Powered By Blogger

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΈΝΑ...ΗΔΗ ΑΚΟΎΓΟΝΤΑΙ ΒΑΣΙΜΕΣ ΠΛΕΟΝ ΦΩΝΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ 50% ΥΠΟΤΊΜΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΈΣΕΩΝ)
, ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΏΝ ΠΕΡΙ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ-ΜΑΡΤΙΟ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ.....
ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...

ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΑΠ...ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ... ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ... (ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ)

ΣΗΚΩΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ...ΒΑΛΤΕ ΤΗΣ ΣΕ ΘΥΡΙΔΑ Ή ΚAΝΤΕ ΤΗΣ ΧΡΥΣΕΣ ΛΥΡΕΣ...(ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ) ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ TV

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ (ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΜΑΡΤΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ)

ΠΡΟΦΥΛΑΧΘΕΙΤΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΙΝΑΞΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ...ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΗ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!!...

Manolis M.

52 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

nai alla pes k pou ta stirizeis ola.ekei paei to pragma alla den theloume na to pistepsoume kai na dextoume oti einai konta!pigi pes!

Ανώνυμος είπε...

ρε συ Μανώλη...χρόνια πολλά κιόλας...για το κομμάτι της εγκληματικότητας συμφωνώ.

Από εκεί και πέρα η επιστροφή στη δραχμή δεν είναι εύκολη υπόθεση. Δεν εξυπηρετεί κανέναν εκτός κι αν ήδη μιλάμε ότι έχει καταλυθεί κάθε έννοια κράτους και εννοώ ότι όλες οι διεθνείς μας συμβάσεις είναι στον αέρα!

Το να συμβουλεύεις κόσμο χρειάζεται ένα αίσθημα ευθύνης. Δηλαδή εντάξει, να σε ακούσω και να μην πληρώσω τίποτα για 2, 3, 4 μήνες...όταν θα μου έρθουν τα εξώδικα και τα πρόστιμα εσύ θα τα πληρώσεις;

ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ;;;

Να βγάλουμε τα λεφτά από τις τράπεζες και να τα βάλουμε στο σεντούκι; Μα τότε πράγματι φρενάρουμε την οικονομία, η οποία θέλει ζέσταμα, όχι κρύωμα!

Τότε είναι που οι τράπεζές μας θα πάνε να ξεπουληθούν εν μια νυκτί στους ξένους, γιατί δεν θα έχουν ενεργητικό για να λειτουργήσουν!

Τώρα για τα τρόφιμα...έτσι όπως έχει μάθει στην καλοπέραση ο παχύσαρκος νεοέλληνας και 200 κιλά κρέας να πάει να αγοράσει, σε 2 μήνες θα πεινάει πάλι!

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΑΔΕΡΦΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ,ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΒΓΑΛΤΑ ΠΕΡΑ ΜΕΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ. 6-9 ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΟΚ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΦΡΙΝΤΜΑΝ ΣΕ ΑΠΟΔΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΟΜΙ ΚΛΑΙΝ.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ,ΜΕΤΡΑ-ΜΕΤΡΑ ,ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ,ΕΜΕΙΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΑΣΤΕ,ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ? ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 1200! ΣΕΛΙΔΕΣ?ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΝ ΛΑΟ,ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.(ΚΥΤΑ ΜΗΜΥΣΗ ΤΟΥ Δ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ
φώτης

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΤΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΜΠΟΛΙΚΑ,ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕ ΛΙΡΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Manoli M.
Κάνε μια προσπάθεια να γράφεις ορθρογραφημένα.Επέλεξε "ορθρογραφία" σε έναν κειμενογράφο...Βοηθάει αρκετά.

Κατά τα άλλα έχεις δίκαιο.Το θέμα των καταθέσεων θα πρωταγωνιστήσει το επόμενο διάστημα. Ας λάβουν όλοι τα μέτρα τους.Τα πολύτιμα μέταλλα θα έχουν την τιμητική τους...Αλλά βέβαια δεν τρώγονται!

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΑ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΣΑΠΙΣΕΙ, ΝΑ ΤΟ ΚΟΠΡΙΣΕΙ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ!

Ανώνυμος είπε...

Κάθε μέρα πού περνά και παραμένουμε στό ευρώ βουλιάζουμε περισσότερο!!! Μήν ακούτε την προπαγάνδα εναντιον της δραχμής οι μόνοι πού κερδίζουν από το ευρώ ειναι η ΕΚΤ και οι συνάδελφοί τους!!η επιστροφή στην δραχμή και η όποια υποτιμηση είναι προς όφελος τού λαού!!! τι έπαθε ο λαός των ΗΠΑ από την τρομερη υποτιμηση του$$$ τιποτε!!!! Εσείς κοροϊδα πού θέλετε το Ευρο, για σκεφθείτε ότι με την μείωση των μισθών χαριν της ανταγωνιστικότητας γινεται μια τοπική υποτιμηση τού ευρω! Αλλά τα δάνεια στίς τράπεζες παραμένουν τα ίδια!!!! ενώ στην υποτίμηση της δραχμής, ο μισθός θα παράμενε ο ιδιος ή και θα μεγάλωνε, τα δάνεια θα παρένεναν επίσης τα ίδια!!! Αλλά τι να κάνουνε... θέλετε ευρώ όλοι εσείς χλεμπονιάρηδες!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το επίπεδο του κάθε ανθρώπου φαίνεται και από τη γνώμη του και από τον τρόπο που την εκφράζει.
Στον γραπτό λόγο παίζει σημασία η Ορθογραφία.
Γράφεις ... πολλή δύσκολες μέρες. " Θα μου επιτρέψεις να σου πω, ότι είσαι " πολλή" παρανοικός. Και μέχρι το Φεβρουάριο θα το διαπιστώσεις. "Πολλή" ανοησία για το τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

28 Δεκεμβρίου 2010 9:40 π.μ. NA SE KOITAΞEI
GIATROS AMESA DEN PAS KALA

Ανώνυμος είπε...

εαν ποτε γινει αυτο (το θεωρω πολυ πιθανο),θα ειναι η ταφοπλακα μας!και αυτο για ενα και μονο λογο,τα δανεια μας ειναι σε ευρο!και αυτο σημαινει οτι ποτε των ποτων δεν προκειται να ξεχρεωσουμε οσες επιμηκυνσεις και να παρουμε,οσες θυσιες και να κανουμε...για να το αποφυγουμε αυτο και ολα τα υπολοιπα θα πρεπει να αρνηθουμε ως κρατος και ως εθνος την πληρωμη αυτων των χρηματων,γιατι πολυ απλα δεν υπαρχουν και δεν υπηρξαν ποτε!!!
βλεπεται και ακουτε οτι η αμερικη ετοιμαζεται να τυπωσει δολλαρια για να πνιξει το κοσμο και κανεις απο τους μεγιστους παγκοσμιους κυβερνητες δε μιλαει!!!!
τι ιδιο ειχε κανει και μετα το 2ο παγκοσμιο πολεμο,τα χρηματοπιστωτικα ιδρυματα τους (εβραικων συμβεροντων) χρηματοδοτησαν το πολεμο και στο τελος αυτου τυπωσε δολλαρια και μοιρασε στο κοσμο για ανασυγκροτηση των κατεστραμενων χωρων (σχεδιο μαρσαλ).
με αυτο το τροπο επνιξε στα χρεη ολες τις χωρες τις οποιες και καλα βοηθησε (με αερα)και βαση αυτων των χρεων αυτοανακυρηχθηκε παγκοσμιος δερβεν αγας!
ακριβως το ιδιο κανει τωρα,ενω ειναι χρεοκοπημενη (τρις δολλαρια το εξωτερικο της χρεος)τυπωνει χρημα!!!!γιατι δεν αφηνουν και την εε να κανει το ιδιο αραγε;

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ , Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ......ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΤΥΠΩΝΟΥΝ ΟΣΟ ΧΡΗΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ...?
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ...................

Ανώνυμος είπε...

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ...!!!!!!!!!
"ΣΧΕΔΙΟ ΣΑΝΤΑΜ".....
ΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΚΡΥΦΑ ΔΟΛΑΡΙΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩ , ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΜΥΣΤΙΚΑ ΧΡΥΣΟ ΜΕ ΤΑ ΤΥΠΩΜΕΝΑ , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ.........

ΑΓΡΟΤΗΣ είπε...

ΕΣΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΣΑ ΣΙΓΜΑ Η ΛΑΜΔΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ?
ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΜΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ?

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ< ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=187353431281123&set=a.157118427637957.38505.100000194029975#!/pages/ELLENES-PAME-GIA-TEN-DIKE-MAS-EPANASTASE/166726640029720

Ανώνυμος είπε...

http://wwwellasellas.blogspot.com/2010/12/blog-post_645.html?spref=fb
Ρεπορτάζ της τελευταίας της στιγμής: Συγγενείς εργαζομένων στο Εθνικό Νομισματοκοπείο, αποκαλύπτουν ότι οι μηχανές δουλεύουν στο φουλ και κόβουν δραχμές αβέρτα!
Μάλιστα υπάρχουν και φωτογραφίες από τα νέα- παλαιά νομίσματα και όπου νάναι θα κυκλοφορήσουν στο δοιαδίκτυο.
Γι αυτό σας λέμε πάρτε τώρα τα λεφτά σας από τις ανυπόληπτες,
τις ξιπασμένες τράπεζες οι οποίες συμμετείχαν στο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, αλλά και σε όλα όσα ακολούθησαν.
Πάρτε τις μικροκαταθέσεις σας από τις τράπεζες, οι οποίες δίχως αιδώ και πέρα και πάνω από κάθε όριο αμοραλισμού, που διακρίνει και τον πιο σκληρό νεουορκέζο καπιταλιστή, δανείζουν τους γελοίους και τυχοδιώκτες νταβατζήδες των ΜΜΕ, ένα σκασμό εκατομμύρια ευρώ και παίρνουν το σπίτι σου για χίλια ευρώπουλα.
Οι τράπεζες αλλά και η χώρα βάρεσε κανόνι και είναι η ώρα οι πολίτες να δώσουμε –δεν ξέρω με ποιο τρόπο-ένα γερό μάθημα στα καθάρματα που λεηλάτησαν την πατρίδα μας.
Πάντως εσείς τρέξτε να σηκώσετε τις μικροκαταθέσεις σας.
Μην αφήνετε δεκάρα τσακιστή στους σνυπόληπτους τραπεζίτες.
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΟΒΟΥΝ ΔΡΑΧΜΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ-ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΕΥΡΩ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Καλως ή κακως ειμαστε (σαν εθνος) μερος του συστηματος.
Το συστημα δεν βλεπει ανθρωπους για να τους κρινει, δεν λαμβανει υποψιν γνωσεις κ ηθικες αρχες αλλα μονο την ιδιοκτησια και την χρηματοπιστωτικη δυναμη της μοναδας.

Οποτε ερευνωντας το αν θα επωφεληθουμε απο την επιστροφη στην δραχμη ειναι ατοπο' Θα πρεπει να αναρωτηθουμε αν θελουν την Ελλαδα ακεραιη ή οχι.

Γυριζοντας μας στην δραχμη, μας κοβουν τα ποδια αφου μας κατεστησαν εξαρτημενους στις πολυτελειες και κατ'επεκταση στο ευρω

Νικος εμπορας

Ανώνυμος είπε...

δεν ξερω απο οικονομικα αλλα πιστευω οτι αυτο που λες δεν εχει βαση
υπαρχει σταση πληρωμων εξωτερικου χρεους
αν φυγουμε απο το μνημονιο σταματησουν να μας δανειζουν αλλα σταματησουμε και εμεις να πληρωνουμε τα δανεια δεν σημαινει οτι δεν θα εχουμε καθολου χρηματα και οτι δεν θα εχουμε ουτε να φαμε
η Ελλαδα μπορει να ζησει για καποιους μηνες ισως και πανω απο εξι με τα δικα της χρηματα αυτα που δανειζομαστε δεν πανε για μισθους για συνταξεις και γενικοτερα στο εσωτερικο και στον λαο αλλα στους δανειστες
αλλωστε γιαυτο προσπαθουν να μας σωσουν οπως λενε για να μην χασουν τα χρηματα τους οι τραπεζες και οποιοι αλλοι μας εχουν δανεισει οχι γιατι τους επιασε ο πονος για τους Ελληνες αν ηταν αυτο υπηρχαν πολλοι αλλοι τροποι
αυτο το παραμυθι με το οποιο σταματανε να μας δανειζουν και την αλλη μερα δεν θα εχουμε να φαμε ξεκιναει απο τα κυβερνηση και τα παπαγαλακια της

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Μανόλη μήπως άθελα σου λειτουργείς σαν παπαγαλάκι της Νέας Τάξης πραγμάτων?
Καμμιά Ελλάδα δεν θα καταστραφεί και κανείς δεν θα πεινάσει έτσι όπως τα λες.
Η διασπορά ψευδών ειδήσεων πανικού εξυπηρετούν τη Νέα τάξη πραγμάτων η οποία θέλει να γίνει μπάχαλο η πατρίδα μας και ο "λαός" να τα κάψει όλα έτσι ώστε μετά να εισέλθουν ξένες δυνάμεις στα εδάφη μας ως στρατός σωτηρίας.
Μην μασάτε και χαλαρώστε. Η Ελλάς είναι ΙΕΡΗ χώρα προστατευόμενη από το Θεό.

Ανώνυμος είπε...

1205 ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ....

Ανώνυμος είπε...

1117 ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

1117, εισαι μεγαλος μαλακας. Παπαγαλιζεις ασυστολα.

Ανώνυμος είπε...

ο 12.05 είμαι.
Φίλε 12.18 συμφωνώ απόλυτα. Δεν εννοούσα να είμαστε απραγείς. Απλά είπα ότι το να κάψουμε την Ελλάδα εξυπηρετεί ξένα σκοτεινά συμφέροντα.
@11.17, ναι...να πάρουμε όλοι τα λεφτά μας και να καταρρέυσει το τραπεζικό σύστημα. Και μετά να έρθουν και τα αλβανά-γύφτοι-πακιστανοιρακινοαραβομαλάκες και να μας σκοτώσουν μέσα στα σπίτια μας αφού η λεία θα είναι σίγουρη.
Έλεος, να βλέπουμε και λιγάκι μακρύτερα

Ανώνυμος είπε...

Νομίζετε ότι τα περί δραχμής είναι χαβαλέδες ε;
Θα τα πούμε μέσα στο 1ο τρίμηνο του 2011 κατα πόσο ήταν παραμύθια.

"Ά ρε θύμα, α ρε ψώνιο, α ρε σύμβολο αιώνιο
αν ξυπνήσεις μονομιάς, θα'ρθει ανάποδα ο ντουνιάς..."

Ανώνυμος είπε...

10.38 δεν γράφω τίποτε για το επίπεδο κανενός...Για την ορθογραφία έγραψα...
Τέλος πάντων...

Αρχικά, τα πολύτιμα μέταλλα θα πάρουν την ανιούσα.
Αλλά καλύτερα ,να ξέρει κάποιος να καλλιεργεί τη γη.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΧΩΡΙΣ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ,ΤΟ "ΑΡΘΡΟ" ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΑΜΕΛΟΥΚΟΥΣ-ΜΑΟ ΜΑΟ,Κ.Τ.Λ. ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ,ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ,ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ -ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ-ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ Η ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΙΠΕ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΚΑΦΕΤΖΟΥ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΓΙΑΤΙ(ΕΛΠΙΖΩ)ΑΘΕΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΞΥΠΝΙΣΤΕ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ,ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!

Ανώνυμος είπε...

πως θα κοψουν δραχμες ρε παραμυθα??αφου δεν υπαρχουν μηχανες και ειναι πλεον μουσειο το νομισματοκοπειο!!!ουτε στη δραχμη θα γυρισουμε και 500€ μηνιατικο θα παιρνουμε, και θα πουμε και ευχαριστω!!!θα καταντησουμε ελεηνοι που θα καθομαστε μπροστα στην tv περιμενοντας να αβγατισουν τα 500€ βλεποντας τουρκικα σηριαλ, σαμαρα ντορα και παπαντρεου να αλλαζουν χειραψιες και λεγοντας ψεματα και κουτσομπολευοντας μενεγακη και μανωλιδου!!!θα κατηγορουμε φυσικα το στρατο ως αντιπαραγωγικο και θα χλευαζουμε τον συνανθρωπο που πιθανων να παιρνει 780€!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΡΑΧΜΕΣ Ό,ΤΙ ΩΡΑ ΘΕΣ ΚΟΒΕΙΣ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΣΕ ΔΡΑΧΜΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΘΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΣΕ 1 ΠΕΝΤΑΕΥΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΕΝΤΣ!

ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

opoios gnwrizei pws mporw na promi8eytw olmous kai kalasnikof as me enimerwsei!

Ανώνυμος είπε...

μην ξεχνατε οταν αποβλακωνεστε στην tv να πινετε coca cola, να ξεφυλιζετε αθλια περιοδικα και να μιλατε με τις ωρες στο κινητο!!φυσικα πρεπει ολα τα μελη της οικογενειας να εχουν κινητο απο 6 χρονων και πανω!!δεν παμε στο μπακαλη της γειτονιας αλλα στις πολυεθνικες και ψωνιζουμε μονο εισαγωμενα!!!δεν χρειαζεται να μενει δεκαρα στη χωρα αυτη!!αφου ετσι κι αλλιως δεν την αγαπαμε!!!αν την αγαπουσαμε δε θα γραφαμε στο pc αλλα στους δρομους και θα φρντιζαμε να απαλλαγουμε απο ολα τα αθλια ανθελληνικα στοιχεια που μας φερανε σ αυτο το χαλι!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΑΠ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

opos kai na exei to athro steki, eimai pepismenos oti tha ginei. Tora gia ta 8 sta 10 zwa pou apixan h psifisan pasok prin enamisi mina giati poli apla akoma kai tora den exoun katalavei ti ginete trigiro tous , ena tha po , buahahaha perastika koroihda, to aksizate kai kala kanate gamiolides kai to pathate, gap thelate, omorfes idees theleta, rockades dimarxous tsampounousate.

Gia tous ipolipous 2 stous 10 pou to eidan na erxete kai proetimastikan, apo metrita, efodiasmo ksiras trofis , katathesis klp klp, naste sigouroi oti tha vgite oxi mono alovitoi, alla kai magkes meso krisis.

sklira ta logia mou ??? otan fonaza edo mesa oti sas kanoun plisi egkefalou me tis apoxes, eixate pesei na me fate, kantilia mou rixnate. TORA STA SKATA KOLOZWA, PARTE PTOXEUSI , ANERGIA, KAI SFAGES. vgalte tis koroules sas sti vizita na zisete stilte ta agorakia ss sti ksenitia na sas stelnoun fragka apekso opos to 60. ante sta skata. Elinas , eimaste kolofara. Ftasame oi slovakoi kai oi servoi na mas tin lene, na mas apiloun , ftasame na theloume na pame sti slovakia na kanoume kaliteri tixi .... katantia autis tis koloratsas. Ai sixtir, tapa kai ksethimana.

Ante tora kliste to parathiro, kliste to pc , travixte kana ipno kai to vradi stis 8 tha sas enimerosi i tremi kai o xatzipapanikolis.

Ανώνυμος είπε...

ΠΩ-ΠΩ ποσες βλακειες ακομη θα διαβασω.βλακες νεοελληνες

Ανώνυμος είπε...

a kai min praliptse , sintoma tha pesei i kivernisi, sas vlepo na vgazete samara. me kamia sigkivernisi tou kolotoumpa. Den sas exo gia parapano. mexri eki eiste. alla to ksanapame, sas aksizi oxi mono to simera... ouu pou na deite ti sas aksizei kai erxete se ligo kairo.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΛ...KΕΣ!

ΕΙΣΤΕ ΜΑΛ...ΚΕΣ ΟΛΟΙ!

ΜΑΛ...ΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ!

ΜΑΛ...ΚΕΣ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ!

ΟΛΟΙ ΜΑΛ...ΚΕΣ ΕΙΣΤΕ!

ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΑΛ...ΚΕΣ!

ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ;

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΚΑΙ ΓΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΒΑΡΑΓΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΛ...ΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜ...ΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν θα γινει αυτο που λετε μετα τον Ιουνιο του 2011.πιο πριν δυσκολο οχι και απιθανο.Και κατι αλλο μην κοιτατε που μας δειχνουν συνεχεια στην T.V την Β.Κορεα και τη Ν κορεα αλλου θα σκασει το παραμυθι γραψτε το !

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΖΩΑ,

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

ΤΕΤΟΙΑ ΒΟΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.

ΕΔΩ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΗΤΑΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ.

ΑΓΑΜΟΙΘΥΤΑΙ ΒΟΔΙΑ.

ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΥΧΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε βλάκα 3.33 πάλι καλά που εμφανίστηκες εσύ να μας ξυπνήσεις.
Άιντε προβατάκι που ότι σου σερβίρουν το τρώς.
Κριτική σκέψη μηδέν

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.

30% ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ.

5% ΒΛΑΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.

5% ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΕΠΙ ΝΔ.

20% ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΗ ΝΔ.

20% ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.

20% ΑΠΟΛΙΤΙΚ, ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ, ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΤΕΣ, ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΖΩΑ ΒΟΔΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ.

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ.
ΒΡΙΣΚΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΟΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ.

ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΝ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ, ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ.

ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ.

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΒΟΔΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

3.22 an pareis ta gegonta kai ta valis dipla dipla sti sira san pazl tha katalaveis ti erxete kai se poso kairo erxete. Na sou valo 4 me 5 xontra pou exo sto mialo

Px

1)Apo to augousto den plirone epistrofe tou FPA to kratos. Auto legete stasi pliromon

2) Kapaki evale diafimiseis trapezon na pezoun apo to proh os to vravi sta deltia ton 8 na mas lene gia to poso epikerdis einai oi trapezes kai posa esoda exoun ( vevaia afou einai epikderdis giati paizoun sta deltia ton 8, afou einai epikderdis giati peiran 3o paketo ton 25 dis ?)( stixima oti oi trapezes exoun adiasei )

3)Vlepontas oti den exei lefta na kinithi kai den eisprati , arxise na perni paraloga metra, opos kefalikous forous, anevasma deh, deuteri fora peraiosi, ausksi telon klp klp , otidipote tha ekane ena kratos na svisi oikonomika.
otan eide oti auto den ferni lefta, eno exei sakatapsi to reusto

4) arxise na kani geniki kai ofthalmofanes stasi pliromon , opos arxise na kathisteri pliromes sto dimosio, gia 7 kai 10 meres. Opos auto to mina se ose, astinomia kai pios kseri pou allou.

5)Auti ti stigmi pou milame exei anakinosi to klisimo tou elinikou sidirodromou. Kratos tis europaikis xoras xoris sidirodroma ... afise mia grami mono thessaloniki athina. An katsis kai skeftis afinei anergous, mixanodigous, stafmarxes, klidouxous, eispraktores eisitirion, katharistries, ergazomenous kilikion, stous stathmous pou klinei , periptera, piatses taksi (ligo na dis me mia apofasis klisimatos tou sidirodroume, amesa xanoun douleia kamia 60 me 80 xiliades atoma pou sxetizonte giro apo auto. Na mi valoume kai posoi tha sakateutoun pou dne tha exei trena h metakinisi apo ton topo tous. .....

se ola auta an ksanaskeftis oti exoume ton konsta na mas prizei ta paparia gia to poso kala paei h oikonomia mas, kai tautoxrona na ksanaskeftis auto pou sou eipa gia tis trapzes .. gia pio logo paizoun kathe mera diafimisi ta kerdi tous ... kati mou leei oti oi megaloi sikosan katathesis, autes exoun adiasei, to sistima exei katareusi kai den mas to lene , sintoma tha ginei plires stasi pliromon kai ptoxeusi tou kratous.

Ανώνυμος είπε...

3:39 ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΚΑΣ.

ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΚΑΤΙ ΖΩΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

a mesa se ola vale kai mia protasei pou akoustike apo vouleuti tou pasok se parathiro tou mega, na mpi orio se analipsis 1500 euro tin evdomada .... (katastrofiko gia tis epixiriseis kai ta magazia)
(orio simeni ptoxeusi)

Ανώνυμος είπε...

3.42 kai ego pisteuo oti o karamanlis epese mono kai mono giati tha eferene ton agogo edo kai tha erixne tous amerikanous me to petrelaio iper tou putin me to aerio.

Omos min eisai gataki an pisteuis oti itan patriotis kai oti den tha ekane ta idia. An itan na vgali kai autos ta miria, h an ton apilousan pano kato kai auton, kai tin mana tou tha poulouse. Skatofara oi politikoi aderfe. ksipna.

Ανώνυμος είπε...

3:41 ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΙΑ.

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΓΚΡΕΜΟ ΕΙΝΑΙ ΖΩΟ.

Ανώνυμος είπε...

3:46 ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΣΥ.

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΗΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥΣ.

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟ 2020.
ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ.

ΕΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΣ.

ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ.

ΑΥΤΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ.

ΣΤΟ ΕΓΓΥΩΜΑΙ.

ΤΟ ΔΝΤ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.

ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΠΕΤΟΒΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ.

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΝ ΣΑΣ ΕΚΟΒΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ 1/100 ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΟΨΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΨΕΙ Ο ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΓΚΑΛΟΣ: ΤΟ 2000-2004 ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΑΓΚΑΛΟΣ: ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

ΠΑΓΚΑΛΟΣ: ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗ ΠΗΡΕ Ο ΑΕΡΑΣ.

ΠΑΠΑΤΖΗΣ: ΕΙΠΑΜΕ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ 500.000.000.

ΠΑΠΑΤΖΗΣ: ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ.

ΣΗΜΙΤΗΣ: ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΟΣΟΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ.

ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ: ΤΑ 2.000.000 ΜΑΡΚΑ ΤΑ ΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.

ΜΑΝΤΕΛΗΣ: ΤΑ 850.000 ΜΑΡΚΑ ΗΤΑΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ.

ΠΑΠΑΤΖΗΣ 2: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ.

ΛΟΒΕΡΔΟΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ.

ΑΛΕΥΡΑΣ: ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ 5.000-7.000 ΕΥΡΩ; ΩΡΑΙΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΑΝΕΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ.

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΕΙΣΕ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΑΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΣΚΑΤΑ.

ΔΥΣΚΟΛΟ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΩΑ!

ΕΠΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΑ, ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ.

ΠΟΡΕΙΕΣ, ΑΠΕΡΓΙΕΣ, ΦΩΤΙΕΣ, ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ, ΓΚΑΖΑΚΙΑ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ.

ΕΠΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ GEORGE, O OΠΟΙΟΣ ΑΣΕΛΓΕΙ ΚΑΙ ΒΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ, ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ.

ΤΥΧΑΙΟ;

ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΗΘΕΛΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ -ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ- ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΜΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ, ΕΙΤΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ, ΕΙΤΕ ΒΛΑΜΕΝΟΙ;

Ανώνυμος είπε...

http://mavroseolous.blogspot.com/2010/12/blog-post_24.html

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΗΓΗ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΈΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΟΥΣΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ! ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ... ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ

Μανώλης.

Υ.Γ. Στην Αργεντινή του 2001 καταγράφηκαν ανεπίσημα 25 χιλιάδες θάνατοι (τα ΜΜΕ παρουσίασαν μόνο 25!) σε διαδηλώσεις κατά του ΔΝΤ και σχετιζόμενες αυτοκτονίες.

Συγνώμη για την ορθογραφία μου, γράφω πάνω από 100 emails την ημέρα σε διάφορα αντιμνημονιακά μπλοκς και μου ξεφεύγει καμιά φορά. Έχει δίκιο ο συμπατριώτης μου. Μην εμπιστεύεστε αυτούς που δεν κατέχουν την ελληνική γλώσσα, βλέπε ΓΑΠ.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=ZJZQqNWKCTg&feature=player_embedded#!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ...!!! ΤΟ 2011 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ...ΤΟ ΦΩς ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2011...ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ , ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ....ΑΡΧΙΚΑ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ..35-40% ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΥΡΩΔΡΑΧΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΆΝΟΥΝ ΑΛΛΕΠΑΛΗΛΕΣ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΏΣΤΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ...!!!
ΚΑΝΤΕ ΚΑΒΑΤΖΑ ΛΑΔΙΑ-ΡΥΖΙΑ-ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ-ΜΕΛΙΑ ΚΛΠ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΤΕ..ΚΑΘΑΡΗ....( OTI ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΕΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ....) ΑΠΟΜΟNΩΣΤΕ ΤΟΥς ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥς ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΑ....
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΩ , ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ( ΕΦΟΡΙΕΣ ΤΕΛΗ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΟΤΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ( ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΦΑΠΕΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΒΟΥΤΗΡΟΜΠΕΜΠΕΔΕΣ ΚΛΠ...) ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΛΑΠΤΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ...!!!

APOLLO11

Ανώνυμος είπε...

@ 3:20 μ.μ. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ....ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΙΑΝΚΗΔΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΠΟΥΣ-ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΛΩΝ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΑΣΜΕΝΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΤΑΛΑΝΤΩΝ...

ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ.....ΜΟΝΟ ΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥΣ – ΧΑΖΕΜΕΝΟΥΣ – ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ....!!! ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΑΞΕ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΕ ΣΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ...ΚΛΠ...

Ελληνόφωνοι έχετε μεγάλο πρόβλημα...
Ελληνες ( στην ψυχή , στο πνεύμα & στην καρδιά ) υπομονή και πνευματική εγρήγορση...τα αδέλφια μας έρχονται...

APOLLO11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια