Powered By Blogger

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2010

Του ζητούν… να κάνει κάτι!

Σε κατάσταση «εκτάκτου ανάγκης» έχει κηρύξει το ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Παπανδρέου, ενώ την ίδια στιγμή κλιμακώνονται οι αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματος για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Όλοι πλέον, ακόμα και αυτοί που σιωπούσαν, θεωρούν ότι ο......
υπουργός Οικονομικών δεν έχει σχέση με τις ρίζες και την ιστορία του ΠΑΣΟΚ. Του αποδίδουν αλαζονική συμπεριφορά ενώ αρκετοί βουλευτές υποστηρίζουν ότι έχουν άγνοια για τα μέτρα που λαμβάνει.

«Ξεπέρασε τα εσκαμμένα», επισημαίνουν, και αναφέρονται στις απολύσεις στο Δημόσιο, ένας τομέας προνομιακός για το ΠΑΣΟΚ αφού εκεί βρίσκεται ο κύριος όγκος των ψηφοφόρων του. Τα βέλη μιας μεγάλης πλέον μερίδας βουλευτών συγκεντρώνει και ο Χάρης Παμπούκης ο οποίος συμπλέει με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου στο θέμα των μετατάξεων και στον εξορθολογισμό της λειτουργίας του Δημοσίου.

Ωστόσο, λέγεται, αυτή η πολιτική αναπόφευκτα θα οδηγήσει σε μαζικές απολύσεις, κάτι που βρίσκει ριζικά αντίθετους πολλούς υπουργούς. Κυρίως τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Ανδρέα Λοβέρδο. Πιστεύουν, και ορθώς, ότι έτσι όπως λειτουργεί το Δημόσιο, κάτι τέτοιο θα οδηγήσει σε χαοτικές καταστάσεις. Εκτιμούν ότι δεν πρέπει καν να ανοίξει η Κυβέρνηση τέτοιο ζήτημα, για το οποίο μάλιστα ισχυρίζονται ότι πέραν των επιπτώσεων που θα έχει, δεν θα φέρει το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και άλλοι κορυφαίοι υπουργοί, ενώ ίσες αποστάσεις σ’ αυτή τη φάση κρατούν ο Γιάννης Ραγκούσης και ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Πάντως, το δυσμενές κλίμα στην κοινοβουλευτική ομάδα καθώς και η οργή της κομματικής βάσης, έχουν οδηγήσει αρκετούς υπουργούς σε προβληματισμό και επανακαθορισμό της στάσης τους. Ενδεικτικό αυτής της τροπής είναι το γεγονός ότι, αρκετά στελέχη και βουλευτές ζητούν από τον Ευάγγελο Βενιζέλο να αναλάβει πρωτοβουλίες!

http://www.statesmen.gr

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ....
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ. ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΛΛΟΥ...
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ? ΤΙ ΚΑΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝ. ΕΛΕΟΣ ΤΗ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΔΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΡΩΤΙΚΟ -ΛΑΪΚΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ!
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Η ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ :
ΘΑΝΑΤΟΣ
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ!
ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΛΕΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΓΓΕΚΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ.
Α ΡΕ ΚΩΛΟΜΠΙΝΕΔΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ, ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ. ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ. ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΙΛΑΡΕΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΤΑ ΙΧΝΗ ΣΑΣ.
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ.

Παναγιώτης Τελεβάντος είπε...

Υποκριτικές αντιδράσεις ενώ έιναι όλοι συνυπεύθυνοι.

Ανώνυμος είπε...

Όταν ψήφισαν το μνημονιο, του έδωσαν την εξουσία να διαπραγματεύεται μόνος, χωρίς να ρωτάει τη βουλή. Τώρα γιατί σκούζουν; Ας πρόσεχαν! ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ, ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ!

Ανώνυμος είπε...

Ναι όλοι μαζί τα φάγαμε
και τώρα που τελειώσαν
φωνάζουμε.
Υποκριτές ε υποκριτές

Ανώνυμος είπε...

χε χε χε χε

ENAS VLAKAS είπε...

vagelaki kapote ekanes tin kinisi kai eipes ftanei pia gia to hazopaidi ton giorgaki den mporo na ton akoloutho prepei na eklexoume neo arhigo .epese pano tou to skiloloi kai ehases ,,,tora vagelaki pou to komplexiko o prodotis xepoulaei ta panta esi giati akoloutheis mipos tora einai h ora na vgeis kai na peis ton elliniko lao oti ego to eipa tote egeinan ekloges esokomatikes ego akolouthisa .meta egeinan ethnikes ekloges kai me to programma tou pasok kerdisame.. alla tora ellinike lae vlepo oti to paidaki lathos nas odigei giayto ego den thelo na simeteho stin katasrofh ...giafto skepsou kala prin einai arga kapote me akouses kai eipes stin omada sou pou eihes mazi sou oti afto tha kanoume kai to kanate kai den se vgike asxima pali an me dothei h efkaireia kai se do tha sto po

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΨΗΣΤΑΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗ ΛΕΜΗΤΟΜΟ ΟΛΟΙ ΡΕ

Ανώνυμος είπε...

δεν ξέρω άν θα είναι αυτός ή κάποιος άλλος που θα αλλάξει την πορεία αυτής της κυβέρνησης που μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον "θάνατο"!!!
αυτό που ξέρω καλά είναι πώς άν δεν βρεθεί ένας τέτοιος άμεσα, τότε η καταστροφή πλησιάζει και κανένας τους δεν θα γλυτώσει!!!!!
η ελλάδα μας δεν τους χρειάζεται άλλο πλέον!!!!
οι έλληνες πρέπει να καταλάβουμε πώς είμαστε λαός περήφανος προκομένος με αρχές που πρέπει να ξαναθυμηθούμε και με σκέψη που θα οδηγεί στην παραγωγή στην εργασία και όχι στην λαμογιά και στην καλοπέραση.
και όταν κάνουμε όλα αυτά θα καταλάβουμε πώς όλα αυτά τα ανίκανα λαμόγια που μας κυνερνάνε πρέπει να πάνε στον διάολο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια