Powered By Blogger

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2010

Νίκησε το σύστημα;

ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ....ΤΑ ΒΡΗΚΑΝΕ ΟΙ...

ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΣΑΝΕ
ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΛΥΘΕΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ..ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ
ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ...ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΩΘΕΙ
ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟΣΥΣΤΗΜΑ....

anti-ntp.blogspot.com

37 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι επιδότηση πήραν;

Ανώνυμος είπε...

ανάλογη με αυτή που παίρνουν όλοι οι συνδικαλιζόμενοι εργατοπατέρες.
Δηλαδή , όσο πιο πολλούς επηρρεάζεις , όσο μεγαλύτερο πρόβλημα μπορείς να δημιουργήσεις , αναλόγως κυμαίνεται και η "αποζημίωση συμβιβασμού".

ηλιοχόος

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΔΧ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ;
ΕΝΩ ΗΔΗ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΣΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ; ΜΗΠΩΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΛΕΙΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΓΡΟΤΗ Ή ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ;
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΔΧ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΝ.
ΑΝ ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΙ ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.....

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ....ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

ψιχουλα πηραν
τι βλακας ειναι ο ελλην ηθελε συμπαρασταση απο ολα τα επαγγελματα που ανοιγουν εμειναν μονοι τουσ και υποχωρισαν

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΗ ΔΕ ΝΙΚΟΥΣΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΣΟΚ, ΜΜΕ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ.

ΣΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ.

ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΡΩΝΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ, ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΕΥΚΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

ΟΠΟΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΓΙΑ ΒΑΘΥ, ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΓΑΜΗΣΙ.

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΚΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΟΛΙ ΡΕΝ.

ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΤΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ .

ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxa

Ανώνυμος είπε...

Πως είναι δυνατόν σε μια 20 λέπτη συζήτηση του σωματίου των μεταφορών με το αρμόδιο κλιμάκιο της κυβέρνησης να επιλυθούν θέματα και προβλήματα που ήταν η αιτία για 15 ημέρες κινητοποιήσεων?


Τι ακριβώς επιλύθηκε? Ποια είναι εκείνα τα ευχάριστα νέα και εξελίξεις που έφεραν στο πρόσωπο του Κου Τζωρτζάτου το χαμόγελο?
Και αν αρκούσε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα γιατί δεν πραγματοποίησαν την συνάντηση αυτή νωρίτερα? Γιατί άφησαν να περάσει έτσι ο χρόνος ?

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑ Ο ΓΑΠ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ
ΡΟΥΦΑΤΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΤΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ.


ΕΝΑΣ ΠΑΣΟΚΑΤΣΗΣ.

andromedios είπε...

Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/blog-post.html

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΜΑ....ΑΣ ΠΑΣΟΚΑΤΣΗΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΓΑΜΗΚΟΥΛΑΣ ΠΑΣΟΚΑΤΣΗΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ!!

andromedios είπε...

Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ «ΜΜΕ»

ΒΟΛΟΣ 1.10.2010

ΚΕΙΜΕΝΟ:

ΈΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:

1) ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΖΩΡΤΖΑΤΟ, ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΑΣ ΜΕ ΠΟΙΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΕΠΡΟΔΩΣΕ ΚΑΙ ΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΙΝΕΙΚΟ ΤΣΑΝΤ, ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ.

2) ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΟΣ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΟΣ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΩΟΘΗΚΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΕΛΙΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΗΤΟΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ «ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ» ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΛΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΠΡΩΤΟΙ ΕΣΕΙΣ, ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΧΑΡΑΞΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ «ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΜΟΥ, ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΜΟΥ ΚΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ». ΤΙ ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΚΑΛΑΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΣΩ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ EMAILS ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΜΕ ΜΕΣΩ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ «ΕΛΛΗΝΚΑΙΧΑΟΣ»; ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΣΥΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΤΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ – ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ – ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ; ΤΟ ΠΡΑΞΑΤΕ; ΌΧΙ!!! ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΣΑΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΗΛΙΘΙΟΙ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ, ΤΙΣ ΧΕΡΣΑΙΕΣ – ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ – ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ «COSCO». HTTP://ELLHNKAICHAOS.BLOGSPOT.COM/2010/09/BLOG-POST_29.HTML


ΌΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΠΕΙΝΑΣ, ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ, ΕΠΑΙΤΕΙΑΣ, ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ. ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΤΕ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΙΤΕΣ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΝΤΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

οταν ο Kissinger ειπε...
"Οι Έλληνες είναι αναρχικοί... και δύσκολα κουμαντάρονται. Γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να χτυπήσουμε βαθιά μέσα στις πολιτισμικές τους ρίζες: έτσι ίσως καταφέρουμε να τους αναγκάσουμε να συμβιβαστούν. Εννοώ βέβαια να χτυπήσουμε την γλώσσα τους, την θρησκεία τους, τα πολιτισμικά και ιστορικά αποθέματα, έτσι ώστε να ουδετεροποιήσουμε την δυνατότητα τους να αναπτύσσονται, να διακρίνουν τους εαυτούς τους, ή να αποδεικνύουν ότι μπορούν να νικούν..."


μαλλον πρεπει να μας ειχε μπερδεψει με καποιους αλλους χαχαχαχα

ακου εκει ''Οι Έλληνες είναι αναρχικοί... και δύσκολα κουμαντάρονται.'' να γελασω χαχα

εδω ολοι η Ευρωπη κανει διαδηλωσεις κατα χιλιαδες και εμεις περιμενουμε να δωσει το συνθημα ο τζωρτζατος,η παπαρηγα και το αλλο καπσουλι ο παναγοπουλος !!

βρε ουστ νεοελληνες,εχετε αυτο που σας αξιζει γιαυτο ΜΟΥΓΚΑ.........

andromedios είπε...

ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΓΑΜΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΑΡΑ ΘΑ ΑΜΕΙΦΘΕΙΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ.
ΆΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ, ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΥΤΕ ΣΥΖΥΓΟΙ, ΟΥΤΕ ΠΑΤΕΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΣΚΟΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΕ ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΩΞΕΩΣ ΣΑΣ ΜΕ 5ΕΤΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ. ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΠΡΟΔΟΤΩΝ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΑΠΙΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΜΑΣΟΝΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΣΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΤΡΟΙΚΑ ΕΚ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΑΦΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΑΣ.
ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΑΝΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΝΑ ΝΙΑΟΥΡΙΖΕΤΕ ΣΑΝ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΓΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΑΞΙΖΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ, ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕ ΚΛΑΔΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΩΝ.
ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ, ΕΙΤΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΜΟΥΝΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΕΟΣ, ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΙ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΑΡΑΙΟΙ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ. ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕ ΚΛΑΔΕ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ.


ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΠΡΩΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α
ΟΔΟΣ: ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ - ΕΛΛΑΣ
Α.Δ.Τ.: Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ


ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS:

Περιμέναμε την προδοσία τουΤζωρτζάτου.
http://ksipnistere.blogspot.com/2010/10/blog-post_6217.html

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/09/blog-post_5229.html

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/09/blog-post_830.html

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/09/blog-post_22.html

ΓΑΠ είπε...

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΜΕ ΑΓΑΠΗ Ο ΓΑΠ ΣΑΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

7:11 μ.μ. ΚΑΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΗΚΟΥΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΟΧΙ Ο ΓΑΠ.

Ανώνυμος είπε...

και οι 2 επρεπε να δικαστουν για το χαλι που προκαλεσαν οπως ο πρωθηπουργος τις ισλανδιας η να αυτοεξοριστουν!!

αλλα ξεχασα εδω ειναι ΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ

ΚΡΗΤΙΚΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΑΤΣΗΣ.
ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ = ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΕ ΔΙΚΑΙΩΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΟΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΓΛΥΦΟΥΝΕ ΚΙΟΛΑΣ.


ΓΙΩΡΓΟΣ Τ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΑΠ ΓΑΜΑΕΙ ΣΤΕΓΝΑ.

ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΛΗΛΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗ.

ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΙΑ ΚΛΗΝΗ ΤΟΥ ΓΑΠ.
ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΗΝΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΠΔΟΠΟΥΛΟΥ;

ΕΚΕΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΓΑΜΗΣΙ.

ΕΔΩ ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΠΡΩΤΟΣ.

ΓΑΠ είπε...

ΕΧΕΙ ΛΙΩΣΕΙ Η ΓΛΩΣΑ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΕ ΑΛΛΑ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ

Ανώνυμος είπε...

ΑΘΑΝΑΤΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ.

Η ΑΝΩΔΥΝΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕ.

ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ.

ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΣΟΥ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ.

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΚΑΡΑΦΛΟΠΟΥΣΤΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΓΚΕΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ.

Ο ΓΑΠ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΡΑΜΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΗΔΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΒΑΖΕΛΙΝΗΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΑΝΩΔΥΝΟ ΠΗΔΗΜΑ.

ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ.

ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΑΝ Ο ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΟΤΙ ΕΠΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΙΓΡΑΨΩ.

ΓΑΠ είπε...

ΟΝΤΩΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΜΠΟΛΙΚΗ
ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΔΙΟΤΙ ΕΡΧΟΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΣΑΣ
ΑΚΟΝΙΖΩ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ
ΜΑΧΩΝ.


Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΣΑΣ ΓΑΠ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΙΣΘΕΝ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ...

Ανώνυμος είπε...

Γιαννης. Πρωιν ιδιοκτητης.
λοιπον κυριοι,πριν καποια χρονια ειχα ενα φορτηγο. Αγορασμενο 12000000 δραχμες.
ειχα γραματια 350000 το μηνα. ξεχρεωσα σεενα χρονο,5000000, του αυτο συν 4500000 ζημιες σε συνεργεια. ηταν μια υπεροχη χρονια για ολους. απο το 96 και μετα αρχισανε τα προβληματα. το 98 αναγκαστηκα να το δουλευω μονο μεσα στην ελαδα διοτι τα εξοδα ηταν υπερογκα.
σε συγκριση με ενα αλλο φορτηγο (ποιο καινουριο)
πληρωνα τριπλα καυσημα(για οσους γνωριζουν μερς 1932) το 2001 στην απεργια χωρις να αλαξω φορτηγο ημουν καλα και δεν χρωστουσα σε κανενεναν. μετα την απεργια(ολως τηχαιως, δεν το ΝΟΜΙΖΩ) δουλεψα εναν μηνα. γεμησαν οι αποθηκες των εταιρειωνκαι καθομασταν ενα χρονο. δουλευαν μονο οι εργατοπατερες μας. που τηνχανει να ειχανκαι εταιρειες επε.
αναγκαστηκα να το πουλησω και να με βρισκει σημερα η ζωη χωρις φορτηγο.πληρωσα τρις φορες περαιωση, μια φορο κληρονομιαςκαι δεν εχω δραχμη απο τα 16000000 που το ειχα πουληση εναν χρονο μετα την απεργια.ολα αυτα τα χρονια εψαχνα τροπονα παρω ενα φορτηγο. περιμενα να ανοιξη το επαγγελμα η να πεση η αδεια στα 20000 με30000. τωρα γιατι να παρω??? θελω εναν καλο λογο! θα παρακαλουσα καποιον να μου δωσει. θα το ξοφλησω σε 2 χρονια???
θα βρω δουλεια κατω απο την κοσκο η την σελ η την βπ η την εβρεικη στη θες/νικη στο λιμανη η ολα αυτους που τους συγονταριζαν τοσα χρονια.
και γιατιρε γαμωτο περιμενατε την ανακοινωση των διαμεταφορικων εταιριων για να παει ο προεδρος στον υπουργο. τα ββρικαν οι διαμεταφορικες με την κοσκο??? και θα παρεται και σεις ενα κοματι ψωμι??? λοιπον πρωιν συναδερφοι και νυ (οδηγοι) θα παρεται οτι και γω τα αρχιδια σας .18 χρονια στους δρομους χωρις συνταξη,οση η μητερα μου 62 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ! Με εκτοιμηση και συμπονοια (θα την χρειαστητε) ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
manianas

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΠΑΩ ΓΙΑ ΒΟΥΝΟ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΚΑΕΙΤΙΟ

Ανώνυμος είπε...

ΤΖΩΡΤΑΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΤΖΑΤΕ ΚΑΚΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ.
ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΡΕΠΑΣ.
ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΟΣΕ.
ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2011 ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΤΑΞΙ.
......ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΜΠΡΕΧΤ.!!

Ανώνυμος είπε...

ΙΝΔΙΑΝΟΣ ειπε

ΣΤΟ ΠΕΛΕΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ,Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ,
ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΩΡΑ Ο ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΜΟΙΡΑΖΕ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ¨..

ΛΟΙΠΟΝ ΛΙΓΟΥΡΙΑ

ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΦΟΡΤΗΓΑ 1 ΤΟΝΟΥ 4 ΨΗΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ.

ΑΔΕΙΑ ΤΡΙΟΞΟΝΙΚΟΥ 4 ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ.

ΑΔΕΙΑ ΤΕΤΡΑΞΟΝΙΚΟΥ 4 ΨΗΦΟΥΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ

ΑΔΕΙΑ ΡΥΜΟΥΛΚΟΥ -ΕΠΙΚΑΘΗΜΕΝΟΥ 4 ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ...

Η ΕΠΑΛΙΘΕΥΣΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ ,ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΦΟΔΙΑΖΗ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ .

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ.

99.000 ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΗ ΤΟ ΚΟΜΑ [μπαροκ].

9.000 ΘΑ ΠΑΡΟΥΝΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ.

990 ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ

10 ΑΔΕΙΕΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ .

ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΣΩΒΙΕΤ ΤΡΕΧΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ .

ΑΝΤΕ ΠΕΙΝΑΛΕΟΙ ΒΑΜΠΙΡ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ .

ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΗ ΚΟΛΟ-ΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΥΘΗΝΗ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ.

ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΣΑΣ....

ΔΙΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

ΚΑΤΕΒΗΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΑΙ

ΑΗΜΝΗΣΤΟΥ ΕΠΟΧΗΣ .

ΟΣΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΟΜΕΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟΣΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.....

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΤΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΧΘΕΣ

by ADROMEDA

Ανώνυμος είπε...

Προδοτες της Ελλαδος και της ανθρωπινης αξιοπρεπειας εχετε ακομα την εντυπωση οτι δεν θα τιμωρηθητε για τις πραξεις σας.Σας ενημερωνω πριν συνεχισετε το καννιβαλιστικο πανηγυρακι σας οτι σας εχουμε σε λιστες ενα προς ενα ονομαστικα καθως επισης ετοιμες και τις σφαιρες που θα καρφωσουμε μεσα στα μυαλα σας με οπλα Ελληνικα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΩΡΑ Ο ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΕΚΡΟΣ.ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΔΙΚΑΙΩΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΟΙ ΠΑΣΟΚΑΤΖΗΔΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΥΛΗΚΙΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΕ ΜΟΥΝΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια