Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014

Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014

Για ποιο λόγο διώκεται ένας λειτουργός της δικαιοσύνης;


 Θα πρέπει να καταδικαστεί εις θάνατον δια πυράς, διότι είναι εμπόδιο στο σχέδιο της .....
 

Γιατί δεν είναι λιγδιάρης.

Γιατί υπηρετεί το το θεσμό ευσυνειδήτως.


Γιατί Πιστεύει στην Πατρίδα του και στο Έθνος.


Γιατί πονάει η ψυχή του για την κατάντια της Πατρίδος.


Γιατί το απόλυτο μηδέν, - 272 νοημοσύνης ονομάζεται πρόεδρος .......

και πρωθυπουργός.

Γιατί βλέπει ότι ισοπεδώθηκε κάθε έννοια νομιμότητος.


Γιατί δεν ισχύει κανένα άρθρο του συντάγματος της Χώρας.


Γιατί οι εγκληματίες και οι δολοφόνοι ,όχι μόνο δεν διώκονται.αλλά ασκούν εξουσία.


Γιατί δεν υπάρχει στρατιωτική ηγεσία η οποία θα έπρεπε ν'αναλάβει την υπεράσπιση του συντάγματος (Μας έβαλαν τα γυαλιά οι Αιγύπτιοι).


Γιατί δεν υπάρχει Θρησκευτική και πνευματική εξουσία να του συμπαρασταθεί.


Γιατί μάρτυρες,γίνονται μόνον οι ηλίθιοι και οι δεσποτάδες άγιοι..


Και τέλος γιατί δεν είναι μασόνος. 


Εάν όλα αυτά ισχύουν γι αυτόν τον δικαστικό λειτουργό, τότε....θα πρέπει να καταδικαστεί εις θάνατον δια πυράς, διότι είναι εμπόδιο στο σχέδιο της New World Order.

Ο/Η Λ άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "«Αγωνιζόμαστε ενάντια στην κυβέρνηση δωσίλογων»: Ε...":   

1 σχόλιο:

 1. Σκέψεις....................

  Η αφρίλα προερχόμενη εκ του στόματος του πολιτικού συστήματος ή κατ' ευφημισμόν "συνταγματικού κώλου" κατά της Χρυσής Αυγής αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι το "πολιτικό σύστημα" της χώρας ήταν, είναι και θα είναι ένα σύστημα εξαρτημένο, υπόδουλο στα ξένα κέντρα και υπάκουο στις εντολές τους.

  Η εβραϊλα γνωστή και σαν Λοντερ του WJC, Μπαρόζο, Μούιζνιεκ και λοιποί, έδωσαν τις εντολές τους και οι ντόπιοι Χατζηαβάτηδες υπακούουν.
  Εδωσαν εντολή; Θέσετε εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή. Με λίγα λόγια μας είπαν ότι: πρέπει να διαλέγουμε κόμματα που αρέσουν στους διεθνείς εβραιοτοκογλύφους. Οι κύριοι αυτοί με λίγα λόγια χώρισαν τα ελληνικά πολιτικά κόμματα σε νόμιμα και αρεστά (αυτά που πρέπει να ψηφίζονται) και σε παράνομα (αυτά που πρέπει να εξαφανιστούν ως επικίνδυνα).

  Και καλά αυτοί οι .........κύριοι. (οβραιος και κυριος; Αλλο ανεκδοτο αυτο)
  Είναι προκλητικοί, απαράδεκτοι και κάνουν την δουλειά τους.
  Υπάρχει όμως Ελληνική Δημοκρατία; Υπάρχουν θεσμικοί εκπρόσωποί της;
  Υπάρχει Έλληνας Πρωθυπουργός να τους απαντήσει υπερασπιζόμενος την υπερηφάνεια του Ελληνικού λαού, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων; Που είναι ο schooligan Τσίπρας; Που είναι ο Καμμένος; Οι σύντροφοι του ΚΚΕ κάνουν την πάπια, αυτοί και αν θα έπρεπε να θυμούνται τις εποχές της υποταγής. Όλοι αυτοί, τρομάρα τους, πιπιλάνε την καραμέλα της “εθνική αξιορέπειας”, της "εθνικής ανεξαρτησίας" αλλά μπροστά στους "κυρίους" Λόντερ Μπαρόζο, Μουίζνιεκ γίνανε χαμηλοί, υποτακτικοί, χατζηαβάτηδες: “χωμά γιοφύρι να γενώ να με πατήσεις άρχοντά μου”.
  Τι θα έπρεπε να πουν; Τι θα έπρεπε να απαντήσουν; Αυτό που εκτιμούμε ότι θα απαντούσε ο κάθε αξιοπρεπής Έλληνας ανεξάρτητα πολιτικών πεποιθήσεων: ότι η Ελλάδα είναι ανεξάρτητη χώρα που οι πολίτες της είναι αυτοί που αποφασίζουν ποιους και γιατί θα εκλέξουν και πως θα κυβερνηθούν…

  Ο ιστορικός των πρώτων χρόνων του ανεξάρτητου Ελληνικού κρατιδίου John Petropulos περιγράφει και αναλύει τον προσανατολισμό των ντόπιων πολιτικών κομμάτων προς τους ξένους με την ακολουθη διεισδυτική παρατήρηση:

  (party) leaders realized that, given the international status of Greece and its internal constitution (absolutism) they could influence the Crown (King Otto) and mold the future of Greece much more effectively by catering to the powers than by catering to the home public
  John Petropulos Politics and Statecraft in the Kingdom of Greece:1833-1843, Princeton PUP, 1968 pp 509
  Σε ελεύθερη μετάφραση: οι κομματικές ηγεσίες αντιλήφθηκαν ότι με δεδομένη την διεθνή θέση της Ελλάδος και το σύνταγμα της (απολυταρχία) θα μπορούσαν να επηρεάσουν το Στέμμα (Οθων) και να πλάσουν αποτελεσματικά το μέλλον της Ελλάδας (και της ύπαρξης τους, σημ. μεταφραστή) απευθυνόμενοι στους ξένους αντί στον ελληνικό λαό.

  Η καταπληκτική ποιότητα αυτής της παρατήρησης είναι ότι περιγράφει με ακρίβεια την σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα. Αν κάποιος αντικαταστήση την λεξη Οθων με Σαμαράς, Βενιζέλος, Τσιπρας, Καμμένος, Κουτσουμπας και γενικά "συνταγματικός κώλος του Τούρκογλου" θα έχει μια εικόνα της σημερινής πολιτικής που έχει μια θλιβερήν ομοιότητα με εκείνη της τότε εποχής.  Εραστης του Ονειρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια