Powered By Blogger

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Σοβαρές προκλήσεις από της μεγάλες οικογένειες τις χώρας.


Την ώρα που όλοι οι άνθρωποι αυτής τις κιμαδιασμένης χώρας προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους ,την ώρα που όλοι μιλανε για κρίση που χτύπα τα σπίτια μας αυτή την στιγμή βρήκαν οι μεγάλες οικογένειες να προκαλέσουν την κοινή γνώμη με τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΗ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ με πολλά εκατομμύρια euro για να.....
κλωτσανε το τόπι.
Υπολογίσα πως με τα χρήματα αυτά ζούσε μια ολόκληρη πόλη με 15000 κατοίκους για 2 χρόνια ίσως και περισσότερο αν αναλογιστή κανείς πως συνολικά και μόνο για δύο παίχτες που ήρθαν στην χώρα μας άγγιξαν τα 40 εκατομμύρια euro και μιλάμε μόνο για 2 παίχτες δεν βάζουμε τους υπολοίπους.
Θα μου πείτε …ρε φίλε δικά σου είναι τα μπικικινια ? τι σε νοιάζει.
Όχι δεν είναι δικά μου αλλά με τόσο χρήμα που κυκλοφορεί δεν είδα κανένα από δαύτους να τα δίνουν σε κάποιο ταμείο να πάρουν κανένα φράγκο παραπάνω άνθρωποι που πεινανε και είναι στο δρόμο. Όλα για το τόπι.
Δεν είδα κανέναν από αυτούς να καταθέτουν χρήματα σε κάποια τράπεζα έναντι φτωχών ανθρώπων που ζουν και αναπνέουν κάτω από τον ίδιο ουρανό ….όλα για το τόπι.
Ίσως να είναι και μια άλλη γραμμή που λέει …..Φέρτε παιχταράδες να ξεχάσει ο κοσμάκης την πείνα του. Να ξεχάσει τα ψίχουλα που παίρνει.
Δεν λέω καλές οι μεταγραφές αλλά σε κάποια άλλη εποχή ίσως …όχι τώρα.
Όχι τώρα που ο κόσμος δεν έχει λαδάκι να φάει το ψωμάκι του …όχι τώρα που το μέλλον είναι αβέβαιο.
Τι άλλο να πω ..μπούχτισα με τα εκατομμύρια που βλέπω να πέφτουν βροχή για το… τόπι.
Νιώθω πολύ μαλακας
Άντε και του χρόνου.

Αναγνωσης

www.infoblog.gr

Διαβάστε περισσότερα...
0 σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια