Powered By Blogger

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ;

Ένας ακόμα Ευρωπαίος ηγέτης ανακοίνωσε την αποτυχία των πολυπολιτισμικών πολιτικών. Ο Γάλλος πρόεδρος, Νικολά Σαρκοζί, επιτέθηκε σε Μμουσουλμάνους, που έκαναν την προσευχή τους στους δρόμους του Παρισιού και σε άλλες πόλεις της Γαλλίας.

"Η αλήθεια είναι ότι σε όλες τις δημοκρατίες μας, έχουμε ανησυχήσει πολύ με τις ταυτότητες των ανθρώπων, που φτάνουν, καθώς η....

ταυτότητα δεν αρκεί. Οι καιροί έχουν αλλάξει και αντιλαμβάνομαι ότι η όλη κατάσταση θα μπορούσε να γίνει περισσότερο σοκαριστική. Γι 'αυτό πρέπει να τη σταματήσουμε. Εάν έρχεστε στη Γαλλία, δέχεστε να ενταχθείτε σε μία κοινότητα, η οποία αποτελεί εθνική κοινότητα και διαθέτει εθνική ταυτότητα. Εάν δεν μπορεί να το δεχθείτε, δεν μπορείτε να είστε ευπρόσδεκτοι, στη Γαλλία", δήλωσε ο Σαρκοζί.

"Οι Μουσουλμάνοι συμπατριώτες μας πρέπει να είναι σε θέση να ζήσουν και να ασκήσουν τη θρησκεία τους, όπως και οποιοσδήποτε άλλος. Στη Γαλλία, δεν θέλουμε οι άνθρωποι να προσεύχονται με υπερφίαλο τρόπο στο δρόμο. Η προσευχή δεν προσβάλλει κανέναν, αλλά δεν θέλουμε να βλέπουμε τον επιθετικό, θρησκευτικό προσηλυτισμό", πρόσθεσε.

Ο Σαρκοζί δεν είναι ο πρώτος Ευρωπαίος ηγέτης, ο οποίος μιλά τόσο ανοιχτά για την αποτυχία της πολιτικής της ένταξης των Μουσουλμάνων στην Ευρώπη.

Η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, εξέφρασε παρόμοιες απόψεις, το περασμένο φθινόπωρο, ενώ και ο Βρετανός πρωθυπουργός, ουσιαστικά, επανέλαβε τις απόψεις της Μέρκελ, πριν λίγες ημέρες.

http://anti-ntp.blogspot.com/

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι ήγέτης, δεν είναι GAP.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί οι βλαμένοι Ευρωπαίοι να μήν γουστάρουν τούς Μουσουλμάνους, αλλά εμείς εδώ στην Ελλάδα τούς στεγαζουμε σε Νεοκλασσικά κτίρια!!!! Αυτό θα πεί αγάπη πρός τον πλησίων σου!!! Μπαβο στόν ΓΑΠΑ, στόν Αλαβάνο, Τσίπρα, Σαμαρά και κυρίως Μπραβο στόν Καρατζαφέρη πού από μπροστά φωνάζει εναντίον, αλλά από πίσω τούς υποστηρίζει, διότι τού δίνουν τροφή για να ταϊζει τούς οπαδούς του πού τον πιστεύουν ως πατριώτη ακόμη!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στη Βουλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια