Powered By Blogger

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ Ενημέρωσης



Αμφίεση: Δεν είναι τόσο απλό όσο το νομίζετε, αλλά τόσο σοβαρό όσο δεν το φαντάζεσθε!

Posted: 28 Dec 2010 12:34 AM PST

Αγαπητοί Χριστιανοί.

Ορισμένοι έχουν την γνώμη ότι το θέμα της αμφιέσεως (του ντυσίματος), είναι ασήμαντο από πλευράς ορθής Χριστιανικής συμπεριφοράς.
Είναι όμως σωστή αυτή η άποψη;
Ασφαλώς όχι, όπως θα βεβαιωθεί κάθε καλόπιστος Χριστιανός που θα μελετήσει τις πιο κάτω σοβαρές θέσεις.

Από την Αρχαιότητα:

«Θεωρώ χαμένον , εκείνον που έχασε την ντροπή » (Πλάτων).

«Όταν η γυναίκα αποβάλλει τον χιτώνα, αποβάλλει και την αιδώ (την ντροπή δηλαδή)» (Ηρόδοτος).

«Η μυαλωμένη γυναίκα ούτε τον πήχυ του χεριού της δεν αφήνει ελεύθερο για να τον βλέπουν δημόσια » (Πλούταρχος).

«Το χρώμα της ντροπής είναι το ωραιότερο » (Αριστοτέλης).

«Σεβάσμια ντροπή, μακάρι σε όλων των ανθρώπων την ψυχή να θρονιαζόσουν και να έδιωχνες την αδιαντροπιά » (Ευριπίδης).

Από την Αγία Γραφή:

«Η Εσθήρ εκαλλωπίσθη , δια να ελκύση τον Αρταξέρξην » (Παλαιά Διαθήκη , Εσθήρ 5,1).

«Καθένας που βλέπει μια γυναίκα και την επιθυμεί , αυτός πλέον αμάρτησε μέσα στην καρδιά του » (Καινή Διαθήκη , Ιησούς Χριστός , Ματθαίος 5,28).

Και αν η γυναίκα είναι σεμνά ντυμένη τότε δεν φταίει βέβαια αυτή , που ένας άντρας την βλέπει με πονηρό βλέμμα. Εάν όμως είναι άσεμνα ντυμένη τότε η ευθύνη της είναι τρομερή , διότι ο Χριστός μας έχυσε το Aίμα Του για τη Σωτηρία των ψυχών.

«Μην έχετε ψεύτικες ελπίδες και μη σας εξαπατούν πόρνοι , μοιχοί , ομοφυλόφιλοι , κλέφτες , άρπαγες , ... δεν πρόκειται να κληρονομήσουν την Βασιλείαν του Θεού» (Καινή Διαθήκη , Απόστολος Παύλος , A΄ Κορινθίους 6,9).

Εννοείται φυσικά ότι αυτό ισχύει, εάν εκείνοι δεν μετανοήσουν και δεν εξομολογηθούν. Και επειδή η άσεμνη αμφίεση οδηγεί συνήθως στην πορνεία , τη μοιχεία, την ομοφυλοφιλία κτλ., άρα μας κλείνει την πόρτα του Παραδείσου. Είναι μικρό αυτό ; Μα υπάρχει και χειρότερο ;

«Θέλω οι γυναίκες να προσεύχονται με ενδυμασία σεμνή. Να στολίζουν τον εαυτό τους με αίσθημα εντροπής και σωφροσύνης » (Καινή Διαθήκη , Απόστολος Παύλος , Α΄ Τιμ . 2, 9 -10).

Ο Απόστολος Παύλος δεν μπορούσε να ξεχάσει ότι φύλαγε τα ρούχα εκείνων που λιθοβολούσαν τον Πρωτομάρτυρα Στέφανο , το διαμάντι αυτό του Χριστιανισμού.
Εσύ Χριστιανή μου , πώς θα μπορέσεις να το ξεχάσεις , εάν εξ ’ αιτίας σου χάσουν οι αδελφοί σου τη Βασιλεία του Κυρίου , την Αιωνιότητα ;

Από τους Αγίους Πατέρες της Εκκλησίας:

«Γνώριζε ότι όσες ψυχές κάψει το άσχημο ντύσιμό σου, θα τις ζητήσει ο Κύριος από τα χέρια σου » (Απόφθεγμα των Αγίων Πατέρων, από το βιβλίο «Ευλογημένο Καταφύγιο» του Κόντογλου).

«Η αιδώς προστατεύει την αγνότητα όπως τα φύλλα προστατεύουν τον καρπό» (Άγιος Γρηγόριος).

«Από την ημέρα που δεν θα είμαστε πλέον ικανοί να κοκκινίσουμε , θα πρέπει να ομολογήσουμε ότι πέσαμε πολύ χαμηλά » (Άγιος Πατέρας της Εκκλησίας).

Και μη μιμείσαι τις κοινές γυναίκες γιατί αυτές με τέτοια (άπρεπη) αμφίεση πολλούς εραστές προσελκύουν. Και γιατί πολλοί απωλέσθησαν (έχασαν δηλαδή την ψυχή τους) εξ ’ αιτίας της θεωρίας : «Τι θα πάθω εγώ , εάν μπει σε πειρασμό κάποιος άλλος;» Εσύ όμως δίνεις την αφορμή με την αμφίεση , με το βλέμμα , με τις κινήσεις. Γι ’ αυτό ο Απόστολος κάνει λόγο για την αμφίεση , για την ντροπή.

«Ου βούλομαι σεμνότητι λόγων καλλωπίζεσθαι , αλλά σεμνούς ποιήσαι τους ακούοντας» (Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος). Δηλαδή, δεν θέλω με την σεμνότητα των λόγων μου να καλλωπίζομαι, αλλά θέλω να κάνω σεμνούς όσους τα ακούνε.

«Αφού μια γυναίκα αγέρωχη ντύθηκε σκανδαλωδώς, καλεί κοντά της αυτούς που θα την δουν και είναι σαν να προσέφερε ένα ποτήρι γεμάτο δηλητήριο στους περαστικούς . Αδιάφορο αν κανείς δεν το ήπιε , αυτή όμως είναι ένοχη » (Άγιος Ισίδωρος ο Πηλουσιώτης).

«Όταν φύγει η ντροπή από τον άνθρωπο, εκείνος γίνεται πρόξενος πολλών κακών » (Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος).

Από διάφορα περιστατικά:

«Όταν την μάρτυρα Περπέτουα την έριξαν στα θηρία , την τραυμάτισαν και της έσχισαν το χιτώνα με αποτέλεσμα να φανεί ο μηρός . Tότε εκείνη αμέσως έσπευσε να καλύψει το γυμνό μηρό της , υπολογίζοντας περισσότερο την σεμνότητα από τους φρικτούς πόνους ».

«Για να μιλήσουμε γενικά, άνευ αιδούς είναι αδύνατη η ύπαρξη κοινωνίας και πολιτείας . Την αιδώ ετίμησεν ανέκαθεν η ανθρωπότης , η οποία δεινώς ετιμωρήθη , όσες φορές την περιφρόνησε . Η αιδώς είναι αξία απόλυτη και αιώνια » (Σ. Καλλιάφας , Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών).

«Στην Αγγλία το 30 % των βιασμών οφείλεται στην άσεμνη αμφίεση των γυναικών» , λέει μια στατιστική.

«Το πρόβλημα της ζωής ή του εξαφανισμού των λαών εξαρτάται από την αιδώ και από τίποτε άλλο » (Ο διαπρεπής ψυχολόγος και παιδαγωγός E. Stpanger).

Στην Ανατολή έχουν μια ιστορία : Κάποτε συναντήθηκαν στο δρόμο ένας διαβάτης και η πανώλη (πανούκλα). «Πού πηγαίνεις;» ρώτησε ο διαβάτης την πανώλη. Κι εκείνη απάντησε : «Πηγαίνω στη Βαγδάτη για να πεθάνω 5.000 ανθρώπους». Ο διαβάτης όμως πληροφορήθηκε ότι στη Βαγδάτη δεν πέθαναν 5.000, αλλά 50.000 άνθρωποι. Όταν επιστρέφοντας ξανασυναντήθηκαν ο διαβάτης της είπε: «Γιατί μου είπες ψέμματα ; Εσύ πέθανες 50.000». Και η πανώλη απάντησε: «Όχι κύριε , εγώ 5.000 πέθανα , οι υπόλοιποι πέθαναν από το φόβο τους».

Έτσι συμβαίνει ακριβώς και με τη μόδα. Όλες οι γυναίκες δεν την ακολουθούν επειδή το επιθυμούν , αλλά επειδή φοβούνται μήπως θεωρηθούν οπισθοδρομικές. Έτσι χάνουν την αξιοπρέπειά τους , πολλές φορές την τιμή τους και κάποτε και την ψυχή τους. Από φόβο κι αυτές το παθαίνουν.

Κάποτε είχαν δέσει με ένα χονδρό σχοινί ένα λιοντάρι, το οποίο το είχαν κλείσει σε ένα κλουβί. Τη νύχτα όμως ένα ποντικάκι έφαγε σιγά – σιγά το σχοινί. Όταν το πρωί μπήκε στο κλουβί ανύποπτος ο θηριοδαμαστής , του επιτέθηκε το ελεύθερο λιοντάρι και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Το λιοντάρι μοιάζει με τα πάθη μας. Το σχοινί συμβολίζει την αιδώ και το ποντικάκι παριστάνει τη μόδα. Η αιδώς είναι ο φρουρός της αρετής που μας προφυλάσσει από το λιοντάρι (τα πάθη μας), γιατί το κρατάει πάντα δεμένο. Το ποντικάκι όμως , η μόδα , που εμείς δεν του δίνουμε σημασία , τρώει σιγά –σιγά το σχοινί και αφήνει ελεύθερο το λιοντάρι (τα πάθη μας). Τότε με πολλή ευκολία εκείνο μας τραυματίζει σοβαρά, κάποτε δε και θανάσιμα. Διότι χωρίς αιδώ χάνουμε την αξιοπρέπειά μας , την τιμή μας και κάποτε και την ψυχή μας.

Συμπέρασμα

Λοιπόν, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η έλλειψη αιδούς είναι αυτή που οδηγεί στην ανηθικότητα και κατακλύζει την εποχή μας. Και αυτή αποτελεί τον μεγάλο κίνδυνο για την κοινωνία μας, για την υπόσταση του έθνους μας αλλά και του κόσμου ολόκληρου. Στην έλλειψη αυτής οφείλεται η απώλεια αμετρήτων ψυχών, για τις οποίες ο Κύριος έχυσε το Αίμα Του επάνω στον Σταυρό.

Αλλά ο Απόστολος δεν ντρέπεται να γράφει στις επιστολές του και να φωνάζει, χωρίς περιστροφές, άλλη φορά το «πόρνους και μοιχούς κρίνει ο Θεός» και σήμερα το «φεύγετε την πορνείαν». Τίποτα περισσότερο δεν μολύνει και δεν ακρωτηριάζει το Σώμα της Εκκλησίας, δεν ζημιώνει και δεν ταπεινώνει τον άνθρωπο, δεν σκάβει και δεν ξεριζώνει την ψυχική και την σωματική υγεία, δεν αναστατώνει και δεν εξαφανίζει λαούς και πολιτισμούς, τίποτε περισσότερο από αυτήν την αμαρτία και την βρωμιά , που είναι η παράβαση της Έβδομης Εντολής. Εξαιτίας αυτής της αμαρτίας κατέστρεψε ο Θεός τον κόσμο στα χρόνια του Νώε, εξαιτίας αυτής της ακαθαρσίας έκαψε τα Σόδομα και τα Γόμορα, εξαιτίας αυτής της βρωμιάς κινδυνεύει ο σύγχρονος κόσμος.

Όλα είναι παραδομένα στον καιρό μας (και το μυαλό και η ζωή των ανθρώπων), στο λεγόμενο σεξ. Ας μη μας κατηγορήσει κανείς πως λέμε υπερβολές!!!

Δεν είναι λοιπόν ασήμαντο το θέμα της αιδούς, αλλά το σημαντικότερο. Γι ’ αυτό έχει δίκαιο ο Μένανδρος της αρχαιότητας όταν γράφει : «Φοβερό πράγμα η άγνοια και αιτία όλων των κακών που συμβαίνουν στους ανθρώπους»!!!

Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Καπνίσης

Μόνο ο θάνατος μπορεί να μετατρέψει όσα φαίνονται μικρά και ασήμαντα σε σημεία μεγάλα και σημαντικά.

Posted: 27 Dec 2010 10:00 PM PST

Η μητέρα μου πέθανε από καρκίνο που τη βασάνισε για μια περίοδο περισσότερο από τρία χρόνια. Εγχειρίστηκε, αλλά ανεπιτυχώς. Ο γιατρός μου μίλησε γι' αυτό και κατόπιν πρόσθεσε: «Φυσικά, δεν θα πεις τίποτε στη μητέρα σου».
Toυ είπα: «Θα το πω». Και το είπα.

Διαβάστε περισσότερα »

Ακούστε το βίο των Αγίων της Ορθοδοξίας που γιορτάζουν σήμερα 28/12 - Ηχητικό Αγιολόγιο

Posted: 27 Dec 2010 09:08 PM PST



Ακούστε το βίο των Αγίων της Ορθοδοξίας που γιορτάζουν σήμερα 28/12 - Ηχητικό Αγιολόγιο




*Κάντε δεξί κλικ και donwload για να κατεβάσετε το αρχείο στον υπολογιστή σας

Έτσι τα χώνουν στους άθεους οι Πατριώτες Δεσπότες της Εκκλησίας μας!!!

Posted: 27 Dec 2010 02:29 PM PST

Στιγμιότυπα,από την ορκομωσία του νέου Δ.Σ.Γορτυνίας.Ευχές Δεσπότη Ιερεμία.
Δείτε το Βίντεο









Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο της Δημητσάνας, το κατάμεστο από τον λαό και τους άρχοντες, ο Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Ιερεμίας με αρκετούς ιερείς και μοναχούς έκανε την ορκομωσία του νέου Δημάρχου Γορτυνίας κ. Ιωάννου Γιαννοπούλου.


Μετά την ολιγόλεπτη προσφώνηση του Μητροπολίτου στον νέο Δήμαρχο, η οποία χειροκροτήθηκε από το πλήθος, ένα σημαίνον μέλος, περιφρονώντας την παρουσία του ιερού κλήρου, ομίλησε και είπε ότι δεν χρειαζόμασταν τους ιερείς, γιατί κατά τον κανονισμό δεν προβλέπεται η παρουσία του αρχιερέως και των ιερέων σε ορκομωσία.
Τα περιφρονητικά για τον ιερό κλήρο αυτά λόγια, λεχθέντα μάλιστα σε επίσημη στιγμή και ενώπιον τόσου πλήθους, εξόργισαν τον Μητροπολίτη κ. Ιερεμία, ο οποίος με οξύτητα πράγματι και με θυμό επιτέθηκε στον υβριστή και με ισχυρά την φωνή του είπε: «Αυτό σε πείραξε, κύριε, εσένα, η παρουσία των ιερέων; Εμείς οι ιερείς και οι αρχιερείς αγωνιστήκαμε για να υπάρχει ελεύθερη πατρίδα και να κινείσαι εσύ ελεύθερος. Και λέγονται αυτά τα λόγια, χριστιανοί, εδώ στην Δημητσάνα, τον τόπο γέννησης του Πατριάρχου Γρηγορίου, που κρεμάστηκε για την πίστη και την πατρίδα; Ντροπή σε μερικούς και πάλι ντροπή τους, που βάλθηκαν να κάνουν την Ελλάδα μας άθεη. Δεν θα τους αφήσουμε. Εγώ εδώ που ήλθα εμπνέομαι από το σχοινί του Πατριάρχου Γρηγορίου και θέλω να γίνω αγωνιστής, θέλω να γίνω τρελλός για την πίστη την αγία. Να ξέρετε και να μάθετε ότι εδώ στην Δημητσάνα έχετε ένα τρελλό Δεσπότη, που δεν θα μείνει απαθής σε ανθρωπάκια και σε νάνους, που θέλουν να τα βάλουν με την άγια πίστη μας και να ξεριζώσουν την αγάπη μας στον Χριστό και την Παναγία, που μας άφησαν ως προίκα οι πατέρες μας. Εγώ είμαι τέκνον ήρωος αλβανικών ορέων και δεν σκοτώθηκε παλλικάρι 25 ετών στα αλβανικά βουνά ο πατέρας μου, για νάρχεται αυτός ο κύριος να περιφρονεί εδώ δημόσια τον ιερό κλήρο. Αφού λοιπόν, κατά τα λόγια του κυρίου αυτού, για τα οποία δεν άκουσα κανένα από σας να διαμαρτυρηθεί, αφού δεν χρειάζονται οι ιερείς στην ορκομωσία, διαμαρτύρομαι και εξέρχομαι από την αίθουσα και δίνω εντολή σε όλους τους ιερείς και τους μοναχούς να φυ-γουν και αυτοί από την αίθουσα».
Και απευθυνόμενος στους ιερείς και τους μοναχούς είπε: «Εμπρός, εμπρός! Πατέρες όλοι να φύγουμε, αφού μας περιφρονούν».
Τότε όλο το πλήθος ηλεκτρίστηκε από την σκηνή και από τους πονετικούς και έντονους λόγους του Δεσπότη και διαμαρτυρήθηκε λέγοντας να βγει έξω από την αίθουσα αυτός που είπε αυτά τα λόγια και όχι ο Δεσπότης μας.
Και όλοι οι πρώην Δήμαρχοι και οι άρχοντες και ο νέος Δήμαρχος και ο λαός έπεσαν επάνω στον Δεσπότη και του ζητούσαν συγγνώμη για το συμβάν και τον παρακαλούσαν να μην εξέλθει από την αίθουσα αυτός και οι κληρικοί.
Η σκηνή ήταν πολύ ταραχώδης και εντυπωσιακή και δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια. Τελικά ο κ. Ιερεμίας κάμφθηκε από τον γλυκό λόγο του πρώην Δημάρχου Δημητσάνης κ. Αναστασίου Βλάχου, ο οποίος του είπε:
«Σεβασμιώτατε, επικαλούμαι τα τέσσερα χρόνια της άριστης συνεργασίας μας και σας παρακαλώ να ξεχάσετε τον προσβλητικό λόγο εναντίον των ιερέων που ειπώθηκε και να μείνετε και εσείς και οι ιερείς στην αίθουσα».
Στην συνέχεια ομίλησαν ο κ. Δήμαρχος και οι επίσημοι. Όλοι τους στον πρόλογο της προσλαλιάς τους ζητούσαν συγγνώμη από τον Δεσπότη για το συμβάν.
Ο ίδιος ο Δεσπότης, όπως ακούσαμε και διαπιστώσαμε, ήταν ήρεμος ψυχικά και χαρούμενος, γιατί από το συμβάν βεβαιώθηκε ότι στην Γορτυνία με έδρα την Δημητσάνα καταπνίγονται από τον ίδιο τον λαό και τους άρχοντές του οι ακουόμενες αθεϊστικές ιδέες.
http://synodoiporia.blogspot.com/

Η ζωή ποδήλατο

Posted: 27 Dec 2010 01:16 PM PST

Με κόπο σπρώχνει στους γεµάτους οµίχλη δρόµους του Νέου Δελχί το τρίκυκλό του που είναι γεµάτο χαρτόνια και κοµµάτια φελιζόλ. Στην Ινδία 80% των κατοίκων ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, που είναι δύο δολάρια την ηµέρα, ενώ οι µισοί από αυτούς, δηλαδή περίπου 456 εκατοµµύρια άνθρωποι, ζουν µε λιγότερο από ένα δολάριο την ηµέρα. Αυτό σηµαίνει ότι το ένα τρίτο των φτωχών του πλανήτη µας κατοικεί στην Ινδία. Προκειµένου να επιβιώσουν, πολλοί στηρίζονται στη βιοµηχανία των σκουπιδιών – έτσι στηρίζουν το φαγητό της οικογένειάς τους σε µερικά χαρτόνια ή κοµµάτια πλαστικού που όταν τα συγκεντρώσουν τα πωλούν έναντι µερικών ρουπίων. Κανείς δεν λέει ότι η ζωή είναι εύκολη στο Δελχί.
tanea.gr

Ο Δρ.Χάμερ "ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΕΛΟΣ"...Η χημειοθεραπεία είναι μια απάτη!

Posted: 27 Dec 2010 11:12 AM PST



Αντί-ντπ:Για εμάς ποτε δεν υπήρχε καρκίνος... για εμάς είναι μια ασθένια που δημιουργήθηκε τα τελευταία 200 χρονια.....Οι φαρμακοβιομηχανίες κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους για την μείωση του πληθυσμού...


Γιατί ακριβώς είναι επικίνδυνες οι χημειοθεραπείες;


Η χημειοθεραπεία είναι μια απάτη, είναι απλά μια δηλητηρίαση με σκοπό την εξόντωση των ασθενών. Κανένας γιατρός δεν την παίρνει για τον εαυ τό του ή την οικογένεια του και κανέναν Εβραίος στον κόσμο δεν...... κάνει ποτέ χημειοθεραπεία. Η θνησιμότητα της χημειοθεραπείας, σύμφωνα με το Κέντρο Έρευνας Καρκίνου της Χαϊδελβέργης, ανέρχεται στο 98%!!!
***Το γαλλικό κράτος είναι συνώνυμο με τα συμφέροντα των ραβίνων και των Σιωνιστών. Για κάθε Εβραίο που ζει στον κόσμο, απαγορεύεται άλλη θεραπεία πλην της Νέας Ιατρικής.Αυτοί επιβιώνουν κατά 98% από τον καρκίνο, που τον ονομάζουν απλώς «φλεγμονή» (inflammation).Αλλά οι μη-εβραϊκοί πληθυσμοί οδηγούνται στη χημειοθεραπεία με θνησιμότητα 98%...
Καρκίνος τέλος -> Ο Dr. Hammer βγήκε απο τη φυλακή και μιλάει για όλα.
Ο Δρ.Χάμερ μιλάει έξω απο τα δόντια για τη φυλάκιση του και το "λόμπι" της ιατρικής και των φαρμακοβιομηχανιών. διαβάστε την πολύ ενδιαφέρον συνέντευξη του Dr HAMMER και όλες τις αποκαλύψεις που κάνει ....
Κάθε μέρα που περνάει, εκατό χιλιάδες ασθε νείς δολοφονούνται σε όλο τον κόσμο με τη χημείο θεραπεία».
Σημείωση ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ:
Ενα-ένα τα κομμάτια του πάζλ θα μπαίνουν στη θέση τους μέσω της ιστοσελίδας αυτής. Τα "λόμπι"που στόχο έχουν τη καταστροφή των ανθρώπων σύμφωνα με τα όσα λένε τα "ιερά" τους βιβλία θα αποκαλυφθούν. Καθήκον όλων η διάδοση των θεμάτων αυτών.


Ο Δρ.Χάμερ βγήκε απο τη φυλακή και μιλάει για όλα.


Της Αριάδνης Γερούκη
Εδώ και χιλιετηρίδες, η ανθρωπότητα έχει, λίγο ως πολύ συνειδητά, την εμπειρία οτι στην πραγματικότητα, όλες οι ασθένειες έχουν μια ψυχική καταγωγή. Αυτό είναι κάτι που έχει εδραιωθεί μέσα στη παγκόσμια παρακαταθήκη γνώσης. Μόνον η «μοντέρνα ιατρική» συνεχίζει να θεωρεί την ζωντανή ύπαρξή μας ως ένα σάκο γεμάτο χημικούς τύπους.


Στο 3ο τεύχος του ΖΕΝΙΘ (Απρίλιος-Μάϊος 2005), είχε δημοσιευτεί ένα άρθρο μου για τον Δρ. Χάμερ και τη Νέα Ια τρική, με τίτλο Ο Νικητής του Καρκίνου Σαπί ζει στη Φυλακή! Η Καταστολή της Νέας Ιατρι κής του Δρ. Χάμερ από το Ιατρικο-Φαρμακευ-ακό Κατεστημένο. Το άρθρο εκείνο πυροδό τησε το ενδιαφέρον πολλών φίλων, που μας έστειλαν επιστολές και μηνύματα, ζητώντας περισσότερες πληροφορίες για τον Δρ. Χάμερ και τη θεωρία του. Για χάρη τους, αλλά και για χάρη των υπολοίπων που δεν έτυχε να διαβά σουν εκείνο το τεύχος, δημοσιεύουμε σήμερα την παρακάτω αποκλειστική συνέντευξη με τον αποφυλακισμένο πια. Δρ. Χάμερ. Αν και ούτε το ΖΕΝΙΘ, ούτε εγώ προσωπικά δεν συμμεριζόμαστε τις αντσιωνιστικές απόψεις που εκφράζει ο Δρ. Χάμερ (ο οποίος κα ταγγέλλει ανοιχτά ότι «το εβραϊκό λόμπι» Βρίσκεται πίσω από τις μεγάλες φαρμακοβιο μηχανίες που στηρίζουν και διαδίδουν τα χημειοθεραπευτικά σκευάσματα), παρόλα αυτά, κρίναμε ότι δεν θα πρέπει να «λογοκρίνουμε» με τη σειρά μας, για ακόμη μια φορά έναν άνθρωπο που έχει «φτύσει αίμα» για το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του και το πλήρωσε με την στέρηση της ελευθερίας του, ρισκάροντας ακόμη και την ίδια τη ζωή του.




Δρα Χάμερ, πρόσφατα, τον περασμένο Φλεβάρη, βγήκατε από τη γαλλική φυλακή του Fleury-Merogis, όπου περάσατε ενάμιση ολόκληρο χρόνο. Πείτε μας, αν θέλετε, δυο λόγια για την «εμπειρία» σας εκεί...


Το Φλερύ-Μεροζί είναι ένα ιδιωτικό εβραϊκό στρατόπεδο συγκέντρωσης, χτισμένο πάνω στο σχήμα ενός τεράστιου άστρου του Δαβίδ, προορισμένο αρχικά για 7.000 κρατούμενους, ενώ τώρα κρατούνται εκεί 15.000, δυο σε κάθε κελί. Η ιδεολογία της υπηρεσίας αυτής είναι εβραϊκή. Ήμουν στην πτέρυγα Δ5, ειδική πτέρυγα για τους ψυχοπαθείς και τους ναρκομανείς. Ο γιατρός της πτέρυγας ήταν ψυχίατρος και οι 2.000 κρατούμενοι εκεί δηλώνονταν επίσημα ψυχικά άρρωστοι. Τρείς φορές χρειάστηκε ν' αντισταθώ με νύχια και με δόντια για ν' αποφύγω τον αναγκαστικό ψυχιατρικό εγκλεισμό. Πρόκειται για το χειρότερο στρατόπεδο συγκέντρωσης που υπάρχει στην Ευρώπη σήμερα.


Πόσα χρόνια σας καταδιώκουν για τις ιδέες σας και τη θεωρία σας για τον καρκίνο; Ποιοι θεωρείτε ότι υποκινούν αυτήν την καταδίωξη, ποιοι επιζητούν την εξόντωση σας;


Καταδικάστηκα ερήμην οπό το γαλλικό δικαστήριο του Σαμπερύ σε τρία χρόνια φυλάκιση, για «παρακίνηση προς τη Νέα Ιατρική με σκοπό την εξάσκηση της;», μέσω, υποτίθεται, της κυκλοφορίας των βιβλίων μου στα γαλλικά. Σύμφωνα με το δικαστήριο, πριν 10 χρόνια, κάποιοι ασθενείς που δεν γνωρίζω καν, είχε τύχει να δια βάσουν τα Βιβλία μου, λίγο πριν πεθάνουν, χω-ρίς να μπορέσουν να θεραπευτούν απλά και μό νο διαβάζοντάς τα! Αλλά Βέβαια, πριν από αυτό, «τύχαινε» οι ασθενείς αυτοί να έχουν "κατα δικαστεί» σαν ανίατοι από τους γιατρούς τους, οι οποίοι τους είχαν στείλει σπίτι να πεθάνουν, αφού πρώτα είχαν υποστεί καμιά εικοσαριά γύ ρους Βαριάς χημειοθεραπείας». Ο δικαστής του Σαμπερύ, Francois Bessy, αποδείχτηκε αργότερα ότι ήταν ο αρχιραβίνος της Σαβοΐας, επι κεφαλής των 10 ταλμουδικών σχολείων του Chambery και του Aix-les-Bains, που βρίσκεται στα 5 χλμ. από το Σαμπερύ και την ίδια στιγμή, ο υψηλότερος ιεραρχικά ραβίνος της Γαλλίας.


Σύμφωνα με το δικαστήριο, πριν 10 χρόνια, κάποιοι ασθενείς πον δεν γνωρίζω καν, είχε τύχει να διαβάσουν τα βιβλία μου, λίγο πριν πεθάνουν, χωρίς να μπορέσουν να θεραπευτούν απλά και μόνο διαβάζοντας τα!


Πότε και με ποιο τρόπο πρωτο-ανακαλύψατε την επαναστατική θεωρία σας για τον καρκίνο;


Στις 7 Δεκεμβρίου του 1978, ο γιός μου Ντερκ πέθανε, μετά από τέσσερα μήνες αγώνα κατά του θανάτου, που οφειλόταν στις αστοχες βολές της καραμπίνας ενός δολοφόνου (σημείω ση της Αριάδνης Γερούκη: παρεμπιπτόντως, επρόκειτο για ένα τραγικό ατύχημα σε μια λίμνη των Γαλλικών Άλπεων, που προκάλεσε κατά λάθος ο πρίγκιπας της Ιταλίας, Βίκτωρ Εμμανουέλ της Σαβοΐας, ο οποίος ποτέ δεν καταδι κάστηκε για την πράξη του). Δύο μήνες αργότερα, διαπίστωσα καρκίνο στους όρχεις;. Παρά την θέλησή μου, μου αφαιρέθηκε ο ένας όρχις. Από εκείνη τη στιγμή άρχισα να ενδιαφέρομαι και να ερευνώ αν έχει συμβεί και στους άλλους ασθενείς κάτι παρόμοιο.


Εκείνη την εποχή, οι γιατροί, μετά από μια κρίση περιτονίτιδας, δεν μου είχαν δώσει παραπάνω από 1% πιθανότη τα επιβίωσης. Τρία χρόνια αργότερα, από τη θέση του βοηθού διευθυντού παθολογίας, είχα την δυνατότητα να εξετάσω συστηματικά αυτό το ζήτημα στην γυναικολογική κλινική καρκινοπαθών, που είναι παράρτημα του Πανεπιστημί ου του Μονάχου. Όταν ανακάλυψα τον «Σιδη ρού Κανόνα του Καρκίνου», ότι δηλαδή ο κάθε καρκινικός όγκος αναπτύσσεται μετά από ένα DHS (Σύνδρομο Ντερκ Χάμερ), ένα σοκ ρήξης (conflict shock), που μας βρίσκει «εξ απήνης», τελείως ανυπεράσπιστους, εξέθεσα την θεωρία μου στους προϊστάμενους της κλινικής. Μου εί παν να την αποκηρύξω, ή να φύγω από την κλι νική. Έφυγα από την κλινική.
Ποιές είναι οι βασικές διαφορές της θεωρίας σας και της επίσημης ιατρικής της λεγόμενης«της Σχολής»;
Η προ-ιατρική,ή συμβατική ιατρική είναι ένας μη επιστημονικός πολτός,που βασίζεται σε πέντε χιλιάδες αναπόδεικτες υποθέσεις.Βασίζεται σε ένα εβραιο-χριστιανικό δυϊστικό σύστημα πεποιθήσεων ,που διαχωρίζει τα πάντα σε «καλά» και «κακά»,σε «καλοήθη» και «κακοήθη» και που σχηματίζει ένα μείγμα πεποιθήσεων χωρίς καμιά επιστημονική βάση.Όλες οι αλλαγές, οι συμπαθητικο-τονικές και παρασυμπαθητικο-τονικές αλλαγές, διακηρύχτηκαν «κακές».
Χάρη στη Νέα Γερμανική Ιατρική, που δεν βασίζεται σε καμία απολύτως υπόθεση και γι’αυτό είναι αυστηρά επιστημονική,γνωρίζουμε οτι κάθε λεγόμενη «αρρώστια»είναι στην πραγματικότητα μια απο τις δύο φάσεις του Ειδικού Βιολογικού Προγράμματος(Senseful Biological Specialprogram,SBS)που έρχεται να αποκαταστήσει μια ρήξη που διέρχεται σε σωματικό-ψυχολογικό επίπεδο ο οργανισμός:είτε πρόκειται για την «κρύα»συμπαθητική φάση της ενεργού ρήξεως, είτε για την «ζεστή» παρασυμπαθητική φάση της επούλωσης(=λήξεως της ρήξης).
Φυσιολογικώς εχόντων των πραγμάτων,το 98% των ανθρώπων και των ζώων επιβιώνουν απο ένα τέτοιο Ειδικό Βιολογικό Πρόγραμμα(SBS).Στην συμβατική ιατρική,τα περισσότερα απο αυτά τα SBS –όχι μόνον ο καρκίνος-αντιμετωπίζονται με δηλητήρια (χημειο-θεραπεία) και μορφίνη, ενώ το 98% των ασθενών πεθαίνουν.
Τι ακριβώς προτείνετε ως θεραπεία για τον καρκίνο; Ποια η διαφορά σας με τη συμβατι κή ιατρική;
Στη Φύση τα ζώα επιβιώνουν από τα Ειδικά Βιολογικά Προγράμματα αποκατάστασης όπως ο καρκίνος, χωρίς καμιά φαρμακευτική θερα πεία, κατά 95%. Οι άνθρωποι μπορούν κι αυτοί να επιβιώσουν από ένα SBS κατά 98%, αν και δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ένστικτο τους όπως τα ζώα..


Γιατί πεθαίνουν οι οσθενείς με την προ-ιατρική (συμβατική ιατρική);
Πεθαίνουν εξαιτίας του πανικού που τους δημιουργούν οι ίδιοι οι γιατροί! «Έχείς καρκίνο και δεν θα ζήσεις για πολύ ακόμη...». Από τον πανικό προκαλούνται και άλλα διαδοχικά SBS και ούτω καθ' εξής... Απλά, το 98% θα μπορούσε να επιβιώσει χωρίς φάρμακα και χωρίς, φυσικά, πανικό, γιατί η Φύση έχει τελειοποιήσει τα Ειδικά Βιολογικά Προγράμματα αποκατάστασής της, επί εκατομμύρια χρόνια...


Γιατί ακριβώς είναι επικίνδυνες οι χημειοθε ραπείες;




Η χημειοθεραπεία είναι μια απάτη, είναι απλά μια δηλητηρίαση με σκοπό την εξόντωση των ασθενών. Κανένας γιατρός δεν την παίρνει για τον εαυτό του ή την οικογένεια του και κανέναν Εβραίος στον κόσμο δεν κάνει ποτέ χημειοθεραπεία. Η θνησιμότητα της χημειοθεραπείας, σύμφωνα με το Κέντρο Έρευνας Καρκίνου της Χαϊδελβέργης, ανέρχεται στο 98%!!!
Έχετε προχωρήσει σε διπλές τυφλές έρευνες (double blind projects), δηλαδή έχετε κάνει συγκριτικές μελέτες για να δείτε το ποσοστό θανάτου των ασθενών που έκαναν χημειοθε ραπεία, σε σύγκριση με αυτούς που ακολουθήσανε την εναλλακτική μέθοδό σας;
Για ηθικούς λόγους, δεν συμφωνώ στη μέθοδο των διπλών τυφλών ερευνών, όταν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ένα θανατηφόρο δηλητήριο. Το διοικητικό δικαστήριο του Sigmaringen έκρινε οτι η Νέα Ιατρική μπορεί να θεωρηθεί επιστημονικά έγκυρη, Επιβεβαιούμενη μέσω της αναπαραγωγής των αποτελεσμάτων της σε κάθε επόμενη περίπτωση ασθενούν.
Τελικά οι ασθενείς πεθαίνουν απο τον καρκίνο ή απο τις χημειοθεραπείες στις οποίες υποβάλλονται;
Είναι αδιαμφισβήτητο όχι τα ζώα επιβιώνουν από τον καρκίνο (= Ειδικό Βιολογικό Πρόγραμ μα) κατά 95%. Το Ιδιο ποσοστό θα ίσχυε και στους ανθρώπους αν κανείς δεν τους δημιουργούσε τον πανικό. Αντίστοιχα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, το 98% τωνασθενών που υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία, πεθαίνει. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Σήμερα, πολλοί γιατροί εγκαταλείπουν τη συμβατική ιατρική και ακολουθούν εναλλακτικές μεθόδους. Γνωρίζετε άπλες περιπτώσεις γιατρών που να έχουν διωχθεί δικαστικά για την πρακτική τους, όπως εσείς; Νοιώθετε ότι συμμετέχετε (ή θα θέλατε να συμμετάσχε τε) σε ένα παγκόσμιο δίκτυο εναλλακτικής αντιμετώπισης του καρκίνου;
Η αποκαλούμενη εναλλακτική μέθοδος «κατά του καρκίνου» δεν έχει καμιά σχέση σε τη Νέα Ιατρική. Διότι και αυτοί θέλουν να «πολεμήσουν κατά του καρκίνου». Αυτά είναι ανοησίες. Αν ο κάθε καρκίνος μας δείχνει ένα Ειδικό Βιολογικό Πρόγραμμα, τότε επιβιώνει κανείς καλύτερα μαζί με τον καρκίνο, παρά χωρίς αυτόν! Γιατί να πα λεύουμε κατά του «κατά τού καρκίνου» (good thing cancer) και επιπλέον να καταστρέφουμε το κύκλωμα ανατροφοδότησα της Φύσης;
Πιστεύετε ότι μοναδική αιτία του καρκίνου είναι η βιολογική ρήξη-σοκ; Τι γίνεται με αυτά που θεωρούνται κλασσικές αιτίες του καρκίνου, όπως το κάπνισμα, τα τοξικά τρόφιμα, ηλεκτρο μαγνητική ακτινοβολία, ραδιενέργεια κλπ;
Δεν είναι θέμα «πίστης». Η εγκυρότητα της Γερμανικής Νέας Ιατρικής έχει διαπιστωθεί με αστρονομική ακρίβεια, λόγω της «αναπαραγωγιμότητας» των αποτελεσμάτων της. Δεν είναι θέμα πεποίθησης, γιατί η Γερμανική Νέα Ιατρική αποδεικνύεται στη πράξη. Οπότε όλες οι άλλες λεγόμενες «αιτίες καρκίνου», αυτόματο απο δεικνύονται λανθασμένες υποθέσεις.
Η εναλλακτική θεραπεία του καρκίνου συνήθως προτείνει βιταμίνες, φρούτα, λαχανικά, αποχή από κρέας και αλκοόλ, θεραπευτικά Βότανα, καθώς επίσης, χαλάρωση, διαλογι σμό, ψυχοθεραπεία κλπ. Ποια είναι η γνώμη σας για αυτές τις μεθόδους;
Όλα αυτά οφείλονται σε μια «θεολογική κακοδοξία». Πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να «πολεμήσουμε» το «κακό» (αρρώστια) με το «καλό» (υγιεινή διατροφή κλπ).
Καταδικαστήκατε για «παρακίνηση σε άσκηση ιατρικής χωρίς εξουσιοδότηση». Τι εννοούν «χωρίς εξουσιοδότηση»; Τι είδους αδίκη μα είναι αυτή η «παρακίνηση»;
Τιμωρήθηκα για «παρότρυνση προς την Νέα Ια τρική με σκοπό την εξάσκηση», εξαιτίας των βι βλίων μου. Αυτό έγινε χωρίς νο γνωρίζω προσωπικά κανέναν από τους καταγγέλοντες ασθενείς-υποτιθέμενους αναγνώστες μου. Εξάλλου, είχα να πατήσω το πόδι μου στη Γαλλία δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια. Καταδικάστηκα από έναν δικαστή, τον Bessy, που είναι ταυτόχρονα ο υψηλότερος ραβίνος στην Γαλλία. Με τον ίδιο τρόπο, αν κανείς κάποια στιγμή, στην Αργεντινή ή οτην Αυστραλία, διαβάσει τα Βιβλία μου και παρατήσει την χημειοθεραπεία και μετά από λί γο, πεθάνει εξαιτίας της, τότε, μπορεί να κριθώ εγώ υπεύθυνος και να καταδικαστώ, επειδή κυκλοφόρησαν τα Βιβλία μου στα ισπανικά ή στα αγγλικά! Βαθιά μεσαιωνική Ιερά Εξέταση...
Γιατί το γαλλικό κράτος (αστυνομία, δικα στές, μέσα μαζικής ενημέρωσης κλπ) ένοιωσε να απειλείται τόσο πολύ από την απόρριψη της χημειοθεραπείας; Απ' ό, η διάβασα στο Διαδίκτυο, προσπάθησαν να σας συνδέσουν ακόμη και με «σέκτες» που χρησιμοποιούν «πνευματική θεραπεία», σας συκοφάντησαν ότι δεν είστε καν γιατρός και τελικά, σας κατα δίκασαν για τον θάνατο κάποιων ανθρώπων που, απλά, είχαν διαβάσει το βιβλίο σας, μετά από περίοδο βαριάς και πολύχρονης χημείο· θεραπείας... Δεν υπήρξαν κάποιοι δημόσιογράφοι να σας υποστηρίξουν;
Πιστεύετε ότι τελικά το οικονομικό-πολιτικό-επικοινωνιακό σύστημα είναι ένα μπλόκ που κινείται ανά λογα με τα συμφέροντα της μεγάλης βιομη χανίας; Πώς μπορούμε να προστατευτούμε από αυτό το σύστημα;
Το γαλλικό κράτος είναι συνώνυμο με τα συμφέροντα των ραβίνων και των Σιωνιστών. Για κάθε Εβραίο που ζει στον κόσμο, απαγορεύεται άλλη θεραπεία πλην της Νέας Ιατρικής.Αυτοί επιβιώνουν κατά 98% από τον καρκίνο, που τον ονομάζουν απλώς «φλεγμονή» (inflammation).Αλλά οι μη-εβραϊκοί πληθυσμοί οδηγούνται στη χημειοθεραπεία με θνησιμότητα 98%...
Μίλησα με έναν φίλο ακτινολόγο, ειδικό στον μαγνητικό τομογράφο και μου είπε ότι αυτά που περιγράφετε ως «Εστίες Χάμερ» εί ναι απλά κυκλικά artifacts, που εμφανίζονταν στα μηχανήματα παλιότερης τεχνολογίας, ενώ τώρα πλέον, στον μαγνητικό τομο γράφο, δεν εμφανίζονται καν...
Φαίνεται ότι ο φίλοί σου δεν έχει διαβάσει κανένα από τα βιβλία μου. Γιατί θα είχε δει ότι γράφω ξεκάθαρα ότι η Εστία Χάμερ εμφανίζεται στον μαγνητικό τομογράφο, μόνο αν είναι ενεργή επί μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι Εστίες Χά μερ έχουν εξάλλου επιβεβαιωθεί και επίσημα από την εταιρία SIEMENS (Σημείωση Αριάδνης Γερούκη: βλέπε συνημμένη φωτογραφία του σχετικού εγγράφου της εταιρίας).
Σύμφωνα με τη θεωρία σας οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν από τον καρκίνο, αλλά από τον φόβο, που τους δημιουργεί νέα σοκ, νέες εστίες καρκίνου και από τις καταστροφικές χημειοθεραπείες. Πώς εξηγείτε τις περιπτώσεις ασθενών που πεθαίνουν από καρκίνο, χωρίς καν να γνωρίζουν ότι πάσχουν;
Είναι όπως τα λες. Κάποιοι, το 2%, πεθαίνουν. Απλά το 98% μπορεί να επιβιώσει, αν δεν πέσουν θύματα του πανικού τους, λόγω της απαισιόδοξης πρόγνωσης των γιατρών. Το Ειδικό Βιολογικό Πρόγραμμα (= καρκΙνος) είναι κάτι καλό και υπάρχει και στους ανθρώπους και στα ζώα. Παρόλα αυτά, ούτε οι άνθρωποι, ούτε τα ζώα δεν είναι αθάνατα...
θα λέγατε ότι υπάρχει ένα σημείο «χωρίς επιστροφή» στον καρκίνο; Δηλαδή, όσο αναπτυγμένος και σοβαρος κι αν είναι ένας όγκος, υπάρχει δυνατότητα, αν βέβαια κάποιος κατανοήσει το αρχικό σοκ (τη βιολογική-ψυχολογική ρήξη) που τον προκάλεσε, να θεραπευτεί;
Στην εποχή μας: οι άνθρωποι έχουν «ξεμάθει» πώς να ξεπερνούν τις φάσεις επούλωσης (θεραπείας) τους με ηρεμία και χωρίς πανικό. Οταν η φάση δημιουργίας του καρκίνου έχει διαρκέσει πολύ χρόνο, και η φάση επούπωσής του θα χρειαστεί να κρατήσει επίσης πολύ χρόνο. Αλλά κανείς δεν χρειάζεται να πεθάνει σε αυτή τη διαδικασία.


Ποια είναι τα σχέδια σας για το μέλλον;


Κάθε μέρα που περνάει, εκατό χιλιάδες ασθενείς δολοφονούνται σε όλο τον κόσμο με τη χημείο θεραπεία». Τα σχέδια μου και οι ευχές μου αφορούν αυτούς τους ανθρώπους. Εύχομαι να φτάσει η μέρα. που θα μπορούν να επιβιώνουν φυσικά, με τη Νέα Ιατρική και να μην οδηγούνται σε αυτή τη μαζική εξόντωση. Για να γίνει αυτό, η Γερμανική Νέα Ιατρική θα πρέπει να νομιμοποιηθεί. Επίσης, θα χρειαζόταν να γί νει ένα μικρό νοσοκομείο για να υποδέχεται τις επείγουσες περιπτώσεις.
Γράμματα από τη Φυλακή Στις 21 Οκτωβρίου 2004, λίγες μέρες μετά τη μεταγωγή του στη γαλλική φυλακή του Φλερύ-Μεροζί, ο Χάμερ έγραφε μέσα από το κελί του:
«Οι τελευταίες τρεις μέρες ήταν μια απόλυτη φρίκη. Επί 45 ώρες μου στέρησαν τον ύπνο. Έμπαιναν μέσα ξανά και ξανά και με έγδυναν για «έρευνα». Επί δύο μέρες έπρεπε να κοιμηθώ πάνω στο παγωμένο τσιμεντένιο πάτωμα, χωρίς κουβέρτα και χωρίς στρώμα. Το μοναδικό φαγητό ήταν μισό σάντουιτς και μισό λίτρο νερό... Γιο να απαλλαγώ από εκείνη τη βρώμα θα χρειαζόταν μια λεγεώνα από καθαρίστριες, να δουλεύουν κανένα μήνα...
Νοιώθω ότι βρίσκομαι μέσα σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης. Από την αρχή μου «συνέστησαν» να υποβληθώ σε ψυχιατρική παρακολούθηση...»
Λίγο αργότερα, τον Δεκέμβρη του 2004, έγραφε απευθυνόμενος στον κόσμο της Γερμανίας που του συμπαραστάθηκε με διαδηλώσεις δια-μαρτυρίας:


«Αγαπητοί φίλοι,
Σας ευχαριστώ από τα βάθη της κορδιάς μου. Η συνείδηση μου δεν θα ήταν ήσυχη, αν αυτή η τιμή της συμπαράστασης σας γινόταν μόνο για τον μικρό ασήμαντο εαυτό μου. Τη δέχομαι για χάρη του μεγαλύτερου κοινού καλού. Νοιώθω τιμή να υπηρετώ εδώ μέσα στη φυλακή που είναι σαν στρατόπεδο συγκέντρωσης, αντιπρο-σωπεύοντας όλους τους ασθενείς σε όλο τον κόσμο και τη Νέα Ιατρική... Φίλοι μου, κατεβήκατε στους δρόμους να διαμαρτυρηθείτε για τα παιδιά σας, για τις γυναίκες και τους συγγενείς σας, γιατί μια μέρα αυτοί θα δολοφονούνται με ποντικοφάρμακο, μεταμφιεσμένο σαν χημειοθεραπεία, ή θα εκτοπίζονται και θα εξουδετερώνονται, γιατί θα έχουν τολμήσει να ασκήσουν κριτική στο σύστημα... Τα παιδιά σας θα είναι περήφανα για σας, επει δή αντισταθήκατε και είπατε: «Φτάνει πια!» στη μαζική δολοφονία... Δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι έχουν οδηγηθεί στο θάνατο από τη χη μείο-»θεραπεία» σε ολόκληρο τον κόσμο, κα τά την τελευταία εικοσαετία...
Τη μέρα που οι υπεύθυνοι για τις μαζικές αυτές δολοφονίες θα αναγνωριστούν σαν τους χειρόττερους εγκληματίες στην ανθρώπινη Ιστορία, εσείς θα μπορείτε να κοιτάξτε τα παιδιά σας στα μάτια και να πείτε: «Εγώ ήμουν με τη σωστή πλευρά, τη πλευρά της αλήθειας!»...
Ξέρω γιατί με ρίξανε στη φυλακή και θα αγωνιστώ να ολοκληρώσω το έργο που ανάλαβα, όσο καλύτερα μπορώ, εδώ, σε αυτό το παγωμένο κελί.....


http://skeftomasteellhnika.blogspot.com
http://okitkort.blogspot.com

Καλή χρονιά....με ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ!

Posted: 27 Dec 2010 10:00 AM PST



Δείτε το βίντεο

Το νέο tablet ExoPC διαθέσιμο για προ-παραγγελία στην Αμερική

Posted: 27 Dec 2010 09:38 AM PST


Το νέο ExoPC δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό καθώς δεν έχει διαφημιστεί, αλλά είναι ένα πολύ αξιόλογο tablet, που τρέχει Windows 7. Ωστόσο, όσοι γνωρίζουν για αυτό το περιμένον πως και πως και πλέον είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία στις ΗΠΑ μέσω του Microsoft Store για 699 δολάρια.

Το νέο tablet της Microsoft, έχει<…>

οθόνη αφής 11,6 ιντσών, επεξεργαστή Intel Atom 1.66GHz, κάρτα γραφικών Intel GMA 3150, 2GB RAM DDR2, σκληρό δίσκο 64GB SSD, card reader SD/SDHC, 1,3 megapixel webcam , WiFi, Bluetooth, δύο θύρες USB 2.0, μια θύρα mini HDMI, δύο ενσωματωμένα ηχεία 1,5W και όπως προαναφέραμε, τρέχει σε Windows 7 Home Premium. Η εμφάνισή του θα λέγαμε ότι είναι «κομψή» αν και μοιάζει περισσότερο σαν μια μαύρη έκδοση του iPad!

Υπάρχει κίνδυνος αποβολής χώρας από το ευρώ; Ιδού τι εκτιμά η IHS Global Insight…

Posted: 27 Dec 2010 09:20 AM PST

Το 2010 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί - και όχι άδικα - «έτος της Ευρώπης» και δη «έτος της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους». Τη χρονιά που σε λίγο φτάνει στο τέλος της στιγμάτισαν οι έντονες ανησυχίες για την τιθάσευση των υπέρογκων ελλειμμάτων των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων, για τη σωτηρία του ευρώ, ακόμη και για την τύχη της Ευρωζώνης.
Αρκετοί είναι εκείνοι - ως επί το πλείστον επενδυτές και αναλυτές - που εδώ και πολύ καιρό - διατείνονται ότι η Ευρωζώνη διέρχεται την εντονότερη κρίση στην ιστορία της, αντιμετωπίζοντας ανυπέρβλητα προβλήματα τα οποία τελικά θα την οδηγήσουν στη διάλυσή της. Την ίδια ώρα, στον αντίποδα, ο ένας μετά τον άλλο οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι δεν σταματούν να διαλαλούν ότι το ευρώ είναι ισχυρό και σταθερό νόμισμα, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι η Ευρωζώνη θα τα καταφέρει.
Τι εκτιμά από την πλευρά της η IHS Global Insight; «Η πιθανότητα μια χώρα να εγκαταλείψει το ευρώ εντός του 2011 περιορίζεται μόλις στο 7% και στο 20% στα επόμενα πέντε χρόνια, καθώς οι Ευρωπαίοι ηγέτες θα κάνουν χρήση όσων μέσων διαθέτουν προκειμένου να αποφύγουν την κατάρρευση της Ευρωζώνης», επισημαίνεται σε σχετική έκθεση του οίκου. «Το 2015 η πιθανότητα μια χώρα να βγει από την Ευρωζώνη ανέρχεται μόλις στο 5%» σημειώνουν οι Howard Archer and Timo Klein, οικονομολόγοι της HIS.
Όπως χαρακτηριστικά τονίζεται στην έκθεση, η Ευρωζώνη των 16 θα παραμείνει ανέπαφη, καθώς η θέληση των Ευρωπαίων να διατηρήσουν τη «συμμαχία» τους ενδέχεται να έχει υποτιμηθεί.
«Μια διάλυση της Ευρωζώνης θα οδηγούσε σε τεράστια οικονομικής και πολιτικής φύσεως προβλήματα και θα έπληττε ανεπανόρθωτα την κοινή αγορά. Προκειμένου να αποφευχθεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο, η Ευρώπη θα επιδοθεί σε μια άνευ προηγουμένου προσπάθεια για να παραμείνει ενωμένη» σημειώνεται επίσης.
Η HIS εκτιμά ότι ο παράγοντας εκείνος που θα μπορούσε να οδηγήσει σε διάλυση την Ευρωζώνη θα ήταν το ξέσπασμα μιας πολιτικής και κοινωνικής αναταραχής και η απόρριψη τελικά των συμφωνιών με την ΕΕ και το ΔΝΤ.
Στο δυσμενέστερο σενάριο, ο οίκος εκτιμά ότι Ελλάδα και Ιρλανδία είναι οι δύο χώρες που αντιμετωπίζουν τους μεγαλύτερους κινδύνους, ενώ ακολουθεί η Πορτογαλία. Η Ισπανία αποτελεί τον κρίσιμο συνδετικό κρίκο και εάν τα ισπανικά spreads αυξηθούν σε πρωτόγνωρα επίπεδα, τέτοια ώστε να μην είναι σε θέση να αντιμετωπιστούν τότε οι αγορές θα στρέφονταν σε Βέλγιο και Ιταλία, σπρώχνοντας την Ευρωζώνη στη διάλυση.


Μαρίνα Φούντα
www.bankingnews.gr
http://e-parembasis.blogspot.com/

Φοβερή ομολογία Παπαθανασίου για Bilderberg στο Mega!

Posted: 27 Dec 2010 08:18 AM PST

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών της ΝΔ βγήκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του "Μεγάλου Καναλιού" για να αποκρούσει τις φημολογίες που τον ήθελαν να παρουσιάζει στην γαλλίδα ομόλογό του τα μέτρα που θα λάμβανε η κυβέρνηση Καραμανλή σε χαρτοπετσέτα ή λαδόκολλα! Δήλωσε ο άνθρωπος ότι η ενημέρωση της κ. Λαγκάρντ έγινε τον Μάιο σε διάλειμμα (!) της συνεδρίασης της λέσχης Bilderberg στην Βουλιαγμένη.
Όλοι καταλάβαμε τι συμβαίνει με το δυσώνυμο κλαμπ του Κίσσινγκερ. Στις κυρίως συνεδριάσεις αποφασίζεται το μέλλον του πλανήτη και στα διαλείμματα των χωρών...



http://adiavroxoi.blogspot.com

Ερχεται το εργόσημο για 300.000 εργαζομένους

Posted: 27 Dec 2010 07:13 AM PST

Και κάρτα εργασίας κατά εισφοροδιαφυγής
Το εργόσημο και την κάρτα εργασίας, δύο νέα μέτρα που αφορούν εκατοντάδες χιλιάδες εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα, «επιστρατεύει» το υπουργείο Εργασίας στη μάχη κατά της αδήλωτης εργασίας και της εισφοροδιαφυγής. Η αδήλωτη εργασία ανέρχεται στο 25% και η συνολική εισφοροδιαφυγή αγγίζει το 30%, δηλαδή άνω των 9 δισ. ευρώ τον χρόνο.


Το πρώτο τετράμηνο του 2011 καθιερώνεται για το οικόσιτο προσωπικό το ειδικό εργόσημο, υπό τύπον πολύπτυχης επιταγής συγκεκριμένης χρηματικής αξίας, στην οποία θα περιλαμβάνεται το ποσό της αμοιβής του εργαζομένου και το ποσό της εισφοράς υπέρ του οικείου ασφαλιστικού ταμείου. Επίσης θεσμοθετείται η κάρτα εργασίας, ένα νέο σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου εργασίας και ασφάλισης. Μάλιστα, ως κίνητρο ένταξης στο νέο σύστημα προγραμματίζεται η σταδιακή μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, τόσο των εργοδοτών όσο και των εργαζομένων, κατά 25% μέχρι το 2013.


Παράλληλα σχεδιάζεται η περαιτέρω μείωση των δαπανών υγείας κατά 1,4 δισ. ευρώ κυρίως με την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης σε όλα τα ασφαλιστικά ταμεία, η οποία άρχισε τον Οκτώβριο του 2010 και ολοκληρώνεται τον Απρίλιο του 2011, καθώς και με την ολοκλήρωση της απογραφής των συνταξιούχων κατά την ίδια περίοδο.


Στόχος η αύξηση εσόδων κατά 1,2 δισ. ευρώ
Για το 2011 το υπουργείο Εργασίας στοχεύει σε αύξηση εσόδων κατά 1,2 δισ. ευρώ, που σε μεγάλο βαθμό θα προέλθουν από την είσπραξη οφειλών παρελθόντων ετών αλλά και άλλες δράσεις όπως:


1ΚΑΘΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ο νέος τρόπος ασφάλισης του οικόσιτου προσωπικού, των εργατών στη γεωργία, την κτηνοτροφία και τους περιστασιακά εργαζομένους. Το μέτρο αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή από Μάρτιο- Απρίλιο και θα λειτουργήσει ως εξής: Από τους κατά περίπτωση αρμόδιους φορείς κοινωνικής ασφάλισης (ασφαλιστικά ταμεία) εκδίδεται ειδικό εργόσημο, υπό τύπον πολύπτυχης επιταγής συγκεκριμένης χρηματικής αξίας, στην οποία περιλαμβάνεται το ποσό της αμοιβής του εργαζομένου και το ποσό της εισφοράς υπέρ του οικείου ασφαλιστικού ταμείου. Τα εργόσημα μεταβιβάζονται ονομαστικώς από τον εργοδότη στους εργαζομένους ως καταβολή για την αμοιβή της παρασχεθείσας εργασίας και στη συνέχεια εξοφλούνται από τους προαναφερόμενους φορείς διαθέσεως με καταβολή του αντίστοιχου ποσού, αφού προηγουμένως έχουν παρακρατηθεί οι αναλογούσες εισφορές.


Μέσω ΑΤΜ οι συναλλαγές με το κουπόνι
Οι παρακρατηθείσες ασφαλιστικές εισφορές και το καθαρό ποσό αναγράφονται στην πολύπτυχη επιταγή, εκ των οποίων το ένα τμήμα φυλάσσεται από τον φορέα που εξοφλεί και το άλλο από τον εργοδότη.


Στο τέλος κάθε έτους το ασφαλιστικό ταμείο στέλνει ετήσια συγκεντρωτική κατάσταση σε εργοδότη και εργαζόμενο. Με το σύστημα αυτό οι ετήσιες καταβληθείσες εισφορές εκπίπτουν κατά τα 2/3 από το φορολογητέο εισόδημα του εργοδότη και κατά το 1/3 από το φορολογητέο εισόδημα του εργαζομένου. Για τον τρόπο διανομής του κουπονιού το επικρατέστερο σενάριο προβλέπει ότι το κουπόνι ασφάλισης (συγκεκριμένης χρηματικής αξίας) θα μπορεί να αγοράζει ο εργοδότης αλλά και να εξαργυρώνει ο απασχολούμενος μέσω μηχανημάτων πολλαπλών συναλλαγών, ΑΤΜ νέας γενιάς, μέσω των οποίων θα γίνεται η συναλλαγή. Τα μηχανήματα αυτά (περίπου 6.000) θα τοποθετηθούν σε τράπεζες, ταχυδρομεία, ΚΕΠ, καθώς και σε σούπερ μάρκετ.


Τα βήματα για εργοδότες και εργαζομένους
Οι εργοδότες θα προμηθεύονται τα ειδικά κουπόνια αμοιβής και θα αναγράφουν τους ΑΜΚΑ, δηλαδή τους Αριθμούς Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης, του εργοδότη και του εργαζομένου. Θα βάζουν στα ΑΤΜ χρήματα και θα λαμβάνουν κουπόνια ίσης αξίας καθώς και το σχετικό αποδεικτικό. Με τα κουπόνια αυτά θα πληρώνουν το οικόσιτο προσωπικό.


Ο εργαζόμενος κάτοχος του κουπονιού, με τη σειρά του, θα τοποθετεί το κουπόνι και έναν κωδικό και θα εισπράττει τα χρήματα από τα ΑΤΜ. Με το υπό προώθηση μέτρο γίνεται φθηνότερη η ασφάλιση στην απασχόληση των περιστασιακά απασχολουμένων (οικιακοί βοηθοί, κηπουροί, εργάτες γης, όσοι παραδίδουν ιδιαίτερα μαθήματα, όσοι φυλάσσουν νήπια και ηλικιωμένους κ.ά.). Η ασφαλιστική εισφορά προς το ΙΚΑ αυτής της κατηγορίας των ασφαλισμένων (εργοδοτική και εργατική εισφορά) μειώνεται από 35,40% σε 20%. Το μέτρο προβλέπεται στον Νόμο Λοβέρδου για το νέο Ασφαλιστικό και εκτιμάται ότι θα αποφέρει έσοδα της τάξεως των 250 εκατ. ευρώ στο ΙΚΑ και τον ΟΓΑ, ενώ υπολογίζεται να λάβουν μέρος έως 300.000 περιστασιακά απασχολούμενοι.


2ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ το νέο μέτρο για την πληρωμή αποδοχών- εισφορών και φόρου μισθωτών υπηρεσιών μέσω του τραπεζικού συστήματος. Ετσι, στο υπό κατάθεση νομοσχέδιο για το ΣΕΠΕ (Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας) περιλαμβάνεται η ρύθμιση για τη θεσμοθέτηση της κάρτας εργασίας, η οποία θα εφαρμοστεί από το ερχόμενο καλοκαίρι και θα αποτελεί εργαλείο για την καταπολέμηση της αδήλωτης εργασίας και της εισφοροδιαφυγής.


Επίσης, η σταδιακή μείωση κατά 25% των ασφαλιστικών εισφορών μέχρι το 2013 για όσες επιχειρήσεις ενταχθούν στο ενοποιημένο και αναβαθμισμένο σύστημα λειτουργίας του ΣΕΠΕ, κάνουν παράλληλα χρήση της κάρτας εργασίας που θεσπίζει το υπουργείο Εργασίας και πληρώνουν έγκαιρα και με συνέπεια τις οφειλές τους.


Οπως διευκρίνισε σε δηλώσεις του ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας Γ. Κουτρουμάνης, η μείωση των εισφορών θα αρχίσει κατά 10% από τα μέσα του 2011 και θα μπορούν να υπαχθούν στη ρύθμιση επιχειρήσεις οι οποίες είναι συνεπείς στην καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών και έχουν ενταχθεί στο σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου των επιχειρήσεων της εργασίας και της ασφάλισης που εγκαθιστά στο υπουργείο Εργασίας.


Από την 1η Ιουλίου η ένταξη των επιχειρήσεων
Η ένταξη των επιχειρήσεων στο σύστημα, το οποίο θα είναι διασυνδεμένο με το ΙΚΑ, τον ΟΑΕΔ και το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας, θα αρχίσει την 1η Ιουλίου 2011, οπότε γίνεται υποχρεωτική η πληρωμή των εισφορών μέσω των τραπεζών. Οι εργαζόμενοι θα εντάσσονται με την κάρτα εργασίας που θα βασίζεται στον Α ριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης. Η κάρτα αυτή θα χρησιμοποιείται και ως κάρτα ελέγχου για την είσοδο και την έξοδο από τον χώρο εργασίας και με τον τρόπο αυτό θα ελέγχονται το ωράριο και κάθε εργασιακή μεταβολή. Το σύστημα των ηλεκτρονικών διασταυρώσεων θα εφαρμοστεί από τις μεγάλες επιχειρήσεις αρχικά προαιρετικά, ενώ στη συνέχεια θα γίνει υποχρεωτικό για όλες τις επιχειρήσεις.


Η μείωση των εισφορών θα γίνει προοδευτικά και θα είναι ανάλογη της ένταξης των επιχειρήσεων στο σύστημα με στόχο να φθάσει το 25% έως το 2013, ενώ θα επιμεριστεί αναλογικά στις εισφορές εργοδοτών και εργαζομένων.


ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ
Σταδιακή μείωση των ασφαλιστικών εισφορών εργοδοτών και εργαζομένων κατά 25% μέχρι το 2013 με την κάρτα εργασίας


Μέτρα με στόχο τη μείωση των δαπανών υγείας κατά 1,4 δισ. ευρώ




ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ των δαπανών και της αποτελεσματικής λειτουργίας των Ταμείων, για το 2011 θα προωθηθούν τα ακόλουθα μέτρα που αποφέρουν, μεταξύ των άλλων, περαιτέρω μείωση των δαπανών υγείας κατά 1,4 δισ. ευρώ:


●Ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης σε όλα τα ασφαλιστικά ταμεία, η οποία άρχισε τον Οκτώβριο του 2010 και ολοκληρώνεται τον Απρίλιο του 2011.


●Ολοκλήρωση της απογραφής των συνταξιούχων κατά την ίδια περίοδο.


●Αξιοποίηση του ενιαίου κέντρου πληρωμής των συντάξεων που δημιουργήθηκε στην ΗΔΙΚΑ Α.Ε. (Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης) και δίνει τη δυνατότητα να εντοπιστούν παρανομίες και καταστρατηγήσεις σε σχέση με την καταβολή του ΕΚΑΣ, τις συντάξεις αλλοδαπών, τις συντάξεις θανόντων κ.λπ.


●Σύσταση και λειτουργία του ενιαίου φορέα παροχών υγείας, σε συνέχεια του ΣΥΣΠΥ (Συντονιστικό Συμβούλιο Παροχών Υγείας) που παρουσιάζει ήδη θεαματικά αποτελέσματα. ●Ενίσχυση του ρόλου των Ταμείων στη διαπραγμάτευση για αγορά υπηρεσιών υγείας.


●Δημιουργία ενιαίου πλαισίου παροχών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας για όλους τους πολίτες.


● Διασφάλιση άμεσης πρόσβασης για όλους στον γιατρό, στις εξετάσεις και στην προμήθεια φαρμάκου.




Οι 9 ανατροπές που φέρνει το 2011




Αύξηση από 1/1/2011 των απαιτούμενων ετών ασφάλισης και των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης για όσους και όσες δεν θεμελιώνουν έως το τέλος του 2010 συνταξιοδοτικό δικαίωμα (όσοι θεμελιώνουν δικαίωμα συνταξιοδοτούνται όποτε το αποφασίσουν, ακολουθώντας το όριο ηλικίας που ισχύει έως το 2010). Η αύξηση των ορίων ολοκληρώνεται στα περισσότερα Ταμεία το 2015.


Ανακαθορισμός των συντάξεων έως τα τέλη Ιουνίου 2011 με νέο νόμο με στόχο τη διασφάλιση της βιωσιμότητας του Ασφαλιστικού. Ο δημοσιονομικός περιορισμός που τίθεται είναι να μην αυξηθεί η δαπάνη για τις πληρωμές συντάξεων πάνω από 2,5% έως το 2060 (δηλαδή να μην ξεπεράσει το 9% από 6,5% του ΑΕΠ) και όποια διαφορά προκύψει θα κληθούν να καλύψουν με νέες περικοπές οι ασφαλισμένοι.


Εκπόνηση έως τον Μάρτιο 2011 αναλογιστικών μελετών για τα επικουρικά Ταμεία με προοπτική τη μείωση (το αργότερο από το 2012) των επικουρικών συντάξεων που χορηγούν τα ελλειμματικά Ταμεία.


Νέος τρόπος υπολογισμού των συντάξεων (εφαρμογή της αναλογικής σύνταξης) για όσους πρόκειται να συνταξιοδοτηθούν μετά την 1/1/2015. Το μέτρο θα φέρει μικρές μειώσεις τα πρώτα χρόνια εφαρμογής του νέου συστήματος για όσους είναι ήδη ασφαλισμένοι και πολύ μεγαλύτερες μειώσεις για όσους ασφαλιστούν για πρώτη φορά από 1/1/2011 (σε αυτή την περίπτωση ο υπολογισμός της σύνταξης θα γίνεται με συντελεστές αναπλήρωσης 0,80% για τα πρώτα 15 έτη ασφάλισης έως 1,5% για 39-50 έτη ασφάλισης).


Βελτίωση του τρόπου υπολογισμού των συντάξεων (νέοι συντελεστές) για όσους έχουν διαδοχική ασφάλιση και υποβάλλουν αίτηση συνταξιοδότησης από 1/1/2011. Οι νέοι συντελεστές, ωστόσο, μπορεί να μεταβάλλονται στο μέλλον με υπουργικές αποφάσεις και ανάλογα με την κατάσταση των Ταμείων.


Νέο καθεστώς αναγνώρισης χρόνων ασφάλισης με δυνατότητα εξαγοράς ή αναγνώρισης έως 4 ετών πλασματικού χρόνου για όσους θεμελιώνουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα εντός του 2011. Το ποσό για την εξαγορά του χρόνου στρατιωτικής θητείας (που κοστίζει ακριβά) μειώνεται από 1/1/2011 έως 31/12/2014 κατά 30%.


Ενταξη στο ΙΚΑ των νεοπροσλαμβανομένων στο Δημόσιο από 1/1/2011. Η ρύθμιση δεν αφορά τους ήδη απασχολούμενους στο Δημόσιο. Με τη ρύθμιση αυτή όλοι οι μισθωτοί της χώρας σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, όπως επίσης και στις ΔΕΚΟ, θα είναι ενταγμένοι στο ΙΚΑ.


Επικαιροποίηση της λίστας Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων. Η νέα μικρότερη λίστα (η οδηγία είναι να παραμείνει το 10% των επαγγελμάτων) θα εκδοθεί το αργότερο έως την 1η Ιουλίου 2011 και- όπως προβλέπει ο νόμος Λοβέρδου- δεν θα θιγούν όσοι πρόκειται να συνταξιοδοτηθούν έως το 2015.


Επανέλεγχος των αναπηρικών συντάξεων με τη λειτουργία Ενιαίου Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας και στόχο τη μείωση των αναπηρικών συντάξεων στο 8%9% (από 14%).
tanea.gr

Επιτυχημένη επίθεση στην ιστοσελίδα BackTrack

Posted: 27 Dec 2010 06:33 AM PST



Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι χειρότερο από το να δέχεσαι διαδικτυακή επίθεση στην ιστοσελίδα σου την ημέρα των Χριστουγέννων – και δει επιτυχημένη.
Αυτό ακριβώς συνέβη στην ιστοσελίδα BackTrack, η οποία δέχθηκε διαδικτυακή επίθεση κατά την ημέρα των Χριστουγέννων.
Κατά την ανάλυση της επίθεσης από τους μηχανικούς πληροφορικής της συγκεκριμένης ιστοσελίδας διαπιστώθηκε ότι η πρόσβαση που απέκτησαν οι εισβολείς ήταν περιορισμένη και εκτός<…>
από τη σοβαρή ηθική ζημιά δεν προσβλήθηκε περαιτέρω η ιστοσελίδα.
Παρόλο που δεν υπάρχουν στοιχεία για το εάν και κατά πόσο έχουν εκμεταλλευτεί οι εισβολείς κωδικούς χρηστών, οι διαχειριστές της ιστοσελίδας προτρέπουν τους χρήστες να αλλάξουν κωδικούς πρόσβασης.
Διαβάστε την προκήρυξη των εισβολέων : Owned and Exposed

ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ - ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Posted: 27 Dec 2010 04:30 AM PST

Ερντογάν - Παπανδρέου συναντιούνται στην Τουρκία στις 7 Γενάρη και αναμένεται να ανακοινώσουν μέρος των συμφωνηθέντων για το Αιγαίο
Σοβαρές εξελίξεις αναμένονται το Γενάρη
Ολα δείχνουν ότι η ελληνική και η τουρκική κυβέρνηση έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένη συμφωνία για την υφαλοκρηπίδα και τα άλλα ανοιχτά ζητήματα
Διαβάστε περισσότερα »

Συσκευή αποθήκευσης κωδικών πρόσβασης

Posted: 27 Dec 2010 04:03 AM PST


Πολλές φορές ακούμε από ειδικούς ασφάλειας πληροφορικής να προσέχουμε τους κωδικούς πρόσβασης
που χρησιμοποιούμε στο διαδίκτυο, αλλά και σε τραπεζικούς λογαριασμούς, καθώς μπορεί να «πέσουν» στα χέρια επιτήδειων. Τι κάνουμε όμως όταν οι κωδικοί γίνονται αμέτρητοι και το κεφάλι μας καζάνι;
Διαβάστε περισσότερα »

Πρόωρες εκλογές τον Απρίλιο;

Posted: 27 Dec 2010 03:16 AM PST

Η πληροφορία που μετέδωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alter, έκανε λόγο για ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών με πιθανότερες ημερομηνίες διεξαγωγής τους το διάστημα μεταξύ 20 Μαρτίου και 7 Απριλίου.

Διαβάστε περισσότερα »

Θα μας σταυρώσουν οι άτιμοι, θα μας σταυρώσουν!!!

Posted: 27 Dec 2010 02:08 AM PST

ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΟΥ ΧΡΥΣΙΟΥ, ΟΙ «ΣΟΦΟΙ ΤΗΣ ΣΙΩΝ» ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΡΑΞΟΥΝ


Η περιβόητη «Κάρτα του Πολίτη» αποτελεί το πρώτο και βασικό στοιχείο για να αποδεχθούμε, αμέσως στη συνέχεια, το φοβερό χάραγμα «666» στο μέτωπο ή το χέρι. Ήτοι την εμφύτευσι του ύποπτου καθ’ όλα μικροτσίπ στο σώμα μας ακόμη και η βιολογική μας εξόντωσις, ενώ επίσης θα καταστεί δυνατόν να προσβληθούμε (προηγουμένως) από φοβερές ασθένειες οι οποίες ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ότι διά του μικροτσίπ αυτού μπορούν να προσβάλλουν τον άνθρωπο.

Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια