Powered By Blogger

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014


Παραβίασε ωμά το Σύνταγμα και τους νόμους ο δανειστής του Ανδρέα, ο σημερινός πρόεδρος δημοκρατίας!!! Ειδικό Δικαστήριο γι’ αυτόν θα στηθεί???


Tις ποινικές ευθύνες του ναι σε όλα Παπούλια, ο οποίος υπέγραφε τις εκτελεστικές πράξεις των δανειακών συμβάσεων εξετάζουν ενδελεχώς στον ΣΥΡΙΖΑ.


Κι αυτό σε συνάρτηση με την Αναθεώρηση του Συντάγματος που έχουν ήδη στα σκαριά. Σ΄ αυτή την περίπτωση η ασυλία που διατηρούν για τον εαυτό τους όσοι κατέχουν ή κατείχαν δημόσια αξιώματα και οι νόμοι περί (μη) ευθύνης υπουργών και λοιπών αξιωματούχων θα πάνε περίπατο.
Το κολασμένο μέλλον που περιμένει τους Έλληνες πολίτες θα μπορούσε να απαλυνθεί με κάποιο τρόπο μέσα από την παραδειγματική τιμωρία των στυλοβατών του συστήματος του παρακράτους της μεταπολίτευσης.
Στην δημιουργία του νοσηρού μεταπολιτευτικού παρακράτους ο Παπούλιας είχε “προνομιούχο” ρόλο είτε σαν δανειστής του Ανδρέα για το περίφημο κωλόσπιτο της Εκάλης, είτε σαν ο άνθρωπος που με τις υπογραφές του “εκτέλεσε” μια ολόκληρη γενιά Ελλήνων. Από την Κουμουνδούρου εκτιμούν πως είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο σημερινός Πρόεδρος Δημοκρατίας θα είναι ανάμεσα στους κατηγορούμενους όταν ολοκληρωθεί η Εξεταστική για το πως φθάσαμε στο Μνημόνιο.
Συνταγματολόγοι όπως ο κ. Κασιμάτης και πολλοί άλλοι ήδη κάνουν λόγο για παραβίαση του Συντάγματος από τον σημερινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Απ΄ ότι συζητείτε ο ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσει άμεσα στην αναθεώρηση του Συντάγματος και στην συνέχεια θα ακολουθήσουν οι χειροπέδες…

Ela Tora

στις 6:37 μ.μ.
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείουBlogThis!Μοιραστείτε το στο TwitterΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια