Powered By Blogger

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2010

15 Δεκεμβρίου 2010 ... το ποτάμι άρχισε να θεριεύει ! ! !

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚEΣ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ .

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
prevejohn@yahoo.gr

Σήμερα ήμουν και εγώ ένας από τους χιλιάδες εργαζόμενους που συγκεντρώθηκαν έξω από την Βουλή των 300 για να διαμαρτυρηθούν για την αντεργατική, αντικοινωνική και γενικά απαράδεκτη πολιτική που εφαρμόζουν οι τοκογλυφο-εισπράκτορες του Δ.Ν.Τ.
Πραγματικά θεωρώ ότι ήταν μία από τις .....

μεγαλύτερες των τελευταίων χρόνων σε όγκο αλλά το κυριότερο σε παλμό.
Φυσικά οι μαγαζάτορες του δημοσιογραφικού κόσμου απέργησαν στερώντας από όλους τους Έλληνες την άμεση πληροφόρηση για τα γεγονότα αλλά και τις προβοκάτσιες που συντελούνται κάθε φορά που το σύστημα νιώθει την ανάσα του εξοργισμένου πλήθους έξω από το κοινοβούλιο!!!

Ο πρόεδρος της Ε.Σ.Η.Ε.Α κ. Σόμπολος δεν τήρησε αυτό που είχε υποσχεθεί πριν καιρό δηλ. ότι σε μεγάλες απεργίες οι δημοσιογράφοι δεν θα απεργούν αλλά θα ενημερώνουν τον κόσμο για τα τεκταινόμενα άμεσα κάνοντας την απεργία τους σε κάποια άλλη χρονική στιγμή.
Έτσι λοιπόν για άλλη μία φορά μας απέδειξαν ότι είναι το δεκανίκι του συστήματος το οποίο οι περισσότεροι πατρονάρουν έμμεσα ή άμεσα μια και τα αφεντικά τους έχουν πολλά πάρε δώσε με την εκάστοτε εξουσία μέσω των μεγαλοεργολαβιών που αναλαμβάνουν κατά καιρούς σε όλη την Ελληνική επικράτεια.
Όπως προανέφερα η συμμετοχή και ο παλμός του κόσμου ήταν μεγάλος αλλά αυτό που πραγματικά μου έκανε εντύπωση ήταν η οργή που έβλεπες στα μάτια όλων. Μια οργή που μετέτρεψε σε κόκκινο πανί τον βουλευτή της Ν.Δ Κώστα Χατζιδάκη ο οποίος λειτουργώντας φαντάζομαι επιπόλαια και απερίσκεπτα εμφανίστηκε και προσπάθησε να περάσει πεζός ανάμεσα στους οργισμένους διαδηλωτές.
Φυσικά δεν επικροτώ την βία αλλά ο προβληματισμός μου είναι πλέον πολύ σοβαρός για τον αν στο παρόν, αλλά και στο εγγύς μέλλον θα μπορούν οι βουλευτάδες του δικομματισμού να κυκλοφορούν ελεύθεροι χωρίς να κινδυνεύει ακόμα και οι ίδια τους η σωματική ακεραιότητα.
Η οργή του κόσμου μέρα με την μέρα γιγαντώνεται και φάνηκε πλέον καθαρά ότι οι κρατούντες το έχουν αντιληφθεί και για αυτό σήμερα η αστυνομική παρουσία ήταν πολυπληθείς και σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε με τις κατάλληλες προβοκάτσιες από τους γνωστούς άγνωστους κατάφεραν να χωρίσουν στην μέση την διαδήλωση και στο τέλος να την διαλύσουν παίζοντας το γνωστό παιχνίδι των προκλήσεων και των αντεγκλήσεων μεταξύ τους και το οποίο παραδοσιακά κατέληξε στο χώρο του Πολυτεχνείου!!!!
Φίλες/οι ας μην αεροβατούμε ούτε να περιμένουμε θαύματα οι κρατούντες έχουν αναλάβει εδώ και καιρό συγκεκριμένη αποστολή την οποία θα προσπαθήσουν (επιτυχώς μέχρι τώρα) να φέρουν εις πέρας.
Θεωρώ ότι κινδυνεύουμε να πέσουμε σε ένα κύκλο βίας ο οποίος θα φέρει πολλά δεινά σε όλους μας και για αυτό θα πρέπει η συμμετοχή μας σε τέτοια γεγονότα και πορείες να είναι καθολική ξεπερνώντας κάθε φορά την προηγούμενη μέχρι οι υπεύθυνοι (που θέλουν τώρα να μας σώσουν) να καταλάβουν ότι πρέπει να αλλάξουν ρώτα στέλνοντας τους κλέφτες στην φυλακή αφού πάρουν πίσω τα κλοπιμαία.
Δεν μπορεί να ζητάνε από τους εργαζόμενους να δεχτούν την υποβάθμιση της ζωής τους αλλά και τον τορπιλισμό του μέλλοντος των παιδιών τους ενώ αυτά τα λαμόγια κυκλοφορούν ελεύθερα έχοντας εξασφαλίσει με τα κλεψιμαίικα τα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονα τους!!!

Ας αναλογιστούν οι βουλευτές που στηρίζουν όλα αυτά ότι αν συνεχίσουν είναι καταδικασμένοι να περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους κρυμμένοι μη μπορώντας να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις αλλά το κυριότερο ότι θα είναι υπόλογοι ακόμα και στα ίδια τους τα παιδιά τα οποία σίγουρα κάποια στιγμή θα νιώσουν στιγματισμένα από τις τωρινές τους επιλογές!!!


ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ









22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ

ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!!!
ΛΥΣΑΞΤΕ ΤΩΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.
ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΔΙΟΡΙΖΑΜΕ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΟΙ Ε????
ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΩΡΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ
ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΤΕΛΟΣ!!!

ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

http://kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=4011

Ανώνυμος είπε...

STHN 1H FOTO AYTOS O PAPOUS ME TO PLAKAT
EGRAFE KAI BATOPAIDI...

NA TON ENHMERWSOUME PALI
MHPWS EPATHE ALZHEIMER-
OTI TO BATOPAIDI APODEIXTHKE OTI HTAN KATASKEYASMA-SYKOFANTIAS TOY SYRIZA!

AN TO KSEHASES PAPOU
ANTE NA PAREIS TA XAPIA SOY!
H MHPWS EINAI LIGMENA!?>???

TO BATOPAIDI SYKOFANTH8HKE GIA EYNOHTOUS LOGOUS.
TELOS,

OI ANOHTOI SYKOFANTES TOU SYRIZA PHRAN @!@
3.!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ !!!

Ανώνυμος είπε...

Η υπογραφή σου τα λέει όλα ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ=διορισμένο και εγκάθετο κομματόσκυλο που δεν μπορεί να καταλάβει το τι συμβαίνει γιατί η πράσινη μπογιά έχει ποτίσει τον εγκέφαλο του και τον έχει κάνει να υπολειτουργεί ή μάλλον να λειτουργεί μόνο για την πάρτη του!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε πρασινοφρουρέ μας έχεις σπάσει τα αρχίδια, εδώ και δέκα μέρες γράφεις όλο τα ίδια και τα ίδια. Πάρε ένα τηλέφωνο τον Ραγκούση να σου πει να λες και κανα καινούργιο γιατί γίνεσαι ρεζίλι. Άντε κάτι θα σου βρουν οι φίλοι σου να λες. Από μαλακίες κα ψέματα είναι πρώτοι.

Ανώνυμος είπε...

Η χώρα κατέληξε πρωταθλήτρια της διαφθοράς ,της διαπλοκής και της μίζας . Η απαξίωση θεσμών , προσώπων και η κατάχρηση του δημόσιου χρήματος έχει άμεση σχέση με τον καταψηφισθέντα εσμό των ανίκανων συνεργατών και υπουργών του αχρείου επίγονου Κωστάκη Μπουχέσα ( των αγγέλου, ρουσοπούλου,αδριανου, αλογοσκουφη , φαυλοπουλου,σιουφα,μπακογιάννη,χατζηδακη, μαρκογιαννακη, βουλγαρακη,ντορακη, πετραλια, κτλ ανίκανων, αχόρταγων και άπληστων… )

Η λαϊκή οργή,η κατακραυγή και η κοινωνική επανάσταση που σύντομα θα ξεσπάσει θα είναι ενάντια σε όλους τους υπόλογους πολιτικούς που άσκησαν κάθε μορφή εξουσίας, που καταχραστήκαν , που δανειστήκαν ασύδοτα , καταχρεώνοντας υπέρμετρα ένα λαό που τους εμπιστεύτηκε την εξουσία.

Ανώνυμος είπε...

@ 9.14 Ποιον μου θυμίζεις ποιον μου θυμίζεις; Μήπως έχεις κανένα ξαδερφάκι που δηλώνει γεωπόνος;

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορεί να ζητάνε από τους εργαζόμενους να δεχτούν την υποβάθμιση της ζωής τους αλλά και τον τορπιλισμό του μέλλοντος των παιδιών τους ενώ αυτά τα λαμόγια κυκλοφορούν ελεύθερα έχοντας εξασφαλίσει με τα κλεψιμαίικα τα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονα τους!!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ !
ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΔΙ ΔΝΤ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ανθέλληνες στο κοινοβούλιο!Το τέλος αυτής της κυβέρνησης θα είναι οδυνηρό,με τη πτώση της θα συμπαρασύρει τη χώρα στη καταστροφή με μια οικονομία κατεστραμένη,μια Ελλάδα προδομένη και διαμελισμένη,με κατοίκους φτωχούς και ταπεινωμένους.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΨΕΥΔΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ [ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ]
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΛΟΜΠΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κωστας Γ. είπε...

Ρε παιδιά ,αυτοί είναι οι τραμπούκοι του διαδικτύου,όπως και οι τραμπούκοι του δρόμου.
Είναι δυνατόν σωστός ΕΛΛΗΝΑΣ να μιλάει έτσι????Αγνοήστε τα καθίκια αυτά,μην ασχολείστε καθόλου μαζί τους.
Εξάλλου θα έρθει και αυτών η μέρα,σήμερα την οργή του λαού την πλήρωσε ο Χατζηδάκης αύριο ....όποιος βρεθεί στον δρόμο μας.
Είμαστε στην ώρα μηδέν,οι μαζικές συγκεντρώσεις καταλήγουν στο ίδιο σημείο.Ας δουλέψουμε όλοι ανεξάρτητα στο ξεπούλημα της χώρας μας,είμαστε όλοι το ίδιο υπεύθυνοι και υπόχρεοι,να πολεμήσουμε για το μέλλον των παιδιών μας.
Μας υποχρεώνει μόνο η συνείδηση μας και θα κάνουμε ότι μπορούμε και όπως μπορούμε πλέον το καθήκον μας όπως και οι προγονοί μας.
Η ΧΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ.
Τα πολιτικά γουμαρια,που μας κυβερνούν τόσα χρόνια,δεν δέχονται συζητήσεις ούτε καν τους καίγεται καρφάκι και προχωρούν ακάθεκτοι στο καταστροφικό τους σχέδιο,της Ελληνικής υποδούλωσης.
Παλέψτε όλοι με τον τρόπο σας ,στο τέλος θα νικήσουμε και θα τους κρεμάσουμε στο Σύνταγμα.
Καλή τύχη σε όλους μας.

Ανώνυμος είπε...

LEEI STO ARTHRO KAPOU OTI DEN SIMFONEI ME THN VIA ....FILARAKIA H VIA MONO ME VIA KTIPIETE POS KAI H FOTIA ME FOTIA SVINEI STOHO LOIPON TA TRAAKOSIA GOUROUNIA AN DEN MPOROUME TOTE EHOUN TA VLASTARIA TOUS TOUS SIGENEIS TOUS ....POS TA GOUROUNIA ME VIA EFARMOZOUN AFTA POU EFARMOZOUN ENANTIA SE MAS,STIS OIKOGENIES MAS, STA PAIDIA MAS, STOUS PAPOUDES MAS FOTIA LOIPON STA KOPROSKILA TA PALIO TOMARA STENO MARKARISMA GIA NA HASOUN TON SINTONISMO TOUS

Ανώνυμος είπε...

Εσείς, οι «άρχοντες» της πόλης, πολιτικατζήδες της δεκάρας, «Μπάσταρδοι, κλέφτες, πόρνοι» (Κ. Παλαμάς). «Άνθρωποι, χωρίς ηθική και πίστη. Και κρίμα τα φώτα τους. Ότι ο άνθρωπος κάνει τα φώτα κι όχι τα φώτα τον άνθρωπον» (Μακρυγιάννης).

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ Μ@ΥΝΟΠΑΝΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΧΑ'Ι'ΔΕΨΑΜΕ. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ. ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

ΚΑΤΩ ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΤΑ ΦΤΗΝΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ....

ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ....

Ανώνυμος είπε...

ΟΦΗ ΠΑΣΟΚ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΕΨΙΑΣ= ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ'' ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ'' ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΛΩΝΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΟΥΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΣΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ..

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΟΧΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΕΚΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝΕ ΤΑ ΗΡΕΜΗΣΤΙΚΑ ΣΑΝ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ.
ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.
ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!
ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΣΕΙΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ,ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΟΥΝΕ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ!
ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΠΙΟΥΝΕ ΓΑΛΑ ΡΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΛΟΥΤΙΖΕΤΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ!
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ..

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΠΑΣΙΜΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ!
ΠΕΙΝΑΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΗΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ.
ΜΗΝ ΛΥΠΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΗΚΙ!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.."ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ" ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΤΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΙ ΑΥΤΗ.................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια