Powered By Blogger

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010

Οι Άξιοι, να βγουν μπροστά!

Η σωτηρία της πατρίδας είναι ο υπέρτατος νόμος. Δεν υπάρχει άλλος νόμος, δεν υπάρχει άλλο όραμα, δεν υπάρχει άλλη ιδέα, απ αυτήν της σωτηρίας της πατρίδας.
*Όχι της «Ελλάδας» ως μπουρδελονήσι των κοκαϊνάκηδων της τζετ σετ. Όχι της «Ελλάδας» του μυκονιάτικου πουταναριού και του κολωνακιώτικου λάιφ στάιλ.
΄Αλλά, αυτής της ίδιας της Πατρίδας μας. Αυτής της ΕΛΛΑΔΑΣ, που την πουλάνε τώρα που.....
μιλάμε, με υπόγειες υπογραφές, που τη ναρκοθετούν τώρα που με διαβάζετε, με νομικίστικα παραθυράκια, οι κερδοσκόποι αρχιτοκογλύφοι και τα ντόπια τσιράκια τους.
*Στ αλήθεια όμως, Κάτι «πάει» να γίνει. Ο κόσμος κουράστηκε πια, δεν κάνει Καλές Γιορτές. Το «Καλές Γιορτές» είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο των ημερών μας.. Ο κόσμος βιώνει στο πετσί του το κουτσούρεμα μισθών και συντάξεων. Ο κόσμος δεν χαίρεται, τα σπίτια δεν στολίζονται, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα μαραίνονται απούλητα, οι μανάδες κι οι πατεράδες ψάχνουν με μαγικούς συνδυασμούς να εξοικονομήσουν το αναγκαίο κάτι παραπάνω για να μη βουρκώσουν τα παιδικά μάτια, δίχως δώρο.
*Ανήκω σ εκείνη τη γενιά, σ εκείνη τη γειτονιά και σ εκείνες τις οικογένειες, που μεγάλωσα χωρίς δώρα τα Χριστούγεννα. Και δεν θα ήθελα με τίποτε στον κόσμο να δω τόσα χρόνια μετά τη γέννησή μου, να επαναλαμβάνεται αυτό στα σημερινά πιτσιρίκια.
*Το θεωρώ υψίστη ξευτίλα, απάνθρωπη κατάντια, το τελευταίο σκαλί της ανθρώπινης υποβάθμισης, να μη σκέφτονται οι αλήτες και οι αλήτισσες που ψηφίζουν αβασάνιστα ότι τους δίνουνε έτοιμο γραμμένο, απέξω, τα μάτια ενός παιδιού χωρίς δώρο τα Χριστούγεννα...
*Κι αν σας φαίνεται μελό, δεν με νοιάζει. ΄Όμως κάποιους άλλους, κάποια εκατομμύρια άλλων τους νοιάζει και τους παρανοιάζει..Και θα τους βρείτε μπροστά σας, οριστικά και αμετάκλητα.
*Αρκεί να μαζευτούν οι σωστοί και οι άξιοι και να βγούνε μπροστά. Αρκεί να πείσουμε πια αυτό το μαραμένο λαό, ότι με τα τραγουδάκια και τα σουτζουκάκια της τηλεμαστούρας δε γίνεται χωριό. Αρκεί να καταλάβουν όλες και όλοι που συναπαρτίζουν αυτή την χιλιοπροδομένη χώρα, ότι τίποτε δεν τέλειωσε, ότι θα περάσουμε μπροστά, ότι θα αλλάξουν όλα.
*Σας λέω, «κάτι» πάει να αρχίσει. Και δεν θα είναι αυτό που φοβούνται οι ΔουΝουΤάκηδες, τα πριόνια που θα κόβουν τα κεφάλια.. Θα είναι κάτι πιο ελληνικό, υπεύθυνο, αντάξιο της φυλής αυτής. Ένα μεγάλο βουβό ποτάμι που απλά, κάθετα, θα διατάξει: «ΕΣΕΙΣ, ΟΛΟΙ ,ΤΕΛΟΣ. ΔΡΟΜΟ ΤΩΡΑ!» Και θα ορίσει και πάλι τους δικούς του εκπρόσωπους για να ξαναμπεί το νερό στο αυλάκι και να ξεκινήσει πάλι η μηχανή της πατρίδας..

Δημήτρης Ιατρόπουλος

ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΟΣ

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΕΙΝΕΣ,ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ...
ΕΒΡΑΙΟ - ΑΜΕΡΙΚΗ
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΣΕΙ.
ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ.
ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Με μερικές προτάσεις τα είπε όλα χωρίς μάλιστα να χρησιμοποιήσει τις εκφράσεις κλισέ αρκετών "δήθεν".
Μακάρι αυτό που αναφέρει στην τελευταία του παράγραφο να πάρει σάρκα και οστά αφού ρε παιδιά δεν πάει άλλο.

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ναί ! οι Άξιοι,να βγούν μπροστά !!!!

Ανώνυμος είπε...

auto perimenoume!!na tous poume:eseis oloi telos dromo twra!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ
--------------------------------

Καλήν εσπέραν πένητες
αν είναι ορισμός σας
το φιάσκο του Ψευτόγιωργα
να πω στ' αρχοντικό σας

Χριστός γεννάται σήμερον
εν Βηθλεεμ τη πόλει
κι εδώ στην ψωρογιώργαινα
κλαίει η φύσης όλη

Εξ Εσπερίας έρχονται
τρεις κλέφτες χωρίς δώρα,
Ψευτόγιωργας τους οδηγεί
χωρίς να λείψει ώρα

Έφτασαν στην Ιερουσαλήμ
με πόθο ερωτώσι
πόσα και πού είναι
τα λεφτά να πάν να τα ευρώσι

Κατακραυγή ως ήκουσε
ο βασιλεύς Ηρώδης
αμέσως εταράχτηκε
κι έγινε θηριώδης

Διατί πολλά φοβήθηκε
δια τη πρωθυπουργίαν
μην τον μουτζώσει ο λαός
και χάσει την αξίαν

Εν τω σπηλαίω θα κρυφτεί
εν φάτνη των αλόγων
ο βασιλέας της ψευτιάς,
σοσιαλιστής των λόγων

Κι αυτό το σπίτι που ‘ρθαμε
την πόρτα να του κλείσει
Αν θέλει η Ελλάδα μας
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ

ΕΙΣ ΕΤΗ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

auto perimenoume..pote 8ar8ei h wra na tous poume:eseis oloi teeelos!dromo twra!!

Ανώνυμος είπε...

Μαζί σου

Ανώνυμος είπε...

Ρε Μήτσο,
πες μας τα κριτήρια για να βρούμε τους άρισστους, γιατί μέχρι τώρα, από τον Κατσανέβα μέχρι τον Καραμανλή που προσκήνησες μόνο άρρωστους μας έδειξες.
Άσε που η φάτσα σου μου θυμίζει κανίς των σαλονιών, που το παίζει από ωραιοπαθής μέχρι νάρκισσος. Δεν μας παρατάς ρε φίλε και να πας στα πρωϊνάδικα που σε κάνουν να νοιώθεις και κάποιος νοματαίος. Γύφτε ε γύφτε που ποιός ξέρει πάλι για ποιά κουμάσια δουλεύεις με τις ανοησίες που γράφεις για τους αφελείς.
Το Κεντρί

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑΜΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΧΗΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ...ΔΕΝ ΟΡΙΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΗΘΕΣΑΙ,ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΑ (ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΙΝΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ),ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΒΡIΣΚΕΙ ΒΗΜΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΤΒ.
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΕΡΑΤΑ!ΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ!ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΚΟΜΨΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΣΥ ΖΩΟ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΗΜΗΤΡΗ (ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ),ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΜΑΚΑΚΕΣ ΤΥΠΟΥ,ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ;ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΚΑΣΤΟΥΣ;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;ENAN ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ,ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΕΝΝΟΩ.ΑΛΛΟΣ;;;

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ 11.57

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ 11.57!!

Ανώνυμος είπε...

ΞΑΝΑ-ΜΑΤΑ-ΜΠΡΑΒΟ 11:57
Λιγο χοντρα του τη λες αλλα και παλι ΜΠΡΑΒΟ

Ανώνυμος είπε...

..."Χρειαζόμαστε μια πραγματικά προοδευτική αριστερά, που θα διακρίνει την επένδυση από την κερδοσκοπία. Το επίδομα από την αργομισθία. Την παραγωγικότητα από την αδράνεια. Την επιχειρηματικότητα από τη λαμογιά. Τον δημόσιο λειτουργό από τον δημόσιο αργόμισθο. Χρειαζόμαστε μια αριστερά που θα απομακρυνθεί συνειδητά από φασιστικές γενικεύσεις προάγοντας τα στερεότυπα του μονίμως "κακού επιχειρηματία", του μονίμως "καλού εργαζόμενου", του εσαεί "αγωνιζόμενου συνδικαλιστή".....
σε τι χρειαζόμαστε την αριστερά για να αντιμετωπίσουμε/λύσουμε αυτά τα κακά αφού είναι δημιουργήματά της και δείχνουν σε ποιον βαθμό η ιδεολογία της αριστεράς είναι αποδεκτη από την ελληνική κοινωνία;
εξαλλου τωρα ειναι αργα η πεθαμενη δεν κλανουν
τριάντα έξι χρόνια, για πρώτη φορά στην ... Ελλάδα άρχισαν να ακούγονται ανατρεπτικές φωνές γιατι μετα την πτωχευση;Είναι κάτι που δεν το έχουμε υπόψη μας ή που δεν το σκεπτόμαστε. ..
και στους ταλιμπαν οταν την επεσαν η αμερικανη
η ταλιμπαν για επανασταση μιλουσαν σε αυτους που χρονια τους πηδουσαν

Ξέρετε πόσοι θέλουν να μιλήσουν που έχουν να πουν κάτι; είπε...

Χιλιάδες.
Για να μιλήοσυν όμως θα πρέπει να συντονιστούν για να συντονιστούν πρέπει να ή να βρεθούν μαζί π.χ. εκδηλώσεις, πορείες ή να συμβεί κάτι.

Οταν όμως δεν έχεις τις διασυνδέσεις και αισθάνεσαι δυνατός να μιλήσεις, τότε να επιμένεις να μιλήσεις και θα πρέπει να μπορείς να πουλήσεις αυτό που λές. Μια ιδέα και ένας ωραίος λόγος δεν αρκούν θέλει εκείνη τη μαγεία του ψεύτη, αυτή που διδαξαν οι κλέφτες της ψήφου όλων. Αν είναι όμως για καλο ας γίνει

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟΙ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ.

ΤΟΤΕ Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙ

ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ
ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΦΤΟΧΩΤΕΡΟΙ

Η ΖΩΗ ΕΝ ΤΑΦΩ

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ?
ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ?

ΩΡΕ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ

Ανώνυμος είπε...

1990 μητσοτακη ποσο μπροστα εβλεπες ρε ανθρωπε του θεου.. και για ποτε σε φερανε κατω Σε είπανε Βρυκόλακα και Δράκουλα και εμεις φαγαμε το παραμύθι ετσι το πάρτι συνεχίστηκε απο τα πρασινα και μπλε λαμόγια του κερατά Μέχρι τελικής "πτώσεως"

Οι Άξιοι, να βγουν μπροστά! μπα με το ΔΝΤ καλύτερα.....και το "ομερτά" ελαβε τελος

Ανώνυμος είπε...

Οι "άξιοι" τύπου ιατρόπουλου μας έφεραν εδώ. Και τώρα βγαίνουν από πάνω και ψάχνουν για φαντάσματα που φταίνε...

Ανώνυμος είπε...

E PSIT ESY STH FOTO
ANTE NA KOYREFTEIS...

SA ZOBI EISAI....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΕ..

Ανώνυμος είπε...

Η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που έχουν γιλέκο στηρίζεται στο σύστημα ρυθμιζόμενων ελαστικών ιμάντων... σε άμεση σύνδεση με την πολιτική εξουσία,του καθε συστήματος το οποίο οι περισσότεροι πατρονάρουν έμμεσα ή άμεσα μια και τα αφεντικά τους έχουν πολλά πάρε δώσε με την εκάστοτε εξουσία ...
Κάλπηδες φανφαρόνους, ... που έφτασαν το παρόν πολιτικό σύστημα να είναι πιο κάτω και από τον πάτο. ...Παρόλα αυτά η μάχη των εντυπώσεων προσθέτει πάντα bonus σε όλα τα μέτωπα. ... δηλαδή πώς να μιλάμε με περισπούδαστο ύφος, χωρίς στην πραγματικότητα να λέμε ...τι σκατα σηνβενη στην ελλαδα για 35 χρονια. Τωρα παρουσια «Superman»..θελουν επανασταση γιατι.... «Εβγαλε βρώμα η ιστορία ότι ξοφλήσαμε
είμαστε λέει το παρατράγουδο στα ωραία άσματα
και επιτέλους σκασμός οι ρήτορες πολύ μιλήσαμε
στο εξής θα παίζουμε σ' αυτό το θίασο μόνο ως φαντάσματα

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΤΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ 1.13 ?
ΤΕΤΙΜΠΟΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ?

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΕΤΑΙ ?

ΩΡΕ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια