Powered By Blogger

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΖΗΤΑΕΙ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ!

Ως οικονομικούς μετανάστες φαίνεται ότι αντιμετωπίζει το υπουργείο Παιδείας τους ομογενείς μαθητές από τη Γερμανία, όπως προκύπτει από την επιστολή διαμαρτυρίας που απέστειλε η Συνομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Γερμανίας.

Σύμφωνα με την επιστολή, που δημοσιεύει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, για να εγγραφούν οι μαθητές σε ΑΕΙ, ΤΕΙ και ΙΕΚ πρέπει να λάβουν άδεια παραμονής με τους όρους και τις προϋποθέσεις που καθορίζονται από το νόμο του 2005.

Χωρίς άλλα σχόλια, την καλύτερη απάντηση στο ζήτημα την έδωσε η ίδια η Συνομοσπονδία: «Στη δικιά μας πατρίδα δεν.....
χρειαζόμαστε άδεια παραμονής».

Παράλληλα, η Συνομοσπονδία αναφέρει ως απαράδεκτο το γεγονός πως οι Σχολές και τα τμήματα να επιλέγουν συγκεκριμένο αριθμό εγγράφων Ελλήνων του εξωτερικού που έχου φοιτήσει εκεί για τουλάχιστον 10 χρόνια.

Παράλληλα, στην δικαιοδοσία της κάθε σχολής επαφίεται και το πόσο θα πληρώσουν αυτά τα παιδιά για να φοιτήσουν σε κάποιο ελληνικό Πανεπιστήμιο…
_______________________________________________________________________

Τα "κατορθώματα" της Υπουργού συνεχίζονται: Δεν φτάνει που κατάργησε τα βιβλία, τις βιβλιοθήκες, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ από τα σχολεία, τώρα απαγορεύει σε ΕΛΛΗΝΕΣ να εγγραφούν στα Πανεπιστήμιά ΜΑΣ, ζητώντας τους άδεια παραμονής!

Είναι πραγματικά απίστευτο να ζητάει κάποιος άδεια σε ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΙΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Ακόμα πιο εξοργιστικό, όταν χιλιάδες ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ (Αλβανών στη συντριπτική τους πλειοψηφία) κυριολεκτικά αλωνίζουν στα Πανεπιστήμια, χωρίς κανείς να τους ελέγχει!

Αυτό είναι το "όραμα" του βρωμερού, ανθελληνικού και εθνοπροδοτικού Πασοκ: Να διώξει τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ!

Κι αυτό το σχέδιο εφαρμόζει η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ακλόνητη Υπουργός της Κυβέρνησης, κατ'εντολήν των αφεντικών της Μπίλντερμπεργκ και άλλων: Όποιος δεν το καταλαβαίνει, κακό του κεφαλιού του!

Αντικατέστησαν το εργατικό δυναμικό της χώρας και τον πληθυσμό με λαθρεποίκους εισβολείς. Τώρα, κάνουν το ίδιο και στα Πανεπιστήμια.

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

*******Σ ΓΕ
Ανώνυμος είπε...

Χάσου χολέρα.
ΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ BLOG ΣΟΥ ΤΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;
ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ είπε...

ΒΑΛΤΕ ΤΗΣ ΜΙΑ ΣΚΑΤΟΥΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΜΜΕΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ
Ανώνυμος είπε...

Π0ΥΤ@Ν@Σ ΓΕ.....
Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕ*******ΣΤΕΣ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΚΟΝΤΙΝΕΝΤΑΛ ΟΙ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΜΚΟ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΣΑΜΠΑ
Ανώνυμος είπε...

*******χα
Ανώνυμος είπε...

Γιατί βάζετε ωραιοποιημένη φωτογραφία της σκρόφας? Σαν σκατόγρια είναι απο κοντά. Η σατανική της όψη αντικατροπτίζει την ψυχή της.
Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορεις να πας γερμανια ενα χρόνο
να γυρισεις και να μπεις στο πανεπσιτημιο

Μη φοβαστε μονο οι ασχετοι τεμπεληδες έρχονατι στην Ελλάδα

τα ελληνικα ΑΕΙ ειναι για πιπες

ρωτηστε το βλαμμενο της λεσχησ να σας τα πει
Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΖεΤΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΜΟΡΦΗ
Ανώνυμος είπε...

Πλακωσανε οι αλητες της χρυσης αυγης.
Ανώνυμος είπε...

Ανθέλληνας η Διαμαντοπούλου.
Όργανο της Bildimberg!
Ανώνυμος είπε...

10.07 δεν ηξερα οτι απο την επιδοση στα μαθηματα του σχολειου κρινεται το αν εισαι Ελληνας η οχι !Αυτα τα παδια στα 18 τους ρωτηθηκαν ποια υπηκοοτητα θα κρατησουν και επελεξαν την ελληνικη ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!
Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ
ΕΝΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΒΡΟΜΙΑΡΗΔΕΣ
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΛΟΓΩ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
ΤΥΧΑΙΟ ;
Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΥΦΗΛΙΑΡΙΚΟ ΜΝΙ!!!!
Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΗ ΜΙΛΑΕΙ!!! ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΕΙΜΑΙ...ΗΡΘΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ....ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ...ΟΧΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ..ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΑΣ..ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΩΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ ΕΔΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 700 ΕΥΡΩ...ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΙΣΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ''MONIMOΥΣ'' ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ..ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΑΝ ΚΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΔΕΙΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ!!!
Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΛΕΣΒΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΞΕΝΟΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ....ΤΖΙΖ...
Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΛΑΘΟΣ ΣΟΡΥ ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ....
Ανώνυμος είπε...

Καλλ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ,ΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΠΑΡ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ.ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ-ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗΣ.Η ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΨΥΧΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια