Powered By Blogger

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου 2010

Λιάνα Κανέλλη: "Δεν υπάρχει ενεστώτας διαρκείας"

Γράφει η Λιάνα Κανέλλη

Ε! αυτό είναι από τ’ άγραφα. Ο κουρεμένος από το ΔΝΤ και τους οίκους αξιολόγησης πρωθυπουργός, ανεβαίνει στο βήμα της Βουλής να υπερασπιστεί τον αθλιότερο και αντιλαϊκότερο προϋπολογισμό της μεταπολιτευτικής περιόδου και τολμάει να κάνει και μαθήματα συντακτικού!
«Σας μιλάω στον αόριστο», μονολογεί από βήματος, «αλλά πλέον θα......
χρησιμοποιώ ενεστώτα διαρκείας». Ελεος! Στην ελληνική γλώσσα δεν υπάρχει ενεστώτας διαρκείας. Υπάρχει όμως στα αγγλικά. Και είναι το πρώτο μάθημα για αρχάριους.
Δεν είναι γλωσσικό απλώς το ζήτημα, είναι βαθύτατα πολιτικό. Ο ίδιος άνθρωπος που έχει από το ίδιο βήμα αναγνωρίσει την αδυναμία του στη χρήση της ελληνικής λόγω…
«διασποράς», έρχεται λίγους μήνες μετά να δολοφονήσει τη γλώσσα με τον αέρα της αυθεντίας. Μιαν αλήθεια είπε. Οτι με αλλότρια κουλτούρα και στόχο την εξυπηρέτηση αλλότριων του λαού, ταξικών συμφερόντων, θεωρεί ότι μπορεί να επιβάλλει όχι απλώς διαρθρωτικές αλλαγές, υποτέλεια και πείνα, αλλά ως και σκέψη σε άλλη γλώσσα.
Αν όμως θεωρήσουμε τον προϋπολογισμό αυτόν, της βίαιης πτωχοποίησης και φυσικής εξόντωσης μεγάλων τμημάτων του ελληνικού πληθυσμού, σε ενεστώτα διαρκείας αγγλιστί, τότες θα κυλάει κάθε μέρα κατά πάνω μας σαν συνεχώς φονική χιονοστιβάδα που μεγαλώνει πέφτοντας σε δύναμη και όγκο». Σταματάει μόνο όταν εξαφανίσει, χωριά, πόλεις, κοιλάδες και μερικούς «άτυχους» σκιέρ που πρέπει να εξαφανιστούν μαζί με το κεφάλαιό τους.
Μέλλον εξακολουθητικός.
Η απάντηση στον ανύπαρκτο ενεστώτα διαρκείας μπορεί και έρχεται από την ίδια τη γλώσσα που μιλάει και ο πλέον αγράμματος εργάτης – εργαζόμενος. Ακόμα και αυτός που έμαθε δύο αγγλικά (και το present simple και present continuοus), αλλά δε ζει με αυτά.
Στη γλώσσα μας έχουμε δύο μέλλοντες. Το μέλλοντα το στιγμιαίο και τον εξακολουθητικό. Ετσι για να μαθαίνει και από την εργατική τάξη και ο πρωθυπουργός: θα απεργήσω (άπαξ) και θα απεργώ (κατ’ εξακολούθηση) είναι δύο διαφορετικές λειτουργίες του μέλλοντος χρόνου και του μέλλοντος μιας γενικής. Θα αντισταθούμε – θα αντιστεκόμαστε.
Οταν η άρχουσα τάξη διανύει τη φυσική της καπιταλιστική κρίση, μπορεί να χρησιμοποιεί και ανύπαρκτους χρόνους. Το επιχειρεί κυρίως όταν φοβάται, όταν τρέμει τους πραγματικούς. Τους μέλλοντες δηλαδή.
Αυτούς καλά θα κάνει να τους μελετάει συνεχώς και εκείνη η αριστερά που φτιάχνει ενεστώτα διαρκείας σαν την ανύπαρκτη θέση αναπληρωτή προέδρου στην ΑΔΕΔΥ, προκειμένου να την καταλάβει ως ενσωμάτωσης αντίτιμο σε αγαστή συνεργασία με το δικομματισμό που καταγγέλλει. Γιατί αργά ή γρήγορα θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον μέλλοντα εξακολουθητικό των αγώνων, χωρίς γλώσσα.
Καλές και υγιείς γιορτές προς αναπλήρωση δυνάμεων σύντροφοι. Γιατί δε θα παλέψουμε. Θα παλεύουμε. Ωσπου να πάρουν τα όνειρα εκδίκηση…

http://kostasxan.blogspot.com/

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΙΑΝΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΣΕΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΓΛΩΣΣΙΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ Κ.Κ.Ε. ΝΑ Σ ΕΒΑΖΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΖΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ

partisan είπε...

Ο ΘΙΝΚΕΡ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ΧΑΣΙΣ ΝΤΡΙΝΚΕΡ. ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ.
ΛΙΑΝΑ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠ' ΤΑ ΟΡΙΑ ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΣΟΥ ΠΟΝΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΑΗΤΤΗΤΗ !
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ .

Ανώνυμος είπε...

Σκέψου ήταν και υπουργός παιδείας.
Κατά τα άλλα αυτό το είπαν οι αδιάβροχοι προχθές το πρωί ,και οχι η Λίανα

ΕΛΛΑΣ είπε...

http://wwwellasellas.blogspot.com/2010/12/blog-post_645.html

Ανώνυμος είπε...

Ποτε δεν "ημουν" ΚΚΕ, Λιανα ομως παρα πολλες φορες
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

10:39 π.μ.
ΡΩΤΑΣ ΤΗΝ ΛΙΑΝΑ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ; ΡΩΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΓΑ ΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΤΗΝ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΣ; ΤΟ ΚΚΕ
Η ΛΙΑΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΣΑΝ ΒΗΜΑ ΛΟΓΟΥ, ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΠΗΡΧΑΙΩΜΕΝΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 1917

Ανώνυμος είπε...

Μηδέν εις το πηλήκιον ο ΓΑΠ!

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να καταγγείλω την λατρεία και την κάλυψη που παρέχει με νύχια και με δόντια η Κάτια Μακρή σε οποιαδήποτε απόφαση πάρει το ΠΑΣΟΚ και ο GAP.
Η Κάτια Μακρή καθημερινά παίζει με τα νεύρα μας με τον τρόπο που τοποθετείται.
Σε κάθε απόφαση της κυβέρνησης, αδιαφορώντας, για τις επιπτώσεις στους Έλληνες πολίτες, η Μακρή προσπαθεί να εξηγήσει και να δικαιολογήσει την απόφαση της φασιστικής κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.

Θα ήθελα να καθησυχάσω την Κάτια Μακρή και να της πως ότι πέρασε επιτυχώς το τεστ προόδου του ΠΑΣΟΚ.
Στις επόμενες εκλογές να είσαι σίγουρη Κάτια Μακρή, ότι ο Παπανδρέου ως ένδειξη ευγνωμοσύνης θα σου προσφέρει μια θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο για να προσφέρεις και από εκεί τις πολύτιμες υπηρεσίες σου.

Όσο καιρό σου απομένει ακόμη στον τύπο, πριν μετακομίσεις και εσύ στην Βουλή, προσπάθησε σε παρακαλώ να μην παίζεις με τα νεύρα μας. Τουλάχιστον έχεις την ευκαιρία να τιμήσεις λίγο και να υπηρετήσεις έστω και τώρα, με πιο αξιοκρατικά και αμερόληπτα κριτήρια την θέση του δημοσιογράφου και αντί να επαινείς και να δικαιολογείς τον Παπανδρέου, μπορείς κάλλιστα να τον ρωτήσεις για πιο λόγο μας είπε τόσα ψέματα πριν τις εκλογές και για πιο λόγο ακόμη και προχθές στην ομιλία του στον προϋπολογισμό , πάλι ψέματα μας είπε;

Προς θεού όμως μην μας προκαλείς Κάτια Μακρή ,μην παίζεις με τα νεύρα μας.
Καλές γιορτές σε σένα και στην οικογένεια σου , γιατί σε εμάς τους υπόλοιπους κατακρεουργημένους οικονομικά μεροκαματιαρήδες ή άνεργους , καλές γιορτές δεν βλέπω.
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ' ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ.ΛΙΑΝΑΣ-ΚΑΤΙΑΣ.ΚΑΘΑΡΗ-ΒΡΩ----.

KERKIRA είπε...

proti fora se autes tis ekloges psifisa KKE giati se akouo pou ta les ekso apo ta donti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xronis polla na ise panta kala.(KERKIRA)

Ανώνυμος είπε...

10.47ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. ΑΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΞΥΛΙΝΗ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΑΝ ΑΦΗΝΑΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΗΝΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΤΕΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Λιανα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,
ηθελα να σε ευχαριστησω για τη σταση σου στη βουλη κατα τη συζητηση για το προυπολογισμο τη Δευτερα εαν θυμαμαι καλα...
απλα συνεχιζοντας θελω να σε ρωτησω,πως θα γινει η επανασταση,πως τα ονειρα θα παρουν εκδικηση,νομιζω πως δεν υπαρχουν πλεον ονειρα.μα δεν υπηρχαν και ποτε.ενα ολοκληρο εθνος αποτελειται απο (θα χρησιμοποιησω μια λατινικη λεξη που ειναι της μοδος) Γραικυλους;
εχθες παρακολουθωντας τα νεα των 21:00 εβλεπα οτι παιδια ΛΕΕΙ των υπαλληλων των ΔΕΚΟ ειπαν τα καλαντα στο πρωθυπουργο και ολους τους λοιπους συγγενεις!
ποιοι ειναι αυτοι οι Γραικυλοι λοιπον που δε ντρεπονται να στελνουν τα παιδια τους σε τετοιου ειδους φασιστικες,δικτακτορικες φιεστες;
η μηπως,ΛΕΩ,μηπως μεσα στη προπαγανδα τους,οι αδιστακτοι εκμεταλευονται τα κουταβακια των κομματοσκυλων τους;
πολυ με στενοχωρει Λιανα(ακομα πιο πολυ και απο τη προδοσια που βιωνω καθημερινα σε ολα τα επιπεδα που με αφορουν,στην αφαλεια μου,στην ελευθερια μου,στα ονειρα μου,στη πατριδα μου,στο μελλον των παιδιων μας)το γεγονος οτι ειμαστε ενα αγραμματο εθνος,ενας λαος που τα βιβλια τα χρησιμοποιει μονο για ντεκορ στα ραφια...τρομαζω στη σκεψη οτι ο λαος μας θα συνεχισει να κανει τα ιδια λαθη,να μαλωνει μεταξυ του,αφηνοντας τα κοροιδα,και ολων των ειδων παρασιτικα ζωυφια να χορευουν στη πλατη του...λυπαμαι Λιανα,οχι για μενα,ουτε για ολους τους αφανης και τους ασημαντους,λυπαμαι για τους ανθρωπους που μαχοντε εναντι ολων αυτων που μας μαστιγωνουν χωρις ελεος!
λυπαμαι για ολους αυτους που εδωσαν τη ζωη τους για να ζουν ελευθεροι οι Γαικυλοι και μαλιστα χωρις να αναγνωριζουν τις θυσιες αυτων,αλλα ουτε καν προσωπα η ονοματα,εστω χονδρικα δεν γνωριζουν ιστορια...ΜΗ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ ΛΙΑΝΑ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΚΟΥΝ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ,ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΛΕΥΩ ΩΣΠΟΥ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ!

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΙΑΝΑ ΕΙΣΕ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΒΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΜΕ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΕΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΑΝΤΩΝΑΚΙ ΟΜΟΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΝΤΟ ΛΙΑΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΝΤΟ ΓΙΑ ΧΑΡΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΗΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΜΙΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΥΦΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΗΜΑΖΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗ "ΚΑ" ΜΑΚΡΗ ΤΟΥ ALTER,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΛΕΣ ΠΟΛΛΑ,ΑΠΛΑ ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΒΙΝΤΕΟ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ...ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΔΟΝΤΙΑ Η ΠΟΥΤΑΝΑ!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ,ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗ ΚΕΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ...ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ!
ΦΙΛΙΚΑ :))

Ανώνυμος είπε...

XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1182090921720&set=a.1182085001572.2025552.1511621000#!/pages/ELLENES-PAME-GIA-TEN-DIKE-MAS-EPANASTASE/166726640029720

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΠΑΙΝΕ ΛΙΑΝΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ . ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΑΠ : E ei GEORGE PLEASE GO HOME BLOODY THIK

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή Λιάνα μετά την προδοσία Καρατζαφέρη σταμάτησα να ψηφίζω διότι δεν υπάρχει κόμμα με όραμα στην Ελλάδα!! Εσύ είσαι καλή και πάντα ακούω με προσοχή αυτά πού λες!!! Η αλήθεια είναι ότι η μόνη αντίσταση, πού προβάλλεται εναντίον του Flash Gordon και των λοιπών καταστροφέων της χώρας, έρχεται από τα αριστερά, αλλά δυστυχώς δεν φτάνει!!! Η αριστερά είναι και αυτή μέρος τού κατεστημένου χωρίς ριζοσπαστικές ιδέες καί πολύ βολεμένη εκεί που είναι!!! Εσύ όμως διαφέρεις και ο λόγος σου είναι δυναμικός, αποκαλυπτικός και ηχηρός, αλλά..δυστυχώς απευθύνεσαι σε Έλληνες τού 2010. Ο Χριστός ο ίδιος να κατέβαινε στην Γή, δεν θα μπορούσε να τούς ξεσηκώσει!!!! Είμαστε η μόνη χώρα με καλοβολεμένους ανέργους πού αντί να κατεβαίνουν στούς δρόμους πίνουν καφέδες πληρώνοντας 5 Ευρώ το φλυτζάνι στίς καφετέριες και πού απ'το πολύ φαϊ κοντεύουνε να σκάσουν!!!
Οπότε καμμία ελπίς πρός το παρόν, ο George Flash Pap παρέα με τον άλλο, τον Σπασίκλα με τα γυαλιά Pap, (ευτυχώς αμφότεροι ως απόγονοι παπάδων)είναι εκπαιδευμένοι να μας θάψουν!!!!

Ανώνυμος είπε...

vamos liana vamos

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία σαν εργαζόμενοι και σαν σκεπτόμενοι πολίτες. Δεν φταίνε τα κόμματα μόνον αλλά "φταίει και ο ίδιος ο λαός που είναι μαραζιάρης".

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή ΛΙΑΝΑ. Είμαι 28 έτη εκπαιδευτικός και έχω δώσει την ψυχή μου στα δημόσια σχολεία για τη μόρφωση και παιδεία των παιδιών του Ελληνικού ΛΑΟΥ. Βλέπω λοιπόν σήμερα τους αμερικανοτραφεις και περισπούδαστους, όπως ο ΓΑΠ να θέλουν να ξεριζώσουν από τον Ελληνικό λαό ακόμα και τη γλώσσα.Το μόνο που μας απομένει είναι ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και πάλι ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. Ξεσηκωμός έναντια στην πράσινη και αγράμματη λαίλαπα του ΠΑΣΟΚ και των ξεσκονιστών του. Να διώξουμε τους ανθέλληνες και τα γιουσουφάκια της εξουσίας.

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο Λιανα, ενα ακομα μπραβο γιατι τα ειπες με το ονομα τους.
Ωστοσο πες βρε Λιανα σε εκεινη την Αλεκα να αφησει κατα μερους την μεταναστολαγνεια και την σταλινολαγνεια, ειναι κριμα ενα κομμα που μια ζωη μαχεται υπερ της Ελαδας και της εργατικης ταξης να παιρνει μονο 8% εξ αιτιας αυτων των κολληματων.
Ξεκολληστε επιτελους!

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΙΑΝΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΚΑΤΙΑ ΜΑΚΡΗ ΤΗΝ...ΕΧΕΙ ΦΙΛΕΝΑΔΑ (ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ) Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ;

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις της Λιάνας για τους λαθρομετανάστες και το τεράστιο εθνικό, κοινωνικό, οικονομικό, πολιτικό και πολιτιστικό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και με την συνεργασία και αβάντα του ΚΚΕ του οποίου η Λιάνα είναι βουλευτής.
Ξυπνάτε Έλληνες το πρώτο πρόβλημα είναι οι λαθρομετανάστες και όχι το οικονομικό. Αυτό θα το λύσουμε μόνοι μας ακόμα και αν πεινάσουμε. Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και ότι μας ετοιμάζουν με τους εισβολείς πως θα το λύσουμε; Μόνο με αίμα. ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΚΕ ΔΙΑΚΗΡΎΣΣΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΑΝΟΙΚΤΆ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. Μην σας παρασύρει το θυμικό απο τα μέτρα που λαμβάνει ο πρακτορίσκος Τζέφρυ. Το πρώτο νομοσχέδιο που έφερε στην Βουλή ήταν για τους λαθρομετανάστες και πως θα εξαλείψει τα εμπόδια για την είσοδό τους στην Ελλάδα. Ο έτερος αμερικανός πρακτορίσκος Καμίνης που εξελέγη με 15.8% Δήμαρχος Αθηναίων εξελέγη με τις ψήφους των λαθρομεταναστών που είχε φροντίσει ο Τζέφρυ να τους δώσει δικαίωμα ψήφου. Ο εχθρός είναι μέσα από τα τείχη. Ξυπνάτε αντιδράστε με κάθε τρόπο. Μην περιμένετε από ευχολόγια και δεκάρικους των βουλευτών που κολυμπάνε στο χρήμα να βρτείτε τις λύσεις. Πάρτε την υπόθεση στα χέρια σας και οργανωθείτε.

GOUSTAGO TIS GIOMATES είπε...

ESENA MOGO MOY
TI DIAMADOPOULOU
TO KIOLO THIS MILONOUS (XOUDELA)
TI DALARA
ESEIS EGO KAI TO AKGOGIALI
KAI TO DASKALO TOY XIPNA MOGI NA TRAVAEI VIDEO
ME POLI VIAGRA

TAMTAM TAM TAKOSSSSSSSSS

AYTO TO TRELO MALI ME FTEIAXNEI είπε...

MARESEI TO LIPOS KAI TA PESMENA TAMTAM

SIMERA MAGESEI KAI H PAPAGIGA ...

GIA TO ELADA GE GAMOTO

MAGESEI KAI TO DISIMOSOY είπε...

EISAI POLI KAVLIAGA
XODRGI KAI KAVLIAGA

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΠΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ Ο ΓΑΠ;
Ο ΠΟΛΥΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΝ ΒΑΡΕΣΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
Ο ΕΤΟΜΟ ΑΥΤΟ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ.

ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΞΕΤΙΛΙΣΜΕΝΣΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΦΥΣΙΚΑ

LIANA SE GOUSTAGO είπε...

THELO OIKONOMEA MAKI KAI KABOUGAKI GIA MAGTIRES

MOGO MOY

MOUNAGA MOY

THELO TO KOUGI KAI TO TRAGA NA MOY GAVLOSOUN TO SIRGOOOOD

KOPELAGA MOU

THA SAS PAGO OLES


MEXRI NA PEITE ELEOSSSSSSSSS AFENTI....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια