοι κατά την περίοδο του σκλαβωμένου ελληνισμού.

Το κείμενο αυτό, όπως λέει το ethnikismos.net, ανευρίσκεται στο μνημειώδες έργο του “Ιστορία της Παρακμής και Πτώσεως της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας” και αναφέρεται, ακόμη, στο βιβλίο “Δίκη” (“Trial”) του Μπιλ Γκρίμσταντ, υπευθύνου των εκδόσεων “Αρυαν Πρες Ινκορπρέιτεντ, έκδοση 1973, Ουάσιγκτον ΗΠΑ.

Ιδού η περικοπή.

“Η ανθρωπότης μένει έκπληκτη από το ρεσιτάλ (σε τρεις πράξεις) των φοβερών κακουργημάτων των Εβραίων, εναντίον των ανυποψιάστων, γηγενών Ελλήνων, οι οποίοι τους θεωρούσαν φίλους.

Οι Εβραίοι πρόδωσαν αυτή τη φιλία και έσφαξαν 220.000 Έλληνες στην Κυρηναϊκή και κατακρεούργησαν 240.000 Έλληνες στην Κύπρο, καθώς και μέγα τμήμα του ελληνικού πληθυσμού στην Αίγυπτο.

Πολλοί των θυμάτων Ελλήνων,σύμφωνα με το xeironioslavi.blogspot.gr, επριονίσθησαν στα δύο από τους Εβραίους σύμφωνα με την παράδοσή τους, ότι ο Δαυίδ επεκύρωσε αυτόν τον τρόπο εκτέλεσεως με το παράδειγμά του.

Κατά τις σφαγές αυτές των Ελλήνων, οι Εβραίοι κατεβρόχθιζαν τις σάρκες των νεκρών, έπιναν το αίμα τους και κατέστρεφαν τα εντόσθια!…”

Αυτά, όσο κι αν φαίνονται απίστευτα, υποβολιμαία ή υπερβολικά, γράφονται από έναν εκ των μεγαλυτέρων ιστορικών συγγραφέων του παρελθόντος που δεν μπορεί να καταστεί ύποπτος “αντισημιτισμού” (στην εποχή του τουλάχιστον), ούτε να κατηγορηθεί για έλλειψη σοβαρότητος, αφού τα έργα του ήταν, είναι και θα είναι μία εκ των σοβαροτέρων πηγών της Αρχαιότητας. (Αυτά από τις ιστορικές πηγές)Πηγή

Αναρτήθηκε από ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ στις 11:08 μ.μ.
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείουBlogThis!Μοιραστείτε το στο TwitterΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest

Ετικέτες ΕΒΡΑΙΟΙ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ


10 σχόλια:


Ανώνυμος11 Σεπτεμβρίου 2014 - 11:16 μ.μ.

Πές τα Πόπη!
Τα λαμόγια πάντα κινούνται παρασκηνιακα και ύπουλα.

Τώρα ετοιμάζονται να αιματοκυλισουν τον κόμο με επιθέσεις κατά των πολιτών και του Ασσαντ στην Συρία. Aδειαζουν τα κράτη απο κόσμο με πολέμους και επιδημιες για να τα δώσουν στους ιουδαίους. Εχουν για προφαση τους τζιχαντιστες. Προφανως θεωρουν τους ανθρώπους ηλιθιους. Αφου οι ΗΠΑ και οι υποτελεις τους ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ τους τζιχαντιστες, Πώς ειναι δυνατον να τους βομβαρδίσουν; Φτηνά κόλπα από άρρωστα μυαλά. Αλλά τί να περιμένεις από περιτέμνοντες και αιμοπότες νηπίων;ΑπάντησηΑνώνυμος11 Σεπτεμβρίου 2014 - 11:28 μ.μ.

Oι σιωνιστες εβραίοι σφάζουν και σήμερα τους Ελληνες.Υπάρχουν και σιωπηροι τρόποι, όπως τής κλοπής.
Για διαβάστε εδώ να καταλάβετε:

http://www.hellasforce.com/blog/israil-tha-ekdilosoun-tin-epithimia-na-pari-meros-stis-anaskafes-tis-amfipolis/

ΑπάντησηΑνώνυμος11 Σεπτεμβρίου 2014 - 11:30 μ.μ.

https://www.youtube.com/watch?v=0tsvIDnupFw#t=123

Το ισραήλ θα πατήση την σκανδάλη για τον 3ο ΠΠΑπάντησηΑνώνυμος11 Σεπτεμβρίου 2014 - 11:38 μ.μ.

Διαβάστε το βιβλίο του Ανδρέα Δενδρινού, Ελληνισμός-Σιωνισμός.
Εκεί τα έχει όλα. Ολοι οι Έλληνες πρέπει να το διαβάσουν. Οχι άγνοια πια.
Να ξέρουμε ποιός είναι ο διαχρονικός εχθρός. Η εκκλησία τύφλωσε τον 'Ελληνα
καιρός να βγούν οι παρωπίδες.ΑπάντησηΑνώνυμος12 Σεπτεμβρίου 2014 - 12:33 π.μ.

https://www.youtube.com/watch?v=MAgnrPRWQ0o#t=58

ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.ΑπάντησηΑνώνυμος12 Σεπτεμβρίου 2014 - 12:42 π.μ.

https://www.youtube.com/watch?v=7FTGOIMLnzc

Οποία διαφορά ο χριστιανος ορθοδοξος παπας και ο οβριός.ΑπάντησηΑνώνυμος12 Σεπτεμβρίου 2014 - 12:46 π.μ.

http://www.protothema.gr/politics/article/409360/amerikanoevraiki-epitropi-simadiko-vima-i-psifisi-tou-adiratsistikou/

Οι εβραιοι υποκριτες της αμερικανικης κυβέρνησης συγχαιρουν τους ανθελληνες προδοτες του ελληνικου κυνοβουλίου.Απάντηση

ΑπαντήσειςΑνώνυμος12 Σεπτεμβρίου 2014 - 11:13 π.μ.

ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΧΟΛΙΑ ΕΒΡΑΙΩΝ,ΑΝ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΟΒΟΥΝ,ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΙΣΤΗ


ΑπάντησηΑνώνυμος12 Σεπτεμβρίου 2014 - 9:35 π.μ.

Περιμένετε σε λίγο και τη βράβευση.
Βραβεύτηκε το απολειφάδι-ο Γιωργάκης καλέ-θα αφήσουν
έτσι τον Άντωνάκη,που τον ξεπέρασε στις επικύψεις;
Φρύνη
Υ.Γ Κουσούρια της περιτομής

ΑπάντησηΑνώνυμος12 Σεπτεμβρίου 2014 - 2:11 μ.μ.

http://www.defencenet.gr/defence/item/%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%BF%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%8D%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%85%CE%BE%CE%B7%CF%82-%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B4%CE%B5%CE%B8

πρωτοφανές!!!!Απάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια