Powered By Blogger

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2010

Εθνικό και άλλα...

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Έλληνας βουλευτής καταγγέλει οργανωμένο σχέδιο διαμελισμού της χώρας: "Είναι πουλημένοι!..", ενώ κορυφαίος υπουργός...
συζητάει με στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων την επιβολή στρατιωτικού καθεστώτος!

Ηφαίστειο δεν είναι μόνο η.....
κυβέρνηση και η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. Ηφαίστειο είναι ολόκληρη η Βουλή.
Μέλη του Εθνικού Κοινοβουλίου κατηγορούν ανοιχτά πλέον τους συναδέλφους τους για εθνική προδοσία και οργανωμένο έγκλημα σε βάρος της εθνικής ανεξαρτησίας της χώρας.
«Αυτά που έκαναν οι Ναζί στην Ελλάδα, δεν είναι τίποτε μπροστά σε όσα διαδραματίζονται αυτή τη στιγμή…», είπε μιλώντας στο «Κουρδιστό Πορτοκάλι» λίγες ώρες πριν, Έλληνας βουλευτής.
Ο ίδιος έκανε λόγο για οργανωμένο σχέδιο ξεπουλήματος και διαμελισμού της χώρας με την συμμετοχή κορυφαίων πολιτικών παραγόντων από τα δύο μεγάλα κόμματα.
-«Είναι όλοι πουλημένοι…», ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του λόγου του. Και συνέχισε: «Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να τρομοκρατήσουν την κοινή γνώμη για να περάσουν μέσα από το φόβο το ξεπούλημα της χώρας. Φτάνει πια. Αυτό δεν πρέπει να τους περάσει…»
Οι εξελίξεις όπως αναφέρουμε και στη προηγούμενη ανάρτηση είναι συγκλονιστικές-η χώρα κοχλάζει.
Μιλάμε για μια εκρηκτική κατάσταση, η οποία σε λίγο θα είναι ανεξέλεγκτη.
Είναι τόσο ανεξέλεγκτη ώστε και πρώην πρωθυπουργοί που διαδραμάτισαν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις να κρύβονται στη κυριολεξία και μιλάμε για τους Κώστα Καραμανλή και Κώστα Σημίτη.
Είναι τόσο ανεξέλεγκτη, ώστε κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης συζητάει με άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων το σενάριο της επιβολής κατάστασης εκτάκτου ανάγκης και εγκαθίδρυσης στρατιωτικού καθεστώτος με τον ίδιο ως μπροστάρη!
Δεν κάνουμε πλάκα. Κορυφαίος πολιτικός συζητάει ακόμη κι αυτό το ενδεχόμενο με διάφορους κοκορόμυαλους των Ενόπλων Δυνάμεων.
Κόλαση…

http://kourdistoportocali.com/

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με αφορμή την ομιλία της Λιάνας Κανέλλη στη βουλή, κατά την συζήτηση για τον προϋπολογισμό, για το θέμα της παράδοσης του μισού Ελληνικού Αιγαίου από την Ελληνική Κυβέρνηση στους Τούρκους θα ήθελα να τονίσω ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μία Εφιαλτική Εξέλιξη για τα Εθνικά μας θέματα. Ο κ Παπανδρέου παραδίδει το μισό Ελληνικό Αιγαίο στους Τούρκους χωρίς να υπάρχει ουσιαστική αντίδραση ούτε από την ΝΔ ούτε από το υποτίθεται Εθνικιστικό ΛΑΟΣ, ούτε φυσικά από τον κατ’ εξοχήν άνθρωπο των Αμερικάνων στην Ελλάδα την Ντόρα Μητσοτάκη. Εξυφαίνεται μια συνωμοσία μέσα στη σιωπή και είναι προς τιμή του ΚΚΕ και της κας Κανέλλη που αναγάγουν το θέμα σε πρώτη προτεραιότητα. Φοβάμαι βέβαια ότι με μόνη την αντίδραση του ΚΚΕ (δεν ξέρω για την υπόλοιπη αριστερά (ΣΥΝ, ΣΥΡΙΖΑ κλπ) γιατί μας έχει συνηθίσει όταν μιλούμε για Εθνικά Θέματα να μας λέει Εθνικιστές) δεν έχουμε πολλές πιθανότητες για θετική εξέλιξη. Εξ άλλου ο Ελληνικός λαός πνιγμένος μέσα στα οικονομικά προβλήματα της κρίσης λίγη προσοχή θα δώσει στο θέμα. Επίσης ο τύπος και η τηλεόραση έχει μηδενίσει το θέμα με εξαίρεση την εφημερίδα Ελευθεροτυπία που με αρκετά άρθρα (Κύρα Αδάμ κλπ) θέτει το θέμα συνεχώς. Δεν ξέρω πως μπορεί να αντιδράσουμε σε αυτή την συνωμοσία. Εύχομαι το θέμα να γίνει πρώτης προτεραιότητας στα δημοκρατικά μπλογκς τα μόνα σχεδόν που βρίσκονται έξω από την συνωμοσία αυτή.

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με πληροφορίες του
« Ακούρδιστου Λεμονιού »
αργά σήμερα το βράδυ θα συλληφθεί ο πρωθυπουργός.

http://akourdistolemoni.com/

Ανώνυμος είπε...

makari panagia mou na vrethoun patriotes na glitosoun tin ellada mas me oti hriazete.imaste mazi tous

Ανώνυμος είπε...

STO GOUDI KAI GRIGORA.

Ανώνυμος είπε...

και συ λαε βασανισμενε μη ξεχνας τον φασισμο.κανεις μας δεν πρεπει να ξεχναει τα εγκληματα της χουντας και με αποκορυφωμα την εθνικη προδοσια που εκανε στη κυπρο

Ανώνυμος είπε...

XOUNTA TOU 67 KATAKRITEA,KAI PRODOTES,ALA MPROSTA STOUS SIMERINOUS 300,EITAN PAIDIKOI XARA FILE 5:46.

Ανώνυμος είπε...

Τέρμα τα κορόϊδα. Ότι ήθελε προκύψει. Εξάλου όλα έχουν γραφεί προ μακρού χρόνου, αλλά οι έλληνες συνεχίζουν να ανήκουν σε κόμματα. Κρίμα, διότι ελευθερία δεν μπορεί να υπάρξει με τάτοιες εξουσίες. Θα πληρώσουμε, δυστυχώς, όλοι τη νέα αιχμαλωσία. Μετά την Τουρκοκρατία έρχεται η νέα Τουρκοκρατία (παγκοσμιοποίηση) αλλά πολύ διαβασμένη και οργανωμένη εις βάρος μας. Αυτή τη φορά όμως δεν θα υπάρχει απελευθέρωση.

Ανώνυμος είπε...

KAI TORA FILE 5:51 EXOUN KAI TON DOUREIO IPPO ,GAP,KAI 299 AKOMA.

Ανώνυμος είπε...

Μακαρι να βρεθουνε καποιοι στρατιωτικοι να επιβαλουν χουντα. Μια χουντα που θα ειναι πραγματικα παιδικη χαρα, μπροστα σε αυτη την χουντα που ζουμε σημερα......Αν προλαβουν , φυσικα, γιατι ετσι οπως παμε, σε λιγακι θα συζουμε με τους τουρκους....

Ανώνυμος είπε...

σημερα λεει με πληροφοριες του λεμονιου θα συλυφθει ο προθυπουργος και ολοι εσεις απο κατω δεν λετε ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ ΘΕΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ......ΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ,ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ 7 ΧΡΟΝΩΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΡΕ Ο ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΛΑ ΤΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΒΟΥΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

NAI RE FILE MAS DOULEUOUN,TO JEROUME,AUTOI EINAI I AJEIA MAS KAI TO JEROUN,ELPIZO NA ERTHEI GRIGORA I ORA POU THA TOUS DOULECOUME EMEIS,KAI JEREIS ME POIO TROPO,

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΟΥΜΕ-ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΠΛΟΥΤΑΙΝΕΙ Η ΚΟΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ Η ΑΚΑΜΑΤΡΑ!

Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΚΙΑΣ! ΟΥΤΕ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΟΤΑΝ ΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΘΡΙΑΜΟΥΣ!

ΣΗΚΩΝΟΤΑΝ ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΚΙ ΑΣ ΕΧΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ...ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΟΙΑΖΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...ΤΟΝ ΕΝΟΙΑΖΕ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ!

ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ; Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΟΥΛΑ ΤΟΥ;

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!

michael είπε...

Προς 5:46. Ρε φιλαράκο δεν ήξερες δεν ρώταγες; Αν η προδοσία της Κύπρου ήταν δουλειά των χουντικών, γιατί 36 χρόνια τώρα οι ΜΑΛΑΚΕΣ που μας κυβερνούν δεν ανοίγουν τον φάκελο της Κύπρου να μάθουμε τι έγινε τότε; Αλλά ξέρουν να αναμασούν τα ίδια και τα ίδια για τους χουντικούς γνωρίζοντας πολύ καλά σε τι μαλάκες απευθύνονται. Βάλε λίγο το μυαλό σου να σκεφθεί το ΓΙΑΤΙ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια