Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014


Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014

Ευτυχώς που φορο-ελαφρυνθήκαμε!...


Κουράγιο, Συνέλληνες... έρχεται το τέλος της ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ.

Αρκεί να τους χαλάσουμε τα σχέδια, για να μην ακολουθήσουν οι άλλοι υποταγμένοι... αυτοί που έχουν σχεδιάσει οι διεθνείες σιωνιστές νταβατζήδες, να μας φορέσουν για την επόμενη κυβέρνηση.

Πόπη Σουφλή


Ή: ξαλαφρώσαμε!..
Ή: χ@σε ψηλά κι αγνάντευε!..

Πριν καλά-καλά κρυώσει η μηχανή του πρωθυπουργικού τζετ που πηγαινοφέρνει τονλεβεντόπουλο ανά τον κόσμο, ζήτουλα και επαίτη, η τρόϊκα διαμήνυσε ότι αποδέχεται μόνο τη μείωση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης και τη νέα ρύθμιση με τις δόσειςτων ληξιπρόθεσμων οφειλών.

''Και οι άλλες φοροελαφρύνσεις που εξήγγειλε ο πρωθυπουργούλης στην ΔΕΘ; Γιατί κυρία;''

Επίσης η τρόϊκα δεν δέχεται το ελληνικό αίτημα για αναβολή της συζήτησης του ασφαλιστικού και των εργασιακών.

Ζητάει αντιθέτως τους άμεσους πλειστηριασμούς και την απόλυση 5.500 εργαζόμενων στο Δημόσιο μέχρι το τέλος του 2014!

Έλεγε το blog στο σχόλιο της 5ης Σεπτεμβρίου ως άλλος προφήτης (που δεν είναι!):
''Άσε που ό,τι κι αν πεί απ' το στομάχι του θα τόχει βγάλει! Χωρίς την άδεια της τρόϊκας!Χωρίς την έγκριση των αφεντικών του.

Είπα, ξείπα δηλαδή!
Αύριο θα τα πεί, μέχρι το τέλος του μήνα θα τά 'χει κάνει γαργάρα!
Και μέχρι τον άλλο μήνα θα έχει πάρει και το πανευρωπαϊκό στις κωλοτούμπες!''

Εκτός απ' αυτά το ΔΝΤ διαψεύδει την κυβέρνηση ότι έχει κάνει αίτηση αποχώρησής του από την χώρα και για να γίνει αυτό ζητάει ενεργοποίηση της ρήτρας που λέει πως για να αποχωρήσει το ΔΝΤ πρέπει να δημιουργηθεί ειδικός λογαριασμός όπου μέχρι το 2020 θα πρέπει να πιστωθούν 60-65 δις (!!!), σαν εγγύηση για την μελλοντική αποπληρωμή του χρέους!

Πρόκειται για μία απ' τις ποιός ξέρει πόσες ρήτρες υπέγραψαν ως τώρα οι δωσιλογικές κυβερνήσεις, προκειμένου να ρίξουν την χώρα στα νύχια των τοκογλύφων.

Και για όλα αυτά, και για όσα ακόμα μας κρύβουν και θα τα μάθουμε στο μέλλον, ο''πρωθυπουργός'', ο αντιπρόεδρός του, οι βουλευτές που τα ψήφισαν κι οι υπουργοίπου τα εφάρμοσαν, αλλά κι ο Πρόεδρος της (ντεμέκ) Δημοκρατίας, ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΛΛΩΝ!

Για όλα αυτά που θα έπρεπε να καταισχύνονται, να σκύβουν το κεφάλι κάτω απ' το βάρος της συνεχώς αποκαλυπτόμενης προδοσίας τους και που φτάνουν να τους οδηγήσουν σε δύο και τρείς φορές ισόβια για καταπάτηση του Συντάγματος, αλλοίωση του πολιτεύματος, καταδολίευση της πίστης του λαού, και υπαγωγή της χώρας στην αρμοδιότητα ξένου Δικαίου, με αποτέλεσμα την μετατροπή της χώρας κυριολεκτικά σε αποικία και τους πολίτες σε δουλοπάροικους!

Αν αυτά τα αδικήματα δεν εξιλεωθούν, τούτος ο τόπος και τούτος ο λαός, δεν έχουν μέλλον!..

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"
Πηγή

Αναρτήθηκε από ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ στις 2:48 μ.μ.
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείουBlogThis!Μοιραστείτε το στο TwitterΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest

Ετικέτες ΑΡΘΡΑ, ΔΝΤ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια