Powered By Blogger

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2010

Για το ΔΝΤ ρε γαμωτο

Απόπειρα αυτοκτονίας μέσα στο ρουμανικό κοινοβούλιο!

Εκoψαν το επιδομα του αναπηρου παιδιου του και του μειώσανε δραματικα και το μισθό. Ένας άνδρας, εργαζόμενος στην κρατική τηλεόραση, έπεσε από το μπαλκόνι του ρουμανικού κοινοβουλίου, την ώρα που στο βήμα βρισκόταν ο πρωθυπουργός Εμίλ Μποκ, στο πλαίσιο της συζήτησης της πρότασης μομφής που......
κατέθεσε η αντιπολίτευση, για το νομοσχέδιο που ορίζει τους μισθούς στο δημόσιο τομέα.

Μόλις έγινε αντιληπτό το γεγονός, ο πρωθυπουργός αποχώρησε από το βήμα για να διαπιστώσει τι συνέβη και είδε πως, ήδη, ο άνδρας λάμβανε τις πρώτες βοήθειες. Στο σημείο έφθασαν εμπειρογνώμονες από την Επιθεώρηση Εκτάκτων Καταστάσεων, ενώ ο γερουσιαστής των Φιλελευθέρων, Εμίλιαν Φράνκου δήλωσε ότι άκουσε τον άνδρα να φωνάζει, πριν πέσει από το μπαλκόνι, «στερήσατε το ψωμί από τα παιδιά μου».

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Βουκουρεστίου βαριά τραυματισμένος, ενώ στη διάρκεια της μεταφοράς του, φώναζε «Ελευθερία», όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Agerpres.

Ο άνδρας φορούσε μπλουζάκι, πάνω στο οποίο αναγράφεται: «Μας πυροβολήσατε, σκοτώσατε το μέλλον των παιδιών μας, μας πουλήσατε».

Εν τω μεταξύ, απορρίφθηκε η πρόταση μομφής κατά του Ρουμάνου πρωθυπουργού, η τέταρτη τη χρονιά αυτή και η εύθραυστη κυβέρνηση συνασπισμού μπορεί να προχωρήσει με τις οικονομικές μεταρρυθμίσεις που έχει εξαγγείλει ώστε να συνεχιστεί η παροχή βοήθειας, ύψους 29 δισεκατομμυρίων ευρώ, από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.


-- OXI ALLO KAPBOYNO

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

στην ρουμανια αν δεν κανω λαθος το ΔΝΤ ανελαβε την "διασωση"της χωρας 4 μηνες νωριτερα απ οτι σε εμας,οποτε βλεπουμε μετα 4 μηνες τι θα επικρατει στην ελλαδα......

Ανώνυμος είπε...

Aυτος αποκλειεται να συνελθει και να επανελθει στην αρχικη του κατασταση υγειας γιατι τραυματιστηκε σοβαρα στο κεφαλι. Ομως αφου επελεξε να αυτοκτονησει γιατι δεν επαιρνε στον χαρο και κανενα καρχαρια πολιτικο;

www.criticaroom.com είπε...

12.45 ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ! ΓΙΑΥΤΟ

FIGHT BACK!!
www.criticaroom.com

Ανώνυμος είπε...

Η ανθρώπινη ζωή είναι πολύτιμη αναμφίβολα !
Βλέπουμε ωστόσο πόσο συνειδητοποιημένοι είναι στη Ρουμανία και πόσο η κρατική μηχανή έδρασε άμεσα ! Και ο ίδιος ο πρωθυπουργός διέκοψε για να επιβεβαιώσει όσα αμέσως έμαθε !
Αλλά δε θα ήταν καλύτερα ο άνδρας να πετούσε κανέναν πολιτικό κάτω ; Κάποιον από αυτούς που υπέγραψαν για όσα υφίσταται ο λαός !!!!
Είναι καιρός να οργανωθούμε όλο και περισσότερο απαιτώντας να πληρώσουν π ρ ώ τ α οι πολιτικοί πρώην και νυν, υπουργοί επίσης πρώην και νυν και πρόεδροι και διοικητές οργανισμών και ταμείων πρώην και νυν για τις λάθος (ήπια) αποφάσεις που έχουν κατά καιρούς πάρει !!!! Να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να ζητήσουν επιπλέον συγνώμη δημόσια από τον ελληνικό λαό τον οποίο άδικα ταλαιπωρούν και χριστουγεννιάτικα σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό!!!
Ε.Κ.

WWW.CRITICAROOM.COM είπε...

ΦΙΛΕ ΟΛΛΟΙ ΣΕ ΑΦΤΗΝ ΤΙΝ ΣΠΙΡΑ ΞΕΡΟΥΝΕ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΞΕΡΟΥΝΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ, ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ 70 ΚΑΙ % ΕΙΝΑΙ ΜΟΣΧΑΡΙΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ; ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΝΕΚΡΟ ΣΤΟ ΠΡΑΤΙΡΙΟ ΕΧΤΕΣ, ΟΛΛΟΙ ΓΥΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΛΕΓΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΩΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΤΛ ΓΙΑ 150 €. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ, ΓΙΑ 50ΛΕΠΤΑ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙΝΗ ΖΩΗ, ΕΑΝ ΞΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΕΝΑΝΕ Η ΦΤΙΑΧΝΟΥΝΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ!

CRITICAROOM.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια