Powered By Blogger

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2010

Στήριγμα του ΠΑΣΟΚ η Ντόρα...

Ψηλά κρατά τους τόνους της κριτικής της για τη νεοσύστατη «Δημοκρατική Συμμαχία» της Ντόρας Μπακογιάννη, η Νέα Δημοκρατία. Όπως αναφέρουν κύκλοι της Ρηγίλλης το νέο κόμμα « αποβλέπει στο να προσφέρει στήριγμα στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τον Γ. Παπανδρέου».
“Η κ. Μπακογιάννη μέχρι πριν από 12 μήνες έδινε μάχη για να ηγηθεί της Ν.Δ και τώρα 12 μήνες μετά χωρίς να σεβαστεί το αποτέλεσμα της 29 Νοεμβρίου κάνει ότι μπορεί να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ να στηρίξει την πολιτική του μνημονίου”, υποστηρίζουν οι κύκλοι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Απαντώντας, δε, σε ερώτηση για τον αν ο κ Σαμαράς ανταποκριθεί στην πρόσκληση του πρωθυπουργού για συναίνεση εφόσον ο Γ. Παπανδρέου καλέσει και την κ. Μπακογιάννη οι ίδιοι κύκλοι σημειώνουν ότι η ΝΔ δεν συναντά και δεν εξαρτά τις κινήσεις της από το τι θα κάνει η κ Μπακογιάννη.



*************************************************************************
Από την κόρη του ΕΦΙΑΛΤΗ τί μπορεί να περιμένει κανείς, και όμως πολλοί ΝΔημοκράτες προσέτρεξαν οι καιροσκόποι να της γλύψουν τα ψηλά τα κολομέρια μπας και τους θυμηθεί όταν "έρθει εν τη βασιλεία της"
Κόρη του Δράκουλα, σου το λέω εγώ που δεν είμαι ΝΔημοκράτης, τέτοια χαρά δεν πρόκειται
να δεις. Ότι χάρηκες ...χάρηκες την ημέρα της ίδρυσης κόμματος...μέχρι εκεί, Θα μείνεις στην ιστορία με την ρετσινιά *Η κόρη του εφιάλτη, Η προδότης της Ελλάδας στο ΔΝΤ και η αρχηγός ενός ανύπαρκτου αποκόμματος.

geroplatonas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια