Powered By Blogger

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010

Προσέξτε ...... ! έτοιμα φαγητά (σουβλάκια,φαστ φουντ , πίτσες … )

αντώνης

η Φυματίωση θερίζει.

Οι λαθρομετανάστες – μετανάστες που ζουν στη χώρα μας και παρουσιάζουν ενεργό φυματίωση και δεν είναι δυνατόν να .....
υποβληθούν σε θεραπεία με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν ελεύθερα ανάμεσα σε υγιείς πολίτες, δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα για τη δημόσια υγεία.

Σε όσους πάνε και αγοράζουν έτοιμα φαγητά (σουβλάκια,φαστ φουντ , πίτσες … κλπ) να ελέγχουν αν ανάμεσα στο προσωπικό που ετοιμάζει την παραγγελία υπάρχει αλλοδαπός ο οποίος δεν έχει άδεια εργασίας και βιβλιάριο υγείας.
Ακόμα και αυτοί που σας το μεταφέρουν στο σπίτι σας … πόσες φορές έχουμε γίνει μάρτυρες να ανοίγουν τα δέματα
της παραγγελίας ;…....
Έχετε βέβαια το δικαίωμα να ρωτήσετε τον υπεύθυνο, όπως έχετε και το δικαίωμα να μην αγοράζετε προϊόντα από καταστήματα, που παραβιάζουν της βασικές αρχές του υγειονομικού κώδικα. Ευαισθητοποιηθείτε πριν είναι αργά για σας και τα παιδιά σας, διότι σε αναρτημένη ανακοίνωση του Νοσοκομείου Σωτηρία, της ΜΚΟ Εργοερευνητική και του Ινστιτούτου Ερεύνης Νοσημάτων Θώρακος Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας (ΙΕΝΘΥΑΕ), που παρουσιάστηκε στο 23ο Ιατρικό Συνέδριο Ενόπλων Δυνάμεων, οι εργασίες του οποίου πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της ανακοίνωσης, στο διάστημα 2000-2009 προσήλθαν στο ΙΕΝΘΥΑΕ 86.618 μετανάστες, προκειμένου να υποβληθούν σε ακτινογραφία θώρακος, η οποία απαιτείται για την έκδοση πράσινης κάρτας.
Διαπιστώθηκε ότι το 33,6% από τους 122 που ήταν ύποπτοι για ενεργό φυματίωση δεν προσήλθε στο νοσοκομείο, για να υποβληθεί σε ειδική θεραπευτική αγωγή.

Και μην νομίζετε πως το ότι προσλαμβάνουν λαθρομετανάστες - μετανάστες το κάνουν γιατί έχουν περισσότερα αποθέματα καλοσύνης από εσάς.
Το κάνουν γιατί τους βολεύει από οικονομικής απόψεως.
Γιατί στον αλλοδαπό θα δώσουν μεροκάματο 20 με 25 ευρώ μαύρα, χωρίς ΙΚΑ ,
ενώ αν στην θέση του είχαν έναν άλλο υπάλληλο Έλληνα ή μετανάστη που έχει όλες τις προϋποθέσεις να πάρει την δουλειά, θα του στοίχιζε από 40 μέχρι 50 ευρώ ημερησίως......

ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΨΩΝΙΖΕΤΕ.

11 σχόλια:

partisan είπε...

ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΦΛΕΓΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΘΕΥΔΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΟΥΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ......................

Ανώνυμος είπε...

1994 αργυρουπολη ...
συλλαβαμε δυο αλβανους αρτεργατες οι οποιοι ουρουσαν μεσα στο ζυμωτηριο με την ζυμη οσο απαισιο και να ακουγεται ειναι περα για περα αληθινο

Ανώνυμος είπε...

ΑΧ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΕΡΑΣΩ ΚΑΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΑΛΕΚΑ Κ ΤΟΝ ΑΛΕΞ!Κ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΓΕΛΟ Κ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ Κ ΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ Κ ΠΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ....

Ανώνυμος είπε...

2.40 μπλαχ ειναι και μεσημερι.....
πρεπει να εμβολιαστουμε ολοι γιατι αν περιμενουμε να μας προστατεψει το κρατος .....

Ανώνυμος είπε...

Όλοι αυτοί στην πλειοψηφία τους μεγάλωσαν και γαλουχήθηκαν με ένα και μόνο σκοπό, το πως θα μισούν τον έλληνα και πως μια ημέρα θα τον εξωντόσουν, διότι απο εκεί που προέρχονται, η σχολή τους είναι αντίθετη με την δική μας.

Ανώνυμος είπε...

Εχω πολλες φορες γραψει και εγω το σχολιο μου σε διαφορα θεματα που δημοσιευει το ksipnistere καιπολλες φορες μιλαω και για τους μεταναστες. Πολλοι ισως νομιζουν οτι μπορει να εχω καποια εμπαθεια γιαυτους,ομως δεν ειναι ετσι,απλα βλεπω τους υπουλους τροπους που οι κυβερνητες και τα κομματοσκυλα χρησιμοποιουν για να εξαφανισουν και το τελευταιο ιχνος ελληνα και ελληνισμου. Βιολογικα οι ελληνες σε λιγα χρονια δεν θα υπαρχουν τοσο εξ αιτιας του αριθμου των μεταναστων οσο και εξ αιτιας του μισους και της ελλειψης σεβασμου προς τους ελληνες απο αυτους που καποιοι δικοι μας τους βοηθανε σαυτο.Οι αρρωστειες που μεταφερουν θα πανε τη χωρα πισω εκατο χρονια ηδη η χωρα μας ανηκει στους τριτοκοσμικους. Υπαρχει τροπος να αντισταθουμε,μην ψωνιζετε απο μαγαζια που εχουν μεταναστες οπως γραφει και το αρθρο γιατι αν ψωνιζετε δεν βοηθατε αυτους αλλα την κυβερνηση και τους καταστηματαρχες. Αφου τους φερνουν οι κυβερνησεις να τους ταισουν αυτοι και οχι οι ελληνες. Ο σβερκος του ελληνα δεν αντεχει αλλο.

Ανώνυμος είπε...

345 ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΜΕ,ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΜΙΕΣ,ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΟΞΑ ΒΑΡΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΑ,ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΒΑΡΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΟΝΤΑ

Ανώνυμος είπε...

oι οικονομικοι και πολιτικοι προσφυγες εργαζονται μεσα στις πιο δυσκολες συνθηκες και αν μη τι αλλο πρεπει να εχουν τον σεβασμο μας οσο για τη φυματιωση αυτη ειναι θεμα της πολιτειας να φτιαξει ενα δωρεαν και συνχρονο συστημα υγειας και για ελληνες και για μεταναστες ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΜΟΣ ΚΑΙ Η ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια