Powered By Blogger

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010


Schizas.com Διήμερη Ενημέρωση 27.12.10

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Vs(ΕΝΑΝΤΙΟΝ) ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
”—œŸš¡‘¤™‘ ¤©  Ÿ›™¤© Vs(•‘¤™Ÿ) šŸ™Ÿ’Ÿ¥›•¥¤™š—£ Ÿ›™“‘¡§™‘£ š‘™ ¤ŸšŸ“›¥¦™š—£ ¤¥¡‘™‘£

Η δημοκρατία είναι ένα παιχνίδι ομαδικό

και θέλει την συμμετοχή όλων μας !!!!

Την Τέταρτη 29/12/2010 στις 7 το απόγευμα

στον εκδοτικό οίκο 'ΔΡΟΜΟΣ' 3ης Σεπτεμβρίου 139 - ισόγειο,

ελάτε να παίξουμε το 'παιχνίδι της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ'

στην συνάντηση που οργανώνει το Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας,

καταθέτοντας απόψεις, προτάσεις, ιδέες για την έξοδο από τα τεχνητά αδιέξοδα

μαθαίνοντας να συναποφασίζουμε ισότιμα και με αλληλεγγύη!!! Περισσότερα ...

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΔΡΑΣΙΣ

•˜™š— ‘‘”¡‘£™£ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
"Ο ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ"

ΕΔΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Έν Θεσσαλονίκη τή 20ή φθίνοντος μηνός Διονυσίου 2010 μ.Ά.Τ.

ΘΕΜΑ: ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΔΡΑΣΙΣ

"ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ" τοίς φίλοις αύτού χαίρειν!

Τό έρχόμενον νέον τροπικόν(καί ούχί άστρικόν, δηλονότι πραγματικόν) έτος 2010 άπό τής Γεννήσεως τού Θεοχρήστου Άπολλωνίου θά ύπάρξη διά τό Έλληνικόν Έθνος χρόνος άναδράσεως, έφ΄ όσον έμβαθύνωμε είς έαυτούς καί άναζητήσωμεν έκείθεν τούς λόγους τής μεγάλης ή μικράς συμβολής ένός έκάστου έξ ήμών έίς τήν οίκτράν κατάστασιν, άπό άπόψεως πολιτικής, πολιτιστικής, πνευματικής(αίσθητικής), κοινωνικής καί οίκονομικής, είς τήν όποίαν εύρίσκεται ή Έλλάς.Όφείλομεν νά άγαπήσωμεν πάλιν τήν Πατρίδα μας, τά όσια καί τά ίερά τής όποίας κατεφρόνησαν άριστεροί καί δεξιοί καιροσκόποι, άρνησιπάτριδες καί δουλαγωγοί άλλοτρίων συμφερόντων. Ό λαός μας δέν διαθέτει πολιτικήν άγωγήν. Περισσότερα ...

Πέντε όπλα σε κάθε Τούρκο πολίτη

 έ½Äµ όÀ»± õ ºά¸µ ¤¿ύÁº¿ À¿»ίÄ·Πέντε όπλα θα έχει δικαίωμα να έχει στην κατοχή του κάθε Τούρκος πολίτης άνω των 18, από τα οποία τα δύο θα έχει δικαίωμα να τα φέρει επάνω του. Αυτό προβλέπει το νομοσχέδιο που από τον περασμένο Αύγουστο εξετάζει η υποεπιτροπή όπλων της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Χουρριέτ οι βουλευτές που μετέχουν σε αυτήν δέχθηκαν πολλές «πιέσεις» από τους εμπόρους όπλων και έκαναν σημαντικές τροποποιήσεις στο νομοσχέδιο.

Με τον τρόπο αυτό αυξήθηκε ο αριθμός όπλων που μπορεί να έχει κάποιος στην κατοχή του, ενώ καταργείται η ιατρική γνωμάτευση για την λήψη της άδειας. Δηλαδή ακόμα και ψυχοπαθείς θα μπορούν ελεύθερα να αγοράζουν όπλα. Περισσότερα ...

Thesaurus Linguae Graecae: Ο θησαυρός των θησαυρών TLG

Thesaurus Linguae Graecae: Συνέντευξη της Μαρίας Παντελιά στη City Press
Η συνέντευξη της Μαρίας Παντελιά στην Αγάθα Ζαρακοβίτου δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα City Press της Πέμπτης 2 Ιουλίου (σελ. 20).
Thesaurus Linguae Graecae: Ÿ ¸·Ã±ÅÁό Äɽ ¸·Ã±ÅÁώ½ TLGΗ Αθηναία που κρατά το κλειδί του θησαυρού
Συνέντευξη στην Αγάθα Ζαρακοβίτου

Φύλακας μιας ανεπανάληπτης «κιβωτού» της Ελληνικής Γραμματείας, που πλέον «διαχέεται» σε όλο το Διαδίκτυο, η κυρία Μαρία Παντελιά δραστηριοποιείται κυριολεκτικά στην άλλη άκρη του πλανήτη.
Πρόκειται για μια βέρα Αθηναία, που μεγάλωσε στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου και αποφοίτησε από το Αρσάκειο. Όμως, εδώ και 27 χρόνια ζει στην Καλιφόρνια, όπου εργάζεται ως Καθηγήτρια Κλασικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο της πόλης Irvine. Από το 1996, διευθύνει το πρόγραμμα Thesaurus Linguae Graecae (TLG), του «Θησαυρού της Ελληνικής Γλώσσας», που επιτρέπει με τη βοήθεια της πληροφορικής τον εντοπισμό οποιασδήποτε εμφάνισης κάθε λέξης της ελληνικής γλώσσας μέσα στα συμφραζόμενα. Η κ. Παντελιά μίλησε αποκλειστικά στο ΑΘΗΝΑ984FreePress, με την ευκαιρία της συμμετοχής της στο 2ο Συνέδριο του Δήμου Αθηναίων, «Η Ελλάδα στον κόσμο, Βυζαντινές Σπουδές», το οποίο συγκέντρωσε επιστήμονες από όλο τον κόσμο.
Περισσότερα ...

Λειτουργία του οργανισμού - Συλλογική λήψη αποφάσεων και υιοθέτηση θέσεων - Άμεση Δημοκρατία

›µ¹Ä¿ÅÁ³ί± Ä¿Å ¿Á³±½¹Ã¼¿ύ - £Å»»¿³¹ºή »ήÈ· ±À¿Æάõɽ º±¹ Ź¿¸έķ÷ ¸έõɽ - Ά¼µÃ· ”·¼¿ºÁ±Äί±Μια ιδιοφυία θα ευχόταν να ζήσει, πραγματικά, σε δύσκολους καιρούς σαν και αυτούς. Οι σπουδαίοι χαρακτήρες δεν διαμορφώνονται στην ηρεμία της ζωής, ή σε καταστάσεις ασφάλειας. Οι συνήθειες του δυνατού νου, συγκροτούνται καθώς μάχεται δυσκολίες. Οι μεγάλες ανάγκες, απαιτούν μεγάλες αρετές. Όταν το μυαλό του ανθρώπου εξυψώνεται και κινητοποιείται από εικόνες και καταστάσεις που προκαλούν τη γενναιότητα και το μεγαλείο, τότε οι αρετές που θα έμεναν αλλιώς αδρανείς, εμφανίζονται λαμπερές, και δημιουργούν τον χαρακτήρα του ήρωα και του Πολίτη.
-- Abigail Adams, πρώτη κυρία των Η.Π.Α. και υπέρμαχος των δικαιωμάτων της γυναίκας

Συμφωνία Πολιτών:
Η Δημοκρατία Ιδεών, ως οργανισμός ο οποίος δημιουργήθηκε από τους πολίτες και για τους πολίτες, διέπεται εξ' ολοκλήρου από αρχές άμεσης δημοκρατίας. Δυστυχώς, η σύγχρονη μορφή κοινωνίας εξ'ορισμού δημιουργεί εμπόδια για την διάδοση μιας ανθρώπινης, ενεργής και άμεσης δημοκρατίας. Παρόλα αυτά υπάρχουν και μπορούν να υπάρξουν τρόποι για να μπορεί να εκφραστεί άμεσα ο πολίτης και να γίνει η θέλησή του πράξη. Στην Δημοκρατία Ιδεών, η άμεση δημοκρατία που οραματιζόμαστε, δεν εκφράζεται πουθενά καλύτερα απ' ότι στην διαδικασία λήψης αποφάσεων και υϊοθέτησης θέσεων του οργανισμού. Περισσότερα ...

Το μέλι αποτελεί "αντίδοτο" στα εορταστικά μεθύσια

¤¿ ¼έ»¹ ±À¿Äµ»µί "±½Äί´¿Ä¿" Ãı µ¿ÁıÃĹºά ¼µ¸ύù±Γιορτές έρχονται και η κατανάλωση αλκοόλ αυξάνεται. Βρετανοί επιστήμονες της Βασιλικής Εταιρίας Χημείας συνιστούν το μέλι ως ιδανικό "αντίδοτο" στον πονοκέφαλό και τα άλλα δυσάρεστα κατάλοιπα που αφήνει ένα μεθύσι.

Οι βρετανοί χημικοί, σύμφωνα με την "Τέλεγκραφ", ισχυρίζονται ότι το μέλι, που είναι φυσικό γλυκαντικό, αποτελεί θαυμάσιο τρόπο για να αντιμετωπίζει το σώμα τις τοξικές συνέπειες της υπερκατανάλωσης αλκοόλ. Η φρουκτόζη που περιέχεται στο μέλι, βοηθά σημαντικά τον οργανισμό να διασπάσει σε αβλαβή υπο-προϊόντα το αλκοόλ που κυκλοφορεί στο αίμα μετά το μεθύσι.

Ο βασικός λόγος που μετά το μεθύσι, οι άνθρωποι συχνά νιώθουν τόσο άσχημα, είναι επειδή το αλκοόλ πρώτα διασπάται σε ακεταλδεϋδη, μια ουσία τοξική για το σώμα, σύμφωνα με τον δρα Τζον Έμσλεϊ της Βασιλικής Εταιρίας Χημείας. Η ακεταλδεϋδη, στη συνέχεια, μετατρέπεται -με την χρήση φρουκτόζης- σε οξικό οξύ, που με τη σειρά του "καίγεται" κατά τη διάρκεια της φυσικής διαδικασίας του μεταβολισμού, με συνέπεια από την καύση να παράγεται διοξείδιο του άνθρακα που 'εκπνέεται' από το σώμα. Περισσότερα ...


Προσεχείς Εκδηλώσεις:

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Vs(ΕΝΑΝΤΙΟΝ) ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ

Τετάρτη, 29 Δεκέμβριος 2010
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Η δημοκρατία είναι ένα παιχνίδι ομαδικό και θέλει την συμμετοχή όλων μας !!!! Την Τέταρτη 29/12/2010 στις 7 το απόγευμα στον εκδοτικό οίκο ‘ΔΡΟΜΟΣ’ 3ης Σεπτεμβρίου 139 – ισόγειο , ελάτε να παίξουμε το ‘παιχνίδι της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ’ στην συνάντηση που οργανώνει το Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας , καταθέτοντας απόψεις, προτάσεις, ιδέες για την έξοδο από τα τεχνητά αδιέξοδα μαθαίνοντας να συναποφασίζουμε ισότιμα και με αλληλεγγύη!!! Θα παρουσιαστούν οι δράσεις που έγιναν μέσα στο 2010 και θα συναποφασίσουμε για τα σχέδια δράσης μας στο νέο έτος , σε μία προσομοίωση του ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ , που φιλοδοξούμε να αποτελέσει το νέο πολιτικό υποκείμενο ενωτικής αντίδρασης όλων μας στην καταστροφική καθημερινότητα που οι πολιτικοί δημιουργούν. www.dimopolis.gr www.3ddemocracy.eu 210-3648300 geoko@otenet.gr

Κοινό Ελλήνων Εθνική Ελευθερία κε3Ε www.ke3e.gr

Σάββατο, 01 Ιανουάριος 2011
Χαίρε την Υ.Γ.Ι.ΕΙ.Α. σου Έλληνα πολίτη, ονομάζομαι Γεώργιος Πυρφόρος Γκαγκαράτζας ο Ελευθερεύς και σε ενημερώνω ότι καθημερινά (και Σαββατοκύριακο) 11:00πμ - 13:00πμ, στη Νυμφαίου 87 με Αντώνη Τρίτση 62 ΤΚ 56224 στο δήμο Ελευθέριου Κορδελιού Ευόσμου Θεσσαλονίκης θα γίνεται παρουσίαση του Ελληνικού θεσμού Κοινό Ελλήνων Εθνική Ελευθερία, με όραμα την Εθνική Ελευθερία δια μέσω του Ελληνικού Διαφωτισμού, της Οικονομικής Αγοράς και της Δημοκρατικής Πολιτείας της Κοινωνίας Ελλήνων Πολιτών, Ευοί Ευάν.

Δημοκρατική Πολιτεία της Κοινωνίας Ελλήνων Πολιτών

Σάββατο, 01 Ιανουάριος 2011
Προσκαλώ κάθε Έλληνα Πολίτη να έρθει στο χώρο μου, αφού προηγηθεί τηλεφωνική συνομιλία στο 6999555888, κάθε Σάββατο απόγευμα από 17:00 έως 19:00 στην γωνία Νυμφαίου 87 με Αντώνη Τρίτση 62 στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Πραγματοποιούνται κοινωνικοί και πολιτικοί διάλογοι.


Τελευταία Σχόλια σε όλα τα άρθρα του Ιστοχώρου:

Τελευταίες Συζητήσεις στο Βουλευτήριο "ΠΝΥΞ":

Περισσότερες Συζητήσεις...




Διαφημίσεις - Μηνύματα:
›µÅºή š¿Á´έ»± ‘À¿ÆÅ³ή “µÁ¼±½¹ºώ½ ÀÁ¿ϊό½Äɽ
SALIGRAM - OÀĹºή •À¹º¿¹½É½ί±
š¥š›Ÿ£  ‘¤¡™©¤™š© ™£¤Ÿ›Ÿ“™©


Κινητοποιήσεις Πολιτών:

Συλλογές Υπογραφών

Διάσωση Σαλαμίνας
Εκστρατεία μας για την διάσωση και ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου και του περιβάλλοντος της Κυνόσουρας Σαλαμίνας (όπου έγινε η Ναυμαχία της Σαλαμίνας)

Έξω το τουρκικό Προξενείο από την Θράκη
Η απομάκρυνση του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής είναι ένα τέτοιο μείζον θέμα που δεν μπορεί να σκεπάζεται διαρκώς από σιωπή. Αν είμαστε πράγματι κοινωνία πολιτών, έχουμε λόγο και πρέπει ν' ακουστεί!

Αεροψεκασμοί
Πανελλήνια Κίνηση κατά των Χημικών Αεροψεκασμών. ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΧΗΜΙΚΟΥΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ (chemtrails)

Άρση Ασυλίας
Να δικαστούν όλοι απαξάπαντες οι διατελέσαντες βουλευτές για ολα τα ποινικά και αστικά κατά των λαϊκών συμφεροντων αδικηματα.

Μηνυτήριο
ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ!!

Ελεύθερος Πολίτης
Ανοικτή Επιστολή – Δήλωση: Αποποίηση ευθυνών στο μέτρο των δυνατοτήτων μου, οποιασδήποτε ευθύνης μου επιρριφθεί άδικα και αναίτια, όπως και οποιασδήποτε απαίτησης αποπληρωμής οφειλών από οποιονδήποτε το απαιτήσει.

ΟΧΙ στο Δ.Ν.Τ.
Ας αντισταθούμε! Με όποιο τρόπο μπορούμε! Υπογράφουμε και αντιστεκόμαστε!

Bring them Back!
Επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα και επανένωση τους με το μνημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια