Powered By Blogger

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2010

Έρχεται νέο Mea Culpa

Συνεκμετάλλευση με την Τουρκία του υποθαλάσσιου ενεργειακού πλούτου του Αιγαίου [ 9 τρις δολάρια...] ετοιμάζεται να σερβίρει ως έξοδο από την κρίση και για την αποπληρωμή του χρέους, η πολιτική ηγεσία της χώρας.
Σε διπλωματικούς κύκλους του Λονδίνου, συζητείται έντονα ότι οι κυβερνήσεις Ελλάδας και Τουρκίας έχουν καταλήξει μέσα σε άκρα μυστικότητα στην απόφαση να.....
φέρουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων πριν τα Χριστούγεννα για υπογραφή ένα προσύμφωνο προσφυγής στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, το οποίο θα κληθεί να «μοιράσει» το Αιγαίο όχι μόνο με βάση τους κανόνες του διεθνούς Δικαίου, αλλά και με νέα νομολογία... Όπως επίσης και μια "ιστορική συμφωνία για την υπέρβαση επιτέλους της σύγκρουσης για το Αιγαίο" στην οποία θα προβλέπεται η συνεκμετάλλευσή του από τις δύο χώρες. Ίσως οι δυό λαοί κληθούν από τις κυβερνήσεις να γιορτάσουν κιόλας με χαβιάρι και σαμπάνια... Το γεγονός είναι ότι σβήνει έτσι μια μόνιμη εστία εντάσεων από το 1973 μεταξύ των δύο χωρών. Ένα πρώτο σενάριο το οποίο έχει ήδη περάσει στη δημοσιότητα για crash test, αφορά τη συνεργασία Ελλάδας - Τουρκίας, υπό την επίβλεψη πολυεθνικής, η οποία θα μοιράσει το 40% των κερδών στις δύο χώρες.
Τα επιχειρήματα
Το κυρίαρχο επιχείρημα των Τούρκων θα είναι ότι η συνεκμετάλλευση θα σωρεύσει τεράστιο πλούτο στα δύο κράτη. Και θα προσφέρουν μάλιστα μεγαλόψυχα το παράδειγμα χωρών του Περσικού Κόλπου, που συνδιαχειρίζονται τα κοιτάσματα της περιοχής τους. Σαφέστατα όμως και η ειρήνη στην περιοχή - αν ήθελαν και οι Έλληνες... Ίσως να ενίσχυε μια ακόμη πολύ σημαντική πλουτοπαραγωγική πηγή για την Ελλάδα, τον τουρισμό. Αλλά ίσως και οι ταξιδιωτικές οδηγίες για την Ελλάδα από διάφορες γωνιές του πλανήτη να ήταν πιο ευγενικές... Στην απο 'δω πλευρά, μια μερίδα της πολιτικής τάξης έχει ήδη αρχίσει να ρητορεύει το τρανό παράδειγμα της Ρωσίας. Η οποία, όπως λένε, από τα πρόθυρα της διάλυσης, αποφάσισε να εκμεταλλευθεί τα τεράστια αποθέματα φυσικού αερίου που διαθέτει και με στρατηγικές που της επέτρεψαν να εκμεταλλευθεί την άνοδο της τιμής του πετρελαίου, όχι μόνο ξεπλήρωσε σχεδόν όλο το εξωτερικό της χρέος, αλλά δημιούργησε και ένα τεράστιο αποθεματικό. Έτσι, έχουν αρχίσει να λένε, η Ρωσία έδωσε ιδιαίτερο κύρος στη γεωπολιτική της παρουσία και επανήλθε στην κεντρική διεθνή πολιτική σκηνή. Τι σκέφτεται ο Παπανδρέου; Το ψυχολογικό κλίμα της τελευταίες περιόδου ενθαρρύνει πάρα πολύ τις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης. Φάνηκε άλλωστε και από τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο ελληνικός λαός εμπιστεύεται την κυβέρνηση του για ψυχολογικούς κυρίως λόγους. Ο ελληνικός λαός νιώθει ασφαλής από τη διαχείριση που κάνει ο πρωθυπουργός στα ζητήματα του μνημονίου, παρά τις αιματηρές περικοπές και το χάος της αβεβαιότητας για την επόμενη μέρα. Άλλωστε, και η αξιωματική αντιπολίτευση για διαχείριση του Μνημονίου μιλά, παρά την αντιμνημονιακή της επιχειρηματολογία. Η ρητορική η οποία θα αρχίσει να αναπτύσσει σιγά-σιγά η κυβέρνηση και οι συνοδοιπόροι της, είναι ότι η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου θα αποφέρει στο Ελληνικό Δημόσιο αρκετά δις ευρώ ετησίως, αλλά και σημαντική τόνωση της ανάπτυξης, που θα διευκολύνει τη βιώσιμη εξυπηρέτηση του χρέους. Επιπλέον, θα ζητηθεί και περαιτέρω μείωση των αμυντικών δαπανών για την ακόμα μεγαλύτερη διευκόλυνση της δημοσιονομικής προσαρμογής. [chic]. Όμως παραμένει άγνωστο αν οι συμβάσεις και οι όροι για τις έρευνες, την εξόρρυξη και την εκμετάλλευση θα περάσουν από την Βουλή και με ποια πλειοψηφία θα ζητηθεί η έγκρισή τους...

Έρχεται νέο... "Mea Culpa"
Το μεγάλο φαγοπότι με θέα από το μπακόνι του Αιγαίου έχει αρχίσει. Τούρκοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι με τη στήριξη διοικήσεων πολυεθνικών εταιριών, δεν κρύβουν τη χαρά τους δηλώνοντας ότι το θέμα έχει κλείσει. Ταυτόχρονα, άνθρωποι και μηχανισμοί, κόμματα, οργανώσεις, δεξαμενές σκέψεις, πολιτικοί, οικονομικοί παραγόντες, δημοσιογράφοι, δημοσκόποι και άλλοι εκπρόσωποι κοινωνικών δυνάμεων, ετοιμάζονται να παρουσιάσουν μέσα από τα media μια πανστρατιά επιχειρημάτων για τα ωφελήματα της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου. Χωρίς στρατηγικό σχεδιασμό
Αν μετρήσει κανείς τα δημοσιεύματα των τελευταίων μηνών, αλλά και τις αναφορές στις τηλεοράσεις, στα ραδιόφωνα σε ό,τι αφορά στον ορυκτό πλούτο της χώρας και στην αξία του σε χρήμα, είναι ίσως περισσότερα απο κάθε άλλη εποχή. Τυχαίο; Άγνωστο παραμένει όμως τι έχει προβλεφθεί, αν αφού υπογράψει η Ελλάδα, αρχίσει να κατρακυλά η τιμή του πετρελαίου διεθνώς... Αν ζούσε ο πατήρ Παΐσιος, ίσως να το περιέγραφε ως εξής: "Έλληνες ετοιμασθείτε να γνωρίσετε την πιό... κομψή πτώχευση [με την άδεια σας βεβαίως] που γνώρισε ποτέ ένα κράτος επάνω στον πλανήτη. Και μάλιστα χωρίς να ανοίξει ρουθούνι"...

Προετοιμάζουν την ελληνική κοινή γνώμη...
Ο ελληνικός λαός έχει πεί ήδη το μεγάλο ΝΑΙ [αλλά δεν το γνωρίζει] στην συνεκμετάλλευση των αναξιοποίητων πετρελαϊκών κοιτασμάτων του Αιγαίου [για αρχή] για τα οποία δεκάδες έρευνες από το 1903 μέχρι σήμερα έχουν αποδείξει ότι υπάρχουν. Και μάλιστα σε ποσότητες που θα αναδείκνυαν την Ελλάδα ως το πιο πλούσιο κράτος της ΕΕ, τουλάχιστον.... «Όταν η Ελλάδα γίνει το δέκατο μέλος της ΕΟΚ, ο εκτεταμένος ορυκτός της πλούτος θα προμηθεύσει την Κοινή Αγορά με μία μεγάλη ποικιλία πρώτων υλών, που θα συμβάλλουν στην εξασφάλιση ουσιαστικής αυτάρκειας της Κοινότητας ως προς πολλά προϊόντα» - (FINANCIAL TIMES, 1978, "Βιομηχανική Επιθεώρηση", Απρίλιος 1978, σελ. 257). Το 1981, ο τότε πρόεδρος της ΕΟΚ Γκάστον Τορν, δήλωνε με την είσοδο της Ελλάδας στην ΕΟΚ δήλωνε ότι: «Η Ελλάδα μπαίνει στην Ευρώπη με τρία πλεονεκτήματα 1) την Εμπορική Ναυτιλία, 2) τον ορυκτό της πλούτο και 3) το επιχειρηματικό δαιμόνιο των Ελλήνων». Έκτοτε, αλλά και λίγο νωρίτερα, έπειτα από σειρά πολιτικών ενεργειών διαφόρων κυβερνήσεων που πέρασαν, η χώρα αφέθηκε στο έλεος των πολυεθνικών οικονομιών και των επιρροών τους, των δανειστών, της κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος, των κομμάτων και κατήντησε σήμερα να διαπραγματεύεται την εθνική της κυριαρχία με τεράστια ανταλλάγματα για να πληρώσει ή όχι τις συντάξεις του Δεκεμβρίου... Μας ασκείται τεράστια πίεση Σήμερα, δύσκολα οι Έλληνες θα ξεφύγουν από την ασφυκτική ψυχολογική πίεση που τους ασκείται. Όλες οι μεγάλες ευκαιρίες έχουν χαθεί. Με κύριο μοχλό ψυχολογικής πίεσης τη συρρίκνωση των εισοδημάτων τους λόγω Μνημονίου [ειδάλλως ο εφιάλτης της πτώχευσης θα τους ξυπνήσει απότομα] και με την υπόσχεση ότι η συνεκμετάλλευση με την Τουρκία θα φέρει πλούτο και ανάπτυξη στη χώρα... Αλλά και με γνώμονα ότι οι Έλληνες είναι ο λαός της Ευρώπης με ελάχιστη γεωπολιτική συνείδηση της χώρας του, είναι έτοιμοι να δώσουν τη σύμφωνη γνώμη τους. Χωρίς όμως να γνωρίζουν ότι...

Μάνος Μεϊμαράκης/PISTOS.GR

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αντι να ζούμε όλοι σαν βασιλιάδες, θα τα τρώνε οι Νεοταξίτες με τους Τούρκους. ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡΙ

Ανώνυμος είπε...

MA ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΦΑΝΗΚΕ ... ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΝΕ " ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ Η ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ".
ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΦΩΣΤΗΡΕΣ "ΝΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΤΑΧΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ " ΑΝΑΚΑΜΨΗ".
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΪΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΧΩ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΓΙΑ 10-30 30 ΧΡΟΝΙΑ?ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΒΑΣΙΚΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ.
ΟΟΟΟΧΙΙΙΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ.
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΟΣΙΑ ΠΟΙΙΟ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Συνέλληνες, τα κόκκαλα των Ελλήνων Ηρώων που πέθαναν για την πατρίδα θα τρίζουν. Η χώρα μας ζει την μεγαλύτερη προδοσία της σύγχρονης ιστορίας της και εμείς είμαστε ανύμποροι και ανάξιοι να αντιδράσουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΛΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ POSTARETE
ΑΗΔΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΣΑΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

το αιγαιο ανηκει στους τουρκους ?????????????????????????????????????? ΠΟΙΑ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ? ΠΡΟΔΟΤΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

[ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΛΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ POSTARETE
ΑΗΔΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΣΑΤΕ] και συ εισαι ο μεγαλυτερος μαλακας που καθεσαι και τα διαβαζεις.

Ανώνυμος είπε...

4,20 ΤΡΑΒΑ ΠΗΔΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΤΩΝΟΘΗΚΕΣ 4.20? ΜΠΡΑΒΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ.... ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΑΝΤΕ ΗΡΕΜΗΣΕ

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη, Ψευτοκριση για να φανουμε χρεωμενοι, ενω φωναζαν και τα πεζοδρομια να εκμεταλευτουμε τον ορυκτο πλουτο για αναπτυξη και να φυγουμε απο την ψευτοκριση δεν εκανε κανεις τιποτα και τωρα οχι μονο θα συνεργαστουμε με τους ανεπροκοπους τους τουρκους στο βωμο της δηθεν ειρηνης και φιλιας, αλλα θα παρουν και μεριδιο που ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ (να ναι καλα οι γκριζες ζωνες) που στην ουσια χαριζει ο μεγαλυτερος συμπαντικος προδοτης ολων των εποχων ΓΑΠ για να ειναι ολοι ευχαριστημενοι (φυσικα η εταιρια εξορυξης θα ειναι αμερικανικη)
Βεβαια αν γινει κατι τετοιο και εχουμε εισροη χρηματων στην Ελλαδα, οι αρπαγες θα κανουν παρελαση μην χαθει ουτε ενα ευρω..
Με τοσους λαθρομεταναστες εδω, που θα το θυμηθειτε θα ζητησουν δουλεια λογω κερδων, οι κλασικοι αριστεροκουλτουριαρηδες θα παιρνουν το μερος τους με αποτελεσμα ο λαθρο να δουλευει ο Ελληνας στη απ'εξω..

Ανώνυμος είπε...

Επιτρέψτε μου να θυμίσω τα λεγόμενα του Ακαδημαϊκού Βασίλειου Μαρκεζίνη, στην πρόσφατη ομιλία του κατά την παρουσίαση του βιβλίου «Μίκης Θεοδωράκης 85 χρόνια. Άξιος Εστί». Ο κ Μαρκεζίνης τότε είπε «Τη ρωμιοσύνη τώρα να την κλαις κι αυτούς που έτσι την κατήντησαν ελληνικέ λαέ ποτέ να μη συγχωρέσεις». Ο κ Μαρκεζίνης είχε υπόψη του αυτήν την εθνική προδοσία που περιγράφεται στο άρθρο και φοβάμαι πως όχι μόνο. Ο κ Μαρκεζίνης ανέφερε σαφώς, ότι η δημοσιοποίηση των συμφωνιών θα λάβει χώρα περί των ερχόμενων Χριστουγέννων.

http://peloponnesios.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

τα εχουν ξεπουλησει ολα οι πουλημενοι οι ξεφτιλες

Ανώνυμος είπε...

ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΖΕΦΡΕΥ,για αυτό τον σκοπό.Ήρθε στην εξουσία.Για να πουλήσει την ΕΛΛΑΔΑ.Πρώτα το ΑΙΓΑΙΟ,μετά την ΘΡΑΚΗ.Και ύστερα την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.Εντολές από τα αφεντικά του,στην πατρίδα του την ΑΜΕΡΙΚΗ,παίρνει..Δεν την πονάει την ΕΛΛΑΔΑ ο ΤΖΕΦΡΕΥ,διότι είναι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ και όχι ΕΛΛΗΝΑΣ..Υ.Γ ΤΖΕΦΡΕΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ,ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ..ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ.ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ,ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ..ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΣΑΣ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΡΙΧΤΕ ΟΜΩΣ ΜΙΑΝ ΙΔΕΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ S.O.S

Ανώνυμος είπε...

Να κανουμε αντισταση απο τους καναπεδες μας, και τα πληκρολογια μας.

Ανώνυμος είπε...

Μέσα απο τα πληκτρολογια, μάθαμε πράγματα που δέν ξέραμε.
Κάποια στιγμή στην συνεχεια η γνωση θα γινη πραξη.
Όποιον φωναζε από αγανακτηση τόν βγαζαμε τρελό.
Τρελος ο Λιακοπουλος, τρελός ο βελόπουλος.
Αλλά ο λαός λέει ότι από μικρό καί από τρελό μαθαίνεις τήν αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ Ο ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΝΔΡΑΣ, Ο ΒΑΘΥΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, Ο ΤΙΜΙΟΣ, Ο ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ.
Ο ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ ΘΑ ΔΙΑΔΕΧΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.
ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ, ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΔΕΧΤΗΚΑΝ.
ΧΩΝΕΨΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΗΣΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ...

Υ.Γ. ΗΜΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΧΝΕΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΑΡΜΑ. ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΦΩΝΑΖΑ ΟΤΙ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΑ... ΑΠΛΩΣ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΞΕΡΑ. ΔΙΟΤΙ ΗΜΟΥΝ 17 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΗΞΕΡΑ ΟΛΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΟΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια