Powered By Blogger

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010

«Δεν ήμουν με τους μεγαλοαστούς»

Μέχρι πριν από τον πρώτο γύρο των εκλογών, ουδείς θα στοιχημάτιζε ότι υπήρχε έστω η παραμικρή πιθανότητα να μην επανεκλεγεί ο Νικήτας Κακλαμάνης. Ωστόσο, δεν είχαν υπολογίσει το Κολωνάκι, δηλαδή τους περισσοτέρους εκ των κατοίκων του, οι οποίοι,.....
είτε δεν πήγαν να ψηφίσουν, είτε προτίμησαν την αγνότητα του λευκού ή ακόμη και την καταψήφιση του Δημάρχου. Να ήταν οι νεραντζιές που ξηλώθηκαν, προκαλώντας τον θυμό της χήρας του πρώην πρωθυπουργού Γεωργίου Ράλλη, να ήταν το λαϊκό προφίλ του Νικήτα, εκείνο που έχει σημασία είναι ότι το Κολωνάκι γύρισε την πλάτη του στον κεντροδεξιό υποψήφιο.

«Δεν ήμουν ποτέ με τους μεγαλοαστούς του Κολωνακίου», λέει στους συνομιλητές του ο απερχόμενος δήμαρχος, ο οποίος δεν κρύβει την πικρία του για το γεγονός ότι δεν στηρίχθηκε επαρκώς από τη Νέα Δημοκρατία. Η αλήθεια είναι ότι ο κομματικός μηχανισμός κράτησε «αυστηρή ουδετερότητα» στην υποψηφιότητά του, εν αντιθέσει με την υποψηφιότητα του Βασίλη Κικίλια.

Έγιναν όμως και λάθη από την πλευρά του, τόσα ώστε την κατάλληλη στιγμή να χρησιμοποιηθούν εναντίον του. «Είπαν ότι αν επανεκλεγώ θα ενταχθώ στο κόμμα της Ντόρας», μόνο που δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις του. Απόδειξη αυτού το γεγονός ότι δεν θα παραστεί στην ιδρυτική πράξη την Κυριακή. Όταν τον ρωτούν πότε θα μιλήσει, αποφεύγει την οποιαδήποτε αναφορά, τονίζοντας ότι, θα φύγει την ερχόμενη εβδομάδα για ένα τριήμερο, προκειμένου να ηρεμήσει και να ξεκουραστεί, ώστε αμέσως μετά να αφοσιωθεί στα προβλήματα της Αθήνας από τη θέση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας.

«Θα μείνω και θα τιμήσω το λόγο μου προς τους συμπολίτες μου». Και βεβαίως, συμπληρώνουμε εμείς, μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα θα παρεμβαίνει και στις πολιτικές εξελίξεις. Ίσως να είναι και αυτός ένας από τους λόγους για τους οποίους του τηλεφώνησαν ο Σαμαράς και η Ντόρα. statesmen.gr/

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ
ΑΛΗΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΖΑΝ..ΚΟΠΡΙΤΗ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΕΞΩ????

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΦΑΓΕ ΜΕ ΝΤΟΡΑΚΙ ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.......

Ανώνυμος είπε...

"Το να είσαι δούλος των παθών σου είναι πιο κακό από το να είσαι δούλος των τυράννων" - Αίσωπος http://el.wikipedia.org/wiki/Αίσωπος "Είναι αδύνατο να θεωρείται ελεύθερος αυτός που είναι δούλος στα πάθη του και κυριαρχείται από αυτά"
- Πυθαγόρας http://el.wikipedia.org/wiki/Πυθαγόρας

Aισχύνου, Kατά Tιμάρχου § 21
"Eάν κάποιος Aθηναίος εκδίδεται ως παθητικός ομοφυλόφιλος, να μην επιτρέπεται σ' αυτόν να εκλέγεται ως ένας εκ των εννέα αρχόντων, ούτε να αναλαμβάνει το αξίωμα του ιερέως, ούτε να γίνεται σύνδικος του δήμου, ούτε να αναλαμβάνει κανένα απολύτως αξίωμα ούτε στο εσωτερικό, ούτε στο εξωτερικό, ούτε κληρωτό, ούτε αιρετό, ούτε να αποστέλεται σε διπλωματική αποστολή, ούτε να εκφέρει τη γνώμη του, ούτε να εισέρχεται στα δημόσια ιερά, ούτε να έχει δικαίωμα να φέρει στεφάνι στις Eορτές που συνηθίζεται αυτό, ούτε να πηγαίνει στα περιαντήρια που βρίσκονται μέσα στην αγορά. Eαν δε κάποιος κάνει κάτι από αυτά και εφόσον αυτό αποδειχθεί δικαστικώς, τότε να τιμωρείται με θάνατο".

Ανώνυμος είπε...

Σοφοί οι αρχαίοι μας πρόγονοι, αλλά εμείς δεν τους μιμούμαστε, δυστυχώς.

Ανώνυμος είπε...

Έφαγε το μαύρο σκοτάδι τον Κακλαμανη ...για το ανύπαρκτο έργο που νόμισε οτι με το Ψινάκη θα κάλυπτε τα κενά του !!!

Τα λάθη του Νικήτα είναι πολλά και δύσπεπτα.
Κρίμα, γιατί κάποτε που βρεθήκαμε στα ίδια μετερίζια είχα διαφορετικήν άποψη γι’ αυτόν! Από δεξιός ευρωσκεπτικιστής και αβερωφικός κατήντησε ντοράκι και πολιτικός παρτενέρ του Ψινάκη!
ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΟ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ…ΚΑΙ Ο ΛΑ.Ο.Σ. ΣΑΣ AΠOΧΑΙΡΕΤΑΕΙ .

Ανώνυμος είπε...

O Νικήτας με τον Ψινάκη και τις άλλες μαζι θα μεταμορφωναν την Παλλάδα Αθήνα σε αδελφάτο των Αθηνών…

Εμπρός στο δρόμο που χάραξαν οι πούστηδες. Σκέτη ξεφτίλα !!!


Μη λοιδορείτε τους φουστιδες. !!!
Μη χλευάζετε λοιπόν τους κουνιστούς . !!!
Στείλτε τους για πιάτσα στην Συγγρού …
Οι μαύροι μετανάστες , τους χρειάζονται περισσότερο από εμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια