Powered By Blogger

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2011

Ντόρα: Ο Άκης θα πάει φυλακή

"O μόνος που θα... πληρώσει τα σκάνδαλα και θα πάει φυλακή, είναι ο Άκης Τσοχατζόπουλος", είπε η Ντόρα Μπακογιάννη κατά την περιοδεία της στην Ήπειρο. Η Πρόεδρος της "Δημοκρατικής Συμμαχίας" τόνισε ότι "όλα θα φορτωθούν στις πλάτες του Άκη". Με την ευκαιρία έχει ενδιαφέρον να διαβάσουμε ένα άρθρο της Λίνας Παπαδάκη για τον πρώην ισχυρό άνδρα του ΠΑΣΟΚ. Όταν ήμουν μικρή και τον έβλεπα στην τηλεόραση, είχε κάτι πάντα που......
άρεσε στο φακό. Το αγέρωχο βάδισμα, το συνοφρυωμένο του βλέμμα, η φαβορίτα που τόνιζε το ζιβάγκο, ο τίτλος του. Υπερυπουργός. Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης. Αυτός μου ‘χε μείνει περισσότερο από τους άλλους. Πρώτον, γιατί είναι ο πιο μακρύς, αποκύημα της εποχής και δεύτερον γιατί ποτέ δεν κατάλαβα την αποκέντρωση. Μάλλον ούτε και το ΠΑΣΟΚ. 17 χρόνια προσπαθούν μόνοι τους κι επιστράτευσαν τον Καλλικράτη, μπας και τους βάλει ένα χεράκι. Στις κυβερνήσεις τοu ο Άκης Τσοχατζόπουλος δεν πρέπει να ανησυχούσε. Η φιλία του με τον πρόεδρο και πρωθυπουργό μετρούσε πάνω από 20 χρόνια (τον γνώρισε το 1968 στη Φρανκφούρτη) και πάντα φρόντιζε να στέκεται δίπλα του. Στις φωτογραφίες, στις εκδηλώσεις, στις δηλώσεις. Το 1995 μάλιστα είχε διατελέσει αναπληρωτής πρωθυπουργός. Τέτοια εμπιστοσύνη! Ο Άκης είχε όλα τα στοιχεία του σταρ. Δύναμη, λάμψη, ισχυρούς φίλους, ωραίες γυναίκες. Μποέμ και καλοζωιστής. Υπερέβαλλε δυνατοτήτων όμως και την πάτησε. Και έφθασε στα 71 του που όλοι οι συνομήλικοί του απολαμβάνουν τα κόπια μιας ζωής, αυτός να περιμένει να κριθεί η τύχη του Τα στερνά νικούν τα πρώτα - λένε οι θυμοσοφιστές - κι όπως φαίνεται, τα πρώτα ανήκουν στην ιστορία και μάλιστα του 20ού.

http://katoci.blogspot.com/

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΛΗΣΤΕΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΟ ΘΥΜΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑ. ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ Η ΜΠΟΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ. Η ΦΥΛΑΚΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ. ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ. ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΣ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ. ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΓΕΡΩΧΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΝΟΜΠΑΡΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ.
ΘΕΕ ΜΟΥ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Ντόρα....αχαχαχαχαχαχαχα....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ...ΜΟΛΙΣ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΑΚΗΣ, ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΗ ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ...

Ανώνυμος είπε...

Ο Άκης τό ωραίο παιδί τού ΠΑΣΟΚ θά πάει φυλακή άς γελάσω Χά Χά Χά .Άμα θά γεννήση ό Κόκορας αυγά τότε ό Άκης θά πάει φυλακή.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΗ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΗΣΟΥΝ ΚΑΛΟΣ ΣΤΗ ΜΑΣΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΙΣΑΞΙΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΜΩΡΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ntora kariola o akis tha paei filaki ki esi goudi paliokseftilismeni lamogio mas to paizeis athva peristera

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΕ ΔΗΜ ΥΠΑΛΛΗΛΕ ΤΕΜΠΕΛΗ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΒΓΕΙ Η ΜΠΑΚΟΚΟΥΒΕΛΟΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΗ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Η ΠΟΙΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΦΥΛΑΚΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια