Powered By Blogger

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΓΕΝ.Ο.Π.: «Θα χρειαστούν στρατιές εισαγγελέων και απεριόριστων διμοιρίες Μ.Α.Τ.»

Πέντε μήνες χρειάζεται το μηχανογραφικό σύστημα της Δ.Ε.Η. για να ολοκληρώσει την αποστολή των εκκαθαριστικών για το τέλος ακινήτων, σύμφωνα με τη ΓΕΝ.Ο.Π., που σημαίνει ότι το τέλος για το 2011 θα πληρωθεί ως τους πρώτους μήνες του 2012.
Η oμοσπονδία δεν επανέρχεται στις συστάσεις για μη πληρωμή του τέλους και στην απόφαση να μην κόβεται το ρεύμα σε όσους δεν πληρώνουν το τέλος, αναφέρει ωστόσο ότι το κόψιμο της παροχής ρεύματος «δεν είναι εφικτό, καθώς σε παρά πολλά ακίνητα είναι ανέφικτη η είσοδος σε συνεργεία της Δ.Ε.Η., επειδή οι μετρητές βρίσκονται σε εσωτερικούς απροσπέλαστους χώρους κλπ.» και....
«εφόσον πολλοί καταναλωτές αρνηθούν την είσοδο σε συνεργεία της Δ.Ε.Η. για αποκοπή των παροχών ρεύματος θα χρειασθούν «στρατιές εισαγγελέων και απεριόριστες διμοιρίες Μ.Α.Τ.».

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την Γενική Ομοσπονδία Προσωπικού της Δ.Ε.Η., σε ημερήσια βάση η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού δεν μπορεί να αποστέλλει περισσότερους από 190.000 λογαριασμούς σε πελάτες της, δηλαδή θα χρειασθούν σχεδόν 40 μέρες για να αποσταλούν οι λογαριασμοί από την ημέρα, που θα ξεκινήσει η αποστολή.

Άρα θα χρειασθούν περίπου 2,5 μήνες για να εισπραχθεί η πρώτη δόση του 2011, και άλλους 2,5 μήνες η δεύτερη δόση, με αποτέλεσμα να χρειασθεί να πραγματοποιούνται καταβολές ακόμη και κατά τους πρώτους μήνες του 2012. Αντίστοιχα οι 4 δόσεις του 2012 θα επεκταθούν και στους πρώτους μήνες του 2013.

Η ΓΕΝ.Ο.Π. αναφέρει τέλος ότι η επιβολή του τέλους ακινήτων καταργεί στην πράξη των πολιτική της ρύθμισης χρεών (διακανονισμούς, δόσεις κλπ.) που εφαρμόζει η επιχείρηση για τους πελάτες, που αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς ρεύματος, αφού η τροπολογία επιβάλει την άμεση είσπραξη του ειδικού τέλους για τα ακίνητα.

http://www.briefingnews.gr

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα κόμματα μηδενός εξαιρουμένου μοιάζουν με την μικροπολιτική στάση που κρατούν ο΄τι είναι προδοτική. Γιατί την ώρα που πολεμά το κόμμα της εξουσίας να σβήσει την φωτά όχι μόνο δεν βοηθούν, αλλά εμποδίζουν κι από πάνω για να σβήσει! Δεν κάνουν το αυτονόητο όπως στην Πορτογαλία και την Ιρλανδία που εκεί έχουν γίνει όλα τα κόμματα μια γροθιά, γι αυτό και τα πάνε καλά, εν αντίθεση με την Ελλάδα! Και μη τολμήσει να πει κάποιος το αντίθετο ,γιατί θα φάει χίλιες μούντζες! Γιατί πως μωρέ κακομοίρηδες άθλιοι θα εμπιστευτεί ο κάθε επενδυτής να έρθει να φέρει τα λεφτά του με αυτόν τον τρόμο που σπέρνετε έξω αλλά και μέσα στην Ελλάδα; Πως θα μας πιστέψει εκείνος που έχει χρήμα να τα ρίξει στην ελληνική αγορά, για την επανεκκίνηση της οικονομίας. Όλοι περιμένουν πότε θα φτιάξει η κατάσταση και μετά θα κάνουν τις αγορές τους, κι όσο δεν φτιάχνει γιατί μπαίνετε εμπόδιο, τόσο έρχεται μεγαλύτερη ύφεση! Γι αυτό το κουκουέ ο Τσίπρας και όλα τα μικρά κόμματα να πάνε να γ α μ.ιθ.ο υ ν γι αυτό το μεγάλο κακό που έχουν προξενήσει στην πατρίδα μας! Γιατί αν βοηθούσαν από την αρχή τα σπρεντ, δεν θα εκτοξευόταν τόσο πάνω! Θα ξεθάρρευαν όλοι οι ξένοι αλλά και οι έλληνες επενδυτές και θα κινιόταν και πάλι η αγορά! Κι αν ερχόντουσαν τα χρήματα των Ελλήνων ξανά στην Ελλάδα, τώρα θα μιλούσαμε για εντελώς άλλα θέματα! Ωστόσο την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολιτεύσεις, που είναι το κόμμα της πλουτοκρατίας, καθώς οι οπαδοί του όπως τρομάζουν με αυτά που λέει αρχηγός τους, τόσο δεν προσφέρουν στην ελληνική οικονομία και γενικά στη χώρα, Γι αυτό και δεν θα βγούμε ποτέ από τον πάτο του βαρελιού‼!... ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΟΛΕΣΑΙ‼!...
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΣΟΥΡΕΚΑ είπε...

΄Εχω στεγαστικό για πρώτη και κύρια κατοικία, είμαι ..ακόμη εργαζόμενη, δεν ξέρω τι μου ξημερώνει, είμαι χαμηλόμισθη..σημειωτέον! ΄Εχω δύο γιος, ο ένας άνεργος καθηγητής αναπληρωτής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που εναγωνίως περιμένει την πρόσληψή του κι ο δεύτερος γιος μου είναι φοιτητής και άνεργος επίσης.. Είμαι μονογονεϊκή οικογένεια. Αυτά ...υπήρχαν ως κριτήρια σε χαμηλόμισθες κοινωνικές ομάδες του πληθυσμού? Τώρα, παρακαλώ, τι απέγιναν? Προσωπικά, αδυνατώ εντελώς, να πληρώσω όλα αυτά τα δυσβάσταχτα χρέη που άδικα επιβάλλονται στις πλάτες όλου του φτωχού μεροκαματιάρη Ελληνικού Λαού.. Για συμμαζευτείτε τα μυαλά σας και κοιτάξτε το κόσμο που ζει με 600 ε. Δεν το έχετε ζήσει και δεν το ξέρετε, εντάξει, τουλάχιστον μπείτε ..έστω για λίγο στη θέση μας...Μπορείτε?!
Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ 10.13 ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ
ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ
Ανώνυμος είπε...

Μας τελειωσε και ο Φωτοπουλος
ο θειος
Ανώνυμος είπε...

tha sas klapsoyn oi oikogeneies sas an kanete malakies enantion sinellinon
Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΡΕ 10.44
ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΙ ΕΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ
Ανώνυμος είπε...

11.00 ΤΟΣΟ ΣΤΟΚΟΣ !!!

ΠΑΣΟΚΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ..

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΗΣΥΧΑ
ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΟΜΩΣ
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ............ΑΡΓΑ ΒΕΒΑΙΑ
Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ
ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΠΑΣΟΚΟ
ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ
ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ.
ΟΧΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΛΕΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΑΙ
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ
ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΚΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ
Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ....

1 σχόλιο:

  1. ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ / ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ / ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ;

    Εδώ έρχεται ένα προσιτό και νόμιμο δάνειο που θα αλλάξει τη ζωή σας για πάντα, είμαι η κ. Arbara Hodge πιστοποιημένος δανειστής δανειστής, προσφέρω δάνειο σε ιδιώτη και δημόσιο τομέα που χρειάζονται οικονομική βοήθεια με χαμηλό επιτόκιο 2%. Η κακή πίστωση είναι αποδεκτή, Οι Όροι και οι Προϋποθέσεις είναι πολύ απλοί και προσεκτικοί. Ποτέ δεν θα μετανιώσετε τίποτα σε αυτή τη συναλλαγή δανείου επειδή θα σας κάνει να χαμογελάσετε. E-mail: (barbarahodgeloanfirm@gmail.com. Fredhenryloanfirm@gmail.com) ψάχνατε για ένα γρήγορο και νόμιμο δάνειο στο διαδίκτυο γιατί δεν δοκιμάζετε την εταιρεία δανείου δάνειο Bentley Grants και να είστε απαλλαγμένοι από τα χρέη σημειώνοντας
    ένα δάνειο από την εταιρεία αυτή είναι 100% εξασφαλισμένο και εγγυημένο

    Έχουμε παράσχει πάνω από 50 δισεκατομμύρια δολάρια σε επιχειρηματικά δάνεια σε περισσότερους από 25.000 ιδιοκτήτες επιχειρήσεων όπως εσείς. Χρησιμοποιούμε τη δική μας σχεδιασμένη τεχνολογία κινδύνου για να σας προσφέρουμε το κατάλληλο επιχειρηματικό δάνειο για να μπορέσετε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Οι υπηρεσίες μας είναι γρήγορες και αξιόπιστες, τα δάνεια εγκρίνονται εντός 24 ωρών από την επιτυχή εφαρμογή. Προσφέρουμε δάνεια από ένα ελάχιστο εύρος $ 10.000 έως ένα μέγιστο των $ 800 εκατομμυρίων.

    Βρίσκεστε σε λίγο πρόβλημα με τους απλήρωτους λογαριασμούς και δεν ξέρετε ποιος τρόπος να πάτε ή πού να στρίψετε; Τι γίνεται με την εύρεση μιας αξιόπιστης επιχείρησης σταθεροποίησης χρέους που μπορεί να σας βοηθήσει στη μείωση των μηνιαίων δόσεων έτσι ώστε να έχετε προσιτές επιλογές αποπληρωμής, καθώς και χώρο για να αναπνεύσει, όταν πρόκειται για το τέλος του μήνα και οι λογαριασμοί πρέπει να πληρώνομαι; Ο Δρ. Bentley Grants Home Loan είναι η απάντηση. Μειώστε τις πληρωμές σας για να διευκολύνετε την πίεση στα μηνιαία σας έξοδα. Emai (barbarahodgeloanfirm@gmail.com, fredhenryloanfirm@gmail.com ή τηλεφωνήστε μας στο +12149978460)

    Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τα εξής:

    * Τα δάνεια φορτηγών
    * Προσωπικά δάνεια
    * Δάνεια ενοποίησης χρέους
    * Δάνεια αυτοκινήτων
    * Επιχειρηματικά δάνεια
    * Εκπαιδευτικά Δάνεια
    * Στεγαστικών δανείων
    * Αναχρηματοδότηση δανείων
    * Δάνεια Home

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Λάβετε υπόψη σας ότι θα χρειαστούν μόνο λιγότερες από 24 ώρες για να επεξεργαστεί το αρχείο σας είναι 100% εγγυημένο ανεξάρτητα από το πιστωτικό σας αποτέλεσμα.

    Με εκτίμηση,
    Κα Barbara Hodge
    Τηλέφωνο: +12149978460

    Είμαστε πιστοποιημένοι και το απόρρητό σας είναι 100% ασφαλές μαζί μας. Μην ανησυχείτε για περισσότερα
    τα δάνεια ή τα οικονομικά σας.


    Αποκτήστε στιγμιαίες εγκρίσεις δανείου σας ένα προσιτό και νόμιμο δάνειο που θα αλλάξει τη ζωή σας για πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια